Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

afiyet olsun çitosum
liste güzel böyle devam et
oğluşuna da çok geçmiş olsun

çok yorgunum kızlar ya belim ağrıyor başım ağrıyor..çok ayakta kaldım çok koşturdum tüm haftasonu yoğun geçti..dinlenemeden haftaya başlamak çok kötü

geçmiş olsun çitosum..

kızlar bu arada halen regl olamadıım deli olcam
her türlübelrti var
hatta şuan kasıklarım bile ağrıoo tek kendisi yoook
bıktım her ay her ay

çok yorgunum kızlar ya belim ağrıyor başım ağrıyor..çok ayakta kaldım çok koşturdum tüm haftasonu yoğun geçti..dinlenemeden haftaya başlamak çok kötü

aynen nihaliim bnde ölee
ayrıca dizlerm sızlıyor şuaan
eğilip kalkınca acı çekiyorum
çok yorulduuum yorgunm
saolsun gece de sıla uyutmadıı
sabah 6 da kalktıı
okula bırakım az yürüyüm dediim ama onu bile edemediim

bu arada annenin sonuçlarına çok sevindim canım ..ee gidip uyu dinlen ne duruyon pc başında..evde olsma direkt yatardım valla canım..yoksa gün geçmez kendine gel azcık..bak birzdan yine gelen gidenler bastırır..mafoldumben

günaydın kızlar bugün çok kötü başladı benim için inanılmaz ıslandım tam 45dk taksi bekledim.mahvoldum daha doğru düzgün düzelmeden umarım tekrar hasta olmam dizlerime kadar su oldum ne ayyakkabı ne başka bişey kaldı donuorummm şimdi offf oofff mafoldumben

Offf bir sürü alıntı yaptım cevap yazdım tam gönderecekken elektrik gitti çıldırdımmmmklava:

Hatırladıklaırmı yazayım kısaca..

Öncelikle azracım anneciğine geçmiş olsın bişiey çıkmamamsına sevindim..

Huselim kızınla ilgili süper br haber bu çok sevindim.Allah dillerinden yıldırsın seni inşallah.:lepi::lepi:
Bu arada yediklerin hakikaten iyi karışmış..

Dağçileğim hiç kasma kendini için akmıyorsa akmıyordur.zorlama bile bence..

hMMM bu kadar ya hatırladıklarım..

saol cnm bende onları sıcak tutmaya çalışıorum ama maşallah bi türlü kuruyamadılarrr

saol cnmm evt şükütr temiz çıktı
gidiyorum içeri azcık uzanıyorum
sonra yine gelip size bakıyorum
ama gündüzleri kolay kolay uyuyamam

bizde burda yanıooz levreğğğim
acıkda burlara yağmur yollayın

saolcitosuuumopuyorumnanaktan

kaptanım takside dinledim sizin oralara p.tesi salı yağabilirmiş ama çarşamba itibariyle düzelecekmiş oofff off ne güzel memlekett yaa

hepinize günaydın ve hayırlı haftalar diliyorum.....
kaptanım seninle beraber regl olurduk biz sen baya geç kalmışın yaw...ben oldum bittim...
sabah 2 adet elma yedim...3 bardak şekersiz çay içtim.....
dün akşam ders çalışmaktan geç yattım ayakta uyuyorum resmen....
Ne olur benden dualarınızı eksik etmeyinde kazanayım şu müdür yardımcılığı sınavını...........

dualarımız seninle canım da ben anlamadım sen zaten müdür yardımcısı değil miydin bu ne sınavı oluyor??

dualarımız seninle canım da ben anlamadım sen zaten müdür yardımcısı değil miydin bu ne sınavı oluyor??

görevlendirme müdür yardımcısıyım ben kadrolu değilim...sınav kadro için...kazanırsam kadrolu müdür yardımcısı olacağım...kısmetse sonrada müdür olmak istiyorum......

kaptanım takside dinledim sizin oralara p.tesi salı yağabilirmiş ama çarşamba itibariyle düzelecekmiş oofff off ne güzel memlekett yaa

hava raporuum bnm çok saoopuyorumnanaktanl yağsıııın yaa acık serinleyek
biz çok yanııooz burdazemuszemus

çileğim bnm maalesef böle düzensiz oldu:1ninca:
eskiden böle değildi
ama şimdi mutlu haberi veriyoruuumhihoyyyt
şuanitibariyle olmuşum
yuppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:dance:
cumaya kadar şişilğim gider en azından:teytey:

görevlendirme müdür yardımcısıyım ben kadrolu değilim...sınav kadro için...kazanırsam kadrolu müdür yardımcısı olacağım...kısmetse sonrada müdür olmak istiyorum......
inşallah müdür olursun çilek
bayanların mevki sahibi olmaları herzmn hoşuma giderkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Huselcim, kızın için bende çok sevindim,
benim eşimde çok geç konuşmuş, bi konuşmuş bişdahada susturamamışlar:) inşallah senin kızda düzene girecek..
Dağçileği senin hakkında neyse hayırlısı o canım, inşallah hem kariyerini yaparsın, hemde gönlündeki prensini bulursun...
Bende bugün kahvaltıda, yumurta salatası yedim, yanında domates salatalık..
yalnız acilen lahana alıp çorba yapmam gerek,
kendimi bi dışarı atabilsem evden çıkasımn yok..
Bu arada ilter yokmu?? yada benmi rastlayamadım..

ilter pabucu yarım çık dışarıya oynayalıımkaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…