Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ayyy mavimlii bu kek ertesi gün yenmeliymiş,kızım yemedi bende sabahtan onun dilimini yedim şahane olmuş,evet keyfe göre herşey konabilir,şekeri de yağıda az enfes gerçekten
Aynen durdukça güzelleşen kek
İşte benim menülerimdeki bitmek bilmeyen kekler

Geçmiş olsun canım artık dikkat et fiziksel işlerde kendine. Gel tabi iyicene özlettin kendini

Hele söyle bu dev arpacıktan nasıl kurtulacağım gözüm feci şişti evde göz teramisini vardı iki gündür onu sürüyorum bana mısın demedi

Günaydın kızlar..
hasta olanlara kuzusu hasta olanalar geçmiş olsun diliyorum. Rabbim bol bol şifa evrsin inş.
haftasonu okudum ama bugün okuyamadm. benim de baş ağrım tuttu.

süper olmuş cnm nöbet işi
ben masabaşı memurum. ödeme yapıyoruz kamu yatırımlarını yapan firmalara. aralık ayında hepsi yığılıyor. onlarda haklı hesap kapatıyorlar çalışanlarınıa maaş veriyorlar. o yüzden dehşet yoğun oluyor. o dönemde izin kelimesinin adını bile duymak istemiyor amirler haklı olarak işte doğum iznine birşey diyemezlerde dönüşü var bunun bir de

çok tebrik ederim cnm. okulda birinciliği de kaptığına göre olmuşsun işte
[/QUOTE]

Meralcim bana da birlikte x analar topiğinde birleşeceğiz gibi geliyor @Lilimam25

Hele söyle bu dev arpacıktan nasıl kurtulacağım gözüm feci şişti evde göz teramisini vardı iki gündür onu sürüyorum bana mısın demedi

Çeşitli yöntemleri var, hangisi kolayına gelirse. Sıralıyorum.

1. Bir adet hazır papatya çayı torbasını bir kaç saniye sıcak suda bekletin, sonrasında çay torbasını sudan çıkarın ve biraz bekletin, akabinde torbanın içindeki suyu sıkarak atın ve torbayı doğrudan etkilenen alanın üzerine yerleştirin. Çay torbası soğuduğu zaman gözünüzün üzerinden kaldırın ve bu işlemi ihtiyaç duyduğunuz kadar tekrar edin.

2. Bir litre suyu kaynatın ve ılımaya bırakın. Temiz bir kumaşı bu su ile ıslatıp rahatsız olan göz kapağınızın üstünde 10 dakika bekletin. Kumaşı soğudukça tekrar ılık suda ıslatmanız gerekiyor. Bu yöntemle arpacığınızın içindeki irini akıtabilirsiniz.

3. Bir avuç akasya yaprağını iki bardak kaynayan suya ekleyin. Demlenmesi ve yaprakların esansının suya geçmesi için biraz bekleyin. Ilıdığında, temiz bir kumaşı bu karışıma batırıp arpacık olan gözünüze kompres yapın. Tıpkı bir önceki yöntemde olduğu gibi 10 dakika gözünüzün üstünde bekletmelisiniz.

4. Bir çay kaşığı kişniş tohumunu bir bardak suda kaynatın. Kaynadıktan sonra bir dakika bekleyin. Karışımın soğumasını bekleyin ve süzün. Ardından bu karışım ile günde üç defa arpacıklı gözünüzü temizleyin.

5. Büyük bir bardak kaynar suya koyacağınız taze maydanoz yapraklarıyla göz kapağınızdaki şişliği indirebilir ve hassasiyeti azaltabilirsiniz. Karışımın deminin çıkmasını bekleyin ve ardından içine temiz bir kumaş batırın. Bu kumaşla soğuyana kadar gözünüze kompres yapın. Bunu sabahları ve akşamları yatmadan önce tekrarlayın.

6. Zerdeçal antibakteriyel özelliklere sahiptir. İki bardak su ve bir çay kaşığı zerdeçal tozunu, karışımın yarısı buharlaşana kadar kaynatın. Bir bezden geçirerek, berrak olana kadar süzün. Günde iki veya üç defa gözlerinize 3’er damla damlatın.

7. Günde üç defa, taze kesilmiş domates dilimlerini rahatsız olan bölgeye yerleştirip 5 dakika bekleyin. Hem şişlikler inecek hem de sıkı ve güze bir cildiniz olacak.

8. Bir parça aloe vera’yı boylamasına kesin ve ortasını açın. Sabahları ve akşamları bir parça pamuğu, bitkinin içindeki şeffaf sıvıya batırın ve rahatsız olan gözünüze nazikçe sürün. Ardından papatya suyu veya gül suyu ile durulayın.

9. Bir salatalığı dilimleyin. Şişliği ve ağrıyı azaltması için kestiğiniz dilimleri rahatsız olan bölgenin üstüne yerleştirin.

GEÇMIŞ OLSUN.

Gunaydin kizlarr

O konu hakkinda bilgim yok cnm yaaa yanlis yonlendirmeyeyim seni

Gunaydin kizlarr

O konu hakkinda bilgim yok cnm yaaa yanlis yonlendirmeyeyim seni

mavimli ye senin nezdinde cevap vereyim hasibecim. sarımsağı döv sulu olacak şekilde sür. birebir.
ben çok çektim o illetten. hatta sağ gözümde kirpiklerin yarısı yok. kirpiklerimi döktü. ama sarımsakla birlikte atlattım o hastalığı. geçmiş olsun

Aaa antibiyotik etkisi yapıyor herhalde. Teşekkürler! Şimdi doktora geldim gerçi. Randevusuz bekliyorum mecburen çok acıyor çünkü.

Ben şok teşekkür ederim gayet çeşidi bol çözümler için

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Sabah erkenden eşimle hastaneye gittik bileği şişmiş iyice ama şükür röntgen çekildi kırık çıkık yok sadece burkmus bol bol soğuk kompres yap ve ayağını kolla dedi Doktor

Gelince de kahvaltı faslı falan derken ancak gelebildim

Göz doktoruna geldim bekliyorum şimdi. Teşekkürler cevabın için canım.

Rica ederim cnm. Yardimci olamadim gerci sana. Bebeklerde gizde akinti olunca cay pansumani yapilabildigini biliyorum ama arpacik deneyimim olmadi hic.

Cok sukur cnm sikinti cikmamis. Sen nasil oldun peki

Ahaha kızlar doktor arpacık çıkmış sıcak bez bastır geçer dedi gönderdi
Geçmiş olsun Rabbım şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…