Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hayır eskiden Pro üyelik sayesinde altta kim var kim yok görüyordum artık oda görünmüyor bu sefer de beklesem bir dert çıksam başka dert oldu

banu ben gerçekten çok zorlanıyorum şuan yazarken falan zaten diyet kıymet kalmadı resmen 2 haftadır kilo vereceğime aldım resmen ne olacak böyle kızımın doğum gününe 21 gün kadı ve ben hala 85 86 arasında dolaşıyorum sözde 79 olacaktım

Ya kızlar sizde benim gibimisiniz??? Vallahi girmek istemiyorum hiç zevk almıyorum ,önceden uzun ama emojili yazıları merakla okurdum şimdi gözümü yoruyor emojileri açmak bile işkence,kimin yazdığını bile anlayamıyorum reklamlarla profiller hep aynı tonda yani farkedilmiyo bile ben hiç hiç beğenmedim, bi kaç güzellik var ama tercih edilecek kadar asla değil yani tamam güncellenir de baştan aşağı değiştirilmez ki,bişeyleri bulamamak yapamamaktan ziyade ben keyif almıyorum .

Canım aslında sıkı tutardan 21 günde çok güzel değişim yasarsin sakin pes etme yoksa o sürede biraz daha alırsın mazallah

Maalesef canım hatta diğer gruplarda da herkes artık zevk vermediğini söylüyor
Ne olacak bilmem bu guncellemeyle kk ayağına sıktı gibime geliyor ama işte güvenlik için şart yazmıştı Kazen

Sil baştan mı yenilemek gerekiyormuş, valla tatlı yarışmasına katıldım ama böyle giderse geri çekilcem çünkü eğlenmiyorum aksine geriliyorum diye girmek istemiyorum.

Slm kizlar
Lazer randevum vardi uzun zaman sonra evden ciktim bi degisiklik oldu. Hatta bir cilginlik yapip a101i bile dolastim

Bugun ates acisindan daha iyiyim ama yemek yemek hala iskence suyu bile rahat icemiyorum. Aksama haslma yapayim diyorum yumusak bir yemek olsun diye. Gerci yedigim hicbirseyden tat alamiyorum ama neyse

Bende mevlüt falına atlattım şimdi kizin ingilizce kursunun olduğu arkadaşa gidiyorum kurs bitsin bir kahve içip hemen eve döneceğim

Biyerleri karıştırıyorum gençler bu ne demeyin bize oyun alanı çıktı

Aha demekki bundan sonra listeleri burada da duzenleyebilecegiz Kaptan bunu sevdi

Eki Görüntüle 2240950 Eki Görüntüle 2240950
mavimli nin verdiği tarifle yaptığım kek resim yüklemeyi de bunla denemek istedim sakın yapmayın tehlikeli

Bende göreceğim diye atladım ama dediğin gibi iyiki görünmüyor Gerci bende fırın yok tehlike sıfır yoksa kesin denerdim

Sevindim iyi olmana ♡ iki güne iyice toparlamis olursun inşallah

Ha bu arada bu mesajı da ters anlayacak yönetici çıkar diye yazılması gereken sayfaya yazmadım bile , "size yaranılmıyoda çok biliyosanız kendiniz yapında...." hiç çekemiycem valla.

anlamadım kız bu ne demekki

Ayol bu kupa sahte mi ne dedim şaka yaptım hemen onun üstüne seabahar bişeyler demiş uyuz olmuş hatta isteyen varsa görevimi devrederim falan gibi bişeyler demişte o duruma ithafen yazmıştım

heeee anlamişkoooo lili çok sıkıcı olmuş ama ya Meryem abla da yok galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…