• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhaba kızlar şükür evimdeyim yattım biraz yarın iş çok ama evdeki işleri ertelemeliyim bir iki gün şu doğum günü hazırlığı ile uğraşacağım kumaş di elbiseydi vs

Meryem abla alıntı yapmak büyük sıkıntı oldu valla böylede her mesajı okumayan için arada kaynıyor sanırım

lili nasılsın canım

zarp bey ortalıkta yoktur neredesin zarppp

uçuk nasılsın daha iyimisin

banusum boşver olacak la olmuse çare yok o mendebur herif illa yapacak yapacağını şu mecburi çalışacağı zaman dolmadimi sen araştırdın mi süresi çok uzundu hani

umut Hasibe Yena unuttuğum var mı daha bilmiyorum sizler nasilsiniz
İyiyim kuşuuum kendine bi gel de iki lafın belini kıralım 💛

Masallah hasıbecık. ALLAH bozmasın mutlulugunuzu ınsallah. 👍
Sagol cnm arada iste boyle lehimdi tamirdi tadilatti derken iliskimizi renkli tutmaya calisiyoruz elektrikci veya elektronikci hanimi olmak bunlari gerektirir (benimki elektronikci) :KK70:

Simdide ne yapiyorsun diye sordum. Diyorki "pense almaya calisiyorum. cirak telefonla oynuyor. Kovacam bu ciragi" adamla iyice usta cirak iliskisie bagladik :KK48:

Ayaklarim yere basmiyor resmen :KK66:

Aslinda yazacaktimama mesajinin basinda zaten nasil oldugunu anlattigi icin sormadim bende :KK66:
Sadece bu msj icin mi boyle bir izlenim biraktim yoksa genel olarak mi merak ettim.
Bak sana su an ne yaptigimi yazayim. Kocamla lehim yapiyoz. Ben kablolari tutuyorum o lehimi yapiyor. O kontrol ederken ben buraya msj yaziyorum. Esim diyorki "yaz yaz kocam totosumu kucultebilmem icin kosu bandini tamir etmeye calisiyor de" diyor :KK48:
:KK70:Çok tatlısınız yaaaa

Ayaklarim yere basmiyor resmen :KK66:

Aslinda yazacaktimama mesajinin basinda zaten nasil oldugunu anlattigi icin sormadim bende :KK66:
Sadece bu msj icin mi boyle bir izlenim biraktim yoksa genel olarak mi merak ettim.
Bak sana su an ne yaptigimi yazayim. Kocamla lehim yapiyoz. Ben kablolari tutuyorum o lehimi yapiyor. O kontrol ederken ben buraya msj yaziyorum. Esim diyorki "yaz yaz kocam totosumu kucultebilmem icin kosu bandini tamir etmeye calisiyor de" diyor :KK48:
Eşler hepten makaraya alıyor bizim kulübü desene... :KK73:Genel olarak desem kusmezsin di mi bana :KK14:

Baglantilari yapti calistirdi sigarta atti. Gitti kaldirdi sigortayi tekrar calistirdi biraz kivilcim sovu izledikten sonra koprulu diyotun yandigi anlasildi. An be an son dakika gelismelerle buradayiz sayin seyirciler. :KK48:

Olmayacak galiba bakalim ben iceri kactim ugrassin kendi.

Sagol cnm arada iste boyle lehimdi tamirdi tadilatti derken iliskimizi renkli tutmaya calisiyoruz elektrikci veya elektronikci hanimi olmak bunlari gerektirir (benimki elektronikci) :KK70:

Simdide ne yapiyorsun diye sordum. Diyorki "pense almaya calisiyorum. cirak telefonla oynuyor. Kovacam bu ciragi" adamla iyice usta cirak iliskisie bagladik :KK48:
Bizdede aynı durum var. Elinden her iş gelir, ve yanında hep ben çırak😁bazen derim'ki '' ben usta olacam artık, amelenin (cıragın) hic işi bitmiyo derim. Oda usta olmak kolay degil der. İşi çırak görüyor, aferimi usta alıyor nedense😟😁

Eşler hepten makaraya alıyor bizim kulübü desene... :KK73:Genel olarak desem kusmezsin di mi bana :KK14:
Yooo kusmem neden kuseyimki demekki sende boyle bir izlenim birakmisim kendimi dogru ifade edememisim. Gorustukce konustukca daha iyi tanicaz birbirimizi.

Bana geneldede derler uzaktan cok sessiz gorunuyorsun diye. Hatta bir arkadas baska bir blokta calisiyordu bizim hastanede yemekten yemege karsilasiyorduk. Sonra onu bizim servise vermisler bende 3 hafta yillik izin almistim birseyden haberim yok. O zamanlar akilli telefonumda yoktuki whatsup grubundan ogrenelim neyse bir de bu arkadas benim ust sokagima tasinmis evlerimiz birbirini goruyor. Durakta dolmus bekliyirum geldi yanima selamlastik. Beni sizin servise verdiler dedi bende hiii oyle mi haberim yok dedim. Arkadasta daha canli bir tepki bekliyormus benden ne kadar ruhsuz demis. Simdi en iyi kankim olur kendileri. Hatta gecen gun bi arkadasim bi haber aldi cok sevindim sevincimden agladim falan yazmistim ya o arkadasta bu arkadasti.

Ayyy ne uzun oldu ama anlatmak istedim iste :KK66:

Yooo kusmem neden kuseyimki demekki sende boyle bir izlenim birakmisim kendimi dogru ifade edememisim. Gorustukce konustukca daha iyi tanicaz birbirimizi.

Bana geneldede derler uzaktan cok sessiz gorunuyorsun diye. Hatta bir arkadas baska bir blokta calisiyordu bizim hastanede yemekten yemege karsilasiyorduk. Sonra onu bizim servise vermisler bende 3 hafta yillik izin almistim birseyden haberim yok. O zamanlar akilli telefonumda yoktuki whatsup grubundan ogrenelim neyse bir de bu arkadas benim ust sokagima tasinmis evlerimiz birbirini goruyor. Durakta dolmus bekliyirum geldi yanima selamlastik. Beni sizin servise verdiler dedi bende hiii oyle mi haberim yok dedim. Arkadasta daha canli bir tepki bekliyormus benden ne kadar ruhsuz demis. Simdi en iyi kankim olur kendileri. Hatta gecen gun bi arkadasim bi haber aldi cok sevindim sevincimden agladim falan yazmistim ya o arkadasta bu arkadasti.

Ayyy ne uzun oldu ama anlatmak istedim iste :KK66:
Ben sıcak bulmuştum seni yani sıcaktan ziyade samimi ;)
Lilimam Lilimam
Elhan Elhan
umutluanne83 umutluanne83
Bulamiyorum Bulamiyorum

Sizi goruyorum aşağıda boncuk gibi dizilmissiniz 😄

İyi geceler diliyorum 😘😘
Artık bizde görüyoruz naaaaberrr 😂

Göz degmesin diye😀😀👍

Ayyyy tesekkur ederim cnm :KK200:

Ben sıcak bulmuştum seni yani sıcaktan ziyade samimi :KK66:

Artık bizde görüyoruz naaaaberrr 😂

Bosu bosuna pro oldular hahahahaha:KK70:
Sagol cnm. Dedigim gibi bakis acisi degisebiliyor alinmam kirilmam sadece acaba kendimi yanlis mi ifade ettim diye kendimi sorgularim. Elhan Elhan ben de onu samimi ve biz hatalar yapmayalim diye sivri dilini esirgemeyen biri olarak tanimladim kendimce. Neyse uzatmaya gerek yok tanicaz birbirimizi zamanla

Back
X