Slm herkeze
1 kupa limonlu maydanoslu su
Sabah kahvalti 8:40
1 yumurta haslamis
Bi parca peynir
2-3 zeytin
Yesil nane,maydanoz
1 dilim tb ekmegi,cay
Oglen 13:30
Yogurtlu karnabahar
1-2 cin biberi
1 dilim tb ekmegi
Aksam 18:00
1 tabak pırasa yemegiyemegi,dilimlenmis turp
1 saat yuruyus
1 kupa form cay
Bugünkü menüleri de gorebilseydim yarına hazırlık yapmam gerek. Kimse de gelmedi.Hilal, Ayşe1, Ayşe2, Mavişim, Bonus, Banuş, Diloş, Ebi, Işıl, Yenoş, Tubiş, Liliş Asibecim,kulağınız çinlasin diye seslendim.
Bende koltukta yine uyuya kalmışımSersem gibiyim ağzımın içi de zehir Eşim bile bu halime hiç alışkın olmadığı için ya Aşkım bu ne hal kalk doktora gidelim olmazsa diyor ama sadece sersem gibi olunca da doktora gidilmez ki sonuçta acilde çok daha önemli durumlar bakılmalı boşuna doktorları meşgul etmeyeyim
Kaptanım sana ne oldu anlamadımki o siyah ... dan sonra mı oldu herşeygeçmiş olsun canım ayrıca acil acil hastalar için var ama sen de çok normal sayılmazsın gitmelisin bence.
Slm ablaGunaydıııın mutlu pazarlar.Minik minik fırtına eşliğinde kar yağıyor, Gemlik semalarında dans ediyorlar ayakları yere değse etraf bembeyaz olacak ama hiç niyetleri yok.
Su perisi86 canım iznin daha var mı...özledik seni.... hem öyle boyle değil ha...bayağı çok... Son durumun nasıl....
YENA bebemmmm
Slm abla
Emar sonucum çıktı çok şükür tek fıtık ama daralmalar çok fazla dedi evde istirahat verdi bide 15 günlük fizik
İgne yazıyordu istemedim agrılar için bu ay içtigim ilaçlar yüzünden mi nedir regl çok az oldu dayanabıldıgım kadar içmiyorum Bı dun aksam içtim dügünümüz vardı çok fazla oturduğum için gece agrım çok oldu
Fizik tedavi yogun olduğu için geri dönüş yapmadılar daha cuma günü gittim bi hafta içinde ararız dedıler böyle bende durumlar
Bende sizleri özledim
Siyah... Neyden sonradaha açık olur musun,ne demek istiyorsun
Seroşum gelmişSlm abla
Emar sonucum çıktı çok şükür tek fıtık ama daralmalar çok fazla dedi evde istirahat verdi bide 15 günlük fizik
İgne yazıyordu istemedim agrılar için bu ay içtigim ilaçlar yüzünden mi nedir regl çok az oldu dayanabıldıgım kadar içmiyorum Bı dun aksam içtim dügünümüz vardı çok fazla oturduğum için gece agrım çok oldu
Fizik tedavi yogun olduğu için geri dönüş yapmadılar daha cuma günü gittim bi hafta içinde ararız dedıler böyle bende durumlar
Bende sizleri özledim
Afiyet olsun canım. Metabolizmanın maşallah var. Hazır ogutuyorken bol bol eksileri gör...ben havuç çorbasına cesaret edemezdim mesela...her yediğimi mutlaka araştırır , dener öyle tüketirdim. Çok sıkı sancılı bir dönemdi benim için. Senin ve ebinin yediklerine sonra verdiğiniz eksilere bakıyorum. Milyonlarca maşallah gerçekten.Ben bahtsız bedevi...Sabah: omlet (2 yumurta, maydanoz, dereotu, 2 yk lor, 1.5 kapya biber), 5 cerry domates, 7 zeytin, cay
Ogle: 5yk musli, 1 sb sut
Ara: filtrekahve
Aksam: 1 kase havuc corbasi, 1 tabak ispanak yemegi, 1 kase yogurt(yarisini yiyemedim)
Ara: kayisili form cayi (su an iciyorum)
Eki Görüntüle 2238908 Eki Görüntüle 2238909 Eki Görüntüle 2238910 Eki Görüntüle 2238911
Pek beğendim canım.Afiyet olsun. Hep böyle ye olur mu...Slm herkeze
1 kupa limonlu maydanoslu su
Sabah kahvalti 8:40
1 yumurta haslamis
Bi parca peynir
2-3 zeytin
Yesil nane,maydanoz
1 dilim tb ekmegi,cay
Oglen 13:30
Yogurtlu karnabahar
1-2 cin biberi
1 dilim tb ekmegi
Aksam 18:00
1 tabak pırasa yemegiyemegi,dilimlenmis turp
1 saat yuruyus
1 kupa form cay
Tatlım çok özledim seni de...Burdayım hocam :)
Banuş kendini toparla ki...biraz üstüne geleyim olmuyor böyle bakSenin neyin var kuzum ..
