Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Afiyet olsun
Çok başarılı

Burdayım hocam :)

Senin neyin var kuzum ..
Eşin işten ayrıldığından beri hep hasta yahut halsizsin psikolojik olabilirmi ?

Beslenmen nasıl ?

Kaptanım sana ne oldu anlamadımki o siyah ... dan sonra mı oldu herşey geçmiş olsun canım ayrıca acil acil hastalar için var ama sen de çok normal sayılmazsın gitmelisin bence.

Siyah... Neyden sonra daha açık olur musun,ne demek istiyorsun

Slm abla
Emar sonucum çıktı çok şükür tek fıtık ama daralmalar çok fazla dedi evde istirahat verdi bide 15 günlük fizik
İgne yazıyordu istemedim agrılar için bu ay içtigim ilaçlar yüzünden mi nedir regl çok az oldu dayanabıldıgım kadar içmiyorum Bı dun aksam içtim dügünümüz vardı çok fazla oturduğum için gece agrım çok oldu

Fizik tedavi yogun olduğu için geri dönüş yapmadılar daha cuma günü gittim bi hafta içinde ararız dedıler böyle bende durumlar

Bende sizleri özledim

Menü paylaşım ben de çok özendim

Kavrulmuş helva.. hehe şaka şaka .

11.30
Yarım gevrek
Peynir
Zeytin
Domates
Biber
Maydanoz
Roka

Ara,
Filtre kahve
1 kare bitter

Ara,
Türk kahvesi

18.30
1 porsiyon Adana kebap
Közlenmiş domates-biber
1 sıkım çiğ köfte
( Yemeğin yanındaki lavaşlar yenmedi )

Canım donsene artık.
Fıtık için zayıflama epey rahatlatır . .
Bonus ta fitiktan muzdarip.
Elele verip kilo işini halledin bu sene birlikte canım

Seroşum gelmiş
Allah'a şükürler olsun. Tek fıtık biraz daha katlanılabilir . Dinlenme sana çok iyi gelecek bitanem. Kilo alırım diye fazla dert etme kendine. Yediklerin az karbonlu olsun yeter. Zorlu hareketler içine fazla girme canım. Bundan kastim ev işleri. Fizik tedavin insallah güzel sonuç verir. Bu süreci en hafif sekilde atlattin mi kurtuldun demektir. Küçük prenses nasıl o iyi mi ....Tez zamanda eski güzel hayat kalitene donmeni diliyorum canım.

Merhaba arkadaşlar menu
Sabah9 00 bi yumurta 5 zeytin bi kk peynir bi kase tarhana bi çay kaşığı bal ve bi ufak
dilim Kastamonu ekmeği
Saat 15 de pbi porsiyon çinekop ve salata
Saat 1900 çay 3 kaydı yaban mersini 5_6 tane
Saat 2100ceyrek ele bi dilim ayva
Birazdan baharatlı az yoğurt şu bi litrede fazla spor bi saat yüzme misafirlerin var memlekette kusura bakmayın giremiyom

Afiyet olsun canım. Metabolizmanın maşallah var. Hazır ogutuyorken bol bol eksileri gör...ben havuç çorbasına cesaret edemezdim mesela...her yediğimi mutlaka araştırır , dener öyle tüketirdim. Çok sıkı sancılı bir dönemdi benim için. Senin ve ebinin yediklerine sonra verdiğiniz eksilere bakıyorum. Milyonlarca maşallah gerçekten.Ben bahtsız bedevi...

Pek beğendim canım.Afiyet olsun. Hep böyle ye olur mu...

Burdayım hocam :)
Tatlım çok özledim seni de...

Senin neyin var kuzum ..
Eşin işten ayrıldığından beri hep hasta yahut halsizsin psikolojik olabilirmi ?

Beslenmen nasıl ?
Banuş kendini toparla ki...biraz üstüne geleyim olmuyor böyle bak
Tam benim damak tadima uygun yiyecekler.Biberler bir de aciysa var ya....ohhhhh....bı de çığ kofte....of off ......afiyetler olsun canım.
Ebicim afiyet olsun. Güzel menü sen Kastamonulu musun? Daha önce de yazmıştın Kastamonu ekmeğini.....dikkatimi çekti... Bilirim oranın ekmeğini, çok beğenmiştim 95-96'li yıllarda İnebolu da çalıştım.

Seni çok yanlış yere yönlendirdim sanırım canım

Siyah... Neyden sonra daha açık olur musun,ne demek istiyorsun
Tabi olurum ablacım siyah atıktan sonra ne sandın çirkinleşeceğimi düşündüysen çok yanıldın ben naif bir hatunum o işi yapmıyorum bile

Şimdi senin şakayla başladığın menü bende gerçekti desem Meryem abla kalpten gider buna gönlüm elvermez aramızda kalacaksa bende bir iki bişey paylaşırım vallahi benim suçum değil eşim beni yoldan çıkardı,yeni bi yer keşfetmiş arkadaşım hadi bugün oraya gidelim dedi şimdi yok desem ayıp olcak gittik çöp şiş yedim bunda sıkıntı yokta ben yanındaki lavaşlarıda yedim şimdi diyeceğimi gördükten sonra keşke lavaşa şükretseydik diyceksiniz ,dönüşte hadi anneme uğrayalım dedi gittikki ne göreyim kavrulmuş helvaaa tesadüfün böylesi dedim yemesem yine ayıp olacaktı bende yedim
Siyah gaitadan sonra
Al işte naif olmayan hatun ne demiş,çok kabasın Hasibecim

İnebolu ne güzel yer değilmi ? ben çok sevmiştim.. Denize yakın sayfiye yeri...
Hele ekmeğin lezzeti muhteşem...

Merhabalar,

Güncelleme: 65,9 kg, 70 kg'dan düştüm.

10:00 iki dilim kepekli ekmek, bir kibrit kutusu peynir, 3 zeytin, 1 domates

13:00 on tane falan fındık

15:00 bir mandalin

18:00 iki kase yoğurtlu çorba

Su: bir litre

Iyi geceler.

Ay ölezeyim .. nasıl naif kibar hatunsun ve biz nasıl şanslıyız seninle tanıştığımız için..
Atık heee

Bak bir de naifliğinden HELVAYI reddetmemiş sırf ayıp olmasın diye..

Canım donsene artık.
Fıtık için zayıflama epey rahatlatır . .
Bonus ta fitiktan muzdarip.
Elele verip kilo işini halledin bu sene birlikte canım
Tamam abla yarından itibaren aranızdayım tekrar ))
Keşke o gün ip atlama yapmasaydım kaç haftadır çekiyorum fizik tedavi Dr bile dedi bile bile bunu nasıl yaparsınız dedi dedim bişey olmuyo diye yaptım ama olan oldu dedim tam cahil cesareti bendeki yeminle ...

Harika.. toplamda kaç oldu verdiğin kilo ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…