- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Sagol abla biraz fazla ayakta kalsam agrı fazla otursam agrıSeroşum gelmiş
Allah'a şükürler olsun. Tek fıtık biraz daha katlanılabilir . Dinlenme sana çok iyi gelecek bitanem. Kilo alırım diye fazla dert etme kendine. Yediklerin az karbonlu olsun yeter. Zorlu hareketler içine fazla girme canım. Bundan kastim ev işleri. Fizik tedavin insallah güzel sonuç verir. Bu süreci en hafif sekilde atlattin mi kurtuldun demektir. Küçük prenses nasıl o iyi mi ....Tez zamanda eski güzel hayat kalitene donmeni diliyorum canım.
Tamam abla yarından itibaren aranızdayım tekrar))
Keşke o gün ip atlama yapmasaydım kaç haftadır çekiyorum fizik tedavi Dr bile dedi bile bile bunu nasıl yaparsınız dedi dedim bişey olmuyo diye yaptım ama olan oldu dedim tam cahil cesareti bendeki yeminle ...
Başlarda ne güzel muhabbet ediyorduk. Sonra bı kız geldi , canım helva çekiyor demesin miSeni çok yanlış yere yönlendirdim sanırım canım
Canım alt üst oldum deyip koyverme kendini...belki hayatının altı üstünden daha güzeldir. Yumurta yoğurt var mı evde...alışveriş yapana kadar idare edersin en azından.yaaa ben alt üst oldum kızlar eve geldim eşim 1 hafta gece 12 ye kadar yok yeme düzenim saatlerim porsiyonlarim değişti acil toparlanmam lazım sabah 1 kilo dan fazla artim vardı evde de dolap da sebze falan kalmamış eşim de çok geç gelince alışveriş işi zor gibi duruyor kar da yağmış buralara korkudan çıkamıyorum
Hilalcim bı sakin ol...Hiçbir şey için geç değil. Kendini iyi hissetmekle işe başla...bu çok önemli. Artı dediğin nedir ki...bı günlük mesele...çoğu ödemdir zaten.bir iki bitki çayıyla halledersin sen iyi ol...her şey yoluna girecektir. Kendine inanmalısın.habere geri atıp duruyorum Şubat bitecek ben hala neredeyim sözde Mart 23 e kadar 79 olacaktım nah olurum bu halde çok sinirliyim kendime ya resmen uyku muyku düzeni kalmadı
Senin neyin var kuzum ..
Eşin işten ayrıldığından beri hep hasta yahut halsizsin psikolojik olabilirmi ?
Beslenmen nasıl ?
Slm abla
Emar sonucum çıktı çok şükür tek fıtık ama daralmalar çok fazla dedi evde istirahat verdi bide 15 günlük fizik
İgne yazıyordu istemedim agrılar için bu ay içtigim ilaçlar yüzünden mi nedir regl çok az oldu dayanabıldıgım kadar içmiyorum Bı dun aksam içtim dügünümüz vardı çok fazla oturduğum için gece agrım çok oldu
Fizik tedavi yogun olduğu için geri dönüş yapmadılar daha cuma günü gittim bi hafta içinde ararız dedıler böyle bende durumlar
Bende sizleri özledim
Menü paylaşım ben de çok özendim
Kavrulmuş helva.. hehe şaka şaka .
11.30
Yarım gevrek
Peynir
Zeytin
Domates
Biber
Maydanoz
Roka
Ara,
Filtre kahve
1 kare bitter
Ara,
Türk kahvesi
18.30
1 porsiyon Adana kebap
Közlenmiş domates-biber
1 sıkım çiğ köfte
( Yemeğin yanındaki lavaşlar yenmedi )
Siyah gaitadan sonra
eşimin geç saatlere çalışması çok koydu bana kızlar banu sen nasıl dayanıyorsun acep haziranda askere gidecek o zaman ne yapacağım acep allah uzun dönem yapanların hanımlarına yardım etsin valla 1 saat var gelmesine çok özledim 5 gündur de ayrıyız zaten
bir oturup muhabbet edemedik 1 hafta daha böyle gidecekmiş
yumurta var ablacım yoğurt bitti sebze bir karnabahar ve azcık brokoli varCanım alt üst oldum deyip koyverme kendini...belki hayatının altı üstünden daha güzeldir. Yumurta yoğurt var mı evde...alışveriş yapana kadar idare edersin en azından.
içtim ablam.bugün 3 kupa bitki çayı.içtim cumaya aynı çıkayım orada razıyımHilalcim bı sakin ol...Hiçbir şey için geç değil. Kendini iyi hissetmekle işe başla...bu çok önemli. Artı dediğin nedir ki...bı günlük mesele...çoğu ödemdir zaten.bir iki bitki çayıyla halledersin sen iyi ol...her şey yoluna girecektir. Kendine inanmalısın.
