Aynen durdukça güzelleşen kekAyyy mavimlii bu kek ertesi gün yenmeliymiş,kızım yemedi bende sabahtan onun dilimini yedim şahane olmuş,evet keyfe göre herşey konabilir,şekeri de yağıda az enfes gerçekten
Sağolasın canım. Arpacık çıktı dev gibiTunaydinn
1 bardak daha cay icip ise baslicam. Bulasiklari kaldircam, aksama ispanak pisircem veeeeeeeee utu yapcam (hic bitmiyor bu utuler)
Gecmis olsun cnm.
Geçmiş olsun canım artık dikkat et fiziksel işlerde kendine. Gel tabi iyicene özlettin kendiniTamam abla yarından itibaren aranızdayım tekrar))
Keşke o gün ip atlama yapmasaydım kaç haftadır çekiyorum fizik tedavi Dr bile dedi bile bile bunu nasıl yaparsınız dedi dedim bişey olmuyo diye yaptım ama olan oldu dedim tam cahil cesareti bendeki yeminle ...
Hele söyle bu dev arpacıktan nasıl kurtulacağım gözüm feci şişti evde göz teramisini vardı iki gündür onu sürüyorum bana mısın demediIyi geceler kizlar
Cocuklari yatirdiktan sonra banyo temizligine giristim duvarlari yerleri bir guzel fircaladim
Sutumun sogumasini bekliyorum mayalayip yatcam insallah
Tesekkur ederim cnm
Kilo fazla olunca her seyi tek seferde kesmedim. Duraksama donemlerim oldukca gidalarda ve pprsiyonlarda oynamalar yapmayi dusunuyorum.
Kaba degilim cnm saglikciyim ben. Bizde ayip yok.
TamamPek beğendim canım.Afiyet olsun. Hep böyle ye olur mu..
Gecmis olsun cnm. Bol bol sivi vermeye calis cunku ishalle su kaybediyor cocuklar.
Bizde cocuk 2 yasina gelene kadar nobet tutmuyorsun. Gebeliktede gebeligin 6. Ayini doldurduktan sonra nobetten cikiyorsun. Benim 2. Kizimin yasina 1 hafta kala 3. Kizimin gebeliginde 6. Ayimi doldurdum. Hic nobete girmeden tekrar nobetten cikmis oldum.ayarlasam bu kadar tutturamazdim
Canım bu mesajında kaptanı etiketlememişsin sanırım gözünden kaçtı Banu'nun. Diğer mesajda etiketlemişsin bu sefer gözünden kaçmamaliydi... Ama şansızlık işte...menün de gayet guzelmiş.
Mavişim ne yapıp edip kek türü atıştırmalıkları kendin için birakmalisin. Leptin küsmüş sana...yakmam da yakmam diyor. Please my friend...not eat it....
Kuzum kopma bizden olur mu? Hedefin var...sen de iyi ki varsın canım.
Sen ve kızın iyi olursa biz de iyi olacağız tatlım. 20 kiloya veda etmemin bir mükafatı da burada senin gibi şeker bir kardeşe sahip olmaktı...yavrum benim iyi ki geldin kız....
O içindeki sese şöyle gecenin bir yarısı bildirim yapmasın. Bak listeye giremedin çok üzüldüm.
Çok teşekkür ederim bitanem. Şükür tam hedefim olmasa da ulaştım mezuniyete. Bu saatten sonra gerilime girmeden gram gram ineceğim inşallah. Okulun en zayıf öğretmeninden daha zayıfim artık.Bunu herkes söylüyor ve ben çok mutluyum.
Tesekkürler bitanem. Burada seni bekliyorum emin adımlarla gel arkadaşına
Komşu komşunun wifisine muhtaç artık günümüzde.
Banucum kızcağız menü bildirimini yapmış ama gecenin bir yarısı olduğu için gözden kaçmış
Saati tutturamadın tatlışım...sabah bakmadığın için mi acaba...
Hele söyle bu dev arpacıktan nasıl kurtulacağım gözüm feci şişti evde göz teramisini vardı iki gündür onu sürüyorum bana mısın demedi
O konu hakkinda bilgim yok cnm yaaa yanlis yonlendirmeyeyim seniHele söyle bu dev arpacıktan nasıl kurtulacağım gözüm feci şişti evde göz teramisini vardı iki gündür onu sürüyorum bana mısın demedi
Gunaydin kizlarr
O konu hakkinda bilgim yok cnm yaaa yanlis yonlendirmeyeyim seni
Göz doktoruna geldim bekliyorum şimdi. Teşekkürler cevabın için canım.Gunaydin kizlarr
O konu hakkinda bilgim yok cnm yaaa yanlis yonlendirmeyeyim seni
Aaa antibiyotik etkisi yapıyor herhalde. Teşekkürler! Şimdi doktora geldim gerçi. Randevusuz bekliyorum mecburen çok acıyor çünkü.mavimli ye senin nezdinde cevap vereyim hasibecim. sarımsağı döv sulu olacak şekilde sür. birebir.
ben çok çektim o illetten. hatta sağ gözümde kirpiklerin yarısı yok. kirpiklerimi döktü. ama sarımsakla birlikte atlattım o hastalığı. geçmiş olsun
Ben şokÇeşitli yöntemleri var, hangisi kolayına gelirse. Sıralıyorum.
