Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sadece görüntüden hangi video olduğunu anlamanı istemiştim canım.

zaten gitme :)
gitme aklım sende kalır uyuyamamm geceleri

hiç ayrılmadık seninle ayrılmadık seninle

değil bir sene bir gün bile gitme

duygularımız karşılıklı hayatım bende seni seviyorum :)))) valla özledim muhabbetini

D Deliidivane ucugum aysecim canım 1 hafta ayrı kaldık neler olmuş nasılsın neden canın sıkkın

ne sen sor ne ben soyliim. Dengem bozuldu iyice adetim gecikti baya. Hem mideme hep psikolojime yansıdı. Hamile olmadıgımı biliyodum ama yine de icimde hep bi umut vardı işte. 2 saat oncede adet oldum. Artık yoruldugumu hissediyorum. Yiyip icmeyede dikkat edesim gelmiyo boyle olunca. Duygusal bi hafta gecirdim kendi kendimi telkin ediyorum ama biyere kadar. Herseyden vazgecesim geliyo. Bi yandan da güclü durmaya calısıyorum esime karsı etrafa karsı. Icimde fırtına koparken dısarı güclü görünmek de beni yoruyo. Eşim beni aglarken görsün istemiyorum kendimi tutuyorum ama o gözlerimin buğusundan anlıyo zaten. Çok dua ediyorum, Allah hüzünlü kalpleri sever diye kendimi teselli ediyorum.

Var tabi olmaz mı

Ben mi yapıcam bu isi

Ya bir kaç cümleyle ozetlesen yeterli Tarif olarak da istediğin herhangi sağlıklıbir tarifi yazmam yeterli

Aaa ben boyle bir olay oldugunu bilmiyordum ilk defa gordum. Hic incelememistim yarisma kurallari vs. Guzel bir uygulamaymis. Peki etap birincisine bir sey yapiliyor mu?

Haftanın birincileri de başka bir sayfada bu hafta neler uyguladığını kısaca yazıyor hani hem fikir olur diye ♡

Birinciyi dövüyoruz bizim gruptan değilse

Alemsin

O zamanda 1. her halukarda dayak yiyor diger takimlardan. Belki dayak yemekte kalori yaktiriyordur abla birazda basenlerime vur duvara vura vura yoruldum

Kız o kalcayi duvara vurma olayını bana bir abla söylemişti
Baştan dalga geçiyor sandım ama yapanlar cidden varmış ve kalcalari ufalttigini idda ediyorlar

Kuzum sabır ♡ Herseyin bir vakti zamanı var Bak benim buradan seneler once bir tanıdığım arkadaşım 5 senelik evliydi daha çocuğu yoktu ve umitsizlige kapilmisti artık hatta ona da hep derdim stres yapma mucizen gelecek diye
Bir gün daha ailesine demeden bana müjdeyi verdi ♡♡♡♡ 3 ay sırf eşi ben ve kendisi biliyorduk hamileligini ve su anda yakışıklı mi yakışıklı bir oğlu var ve o arkadaşım hep der ben umidimi kestim ama sen hiç bir zaman ümidini kesmeden bana dua ettin diye ♡♡♡♡

Seninde şimdilik sınavın belkide sabrın olacak ama her sıkıntıdan sonra mutlaka ferahlık olur o yüzden sende o zamana kadar yapabildiğini en iyisini yap ve mucizen yol çıkana kadar olabildiğince kadar hafif ve sağlıklı olmaya çalış ♡

Bu arada kızlar biraz pohtan bir muhabbet olacak ama dün gece resmen boncuk arayışına girdim

Af edersiniz lavaboya gittiğimde dün resmen simsiyahdı abdestim
Karnım da baya bir agriyordu ama baştan umursamadim hatta dalga gectim büyük kızımla boncuk arayacağım falan diye hatta oda kız yoksa tek boynuzlu at mi oluryorsun falan diye dalga geçti

Tabi benim büyük pipirik girip google'dan aratmis neler sebep olur böyle bir duruma diye iki dakika sonra iyimisin iyimisin diyip durdu meğer Mide Kanaması belirtileri de ayniymis

Yarım saat sonra da eşim gelince hemen gambazladi beni bu sefer de eşim gece gece benim lavaboya cikmami bekleyip durdu ben tabi dalga geçiyorum yok kapıda bekliyorlar yürü git boncuğu gostermem diye

Gece gece koparılan beni ve hala eşim bu sabah bile nasılsın diyip diyip duruyor

Dikkat etmeye başlıyorum bugün yine abla haklısın ne kadar zayıf olsam o kadar iyidir

moncuk he mi

Şu net işin inş çabuk çözülür ben çektim sıkıntısını deli oldum

Gunayyddiinnnnn

Boyle deme cnm yaa. Senin stres yapmaman lazim. Mutlaka bir vakti vardir Rabbim ayarlamistir onu uzulme sen.

Benim rahmetli halam yapardi ben cocukken hatirliyorum hatta bir hareket daha yapardi ama nasil anlatabilirmiyim bilmiyorum. Yere bacaklarini yana kivirarak otururdu mesela saga kivirirdi. Sonra ayaga kalkmadan totosunu hafif yukselterek bacaklarini sola gecirip otururdu. Totosu yere degdiginde tekrar ayni hareketi diger tarafa dogru yapardi. Insallah anlatabilmisimdir

Bende artı geldim bu hafta önümüzdeki cuma ikimizde güzel sonuç alalım inş takımıda 1 liğe taşımaya çalışırız :))
Senden çok aşırı umutluyum bu hafta nedense..
Şöyle milatmi desek, miadmı desek :) heh işte öyle bişey olcak ve seni durduramiicaz bidaa..

oynakbasi34 banucum beslenmeyle alakalı dışkının renk değişikliği ..

Ben mesela ıspanak yedigum de asma yaprağı yediğimde (yalnız sarma değil dikkat edin )
Dediğin renkte oluyor..

Sabah sabah pek bir havalı kahvemi içerken poh muhabbeti pek yaman çelişki he

Bu arada o dediğin boncuk aramayı ben gerçekten yaptım oğlum yuvarlak mıknatıs yutmustu zamanın da

Ben panik halde acile git röntgen vb. Dr panik yapmayın çıkış kanalına girmiş bile annesi dedi..
Sadece takip edin çıkıp çıkmadığını..
2 gün sonra deşerken gordumde rahatladım :)

Deyip poh muhabbetinii kapatıp daha minnoş konulara diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…