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Bugün de aksiyonsuz kapatmak olmazdıMalum her yer kar istanbulda ♡ iyi hoş güzel de eşim daha beter olmadan gidip arabayı yukarı çekeyim bayirdan yarın çıkmam dedi ve gitti gelmez
Hayırdır inşallah derken adamcağız topallayarak geldi
Yan Apartmanda tasinanlar varmış kamyonu cekemeyiz yol vermeyi demişler bizimkiler az beklemiş bakmış isleri bitmeyecek aman kalsın diye eve dönmek üzere adımını attığı anda ayağı kaymış
Buz falan koyduk ama şişti bayaYarın sabah işe gidecekti hesapta ama direk hastaneye gidecek sanırım inşallah randevu al da gel diye tutturmazlar
Patronu da duyunca kesin kuduracak sanki kasten yapmış gibiama çokta lü lü
Bugün eşimle de konuştuk ne oluyor bize böyle diye
Sabah yine mide bulantisiyla uyandım neyseki sonra geçti ama bilegim hala aciyor
Çocuklar kar topu oynamaya çıkmak istedi valla korkudan çıkmadım hani dusersem ya daha beter olursa diye
Eşim bu ara var yine birşeyler bizim pesimizi bırakmayan diyor hatta yarın tekrar oturup kuran okuyayım diyorum ♡♡♡ Gerci esime kalsa evden tasinalim bu ev yaramadı bize diyip duruyor
Çok şükür canım senin adına çok sevindim ♡ inşallah çabucak toparlanirsin
Hatun boşuna fıstık gibi olmadıHelal valla harika bir menü ♡
Kusma ve mide bulantısı oldusabah da baya bulandı ama şükür sonra geçti belkide yediğim bir şey dokundu Şükür o en azından geçti
Sorma valla deli oluyorum aslında ama adamcağız keyfinden geç gelmiyor diye hiç ses etmiyorum yoksa 2 gün evde kalsam kafayı yerim birde tamam çocuklarla gündüz bir yerlere gidebiliyorum asla beni kisitlamaz ama işte bende ailecek gezelim isterim ama uzun zamandır olmuyor
Hep diyor sabır Nisanda Kaynimin yanında başlayınca gündüz çalışmaya gece çok sık mesai olmaz sanırım o zaman acısını cikaririz diyor ♡ gerçi bizimki hayatta saati doldu gidiyorum demez aksine hadi gidiyoruz denmedigi sürece devam eder
Ne yapsınlar bizler için uğraşıyorlar ♡♡♡♡
yumurta var ablacım yoğurt bitti sebze bir karnabahar ve azcık brokoli var
içtim ablam.bugün 3 kupa bitki çayı.içtim cumaya aynı çıkayım orada razıyım
zaten 5 gün evde değildim ama bugün nasıl zor geliyor anlatamam alışmışım akşam 7 de kumru kuşu gibi diz dize oturmaya ya ilk kez böyle oluyor ondan sanırım zoruma gitti kendi işimi yapicam diyip duruyor yok anacım ben duramam evde böyle tek başıma
Afiyet olsun canım. Metabolizmanın maşallah var. Hazır ogutuyorken bol bol eksileri gör...ben havuç çorbasına cesaret edemezdim mesela...her yediğimi mutlaka araştırır , dener öyle tüketirdim. Çok sıkı sancılı bir dönemdi benim için. Senin ve ebinin yediklerine sonra verdiğiniz eksilere bakıyorum. Milyonlarca maşallah gerçekten.Ben bahtsız bedevi...
Pek beğendim canım.Afiyet olsun. Hep böyle ye olur mu...
Tatlım çok özledim seni de...
Banuş kendini toparla ki...biraz üstüne geleyim olmuyor böyle bak
Tam benim damak tadima uygun yiyecekler.Biberler bir de aciysa var ya....ohhhhh....bı de çığ kofte....of off ......afiyetler olsun canım.
Ebicim afiyet olsun. Güzel menüsen Kastamonulu musun? Daha önce de yazmıştın Kastamonu ekmeğini.....dikkatimi çekti... Bilirim oranın ekmeğini, çok beğenmiştim 95-96'li yıllarda İnebolu da çalıştım.
Seni çok yanlış yere yönlendirdim sanırım canım
Tabi olurum ablacım siyah atıktan sonrane sandın çirkinleşeceğimi düşündüysen çok yanıldın ben naif bir hatunum o işi yapmıyorum bile
Şimdi senin şakayla başladığın menü bende gerçekti desem Meryem abla kalpten gider buna gönlüm elvermez aramızda kalacaksa bende bir iki bişey paylaşırımvallahi benim suçum değil eşim beni yoldan çıkardı,yeni bi yer keşfetmiş arkadaşım hadi bugün oraya gidelim dedi şimdi yok desem ayıp olcak gittik çöp şiş yedim bunda sıkıntı yokta ben yanındaki lavaşlarıda yedim şimdi diyeceğimi gördükten sonra keşke lavaşa şükretseydik diyceksiniz ,dönüşte hadi anneme uğrayalım dedi gittikki ne göreyim kavrulmuş helvaaa tesadüfün böylesi dedim yemesem yine ayıp olacaktı bende yedim
Al işte naif olmayan hatun ne demiş,çok kabasın Hasibecim
Şimdi bir heves gider ama sonra oda sizinle vakit geçirmeyi özlerhe nedir en kötü kendi işi nasılsa belli bir saatte anlasirsiniz atıyorum saat 10da en gec gel gibi
Bende bazen çocuk gibi telefon açıp ama cok ozledim yaaaa gelsene diye aglayasim geliyor hatta büyük kız diyor babamla telefonda konuşurken hemen masumlasiyorsun adamı rahat bırak diye
Kendimi bez bebek yapımına kaptırmışım, zamanın nasıl geçtiğinin bile farkında değilim
yok hayır bez bebek jersey esnek kumaştan, :)amigurumi mi yapıyorsun koalaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?