Kaptanım canım bilinçli yazmadın demedim bisikleti salona taşımamana kızdım güya onu demek istemiştimSelamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Hele şükür fırsat bulabildim de yazabiliyorum Size
Bugün çok eğlendim çoook
Seminerleri Psikolog pek bir güzel anlattı hep bildiğimiz şeylerihatta yanımdaki arkadaşım resmen valla gormeyecegini bilsem kaykilip uyuyacagim dedi
Ordan çıkıp direk Arkadaşın Askere gidecek oğlu için okuttugu mevlude gittik ama o cidden çok güzel geçtiHoca bol bol ilahiler okudu kurana sonra ve cidden vakit güzel geçti
Dönüşü koştur koştur kızı okuldan almaya gittim ( Öğretmene rica ettim Etüde kaldı da ben rahat ettim )
Dönüşü de biraz evi toparlayıp süpürge tuttum daha yeni popisim yer gördü
Kıyamam sana kuzum yaaa sende benim gibi çok fazla benimsiyorsun herkesi ve herşeyi
Çok çok geçmiş olsun canım ♡ İnşallah sonuçlar da temiz çıkmıştırHayirli haberlerini bekliyoruz
Valla arada kaynamış yoksa hiç gormemezlikten gelirmiyim
Cumartesi itibaren hem spor hem diyet konusunda her An hesabımı seve seve veririm canımNeden bugün değil de cumartesi dersen yarın alışverişe çıkmam lazım bir kaç gündür evdekilerle idare ediyordum tabi eksik çok olunca biraz saçma da olduğu oluyordu ( maalesef yoğurt ve sebze falan kalmadı kurubakla ve bir iki kere makarna yediğim de oldu )
Aman iyi ol da canım nasılsa sende misafirleri gönderip aramıza dönersin ♡♡♡♡
Yorma kendini fazla
Sus kız ...Kaptanım canım bilinçli yazmadın demedim bisikleti salona taşımamana kızdım güya onu demek istemiştimbide yoğurdu falan hazır mı alıyosun eğer öyleyse bence açık süt alıp kendin yap canım daha uygun fiyata geliyo hemde sağlıklı inan ben artık mecbur kalmadıkça hazır yoğurt tüketmiyorum... Hepimizin evinde mutlaka eksikler var kaptaniçem bizim takıldığımız elinde spor imkanın varken onu da yapmaman
Ben ağzımın payını aldım abla aman aman samimi olmadığım ortamda ağzımı açmam dahaAblişkom akşam okudum o mesajı...moralini bozarim diye söylemedim. İlk etapta ben de oraya yazmadım. Üzülmekle kalmadım çünkü sert bir şeyler söyler ben de üzerim diye bugünü bekledim. Kırılıp üzülecek bir durum yoktu çünkü. Daha önce de buna benzer mesajları olmuştu editörümüzün. Hatırlıyor musun Nevreste'ye editörlerin sert olduğuna benzer bir şeyler yazmıştım o da biz de sizin gibiyiz demişti...işte tam da bende olan intiba buydu. Siz girip özür mesajları yazınca ben de kayıtsız kalamadım.
Beni alakasız işlerinde kullanma sopayı yersin bak.
Kötü bir niyetimiz yoktu vallalilime takılıp baltayı taşa vurdum ya...
Canım güzel haberler almani diliyorum. Testler temiz çıksın
Yabancı kara suları oralar şekerim
Mefkurem sevincimiz kursağımizda kaldı desem yeridir.böyle durumlarda işin aslı muhatabına uygun dille sorulmalı...niyetler anlaşıldıktan sonra hak ettiğimiz cevap verilmeli...tabi ki çok üzüldük köpeğinin başına gelenlere...bunun acısını bize sert sözlerle yansıtması da çok adil değil .
