Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Noldu bize yaa niye geri aldık Eşim bugün şaka yollu kilomla ilgili takıldı ama zoruma gitti. Dank etti kafama yedigime yiyecegime pişman oldum. Yarın bi arkadaşla sabah yüruyüsüne başlıyoruz belki iyi gelir bana. Yatmaktan vazgecerim

Ha bu arada bu mesajı da ters anlayacak yönetici çıkar diye yazılması gereken sayfaya yazmadım bile , "size yaranılmıyoda çok biliyosanız kendiniz yapında...." hiç çekemiycem valla.
Neyse ki şu mavi renk değisti cok saçmaydı

Bu güncelleme yüzünden geciken bildirimlerini ekleme izni geldi öğlen 14:00de kadar
Cuma bildirim yapmayanlar duyrulur bende şimdi geçmişe bakayım da toparlayabildiğim kadar toparliyayim

8. TAKIM 611.ETAP

oynakbasi34 ( 106.5 / 106.5 / / % ) Sabit
mavimli ( 76 / / / % ) Sabit
ebideryal ( 66.4 / 66.2 / 0.2 / 0.30 % )
Bonus ( 105.8 / / / % ) Sabit
Ucukkacikk ( 65.5 / / / % ) Sabit
Umutluanne83 ( 87.6 / 86.5 / 1.1 / 1.26 % )
Zarpy ( 81.1 / 80.5 / 0.6 / 0.74 % )
HasibeG ( 99.7 / 98.5 / 1.2 / 1.20 % )

8. Takım Ortalaması; 0.438 %

Banucum bu son hali ise ben sonuc listelerini güncelleyebilirim müsaitim şu an :)

morordek zahmet olacak evet Son hali bu

umutluanne83 he valla takıldı dediği kiloya bak ben rüyamda zor görürüm o kiloyu Masallahi var ama demekki az daha gitsin istiyor Ben su anda tekrar 85 olmak icin neler verirdim ahhh aptal kafam ahhh ama yarın sabah itibaren ailecek başlıyoruz ♡ Eşimle kızlarda katılıyor ( gerçi ufaklık çok iyi de oda takmış 29 kg olmak istiyormuş Su anda 31 kg ve boyu 1.32 cmdi en son

Benim vücudum kiloyu çok gösteriyo abla belki başkasında 65 guzel durur ama benim kalçam göbeğim baya belli oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…