Bonuscum benim de bayağı bir Erzurumlu öğrencim var. Birkaç tanesi de İspirli. Diğer öğrenciler Şeytan İspirli diyorlar çocuklara onlar da gülüp geçiyor kizmiyorlar. İspir'in şeytanla ne işi var daha orasını anlayamadımYaa bilmiyodum var akrabalar ispirde köyde bide teyzem var
Koptum kız abla hayal ettim o şekildeÇorbacılara bı ara bakmistim benim favorim bdv. Dram, trajedi, hele komedine ararsan var orada...
Daha duruyor muydu çikolar...evde dinamitlerle iyi mezun olmuşsun helal valla. Benim ev Kerbela ya dönmüştü...adam bile antinkuntinci oldu sayemde...canım ne var atıştırmalık diyor...bı şey yapmıyorum ki ne olsunantinkuntini dayadim önüne...şimdi olmayınca ozluyor
Abooov ben dememiştim sen dedin madem ben de diyim ispir şeytanı derler ama neden derler bilmiyorum vallaBonuscum benim de bayağı bir Erzurumlu öğrencim var. Birkaç tanesi de İspirli. Diğer öğrenciler Şeytan İspirli diyorlar çocuklara onlar da gülüp geçiyor kizmiyorlar. İspir'in şeytanla ne işi var daha orasını anlayamadım
oynakbasi34 canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine, tunaydin güzel pazarlar herkese,benimde ufak kız ateşli dünden beri onunla uğraşıyorum
Kaptanım sana ne oldu anlamadımki o siyah ... dan sonra mı oldu herşeyBende koltukta yine uyuya kalmışımSersem gibiyim ağzımın içi de zehir Eşim bile bu halime hiç alışkın olmadığı için ya Aşkım bu ne hal kalk doktora gidelim olmazsa diyor ama sadece sersem gibi olunca da doktora gidilmez ki sonuçta acilde çok daha önemli durumlar bakılmalı boşuna doktorları meşgul etmeyeyim
Evet hatırladım sakladığını.iyi unutmamışsin yerini... kendi mesajını okuyup da gözünden yaş gelen bir üye olarak tarihe geçebilirim...yazdığımı hayal etmemiştim Meral sen deyince gözümde canlandı bayağı komik geldi bana da...dayadim antinkuntiniKoptum kız abla hayal ettim o şekildedinamitleri en dibe saklamıştım hatırla
Abooov ben dememiştim sen dedin madem ben de diyim ispir şeytanı derler ama neden derler bilmiyorum vallasanırım uyanıklar
Benim de kaldı....neden acaba
oynakbasi34 kaptanım çok geçmiş.olsun nasilsin
Kaptanım sana ne oldu anlamadımki o siyah ... dan sonra mı oldu herşeygeçmiş olsun canım ayrıca acil acil hastalar için var ama sen de çok normal sayılmazsın gitmelisin bence.
Gecmis olsun cnm
Çok teşekkürler kizlar sağolun, büyük kızda spordan geldi anne başım çok ağrıyor dedi yattı hava çok soğuk sanırım ondan kuzular üşüttüÇok geçmiş olsun canımRabbim acil şifalar versin ...Aminnn
Çok geçmiş olsun İşilcim. Nasıl oldu ufak kızın? Korkuyoruz ateşlerden gün geçmiyor ki birinin çocuğu ateşlenmesinoynakbasi34 canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine, tunaydin güzel pazarlar herkese,benimde ufak kız ateşli dünden beri onunla uğraşıyorum
Daha kötü olmadan yarın bir doktora görün canım. Detaylı bir tahlil yapsınlar. Ciddi bir şey olursa Allah korusun ailenin dilinden kurtulamazsın.Çok şükür şu anda daha iyiyim
Bakalım zaten tekrar kötü olursam bu kez itiraz hakkım yokmuş
Çok teşekkürler canım,Çok geçmiş olsun İşilcim. Nasıl oldu ufak kızın? Korkuyoruz ateşlerden gün geçmiyor ki birinin çocuğu ateşlenmesinsirayla ziyaret ediyor.
Kolay gelsin canım. Annelerin ilgisi en etkili ateş düşürücü etkisine sahip. Çabuk düzelir üzme kendini.Bizim küçük anaokulunda canım, parka çıkmışlar mont giymeden okulda sonuç ateş maalesef, yarın okula yollamayacagim inşallah evdeki ilaçlarla çabucak toparlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?