- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Hala eski renk değil ama maviden daha iyi geldi normalde pembeci değilimdir hatta maviyi pembeden çok severim ama o renk bi buzzz gibiydi,biraz önce pespembeydi şimdi morardı birazdan ne olur bilmiyorumLilimam
Elhan
zukkum
umutluanne83
mavimli
MaystenG
Bulamiyorum
YENA
Kizlarrrrr şükür kavuştuk eski rengimize
Dur bide ben deneyim.Ben alıntı da yapamıyorum daha doğrusu yaptım da buraya yapıştırmak buton kayıp
Bunu alıntı şeklinde yaptım oldu bende sıkıntı yokBen alıntı da yapamıyorum daha doğrusu yaptım da buraya yapıştırmak buton kayıp
Noldu bize yaa niye geri aldıkbanu ben gerçekten çok zorlanıyorum şuan yazarken falan zaten diyet kıymet kalmadı resmen 2 haftadır kilo vereceğime aldım resmen ne olacak böyle kızımın doğum gününe 21 gün kadı ve ben hala 85 86 arasında dolaşıyorum sözde 79 olacaktım
Neyse ki şu mavi renk değisti cok saçmaydıHa bu arada bu mesajı da ters anlayacak yönetici çıkar diye yazılması gereken sayfaya yazmadım bile , "size yaranılmıyoda çok biliyosanız kendiniz yapında...." hiç çekemiycem valla.
Banucum bu son hali ise ben sonuc listelerini güncelleyebilirim müsaitim şu an :)8. TAKIM 611.ETAP
oynakbasi34 ( 106.5 / 106.5 / / % ) Sabit
mavimli ( 76 / / / % ) Sabit
ebideryal ( 66.4 / 66.2 / 0.2 / 0.30 % )
Bonus ( 105.8 / / / % ) Sabit
Ucukkacikk ( 65.5 / / / % ) Sabit
Umutluanne83 ( 87.6 / 86.5 / 1.1 / 1.26 % )
Zarpy ( 81.1 / 80.5 / 0.6 / 0.74 % )
HasibeG ( 99.7 / 98.5 / 1.2 / 1.20 % )
8. Takım Ortalaması; 0.438 %
Tesekkurler cnm evet daha sempatik olmus :)Lilimam
Elhan
zukkum
umutluanne83
mavimli
MaystenG
Bulamiyorum
YENA
Kizlarrrrr şükür kavuştuk eski rengimize
Noldu bize yaa niye geri aldıkEşim bugün şaka yollu kilomla ilgili takıldı ama zoruma gitti. Dank etti kafama yedigime yiyecegime pişman oldum. Yarın bi arkadaşla sabah yüruyüsüne başlıyoruz belki iyi gelir bana. Yatmaktan vazgecerim
Bu kiloyami takiliyoUcukkacikk ( 65.5 / / / % ) Sabit
EvetBu kiloyami takiliyo
Bu kiloyami takiliyo
Benim vücudum kiloyu çok gösteriyo abla belki başkasında 65 guzel durur ama benim kalçam göbeğim baya belli oluyomorordek zahmet olacak evet Son hali bu
umutluanne83 he valla takıldı dediği kiloya bak ben rüyamda zor görürüm o kiloyu Masallahi var ama demekki az daha gitsin istiyor Ben su anda tekrar 85 olmak icin neler verirdim ahhh aptal kafam ahhh ama yarın sabah itibaren ailecek başlıyoruz ♡ Eşimle kızlarda katılıyor ( gerçi ufaklık çok iyi de oda takmış 29 kg olmak istiyormuş Su anda 31 kg ve boyu 1.32 cmdi en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?