Ebicim Allah kolaylık versin tatlım...sağlıklı beslenmeye devam ohhhh ohhh
Heh işte cuk oturdu bu yazınSus kız ...bilinçli yazmadığını biz nereden bilelim. etraf elektrik kaynıyor zaten...havalar bozuk...alinirim bak canım çekti sen kaptanima ne demek istedin onu açık soyle bakim
Ben mi fazla rahatım insanlar mı alınmak için yer arıyo bilmiyorum,benle alenen dalga geçtiğini hissetmiyosam aynı ayarda cevaplar verip gülüp geçiyorum takıntılı değilimSus kız ...bilinçli yazmadığını biz nereden bilelim. etraf elektrik kaynıyor zaten...havalar bozuk...alinirim bak canım çekti sen kaptanima ne demek istedin onu açık soyle bakim
Kaptanım canım bilinçli yazmadın demedim bisikleti salona taşımamana kızdım güya onu demek istemiştimbide yoğurdu falan hazır mı alıyosun eğer öyleyse bence açık süt alıp kendin yap canım daha uygun fiyata geliyo hemde sağlıklı inan ben artık mecbur kalmadıkça hazır yoğurt tüketmiyorum... Hepimizin evinde mutlaka eksikler var kaptaniçem bizim takıldığımız elinde spor imkanın varken onu da yapmaman
Sus kız ...bilinçli yazmadığını biz nereden bilelim. etraf elektrik kaynıyor zaten...havalar bozuk...alinirim bak canım çekti sen kaptanima ne demek istedin onu açık soyle bakim
Ben bugun tartildim.onu yazayim bari
Yarin erisim olmayacaksa
Gecen cuma 87.6
Bugun. 86.7
Tesekkurler cnm.herkez inslalah eksiyle girer yarınaHaklısın canım yoğurt konusundaBende aslında Son kez hazır alır öyle mayalarim diye düşünüyordum hani sütçüye den gelip organik maya alana kadar ( sağ olsun mahalleye gelen sütçü mayayi isteyene ücretsiz veriyormuş nohuttan mayalanmis olandan ) Annem burada olsa onda kesin ev yapımı olurdu ondan alırdım da malum yok bu ara
Bisikleti taşıdım da fırsat bulamadım malum ağrılar yada yoğunluktan ama kesinlikle kullanacağım sabah akşam
Senin niyetini bildiğim için zaten asla alınmaması kuzum ♡♡♡
Alemin canım yaaa
Herkesin işte arada hashas anına denge gelebiliyor
Süpersin valla ♡ Yarın daha bile az çıkar bence
Yarına güncelleme varmışya eee kilo bildirmi nasıl olcak kaptaniçemoynakbasi34
Durum mesajlarında kazen muneye yazmistı. Yedekle falan diyordu her neyseElhan Canım nerde yazıyordu güncelleme durumu ben göremedim? Ona göre paylaşım alanında sorayım olmadı cuma bildirimiyle ilgili ne gibi bir uygulama yapılacak diye
Biz yırttık hacıYarına güncelleme varmışya eee kilo bildirmi nasıl olcak kaptaniçemoynakbasi34
Mune Hanımlar bu gece yarısından sonra veya birkaç gün içerisinde sitede büyük bir güncelleme olacak, siteye bir süre erişim olmayacak. (Alintidir)oynakbasi34 [/QUO/QUOTE]
Anlasildi tamamm
Günaydııın, sabahtan beri hesap kilitlendi uyarısı aldım ayyy işkence olmuş herşey, sürekli sayfayı kaydırıyorum .Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gonlumuzden geçenleri tez zamanda bizlere hayırlı olarak nasip etsin inşallah. ......Aminnnnnnnn
Sanırım güncelleme tamamlandıGerci alismisim kknin pembis haline biraz tuhaf geldi tabi değişikliklere de alisacagiz artık bir kaç güne
Hadi bakalım kızlar inşallah sizlerde deneyip guncellemenin bittiğini fark edersiniz de şu cuma bildirimlerimizi alırız ♡
Maşallah kaptanım hemen alışmışsın8. TAKIM 611.ETAP
oynakbasi34 ( 106.5 / 106.5 / / % ) Sabit
mavimli ( 76 / / / % )
ebideryal ( 66.4 / / / % )
Bonus ( 105.8 / / / % )
Ucukkacikk ( 65.5 / / / % )
Umutluanne83 ( 87.6 / 86.5 / 1.1 / 1.26 % )
Zarpy ( 81.1 / / / % )
HasibeG ( 99.7 / / / % )
Tembel Koala ( / / / % ) Yeni üye, Başlangıç tarihi 27 Ocak, Başlangıç kilosu 67 kg, Hedef 60 kg
8. Takım Ortalaması; %
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?