Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Süper bir menü olmuş canım tebrikler ♡♡♡

Hayırlı geceler zaten zor yazıyodum bide artık zor girersem büsbütün ayvayı yerim kilo bildirimi 66200 dü sabah ama giremedim tabi menü sabah bi kase tarhana ve yeşillikli salata
Öğlen bi hurma
Ikindi bi kaşık haşlanmış nohut bi yeşillikler ve fırın hamsi
Çay leblebi kuru üzüm spor Step su fazla bi litre kadar
Ay ben bu renge alışana kadarrr çok farklı geldi eski rengi istesek gelirim acep

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Yeni sistem herkese tuhafgeldi ama eminim yakında buna da alisiriz
Güvenlik için yapılması gereken bir guncellenmeymis yani kacinilmaz

Bugün malum kürünü havuz faslı var ama büyük kız goturecek bizde eşimle ufak bir işi halletmeye Eminönüne inecegiz Tabi ben birazdan kahvaltimi yapıp öyle hazirlanirim ki dışarda canım saçma sapan şeyler istemesin
Bu aralar suyumu yine eksik içiyorum sanırım yada gece fazla deli yatip belim mi açılıyor nedir 2 gündür böbrek agrisi ile uyanıyorum

Canım kaptanım bu ara spora başladım fitness a, onun öncesi biraz canım sıkkındı ailesel problemlerim yordu çok. ama arada bakıyordum sadece yazamadım aklım burada

Rabbim sıkıntını feraha çıkarsın inşallah tez zamanda ♡♡♡
Sen iyi ol da bol bol sohbet ederiz umarım yine ♡

Bu arada kızlar yeni sistem ekraniniza sığmıyor devamli kaydırmak zorunda kaliyorsaniz şimdi ekleyeceğim ekran goruntusundeki daire içindeki yazıyı "Default " olarak ayarlayın o zaman çok daha kolay oluyor yazması da okumasına aynı ekrana göre ayarlandigi için

Kızlar nerelerdesiniz
Bu yeni sistem herkesi dağıttı sanırım

Bnede eşim tamire verdiği oyun konsoluna almaya gidince hemen sizlere bir bakayım dedim arabada beklerken ama kimsecikler yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…