Düzelttim bilemorordek zahmet olacak evet Son hali bu
umutluanne83 he valla takıldı dediği kiloya bak ben rüyamda zor görürüm o kiloyu Masallahi var ama demekki az daha gitsin istiyor Ben su anda tekrar 85 olmak icin neler verirdim ahhh aptal kafam ahhh ama yarın sabah itibaren ailecek başlıyoruz ♡ Eşimle kızlarda katılıyor ( gerçi ufaklık çok iyi de oda takmış 29 kg olmak istiyormuş Su anda 31 kg ve boyu 1.32 cmdi en son
Amin cnm insallahBende mevlüt falına atlattım şimdi kizin ingilizce kursunun olduğu arkadaşa gidiyorum kurs bitsin bir kahve içip hemen eve döneceğim
Aha demekki bundan sonra listeleri burada da duzenleyebilecegizKaptan bunu sevdi
Bende göreceğim diye atladım ama dediğin gibi iyiki görünmüyorGerci bende fırın yok tehlike sıfır yoksa kesin denerdim
Sevindim iyi olmana ♡ iki güne iyice toparlamis olursun inşallah
Noldu bize yaa niye geri aldıkEşim bugün şaka yollu kilomla ilgili takıldı ama zoruma gitti. Dank etti kafama yedigime yiyecegime pişman oldum. Yarın bi arkadaşla sabah yüruyüsüne başlıyoruz belki iyi gelir bana. Yatmaktan vazgecerim
Öyle düsünme ona bakarsan senden kat kat kilolu olanlarda var. Bizim tek sıkıntımız irademiz zayıf. Düzgün beslenmeye devam etsek sabretsek olucak aslında. Biz tam kilo vermeye başlıyoruz sonra bisey oluyo gevşeklik yapıyoruz halbuki kendimizi tutsak hedefimize ulaşıcazahhhh uçuk senin çok çok 5 10 kilo yolun az ya ben ne yapammm
Hilalcim tatlım ...geldim sabah öğrencilere kursum vardı 12.10 da bitti. Akşama eşimin okulundan arkadaşları iki aile gelecekti onun telaşı ile buraya bakmaya fırsatım olmadı. İyiyim ama bayağı yorulmuşum sizi de çok özledim bu arada.evime gidip.normal duzenime dönmek istiyorum Meryem ablam nerede ya göremedim ben hala oda mı alışamadı acepp
Lilim seaBahar çok üzülmüş bize yazdıklarına ...şimdi de ben üzüldüm ona...Ayol bu kupa sahte mi ne dedim şaka yaptım hemen onun üstüne seabahar bişeyler demiş uyuz olmuş hatta isteyen varsa görevimi devrederim falan gibi bişeyler demişte o duruma ithafen yazmıştım
Bebeğim bu hesabimin şifresini unutmuştum teeeee yıllar önce ...hatta mail adresini bile unutmuştum. Yeni şifre isteyemiyordum. Sonra nasılsa buldum . Yeni hesaptan yazdım çünkü bu hesabimla girilmiyordu tamamen umudu kestim. Kazen yeni şifre verince ikisi de aktif oldu. Takke düştü kel göründü yani...tabi muhtarın da gözünden kaçmayinca olan oldu.Elhan ablaa hakkaten nerdesin bide sen geçen @meryemozcan hesabından yazdın sanki çünkü bu profili hatırladım ikisinide mi kullanıyosun anlamadım ki
Hah ben de yukarıda onu acikladim bebem...Evet doğru hatırlamışım dün girmişsin diğerini açamayınca bunu aktif ettin sonra ikiside aktif oldu dimi
Mor severim ama Madame Coco gibi olduk burada...mavi isterim ben...hem güzel bir maviydi hiç de soğuk değildi bir keremHala eski renk değil ama maviden daha iyi geldi normalde pembeci değilimdir hatta maviyi pembeden çok severim ama o renk bi buzzz gibiydi,biraz önce pespembeydi şimdi morardı birazdan ne olur bilmiyorum
Genciz güzeliz çıtırızmeryem abla masallah 20 liklere tas cikarir olmussun
Marginalim çok sevindim spora başlamışsin. Dünyanın derdi hiç bitmiyor ki...spor sana iyi gelir . Canım benim Allah ferahlık versin gönlüne...işlerine de kolaylık dilerim.Canım kaptanım bu ara spora başladım fitness a, onun öncesi biraz canım sıkkındı ailesel problemlerim yordu çok. ama arada bakıyordum sadece yazamadım aklım burada
Offf nerdesin sen ayol nerde nerde kaç kere hesabına baktım yoktuuuuunHilalcim tatlım ...geldim sabah öğrencilere kursum vardı 12.10 da bitti. Akşama eşimin okulundan arkadaşları iki aile gelecekti onun telaşı ile buraya bakmaya fırsatım olmadı. İyiyim ama bayağı yorulmuşum sizi de çok özledim bu arada.
Lilim seaBahar çok üzülmüş bize yazdıklarına ...şimdi de ben üzüldüm ona...
Bebeğim bu hesabimin şifresini unutmuştum teeeee yıllar önce ...hatta mail adresini bile unutmuştum. Yeni şifre isteyemiyordum. Sonra nasılsa buldum . Yeni hesaptan yazdım çünkü bu hesabimla girilmiyordu tamamen umudu kestim. Kazen yeni şifre verince ikisi de aktif oldu. Takke düştü kel göründü yani...tabi muhtarın da gözünden kaçmayinca olan oldu.
Hah ben de yukarıda onu acikladim bebem...
Mor severim ama Madame Coco gibi olduk burada...mavi isterim ben...hem güzel bir maviydi hiç de soğuk değildi bir kerem
Nerden görünüyo ki :)
Evet ama ben unutmuşum kursu nerde bu hatun yaaaaa dedim durdum neyseki geldin bebişim seni görmeyince eksiğimEstağfurullah lilim sen doğal ol boş ver...keşkelerden daha iyi boş vermelerçocukluğumda ağır misafir geleceği zaman anam bir kek çırpar atardı davula...gördüğümüz göreceğimiz ikram buydu...şimdi bir kişi de olsa elli kişi de olsa masa dolmak zorunda... Yoruldum bebem inan ikidir yazıyorum... Sizlerin olduğu her mekan ve her renk bana güzel gelir...bir gün giremedim zor geçti saatler...bı de dün sana yazmıştım yarın kursum var diye...sabah ondan dolayı yoktum....akşam da malum...kızma yaaaaa
Hee burdayıkkk
Heheh pro değilim ama sağolsun kazen bana ayrıcalık tanımış özel güçlerim var artıkNerden görünüyo ki :)
Ne geziyosun yat uyuHee burdayıkkk
Yesil isik yaniyoya,aktif olanlarda :) :)Nerden görünüyo ki :)
Ben proların gördüğünü bile bilmiyodum siteyle ilgili cok fazla bilgim yok aslındaHeheh pro değilim ama sağolsun kazen bana ayrıcalık tanımış özel güçlerim var artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?