Bilim adamları bı kiloya bı de tütüne çare bulsalar di ne eyi olurdu..haklisin
Tamam ablam.benim de kucuk uyudu.firsattan istifade yuruyus bandina 1 saat yuruyuse gececem inslalah.bandin ustunden canli yayin yaparim ok.Ya arkadaş yürüyüşe niyetlendim herkes dolustu sayfaya ..bak olmuyor böyle....hadi hep beraber yürüyüşe gidelim...sıkıcı buralar....hadi yaaaaa
Öyle düsünme ona bakarsan senden kat kat kilolu olanlarda var. Bizim tek sıkıntımız irademiz zayıf. Düzgün beslenmeye devam etsek sabretsek olucak aslında. Biz tam kilo vermeye başlıyoruz sonra bisey oluyo gevşeklik yapıyoruz halbuki kendimizi tutsak hedefimize ulaşıcaz
İnşallah hep görebiliriz ziyaretçiyi falan hatta belki zeki mürende bizi görüyodurevde olmamak çok zorluyor insanı bir dönsem evime normalede dönerim de inşallah
Lilimam eyvah yakalandık nasılsın lilimmm
Sen nerelerdesin ne Ankarası Kocaelinde değilmiydinevettt ankaraya ayağımı basmış bulunmaktayım hatunlar
İnşallah hep görebiliriz ziyaretçiyi falan hatta belki zeki mürende bizi görüyoduriyi ki beğeni kısmında öğürme yok
İyiyim beybisi senden naberrr güzel yiyomusun şerbetli şerbetli baklavaları falan
ok valla ağzıma tatlı koymadım
Sen nerelerdesin ne Ankarası Kocaelinde değilmiydin
Ne zaman dönüyosun eveevde olmamak çok zorluyor insanı bir dönsem evime normalede dönerim de inşallah
Lilimam eyvah yakalandık nasılsın lilimmm
Forum ablasiz kalmasın diye uuzun uğraşlardan sonra geldim ablacim...Elhan yerin çok belliydi ablacimm
Çankırı eşimin memleketi bak sen... Orada naptın kuzumzaman nasılda ilgili benleKocaeli'nde geldim evime 5 gün sonra karabuge geçtim oradan Çankırı şuan Ankaradayım çarşamba döneceğim inşallah evime
O kadar minnak ki sen demesen hiç farkedemezdim bu yeni oluşum her şeyi minnaklastirdiKızlar benim profilimde bişey farkettiniz mikazen sağolsun benim kelebeğimle kepimi vermiş
Çankirililara gelin olmak zor mesele yavrumalıntılar eklenmedi Meryem abla benim de eş memleketi
aysecim salı günü akşama evimde olurum inşallah
lili ne kelebeği kiiizz
Yahu isminin altına kilonu falan yazmışsınya hah işte oraya kelebekle kep koy diyorumalıntılar eklenmedi Meryem abla benim de eş memleketi
lili ne kelebeği kiiizz
İyi pek bisey kalmamışalıntılar eklenmedi Meryem abla benim de eş memleketi
lili ne kelebeği kiiizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?