- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
banu ben gerçekten çok zorlanıyorum şuan yazarken falan zaten diyet kıymet kalmadı resmen 2 haftadır kilo vereceğime aldım resmen ne olacak böyle kızımın doğum gününe 21 gün kadı ve ben hala 85 86 arasında dolaşıyorum sözde 79 olacaktım
Ya kızlar sizde benim gibimisiniz??? Vallahi girmek istemiyorum hiç zevk almıyorum ,önceden uzun ama emojili yazıları merakla okurdum şimdi gözümü yoruyoremojileri açmak bile işkence,kimin yazdığını bile anlayamıyorum reklamlarla profiller hep aynı tonda yani farkedilmiyo bile ben hiç hiç beğenmedim, bi kaç güzellik var ama tercih edilecek kadar asla değil yani tamam güncellenir de baştan aşağı değiştirilmez ki,bişeyleri bulamamak yapamamaktan ziyade ben keyif almıyorum .
Sil baştan mı yenilemek gerekiyormuş, valla tatlı yarışmasına katıldım ama böyle giderse geri çekilcem çünkü eğlenmiyorum aksine geriliyorum diye girmek istemiyorum.Canım aslında sıkı tutardan 21 günde çok güzel değişim yasarsinsakin pes etme yoksa o sürede biraz daha alırsın mazallah
Maalesef canım hatta diğer gruplarda da herkes artık zevk vermediğini söylüyor
Ne olacak bilmem bu guncellemeyle kk ayağına sıktı gibime geliyor ama işte güvenlik için şart yazmıştı Kazen
Biyerleri karıştırıyorum gençler bu ne demeyinbize oyun alanı çıktı
❤
Eki Görüntüle 2240950 Eki Görüntüle 2240950
mavimli nin verdiği tarifle yaptığım kek resim yüklemeyi de bunla denemek istedim sakın yapmayın tehlikeli
Slm kizlar
Lazer randevum vardi uzun zaman sonra evden ciktim bi degisiklik oldu. Hatta bir cilginlik yapip a101i bile dolastim
Bugun ates acisindan daha iyiyim ama yemek yemek hala iskence suyu bile rahat icemiyorum. Aksama haslma yapayim diyorum yumusak bir yemek olsun diye. Gerci yedigim hicbirseyden tat alamiyorum ama neyse
Ha bu arada bu mesajı da ters anlayacak yönetici çıkar diye yazılması gereken sayfaya yazmadım bile , "size yaranılmıyoda çok biliyosanız kendiniz yapında...." hiç çekemiycem valla.
Ayol bu kupa sahte mi ne dedim şaka yaptım hemen onun üstüne seabahar bişeyler demiş uyuz olmuş hatta isteyen varsa görevimi devrederim falan gibi bişeyler demişte o duruma ithafen yazmıştımanlamadım kız bu ne demekki
Ayol bu kupa sahte mi ne dedim şaka yaptım hemen onun üstüne seabahar bişeyler demiş uyuz olmuş hatta isteyen varsa görevimi devrederim falan gibi bişeyler demişte o duruma ithafen yazmıştım
Evet yaaaa sormaheeee anlamişkoooo lili çok sıkıcı olmuş ama ya Meryem abla da yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?