Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sagol abla biraz fazla ayakta kalsam agrı fazla otursam agrı
Fizik tedavi için yarın tekrar arıyacagım agrım var öncelik istiyorum diye
Hem gidiş dönüş yürüyüş olur
Kızçem yavrum az sırt üstü uzansam annecim çok mu agrıyo geçeçek birazdan diyo ilaç getireyımmı diyo benim gözler doluyor

Sakın bir daha atlama... En iyisi yürüyüş..
Vakit buldukça dışarı çıkıp yürü.. Tak kulaklığını müzik dinleyerek hem seretonin hormonun şahlanır hem zayıflarsın....

Valla ilk geldiğimde 67 kilo idim, sonra rahatsızlanma, sinir stres derken 1 haftada 70 kilo oldum. Sonra kendimi toparladım, 65,9 kg düştüm, eğer 70'lere dayanmasaydı ibre, sanırım hedefim olan 60 kiloya çoktan düşmüştüm

yaaa ben alt üst oldum kızlar eve geldim eşim 1 hafta gece 12 ye kadar yok yeme düzenim saatlerim porsiyonlarim değişti acil toparlanmam lazım sabah 1 kilo dan fazla artim vardı evde de dolap da sebze falan kalmamış eşim de çok geç gelince alışveriş işi zor gibi duruyor kar da yağmış buralara korkudan çıkamıyorum

eşimin geç saatlere çalışması çok koydu bana kızlar banu sen nasıl dayanıyorsun acep haziranda askere gidecek o zaman ne yapacağım acep allah uzun dönem yapanların hanımlarına yardım etsin valla 1 saat var gelmesine çok özledim 5 gündur de ayrıyız zaten
bir oturup muhabbet edemedik 1 hafta daha böyle gidecekmiş

Seni çok yanlış yere yönlendirdim sanırım canım
Başlarda ne güzel muhabbet ediyorduk. Sonra bı kız geldi , canım helva çekiyor demesin mibenim şalterler attı yeme falan demeye kalmadan sen ne ara gittin yaptın yedin anlamadım ki...benim için çok geç demesin mi olanlar oldu....

Canım alt üst oldum deyip koyverme kendini...belki hayatının altı üstünden daha güzeldir. Yumurta yoğurt var mı evde...alışveriş yapana kadar idare edersin en azından.

habere geri atıp duruyorum Şubat bitecek ben hala neredeyim sözde Mart 23 e kadar 79 olacaktım nah olurum bu halde çok sinirliyim kendime ya resmen uyku muyku düzeni kalmadı
Hilalcim bı sakin ol...Hiçbir şey için geç değil. Kendini iyi hissetmekle işe başla...bu çok önemli. Artı dediğin nedir ki...bı günlük mesele...çoğu ödemdir zaten.bir iki bitki çayıyla halledersin sen iyi ol...her şey yoluna girecektir. Kendine inanmalısın.

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler

Bugün de aksiyonsuz kapatmak olmazdı Malum her yer kar istanbulda ♡ iyi hoş güzel de eşim daha beter olmadan gidip arabayı yukarı çekeyim bayirdan yarın çıkmam dedi ve gitti gelmez
Hayırdır inşallah derken adamcağız topallayarak geldi
Yan Apartmanda tasinanlar varmış kamyonu cekemeyiz yol vermeyi demişler bizimkiler az beklemiş bakmış isleri bitmeyecek aman kalsın diye eve dönmek üzere adımını attığı anda ayağı kaymış

Buz falan koyduk ama şişti baya Yarın sabah işe gidecekti hesapta ama direk hastaneye gidecek sanırım inşallah randevu al da gel diye tutturmazlar

Patronu da duyunca kesin kuduracak sanki kasten yapmış gibi ama çokta lü lü

Senin neyin var kuzum ..
Eşin işten ayrıldığından beri hep hasta yahut halsizsin psikolojik olabilirmi ?

Beslenmen nasıl ?