1. Bir adet hazır papatya çayı torbasını bir kaç saniye sıcak suda bekletin, sonrasında çay torbasını sudan çıkarın ve biraz bekletin, akabinde torbanın içindeki suyu sıkarak atın ve torbayı doğrudan etkilenen alanın üzerine yerleştirin. Çay torbası soğuduğu zaman gözünüzün üzerinden kaldırın ve bu işlemi ihtiyaç duyduğunuz kadar tekrar edin.
2. Bir litre suyu kaynatın ve ılımaya bırakın. Temiz bir kumaşı bu su ile ıslatıp rahatsız olan göz kapağınızın üstünde 10 dakika bekletin. Kumaşı soğudukça tekrar ılık suda ıslatmanız gerekiyor. Bu yöntemle arpacığınızın içindeki irini akıtabilirsiniz.
3. Bir avuç akasya yaprağını iki bardak kaynayan suya ekleyin. Demlenmesi ve yaprakların esansının suya geçmesi için biraz bekleyin. Ilıdığında, temiz bir kumaşı bu karışıma batırıp arpacık olan gözünüze kompres yapın. Tıpkı bir önceki yöntemde olduğu gibi 10 dakika gözünüzün üstünde bekletmelisiniz.
4. Bir çay kaşığı kişniş tohumunu bir bardak suda kaynatın. Kaynadıktan sonra bir dakika bekleyin. Karışımın soğumasını bekleyin ve süzün. Ardından bu karışım ile günde üç defa arpacıklı gözünüzü temizleyin.
5. Büyük bir bardak kaynar suya koyacağınız taze maydanoz yapraklarıyla göz kapağınızdaki şişliği indirebilir ve hassasiyeti azaltabilirsiniz. Karışımın deminin çıkmasını bekleyin ve ardından içine temiz bir kumaş batırın. Bu kumaşla soğuyana kadar gözünüze kompres yapın. Bunu sabahları ve akşamları yatmadan önce tekrarlayın.
6. Zerdeçal antibakteriyel özelliklere sahiptir. İki bardak su ve bir çay kaşığı zerdeçal tozunu, karışımın yarısı buharlaşana kadar kaynatın. Bir bezden geçirerek, berrak olana kadar süzün. Günde iki veya üç defa gözlerinize 3’er damla damlatın.
7. Günde üç defa, taze kesilmiş domates dilimlerini rahatsız olan bölgeye yerleştirip 5 dakika bekleyin. Hem şişlikler inecek hem de sıkı ve güze bir cildiniz olacak.
8. Bir parça aloe vera’yı boylamasına kesin ve ortasını açın. Sabahları ve akşamları bir parça pamuğu, bitkinin içindeki şeffaf sıvıya batırın ve rahatsız olan gözünüze nazikçe sürün. Ardından papatya suyu veya gül suyu ile durulayın.
9. Bir salatalığı dilimleyin. Şişliği ve ağrıyı azaltması için kestiğiniz dilimleri rahatsız olan bölgenin üstüne yerleştirin.
GEÇMIŞ OLSUN.
Göz doktoruna geldim bekliyorum şimdi. Teşekkürler cevabın için canım.
Cok sukur cnm sikinti cikmamis. Sen nasil oldun pekiSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Sabah erkenden eşimle hastaneye gittikbileği şişmiş iyice ama şükür röntgen çekildi kırık çıkık yok sadece burkmus bol bol soğuk kompres yap ve ayağını kolla dedi Doktor
Gelince de kahvaltı faslı falan derken ancak gelebildim
Demekki yazdığım ikinci yöntemi uygulamanı söylemiş :)Ahaha kızlar doktor arpacık çıkmış sıcak bez bastır geçer dedi gönderdi
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Sabah erkenden eşimle hastaneye gittikbileği şişmiş iyice ama şükür röntgen çekildi kırık çıkık yok sadece burkmus bol bol soğuk kompres yap ve ayağını kolla dedi Doktor
Gelince de kahvaltı faslı falan derken ancak gelebildim
Geçmiş olsun Rabbım şifa versinAhaha kızlar doktor arpacık çıkmış sıcak bez bastır geçer dedi gönderdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?