- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.555
- 133
Aidin Salih'in kitabını okurken hastanelik oldum canım. Tansiyonum 4' e düştü ...ishal kusma da cabası....hiç tavsiye etmem...doktor kontrolünde olmadan bu tür uygulamalara girme. Normal sahuırlı, iftarlı, niyetli oruç tut...lütfen yapma kuzum...36 saatlik açlığa başlıyorum hemde bi gün oruç tutmuş olucam. Bakalım dayanabilecek miyim
Bi kendimi denemek istiyorum abla ya. Bi teyze de tavvsiye etmisti bebekten once vucudunu temizle 36 saatlik oruc tut diye. Ayrıca dikkat edemiyorum yediklerime belki kesin kural koyup aç kalırsam zayıflarımAidin Salih'in kitabını okurken hastanelik oldum canım. Tansiyonum 4' e düştü ...ishal kusma da cabası....hiç tavsiye etmem...doktor kontrolünde olmadan bu tür uygulamalara girme. Normal sahuırlı, iftarlı, niyetli oruç tut...lütfen yapma kuzum...
Eşimin köyüne 20-25 km uzaklıktaymış Çerkeş( bizim köyü de soyleyim eşin bilir bence Kalfat köyü - Orta ilçesine bağlı)...Çok kuralcı gelenekleri var...ben sıkılıyorum çoğu zaman özellikle bayramlar geçmek bilmiyor benim için....ay bu ne lanet bir sistem ya alıntı yapamadım
lili tamam canım koyarım
Meryem abla Çerkeş li eşim ne zorluğu var ki kız gelin olmak heryere zor ya lili naapsin Erzurum'a
aysecim ben evime dönemde beraber başlayalım oruca 1 hafta tutalim
Karıştırıyorum, unutuyorum bazen lilinin dilinden kurtulamiyorum sonra...böyle iyi canım seni de hemen ekledim...yarışmaya nereden katiliyordun hazır defterim elimdeyken yazayım...bebem
Hahaha yazican demek benide kara kapliya yaz anam İzmir Karşıyaka yena ve Hasibe komşum olur :))
Ev size kalcaksa uğraşmaya değer ,bekarken aldığım demişsinya size kalmayacaksa boşver gitsin kaptanım diyecektim ki işin bitmişHele şükür işim bitti ♡ anam gebedir bir oraya bir buraya
Eve dönüp hemen güzelce bir yorgunluk kahvesi iceyim ♡ Sabah çıkarken kahvaltı etmeye fırsat olmadı mecbur orda beklerken tost yedimoglen ciali yogurt akşamı da cok hafif geçiririm
Mavimli hic yok,giremedimi naptiusaBikaçgündür girmeyen kızlar sistemde mi sıkıntı var neden gelmiyosunuz meraklardayım.
Zarpy canım sende geliyosun ama yazmıyosun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?