Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Geçmiş olsun

Bende ciğer sandım elmaları

Dürümü erken yemen iyi olmuş bari .

Menüm
14:00 bi dilim ekmek iki dilim peynir, zeytin cay
15:00 bi kase karnıbahar yemegi
19:00 bi kase karnıbahar
Bi bucuk litre su
oynakbasi34 Elhan
Bugün gaz bombası olarak dolancaksın desene

Afiyet olsun canım. Elmalara artık ne kadar tarçın attiysan ciğer gibi olmuş mübarekler

Bulamiyorum kakaolu elmanın tadı nasıl acaba, tarçın ve şekerli güzel gidiyordu da
Ikisi de birbirine zıt sanki, ama resime bakınca ciğere, böbreğe benzemiyor değil :)
Tarçin elmaya, armuta, ayvaya hele muza bir yakışıyor ki sorma canım. Kan şekerini müthiş dengeleyen bir baharat hem de tok tutuyor.

Merhaba güzel Işılcım ..çok teşekkür ederim mezun olmak harika bir gurur. En zayifligimi kimseye kaptırmaya niyetim yok. Okulda löb löb dürümleri götürdüklerini gördüğümde yüreğimin yağları eriyor desem de inanma kız....valla çok kızıyorum özellikle gençlere....

Mide bulantısı hem sağlıklı bir şey yemedigini hem de mideni üşütmüş olabileceğini gösteriyor olabilir. Bi ihtimal kantaronu fazla kaçırmış da olabilirsin ama o uzak ihtimal geçmiştir inşallah. Leblebi de yiyebilirsin.

Güncelleme: 66 kilo, -500 gram :)

Menü:

10:00 Menemen
13:00 bir bardak süt
15:30 leblebi
18:00 bir kase yoğurt çorbası

Su: 1 litre
Egzersiz: 4 saat temizlik
Tembelim güzel yemişsin ama az gibi...neyse önceki yediklerine sayalım.

Yok değilmiş, başta öyle sandım, sonra menüyü okudum, dikkatli bakınca elma dilimleri olduğu anlaşılıyor
Elma dilimleri olmadığına nerdeyse emin gibiydim.

Menüm
14:00 bi dilim ekmek iki dilim peynir, zeytin cay
15:00 bi kase karnıbahar yemegi
19:00 bi kase karnıbahar
Bi bucuk litre su
oynakbasi34 Elhan
Ayşecim afiyet olsun. Yediklerin çok sağlıklı. Meralin dediği gibi biraz şişkinlik yapacak ama korkma kilo yapmaz en azından.

Yeni mezun bir dilim yedim bir dilimde kızıma ayırdım kalanı gönderdim bile
İyi barı tehlikeyi atlatmışsın. Bir dilimin büyüklüğü ne kadar ki acaba

Neden yoksunuuuuuz
Dünyayı yiyenler en son baklavacıdayken bir telefon Umurbey'e çay içmeye davet edildik.Eşimin okuldan arkadaşı yumurta ihtiyacımızı ondan karşılıyoruz. Hobi olarak bahçesinde tavuk besliyor bize özel gezen tavuk yumurtamizi hiç eksik etmedi sağ olsun. Kıramadık hadi kalk gidelim dedim. Eşim de şaşırdı
Hadi bende kaçıyorum ozaman,ben gidince muhabbet dönerse fururum hepinizi
Muhabbeti fazla uzatmayım barı...kepimi görmeden furulmak istemem

Dürümü erken yemen iyi olmuş bari
Evet.bide cocuklar esim ailecek yedik.yani hosuma gitti acıkmıstik :)
Esimle ayni gun basladik diyete,beraber gidiyoruz bakalim.onunki 14 kilo,benimkide 12 kiloya yaklasti.avantajliyim pisen yemekler falan ikimize uygun olunca kolay oluyorr sükür

Mezuniyetin hayirli olsun ablam.senin azimin bizede ornek olur insallah.tekrar tebrik ederim

Açlık yoktu niyeyse, hep hareket ettim, yerimde duramadım, yemekte aklıma gelmedi desem yeridir. :)

Yok kakao atmış elmanın üstüne tarçın değil, tarçını ben söyledim :)

Bulamiyorum kakaolu elmanın tadı nasıl acaba, tarçın ve şekerli güzel gidiyordu da
Ikisi de birbirine zıt sanki, ama resime bakınca ciğere, böbreğe benzemiyor değil :)

Elmayla portakali dilimledim. Baska forumda bir arkadas pprtakali kakaoyla yiyordu. Evde baska portakalda kalmadi. Dedim bende bir deneyeyim. Icinden elmalari ayiklamadim. Oyle yedim gitti valla. Bi de yesil elma mayhos mayhos. Tadi nasildi derseniz yedim iste gitti bi sekilde ama muz kadar hosuma gitmedi.

Gecmis olsun cnm.
Canim enfeksiyon kapmis olabilirsin usume titreme bulanti kusma ondan da olabilir.
Idrar yollari enf. de mide bulantisi yapar ama dun yanlis hatirlamiyorsam siyah diski tariflemistin. Belki mideden ya da barsaktan kaynakli enfeksiyon ya da yara olabilir. Sen yinede ihmal etme bence.
Biraz kotu muhabbet olacak ama diskin siyah ve nasildi? Kotu koku yapis yapis pelte gibi su gibi ya da normal ama sadece rengi siyah vs vs vs

Mideyi mi üşüttün acaba? Geçmiş olsun. Benim de gözüm çok fena sanırım mikrop kaptı. Almanyada doktora gıtmek de mesele. İki ay sonraya randevu veriyorlar

Eşinin de yapması büyük avantaj sana. Benimki zayıfladı, habire eve ıvır zıvır taşıyor

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrt ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Gece resmen sersem gibi yattım durdum mide bulantısı devam etti ama sonra şükür uyuyabildim Şu anda daha iyiyim ama korkuyorum yine tutarsa diye

Yeni kalktık havuza da gitmedik bugün Ailecek kahvaltı yapacağız inşallah birazdan ♡♡♡

Sanırım üşşttüme hala midem ağrıyor ama bugün bol ıhlamur takviyesi yaparım Atlet bile giydim düşün
Büyük kız valla fırçayı atıp duruyor çocuk gibisin de işte corapsiz atletizm gormeyecegim seni bir daha diye

Bakalim o An camurumsuydu sıkıntı ama bir anlikti sanırım ama hala gözüm üzerinde
İnşallah geçer yoksa evdekiler zorla goturecekler doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…