Yok değilmiş, başta öyle sandım, sonra menüyü okudum, dikkatli bakınca elma dilimleri olduğu anlaşılıyorHahaha o ciğer degilmiymis , elmamiydi
Geçmiş olsunYok anam yok cidden var bende birşey
Gündüz fena değildim bileğinin ağrısı hariç hatta aksam üzere eşimi gidip aldım arabayla hava çok soğuk hasta olmasın hem suyumuz bitmiş hesabı
Akşam yemekten önce midem bir tuhafti sonra daha beter oldumbir anda sanki karlar üzerinde yatiyormuscasina üşüme tuttu
Sonra bir mide bulantısı sonuç;
Eşimin zoruyla biraz çekirdek citledim oda mide bulantim geçsin diye ana hala bulanıyor
Aleyküm selam canım ♡
Bende ciğer sandım elmalarıMenu vereyim
Kalkinca 1 tk ev yapimi elma sirkeli su
Sabah resimdeki gibi
Ara 3 dlm portakal yarim yesil elma kakaolu
Oglen havuc corbasi
Aksam corba ve tonbalikli salata. Salatanin yarisi kaldi. Siki kapakli kaba koyup dolaba kaldirdim. Icinde sulanacak domates yok, kokacak sogan yok. Dayanir mi yarina acaba yrn oglen yesem?
Eki Görüntüle 2238604 Eki Görüntüle 2238605 Eki Görüntüle 2238606
Dürümü erken yemen iyi olmuş bari .Sabah 10:30
Limonlu maydanozlu su
Sahanda yumurta,yarim turp,peynir zeytin.1 dlm tb ekmek çay
Öglen Yok
Aksam 16:00
Carsidaydim 1 tavuk dürüm(kalorisine baktim 350 kalori falan)
Oda iki ögün icin cok sayilmazdi
2 lt su
1 saat tempolu yuruyus
Bugün gaz bombası olarak dolancaksın deseneMenüm
14:00 bi dilim ekmek iki dilim peynir, zeytin cay
15:00 bi kase karnıbahar yemegi
19:00 bi kase karnıbahar
Bi bucuk litre su
oynakbasi34 Elhan
Yeni mezun bir dilim yedim bir dilimde kızıma ayırdım kalanı gönderdim bileKız eski mezun....çok yeme bak....
Afiyet olsun canım. Elmalara artık ne kadar tarçın attiysan ciğer gibi olmuş mübareklerMenu vereyim
Kalkinca 1 tk ev yapimi elma sirkeli su
Sabah resimdeki gibi
Ara 3 dlm portakal yarim yesil elma kakaolu
Oglen havuc corbasi
Aksam corba ve tonbalikli salata. Salatanin yarisi kaldi. Siki kapakli kaba koyup dolaba kaldirdim. Icinde sulanacak domates yok, kokacak sogan yok. Dayanir mi yarina acaba yrn oglen yesem?
Eki Görüntüle 2238604 Eki Görüntüle 2238605 Eki Görüntüle 2238606
Tarçin elmaya, armuta, ayvaya hele muza bir yakışıyor ki sorma canım. Kan şekerini müthiş dengeleyen bir baharat hem de tok tutuyor.Bulamiyorum kakaolu elmanın tadı nasıl acaba, tarçın ve şekerli güzel gidiyordu da
Ikisi de birbirine zıt sanki, ama resime bakınca ciğere, böbreğe benzemiyor değil :)
Merhaba güzel Işılcım ..çok teşekkür ederim mezun olmak harika bir gurur. En zayifligimi kimseye kaptırmaya niyetim yok. Okulda löb löb dürümleri götürdüklerini gördüğümde yüreğimin yağları eriyorSlm canolar okuya okuya geldim ne çok yazılmış çizilmiş gene maşallah size, mezun olan arkadaşımı cok tebrik ederim meryemozcan ne güzel okulun en zayıf öğretmeni olmak dimişimdi onlar düşünsün
Mide bulantısı hem sağlıklı bir şey yemedigini hem de mideni üşütmüş olabileceğini gösteriyor olabilir.Yok anam yok cidden var bende birşey
Gündüz fena değildim bileğinin ağrısı hariç hatta aksam üzere eşimi gidip aldım arabayla hava çok soğuk hasta olmasın hem suyumuz bitmiş hesabı
Akşam yemekten önce midem bir tuhafti sonra daha beter oldumbir anda sanki karlar üzerinde yatiyormuscasina üşüme tuttu
Eşimin zoruyla biraz çekirdek citledim oda mide bulantim geçsin diye ana hala bulanıyor
Aleyküm selam canım ♡
