Bende pro yok canım görünüyor artık herkese açık olmuş demekkiHayır eskiden Pro üyelik sayesinde altta kim var kim yok görüyordum artık oda görünmüyor bu sefer de beklesem bir dert çıksam başka dert oldu
Bebeğim sağlıkla, aşkla geçireceğin güzel yılların olsun. İyi ki doğmuşsun umudum.Eki Görüntüle 2241183
Ay ay ayy ne guzel bi msj bole.cok cok tesekkur ederim kk. ailesine...sagolunn :)
Cook tesekkurler arkadasim.hep birlikte inslalah ...Hala alıntı yapamıyorum
umutluanne83 canım doğum günün kutlu olsun ♡♡♡♡ Ailen ve tüm sevdiklerinle sağlıklı mutlu yılların olsun iyiki doğdun
Cok cok tesekkurler arkadasim..cicekler icin cook sagol..
Cok tesekkurler ablacim,guzel dilieklerin hepimiz icin olsun insallah..Bebeğim sağlıkla, aşkla geçireceğin güzel yılların olsun. İyi ki doğmuşsun umudum.
Mersi gece kusum.cok tesekkurler
40 yâsindayim canım evliyim iki kızım var yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:)))
Ayy benide bir gülme aldı demek not tutuyorsun bende tutsam iyiymiş :)) hafızam çok iyi değildirLilim Işıl'ı araştırdım defterimde yazmamisim hatırlatmaları....ama seninkini tekrar okudum bı gülme tuttu...baksana bıEki Görüntüle 2241232
Lilim Işıl'ı araştırdım defterimde yazmamisim hatırlatmaları....ama seninkini tekrar okudum bı gülme tuttu...baksana bıEki Görüntüle 2241232
Ozaman soruyorum abla mı diyim istediğin bi hitap şekli var mı40 yâsindayim canım evliyim iki kızım var yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:)))
Karıştırıyorum, unutuyorum bazen lilinin dilinden kurtulamiyorum sonra...böyle iyi canım seni de hemen ekledim...yarışmaya nereden katiliyordun hazır defterim elimdeyken yazayım...bebemAyy benide bir gülme aldı demek not tutuyorsun bende tutsam iyiymiş :)) hafızam çok iyi değildir
Demek buraya geleli 4 ay olmuş vayy beeLilim Işıl'ı araştırdım defterimde yazmamisim hatırlatmaları....ama seninkini tekrar okudum bı gülme tuttu...baksana bıEki Görüntüle 2241232
Hahaha yazican demek benide kara kapliya yaz anam İzmir Karşıyaka yena ve Hasibe komşum olur :))Karıştırıyorum, unutuyorum bazen lilinin dilinden kurtulamiyorum sonra...böyle iyi canım seni de hemen ekledim...yarışmaya nereden katiliyordun hazır defterim elimdeyken yazayım...bebem
Işıl yeterli canım :)Ozaman soruyorum abla mı diyim istediğin bi hitap şekli var mıablalık yaşın yokta ben yine de sorayım yaaani
Eşi her gece tatlı getiriyorYaaaaa bayıldım hemde koptum nekadar tatlısııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?