Bugün eşimle de konuştuk ne oluyor bize böyle diye
Sabah yine mide bulantisiyla uyandım neyseki sonra geçti ama bilegim hala aciyor
Çocuklar kar topu oynamaya çıkmak istedi valla korkudan çıkmadım hani dusersem ya daha beter olursa diye
Eşim bu ara var yine birşeyler bizim pesimizi bırakmayan diyor hatta yarın tekrar oturup kuran okuyayım diyorum ♡♡♡ Gerci esime kalsa evden tasinalim bu ev yaramadı bize diyip duruyor

Çok şükür canım senin adına çok sevindim ♡ inşallah çabucak toparlanirsin

Hatun boşuna fıstık gibi olmadı Helal valla harika bir menü ♡

Siyah gaitadan sonra

Kusma ve mide bulantısı oldu sabah da baya bulandı ama şükür sonra geçti belkide yediğim bir şey dokundu Şükür o en azından geçti

Sorma valla deli oluyorum aslında ama adamcağız keyfinden geç gelmiyor diye hiç ses etmiyorum yoksa 2 gün evde kalsam kafayı yerim birde tamam çocuklarla gündüz bir yerlere gidebiliyorum asla beni kisitlamaz ama işte bende ailecek gezelim isterim ama uzun zamandır olmuyor

Hep diyor sabır Nisanda Kaynimin yanında başlayınca gündüz çalışmaya gece çok sık mesai olmaz sanırım o zaman acısını cikaririz diyor ♡ gerçi bizimki hayatta saati doldu gidiyorum demez aksine hadi gidiyoruz denmedigi sürece devam eder

Ne yapsınlar bizler için uğraşıyorlar ♡♡♡♡

Canım alt üst oldum deyip koyverme kendini...belki hayatının altı üstünden daha güzeldir. Yumurta yoğurt var mı evde...alışveriş yapana kadar idare edersin en azından.
yumurta var ablacım yoğurt bitti sebze bir karnabahar ve azcık brokoli var

içtim ablam.bugün 3 kupa bitki çayı.içtim cumaya aynı çıkayım orada razıyım

zaten 5 gün evde değildim ama bugün nasıl zor geliyor anlatamam alışmışım akşam 7 de kumru kuşu gibi diz dize oturmaya ya ilk kez böyle oluyor ondan sanırım zoruma gitti kendi işimi yapicam diyip duruyor yok anacım ben duramam evde böyle tek başıma

Şimdi bir heves gider ama sonra oda sizinle vakit geçirmeyi özler he nedir en kötü kendi işi nasılsa belli bir saatte anlasirsiniz atıyorum saat 10da en gec gel gibi
Bende bazen çocuk gibi telefon açıp ama cok ozledim yaaaa gelsene diye aglayasim geliyor hatta büyük kız diyor babamla telefonda konuşurken hemen masumlasiyorsun adamı rahat bırak diye

Iyi geceler kizlar
Cocuklari yatirdiktan sonra banyo temizligine giristim duvarlari yerleri bir guzel fircaladim
Sutumun sogumasini bekliyorum mayalayip yatcam insallah

Tesekkur ederim cnm
Kilo fazla olunca her seyi tek seferde kesmedim. Duraksama donemlerim oldukca gidalarda ve pprsiyonlarda oynamalar yapmayi dusunuyorum.

Kaba degilim cnm saglikciyim ben. Bizde ayip yok.

kıyamam ya valla bende habire mesaj attım normalde o arar 3 4 kere günde şimdi o arayamiyor ya nasıl arayasim geliyor

inşallah ir kaç güne normal hayatımıza döneriz

Yogurdumu mayaladim yatiyorum simdi.
Dolapta baya bir onceden kalma kefirlerim vardi 1 tatli kasigi kadar vardir kucuk kucuk tanecikler. Yarim litrelik kavanozun agzindan 2 parmak ejsik sutle mayaladim. Tutar mi acaba. Bir video izledim kabin agzina pecete lastikliyordu bende oyle yaptim ama bilemiyorum. Deneyimli arkadaslar sizce bu kefir tutar mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…