Tembelim güzel yemişsin ama az gibi...neyse önceki yediklerine sayalım.Güncelleme: 66 kilo, -500 gram :)
Menü:
10:00 Menemen
13:00 bir bardak süt
15:30 leblebi
18:00 bir kase yoğurt çorbası
Su: 1 litre
Egzersiz: 4 saat temizlik
Elma dilimleri olmadığına nerdeyse emin gibiydim.Yok değilmiş, başta öyle sandım, sonra menüyü okudum, dikkatli bakınca elma dilimleri olduğu anlaşılıyor
Ayşecim afiyet olsun. Yediklerin çok sağlıklı. Meralin dediği gibi biraz şişkinlik yapacak ama korkma kilo yapmaz en azından.Menüm
14:00 bi dilim ekmek iki dilim peynir, zeytin cay
15:00 bi kase karnıbahar yemegi
19:00 bi kase karnıbahar
Bi bucuk litre su
oynakbasi34 Elhan
İyi barı tehlikeyi atlatmışsın. Bir dilimin büyüklüğü ne kadar ki acabaYeni mezun bir dilim yedim bir dilimde kızıma ayırdım kalanı gönderdim bile
Dünyayı yiyenler en son baklavacıdayken bir telefon Umurbey'e çay içmeye davet edildik.Eşimin okuldan arkadaşı yumurta ihtiyacımızı ondan karşılıyoruz. Hobi olarak bahçesinde tavuk besliyor bize özel gezen tavuk yumurtamizi hiç eksik etmedi sağ olsun. Kıramadık hadi kalk gidelim dedim. Eşim de şaşırdıNeden yoksunuuuuuz
Muhabbeti fazla uzatmayım barı...kepimi görmeden furulmak istememHadi bende kaçıyorum ozaman,ben gidince muhabbet dönerse fururum hepinizi
Evet.bide cocuklar esim ailecek yedik.yani hosuma gitti acıkmıstik :)Dürümü erken yemen iyi olmuş bari
Suan bi sıkıntım yok amaBende ciğer sandım elmaları
Dürümü erken yemen iyi olmuş bari .
Bugün gaz bombası olarak dolancaksın desene
Mezuniyetin hayirli olsun ablam.senin azimin bizede ornek olur insallah.tekrar tebrik ederimAfiyet olsun canım. Elmalara artık ne kadar tarçın attiysan ciğer gibi olmuş mübarekler
Tarçin elmaya, armuta, ayvaya hele muza bir yakışıyor ki sorma canım. Kan şekerini müthiş dengeleyen bir baharat hem de tok tutuyor.
Merhaba güzel Işılcım ..çok teşekkür ederim mezun olmak harika bir gurur. En zayifligimi kimseye kaptırmaya niyetim yok. Okulda löb löb dürümleri götürdüklerini gördüğümde yüreğimin yağları eriyordesem de inanma kız....valla çok kızıyorum özellikle gençlere....
Mide bulantısı hem sağlıklı bir şey yemedigini hem de mideni üşütmüş olabileceğini gösteriyor olabilir.Bi ihtimal kantaronu fazla kaçırmış da olabilirsin ama o uzak ihtimal geçmiştir inşallah. Leblebi de yiyebilirsin.
Tembelim güzel yemişsin ama az gibi...neyse önceki yediklerine sayalım.
Elma dilimleri olmadığına nerdeyse emin gibiydim.
Ayşecim afiyet olsun. Yediklerin çok sağlıklı. Meralin dediği gibi biraz şişkinlik yapacak ama korkma kilo yapmaz en azından.
İyi barı tehlikeyi atlatmışsın. Bir dilimin büyüklüğü ne kadar ki acaba
Dünyayı yiyenler en son baklavacıdayken bir telefon Umurbey'e çay içmeye davet edildik.Eşimin okuldan arkadaşı yumurta ihtiyacımızı ondan karşılıyoruz. Hobi olarak bahçesinde tavuk besliyor bize özel gezen tavuk yumurtamizi hiç eksik etmedi sağ olsun. Kıramadık hadi kalk gidelim dedim. Eşim de şaşırdı
Muhabbeti fazla uzatmayım barı...kepimi görmeden furulmak istemem
Açlık yoktu niyeyse, hep hareket ettim, yerimde duramadım, yemekte aklıma gelmedi desem yeridir. :)Afiyet olsun canım. Elmalara artık ne kadar tarçın attiysan ciğer gibi olmuş mübarekler
Tarçin elmaya, armuta, ayvaya hele muza bir yakışıyor ki sorma canım. Kan şekerini müthiş dengeleyen bir baharat hem de tok tutuyor.
