Sadece görüntüden hangi video olduğunu anlamanı istemiştim canım.Bu arada ben senin yazılı fotoğraflarını yaklaştırınca görüntü çok kötü oluyor hiç okunmuyor bebişim sonuçlarına kızlar yorum yapmış ben okuyamadım bileşimdide haççiği tanıdımda anladım Elhan
Birinciyi dövüyoruz bizim gruptan değilseAaa ben boyle bir olay oldugunu bilmiyordum ilk defa gordum. Hic incelememistim yarisma kurallari vs. Guzel bir uygulamaymis. Peki etap birincisine bir sey yapiliyor mu?
Hilalcim canım kardeşim çoook teşekkür ederim. Arkadaşlarım mezun oluncaya kadar mücadeleye devam. Nerede kaldık diye bir şey demeyeceğim. Nerelere kadar gideceğiz
Kepliler kulübünün en taze üyesi olarak
yaşasin dostluğumuz
Mavişim benim. Yuvanın içinden mis gibi kek kokuları hep yükselsin bitanem. Sen onu sevdiklerine yedirirken gülümsemenin zevkiyle yetinmeyi öğreneceksin bitanem. Ben böyle yaptım senin de başaracağıni biliyorum.Kuruyemişlerini atıştirmaliklarini afiyetle ye canım. En güzel yarınlar seni bekliyor olacak. Kendine hakim olarak geçirecegin her gün seni biraz daha güçlendirerek yarına hazırlayacak. Bu mutluluk her kacamaktan daha mutlu edecek seni.
Diloşummmmm menün çok güzel. Gitmiyorum ablacim bir yere. İstediğin kilona ulaştığında ben de çok mutlu hissedecegim. Böyle güzel menuler güzelliğine güzellik katacak.
Kader bizi ... anneleri topiğinde birleştircek görürsün ama hangi ayın anneleri bilemem hayırlısı olsun Tubim çokta şeetme
Evet canım malesef öyle,ben anlamıyorum kaç normal ama -8 e düşmüş dün 10 saat sıvı takviyesi yapıldı.
Teşekkürler bal bal ball ablaamm
Kendi adıma iyiyim Hilaltoşum görüşemiyoruz,seni severim bilirsin
Sende şahane kek tarifleri de vardır bi ara afillisinden bekleriz şekerim
Derken aklıma geldiiiiiElhan Meryem hatun ablaaaaa içli köftenin tarifini vercektin unutturacağını sanıyorsan yanılıyorsun bebişim
zaten gitme :)
gitme aklım sende kalır uyuyamamm geceleri
hiç ayrılmadık seninle ayrılmadık seninle
değil bir sene bir gün bile gitme
duygularımız karşılıklı hayatım bende seni seviyorum :)))) valla özledim muhabbetini
D Deliidivane ucugum aysecim canım 1 hafta ayrı kaldık neler olmuş nasılsın neden canın sıkkın
Birinciyi dövüyoruz bizim gruptan değilse
zaten gitme :)
gitme aklım sende kalır uyuyamamm geceleri
hiç ayrılmadık seninle ayrılmadık seninle
değil bir sene bir gün bile gitme
duygularımız karşılıklı hayatım bende seni seviyorum :)))) valla özledim muhabbetini
D Deliidivane ucugum aysecim canım 1 hafta ayrı kaldık neler olmuş nasılsın neden canın sıkkın
Var tabi olmaz mıKader bizi ... anneleri topiğinde birleştircek görürsün ama hangi ayın anneleri bilemem hayırlısı olsun Tubim çokta şeetme
Evet canım malesef öyle,ben anlamıyorum kaç normal ama -8 e düşmüş dün 10 saat sıvı takviyesi yapıldı.
Teşekkürler bal bal ball ablaamm
Kendi adıma iyiyim Hilaltoşum görüşemiyoruz,seni severim bilirsin
Sende şahane kek tarifleri de vardır bi ara afillisinden bekleriz şekerim
Derken aklıma geldiiiiiElhan Meryem hatun ablaaaaa içli köftenin tarifini vercektin unutturacağını sanıyorsan yanılıyorsun bebişim
Ben mi yapıcam bu isi
Aaa ben boyle bir olay oldugunu bilmiyordum ilk defa gordum. Hic incelememistim yarisma kurallari vs. Guzel bir uygulamaymis. Peki etap birincisine bir sey yapiliyor mu?
Birinciyi dövüyoruz bizim gruptan değilse
O zamanda 1. her halukarda dayak yiyor diger takimlardan. Belki dayak yemekte kalori yaktiriyordurabla birazda basenlerime vur duvara vura vura yoruldum
ne sen sor ne ben soyliim. Dengem bozuldu iyice adetim gecikti baya. Hem mideme hep psikolojime yansıdı. Hamile olmadıgımı biliyodum ama yine de icimde hep bi umut vardı işte. 2 saat oncede adet oldum. Artık yoruldugumu hissediyorum. Yiyip icmeyede dikkat edesim gelmiyo boyle olunca. Duygusal bi hafta gecirdim kendi kendimi telkin ediyorum ama biyere kadar. Herseyden vazgecesim geliyo. Bi yandan da güclü durmaya calısıyorum esime karsı etrafa karsı. Icimde fırtına koparken dısarı güclü görünmek de beni yoruyo. Eşim beni aglarken görsün istemiyorum kendimi tutuyorum ama o gözlerimin buğusundan anlıyo zaten. Çok dua ediyorum, Allah hüzünlü kalpleri sever diye kendimi teselli ediyorum.
