Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sayfaları da okuyamadım durumum o kadar vahim sadece oğluşumu soran mesajları gördüm şimdi çok şükür birşey çıkmadı. Boyu kısaymış standartlara göre. Vitamin serumu yaptılar. Boyu 111 cm kilo 17 miş. Boy kilo oranına baktım normal diyor ama bilemedim. Formu çözünce gelicem yine

8. TAKIM 611.ETAP

oynakbasi34 ( 106.5 / 106.5 / / % ) Sabit
mavimli ( 76 / / / % ) Sabit
ebideryal ( 66.4 / / / % )Kilo bildiremedi
Bonus ( 105.8 / / / % ) Sabit
Ucukkacikk ( 65.5 / / / % ) Sabit
Umutluanne83 ( 87.6 / 86.5 / 1.1 / 1.26 % )
Zarpy ( 81.1 / / / % )Kilo bildiremedi
HasibeG ( 99.7 / 98.5 / 1.2 / 1.20 % )

8. Takım Ortalaması; %0 308

Slm kizlar
Bugun sirf birseyler yemis olmak icin yedim agzimin tadi yok.
Sabah: 5 yk musli sut ve sicak su
Ogle: 2 yumurta tavada 10 cig badem sade nescafe
Ara: Naneli yesilcay muz yarimdan az yesil elma
Aksam: Bulgurlu kabak yogurt
Birazdan ihlamur kaynatip icerim

Afiyet olsun cnmm.

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Akşam üzere kızlarla alışverişe çıktık ve bol bol sağlıklı şeyler aldım Normalde büyük pek sebze yemez ama söz verdi artık yiyecekmis
Deterjanlar dahil olunca baya tuttu ama yapacak bir şey yok sonuçta mecbur eksikleri aldım

Sonra eşimle buluşup çocuklarla yemek yedik ♡ Meşhur Tavuk seysine gittik ve ben siparis verirken Full salata + Tavuk siparişi verdim hani battı balık yan gider diyipte makarnali versiyonunu istemedim ♡♡♡

Bu arada yarın bir akrabanin bebek mevludu var kendime bir pantolon aldım ama açıkçası bir de üst bulayım iyidi maşallah fiyatlar uçmuş 49 liradan aşağı güzel bir şey yok onuda şu dönemde kıyamam kızların eksikleri daha önemli diye Tabi bir de bebek hediyesi aldım ♡ Anam.mini mini şeyleri görünce insan niyeti bozuyor da yok bende birşey regl olmadığım halde ( hala olmayinca spirale rağmen test yaptım yok bir şey )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…