Merhaba güzel Işılcım ..çok teşekkür ederim mezun olmak harika bir gurur. En zayifligimi kimseye kaptırmaya niyetim yok. Okulda löb löb dürümleri götürdüklerini gördüğümde yüreğimin yağları eriyordesem de inanma kız....valla çok kızıyorum özellikle gençlere....
Mide bulantısı hem sağlıklı bir şey yemedigini hem de mideni üşütmüş olabileceğini gösteriyor olabilir.Bi ihtimal kantaronu fazla kaçırmış da olabilirsin ama o uzak ihtimal geçmiştir inşallah. Leblebi de yiyebilirsin.
Ayşecim afiyet olsun. Yediklerin çok sağlıklı. Meralin dediği gibi biraz şişkinlik yapacak ama korkma kilo yapmaz en azından.
Dünyayı yiyenler en son baklavacıdayken bir telefon Umurbey'e çay içmeye davet edildik.Eşimin okuldan arkadaşı yumurta ihtiyacımızı ondan karşılıyoruz. Hobi olarak bahçesinde tavuk besliyor bize özel gezen tavuk yumurtamizi hiç eksik etmedi sağ olsun. Kıramadık hadi kalk gidelim dedim. Eşim de şaşırdı
Bulamiyorum kakaolu elmanın tadı nasıl acaba, tarçın ve şekerli güzel gidiyordu da
Ikisi de birbirine zıt sanki, ama resime bakınca ciğere, böbreğe benzemiyor değil :)
Yok anam yok cidden var bende birşey
Aleyküm selam canım ♡
Afiyet olsun az şekerli zaten ben içine fıstık ezmesi yer fıstığı falan koyuyorum. Nefis bişey sormaSağol canım,şimdi Bengi'nin tarifi yapcam enfes gözüküyorrr
Aaa niye ki ben ertesi güne bırakılmış soğuk balık çok severim.Balık ister salata da olsun, ister yemekte, ertesi güne sağlık açısından bırakılmamalı diye düşünüyorum.
Mideyi mi üşüttün acaba? Geçmiş olsun. Benim de gözüm çok fena sanırım mikrop kaptı. Almanyada doktora gıtmek de mesele. İki ay sonraya randevu veriyorlarYok anam yok cidden var bende birşey
Aleyküm selam canım ♡
Eşinin de yapması büyük avantaj sana. Benimki zayıfladı, habire eve ıvır zıvır taşıyorEvet.bide cocuklar esim ailecek yedik.yani hosuma gitti acıkmıstik :)
Esimle ayni gun basladik diyete,beraber gidiyoruz bakalim.onunki 14 kilo,benimkide 12 kiloya yaklasti.avantajliyim pisen yemekler falan ikimize uygun olunca kolay oluyorr sükür
Afiyet olsun canım. Elmalara artık ne kadar tarçın attiysan ciğer gibi olmuş mübarekler
Elmayla portakali dilimledim. Baska forumda bir arkadas pprtakali kakaoyla yiyordu. Evde baska portakalda kalmadi. Dedim bende bir deneyeyim. Icinden elmalari ayiklamadim. Oyle yedim gitti valla. Bi de yesil elma mayhos mayhos. Tadi nasildi derseniz yedim iste gitti bi sekilde ama muz kadar hosuma gitmedi.
Gecmis olsun cnm.
Canim enfeksiyon kapmis olabilirsin usume titreme bulanti kusma ondan da olabilir.
Idrar yollari enf. de mide bulantisi yapar ama dun yanlis hatirlamiyorsam siyah diski tariflemistin. Belki mideden ya da barsaktan kaynakli enfeksiyon ya da yara olabilir. Sen yinede ihmal etme bence.
Biraz kotu muhabbet olacak ama diskin siyah ve nasildi? Kotu koku yapis yapis pelte gibi su gibi ya da normal ama sadece rengi siyah vs vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?