Eşin işten ayrıldığından beri hep hasta yahut halsizsin psikolojik olabilirmi ?
Beslenmen nasıl ?
Tam benim damak tadima uygun yiyecekler.Biberler bir de aciysa var ya....ohhhhh....bı de çığ kofte....of off ......afiyetler olsun canım.Menü paylaşım ben de çok özendim
Kavrulmuş helva.. hehe şaka şaka .
11.30
Yarım gevrek
Peynir
Zeytin
Domates
Biber
Maydanoz
Roka
Ara,
Filtre kahve
1 kare bitter
Ara,
Türk kahvesi
18.30
1 porsiyon Adana kebap
Közlenmiş domates-biber
1 sıkım çiğ köfte
( Yemeğin yanındaki lavaşlar yenmedi )
Ebicim afiyet olsun. Güzel menüMerhaba arkadaşlar menu
Sabah9 00 bi yumurta 5 zeytin bi kk peynir bi kase tarhana bi çay kaşığı bal ve bi ufak
dilim Kastamonu ekmeği
Saat 15 de pbi porsiyon çinekop ve salata
Saat 1900 çay 3 kaydı yaban mersini 5_6 tane
Saat 2100ceyrek ele bi dilim ayva
Birazdan baharatlı az yoğurt şu bi litrede fazla spor bi saat yüzme misafirlerin var memlekette kusura bakmayın giremiyom
Seni çok yanlış yere yönlendirdim sanırım canımYemek yarışması sayfasından dayak yemeden çıkıp geldim. Arkadaş bu ne ya...helvalar ne kadar kolay kavrulup bir saat içinde yeniliyor. Sonra buralara gel ağla sizla veremiyorum diye...birileri bu hatunları uyarmalı da..hep ben mi kötü kadın olacam canım...
Lilimam sesin çıkmıyor bak helva kavuruyorsan var ya...kepini al diye yazarım yüzüklerin efendisine
Tabi olurum ablacım siyah atıktan sonraSiyah... Neyden sonradaha açık olur musun,ne demek istiyorsun
Şimdi senin şakayla başladığın menü bende gerçekti desem Meryem abla kalpten gider buna gönlüm elvermez aramızda kalacaksa bende bir iki bişey paylaşırımMenü paylaşım ben de çok özendim
Kavrulmuş helva.. hehe şaka şaka .
11.30
Yarım gevrek
Peynir
Zeytin
Domates
Biber
Maydanoz
Roka
Ara,
Filtre kahve
1 kare bitter
Ara,
Türk kahvesi
18.30
1 porsiyon Adana kebap
Közlenmiş domates-biber
1 sıkım çiğ köfte
( Yemeğin yanındaki lavaşlar yenmedi )
Al işte naif olmayan hatun ne demiş,çok kabasın HasibecimSiyah gaitadan sonra
Ebicim afiyet olsun. Güzel menüsen Kastamonulu musun? Daha önce de yazmıştın Kastamonu ekmeğini.....dikkatimi çekti... Bilirim oranın ekmeğini, çok beğenmiştim 95-96'li yıllarda İnebolu da çalıştım.
Seni çok yanlış yere yönlendirdim sanırım canım
Tabi olurum ablacım siyah atıktan sonrane sandın çirkinleşeceğimi düşündüysen çok yanıldın ben naif bir hatunum o işi yapmıyorum bile
Şimdi senin şakayla başladığın menü bende gerçekti desem Meryem abla kalpten gider buna gönlüm elvermez aramızda kalacaksa bende bir iki bişey paylaşırımvallahi benim suçum değil eşim beni yoldan çıkardı,yeni bi yer keşfetmiş arkadaşım hadi bugün oraya gidelim dedi şimdi yok desem ayıp olcak gittik çöp şiş yedim bunda sıkıntı yokta ben yanındaki lavaşlarıda yedim şimdi diyeceğimi gördükten sonra keşke lavaşa şükretseydik diyceksiniz ,dönüşte hadi anneme uğrayalım dedi gittikki ne göreyim kavrulmuş helvaaa tesadüfün böylesi dedim yemesem yine ayıp olacaktı bende yedim
Al işte naif olmayan hatun ne demiş,çok kabasın Hasibecim
Tamam abla yarından itibaren aranızdayım tekrarCanım donsene artık.
Fıtık için zayıflama epey rahatlatır . .
Bonus ta fitiktan muzdarip.
Elele verip kilo işini halledin bu sene birlikte canım
Merhabalar,
Güncelleme: 65,9 kg, 70 kg'dan düştüm.
10:00 iki dilim kepekli ekmek, bir kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, 1 domates
13:00 on tane falan fındık
15:00 bir mandalin
18:00 iki kase yoğurtlu çorba
Su: bir litre
Iyi geceler.
Gercekten çok güzeldi. Sahilde ahşap bir evde oturuyordum. Dalgaların sahile vuruşunu dinlerdim saatlerce...ekmeği süper ötesiydi...İnebolu ne güzel yer değilmi ? ben çok sevmiştim.. Denize yakın sayfiye yeri...
Hele ekmeğin lezzeti muhteşem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?