Günayydıın
Mutlu haftasonları
Eki Görüntüle 2238432
Dikkat etmeye başlıyorum bugün yine abla haklısın ne kadar zayıf olsam o kadar iyidirYa bir kaç cümleyle ozetlesen yeterliTarif olarak da istediğin herhangi sağlıklıbir tarifi yazmam yeterli
Haftanın birincileri de başka bir sayfada bu hafta neler uyguladığını kısaca yazıyor hani hem fikir olur diye ♡
Alemsin
Kız o kalcayi duvara vurma olayını bana bir abla söylemişti
Baştan dalga geçiyor sandım ama yapanlar cidden varmış ve kalcalari ufalttigini idda ediyorlar
Kuzum sabır ♡ Herseyin bir vakti zamanı varBak benim buradan seneler once bir tanıdığım arkadaşım 5 senelik evliydi daha çocuğu yoktu ve umitsizlige kapilmisti artık hatta ona da hep derdim stres yapma mucizen gelecek diye
Bir gün daha ailesine demeden bana müjdeyi verdi ♡♡♡♡ 3 ay sırf eşi ben ve kendisi biliyorduk hamileligini ve su anda yakışıklı mi yakışıklı bir oğlu var ve o arkadaşım hep der ben umidimi kestim ama sen hiç bir zaman ümidini kesmeden bana dua ettin diye ♡♡♡♡
Seninde şimdilik sınavın belkide sabrın olacak ama her sıkıntıdan sonra mutlaka ferahlık olur o yüzden sende o zamana kadar yapabildiğini en iyisini yap ve mucizen yol çıkana kadar olabildiğince kadar hafif ve sağlıklı olmaya çalış ♡
Bu arada kızlar biraz pohtan bir muhabbet olacak ama dün gece resmen boncuk arayışına girdim
Af edersiniz lavaboya gittiğimde dün resmen simsiyahdı abdestim
Karnım da baya bir agriyordu ama baştan umursamadim hatta dalga gectim büyük kızımla boncuk arayacağım falan diyehatta oda kız yoksa tek boynuzlu at mi oluryorsun falan diye dalga geçti
Tabi benim büyük pipirik girip google'dan aratmis neler sebep olur böyle bir duruma diyeiki dakika sonra iyimisin iyimisin diyip durdu meğer Mide Kanaması belirtileri de ayniymis
Yarım saat sonra da eşim gelince hemen gambazladi benibu sefer de eşim gece gece benim lavaboya cikmami bekleyip durdu ben tabi dalga geçiyorum yok kapıda bekliyorlar yürü git boncuğu gostermem diye
Gece gece koparılan beni ve hala eşim bu sabah bile nasılsın diyip diyip duruyor
Dikkat etmeye başlıyorum bugün yine abla haklısın ne kadar zayıf olsam o kadar iyidir
ne sen sor ne ben soyliim. Dengem bozuldu iyice adetim gecikti baya. Hem mideme hep psikolojime yansıdı. Hamile olmadıgımı biliyodum ama yine de icimde hep bi umut vardı işte. 2 saat oncede adet oldum. Artık yoruldugumu hissediyorum. Yiyip icmeyede dikkat edesim gelmiyo boyle olunca. Duygusal bi hafta gecirdim kendi kendimi telkin ediyorum ama biyere kadar. Herseyden vazgecesim geliyo. Bi yandan da güclü durmaya calısıyorum esime karsı etrafa karsı. Icimde fırtına koparken dısarı güclü görünmek de beni yoruyo. Eşim beni aglarken görsün istemiyorum kendimi tutuyorum ama o gözlerimin buğusundan anlıyo zaten. Çok dua ediyorum, Allah hüzünlü kalpleri sever diye kendimi teselli ediyorum.
Ya bir kaç cümleyle ozetlesen yeterliTarif olarak da istediğin herhangi sağlıklıbir tarifi yazmam yeterli
Haftanın birincileri de başka bir sayfada bu hafta neler uyguladığını kısaca yazıyor hani hem fikir olur diye ♡
Alemsin
Kız o kalcayi duvara vurma olayını bana bir abla söylemişti
Baştan dalga geçiyor sandım ama yapanlar cidden varmış ve kalcalari ufalttigini idda ediyorlar
Kuzum sabır ♡ Herseyin bir vakti zamanı varBak benim buradan seneler once bir tanıdığım arkadaşım 5 senelik evliydi daha çocuğu yoktu ve umitsizlige kapilmisti artık hatta ona da hep derdim stres yapma mucizen gelecek diye
Bir gün daha ailesine demeden bana müjdeyi verdi ♡♡♡♡ 3 ay sırf eşi ben ve kendisi biliyorduk hamileligini ve su anda yakışıklı mi yakışıklı bir oğlu var ve o arkadaşım hep der ben umidimi kestim ama sen hiç bir zaman ümidini kesmeden bana dua ettin diye ♡♡♡♡
Seninde şimdilik sınavın belkide sabrın olacak ama her sıkıntıdan sonra mutlaka ferahlık olur o yüzden sende o zamana kadar yapabildiğini en iyisini yap ve mucizen yol çıkana kadar olabildiğince kadar hafif ve sağlıklı olmaya çalış ♡
Senden çok aşırı umutluyum bu hafta nedense..Bende artı geldim bu hafta önümüzdeki cuma ikimizde güzel sonuç alalım inş takımıda 1 liğe taşımaya çalışırız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?