Kizlarin adida ışıl- duru mu yoksa40 yâsindayim canım evliyim iki kızım var yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:)))
Aynen oraya koptum zatenEşi her gece tatlı getiriyor
Benimki de her gece tatlı getiriyordu baktı 100 kilo olduk kestik canım ikimizde baya kilo verdik şükür şimdide kızlar kurabiyedir tutturuyor iki güne bir yapıyorum bitiyor bende yiyorum ama dün gece kendime söz verdim yemiycem 10 kilo daha vermem gerek çünküEşi her gece tatlı getiriyor
Ayağını kaldır :))) büyük kızın adı bu, küçük Ela anne diyor ben sadece elayim :)))Kizlarin adida ışıl- duru mu yoksa
Kantarondan daha tehlikeliAynen oraya koptum zaten
Allah bagislasin,bide oğlan dusunmuyomusunAyağını kaldır :))) büyük kızın adı bu, küçük Ela anne diyor ben sadece elayim :)))
Duru ismine bu sene fena taktım çok güzelllAyağını kaldır :))) büyük kızın adı bu, küçük Ela anne diyor ben sadece elayim :)))
Amin canım çok sağol ,seninde doğum günün kutlu olsun ,bir düşünce idi geldi geçti canım bize yeter çok şükür Allah isteyenlere versin diyelimAllah bagislasin,bide oğlan dusunmuyomusun
Kantarondan daha tehlikeli
Sorma sormaSahile gidiyorum gelen varsa ordayım...bir haftada bir kilo almışım oha yani....bildirim gitti mertlik bozuldu.....artıran eksiye geçeyim de eski düzen devam edeyim...emekler heba olacak
Rabbim hiç tadmayanlara nasip etsin canim.benimki şaka,hani hep derler ya kizi olana oglan,oglu olana kiz diye.yoksa evlatlar hep tatliAmin canım çok sağol ,seninde doğum günün kutlu olsun ,bir düşünce idi geldi geçti canım bize yeter çok şükür Allah isteyenlere versin diyelim
Sen de mi tatlım ...Sorma sorma
Ay ablam veriliyo verilmesine de.hemen yapisiyo tekrar kilolar.bilim adamlari bu a bi care bulsa ne kadar iyi olur demiSahile gidiyorum gelen varsa ordayım...bir haftada bir kilo almışım oha yani....bildirim gitti mertlik bozuldu.....artıran eksiye geçeyim de eski düzen devam edeyim...emekler heba olacak
Bilim adamları bı kiloya bı de tütüne çare bulsalar di ne eyi olurdu..haklisinAy ablam veriliyo verilmesine de.hemen yapisiyo tekrar kilolar.bilim adamlari bu a bi care bulsa ne kadar iyi olur demi
Hemde inanamadım bir iki gün cozuttum anında arttı ofSen de mi tatlım ...tedbirimizi alalım madem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?