Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yaa bilmiyodum var akrabalar ispirde köyde bide teyzem var
Bonuscum benim de bayağı bir Erzurumlu öğrencim var. Birkaç tanesi de İspirli. Diğer öğrenciler Şeytan İspirli diyorlar çocuklara onlar da gülüp geçiyor kizmiyorlar. İspir'in şeytanla ne işi var daha orasını anlayamadım

Koptum kız abla hayal ettim o şekilde dinamitleri en dibe saklamıştım hatırla

Abooov ben dememiştim sen dedin madem ben de diyim ispir şeytanı derler ama neden derler bilmiyorum valla sanırım uyanıklar

Bende koltukta yine uyuya kalmışım Sersem gibiyim ağzımın içi de zehir Eşim bile bu halime hiç alışkın olmadığı için ya Aşkım bu ne hal kalk doktora gidelim olmazsa diyor ama sadece sersem gibi olunca da doktora gidilmez ki sonuçta acilde çok daha önemli durumlar bakılmalı boşuna doktorları meşgul etmeyeyim

Kaptanım sana ne oldu anlamadımki o siyah ... dan sonra mı oldu herşey geçmiş olsun canım ayrıca acil acil hastalar için var ama sen de çok normal sayılmazsın gitmelisin bence.

Koptum kız abla hayal ettim o şekilde dinamitleri en dibe saklamıştım hatırla

Abooov ben dememiştim sen dedin madem ben de diyim ispir şeytanı derler ama neden derler bilmiyorum valla sanırım uyanıklar
Evet hatırladım sakladığını.iyi unutmamışsin yerini... kendi mesajını okuyup da gözünden yaş gelen bir üye olarak tarihe geçebilirim...yazdığımı hayal etmemiştim Meral sen deyince gözümde canlandı bayağı komik geldi bana da...dayadim antinkuntini
Eşine sorsana ispir'in şeytanı nasıl oluyormuş

oynakbasi34 canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine, tunaydin güzel pazarlar herkese,benimde ufak kız ateşli dünden beri onunla uğraşıyorum
Çok geçmiş olsun İşilcim. Nasıl oldu ufak kızın? Korkuyoruz ateşlerden gün geçmiyor ki birinin çocuğu ateşlenmesinsirayla ziyaret ediyor.

Yemek yarışması sayfasından dayak yemeden çıkıp geldim. Arkadaş bu ne ya...helvalar ne kadar kolay kavrulup bir saat içinde yeniliyor. Sonra buralara gel ağla sizla veremiyorum diye...birileri bu hatunları uyarmalı da..hep ben mi kötü kadın olacam canım...
Lilimam sesin çıkmıyor bak helva kavuruyorsan var ya...kepini al diye yazarım yüzüklerin efendisine

Çok geçmiş olsun İşilcim. Nasıl oldu ufak kızın? Korkuyoruz ateşlerden gün geçmiyor ki birinin çocuğu ateşlenmesinsirayla ziyaret ediyor.
Çok teşekkürler canım,
Bizim küçük anaokulunda, parka çıkmışlar mont giymeden okulda sonuç ateş maalesef, yarın okula yollamayacagim inşallah evdeki ilaçlarla çabucak toparlanır

Bizim küçük anaokulunda canım, parka çıkmışlar mont giymeden okulda sonuç ateş maalesef, yarın okula yollamayacagim inşallah evdeki ilaçlarla çabucak toparlanır
Kolay gelsin canım. Annelerin ilgisi en etkili ateş düşürücü etkisine sahip. Çabuk düzelir üzme kendini.

Sabah: omlet (2 yumurta, maydanoz, dereotu, 2 yk lor, 1.5 kapya biber), 5 cerry domates, 7 zeytin, cay

Ogle: 5yk musli, 1 sb sut

Ara: filtrekahve

Aksam: 1 kase havuc corbasi, 1 tabak ispanak yemegi, 1 kase yogurt(yarisini yiyemedim)

Ara: kayisili form cayi (su an iciyorum)

Slm herkeze
1 kupa limonlu maydanoslu su
Sabah kahvalti 8:40
1 yumurta haslamis
Bi parca peynir
2-3 zeytin
Yesil nane,maydanoz
1 dilim tb ekmegi,cay
Oglen 13:30
Yogurtlu karnabahar
1-2 cin biberi
1 dilim tb ekmegi
Aksam 18:00
1 tabak pırasa yemegiyemegi,dilimlenmis turp
1 saat yuruyus
1 kupa form cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…