suan takımızda boş yer yok canım ama paylaşım için kapımız herkese acıkselam kizlar burada banada yer varmi????
kilom 72,7
4 gün önce 74 kiloydum :)))
yani diyete 4 gün önce basladim.
en son 2008 aralikta bu kadar SIKI diyet yapmistim ve 3 ayda 17 kilo vermistim.
şimdi sen ilk ay haftada 1 kilo yada 1,250 vermelisinama canım ben şu anda 82.2 yim haftada 1.5 kg versem ayda 6 kg eder. 3 ayda da 18..benim gibi fazla kiloluysa eğer çok da hızlı vermemiş aslında di mi ilterim??
çitoscum motivasonmu istiyorsun eğer istersen ben snei motive edebilirim ama söylkediklerime alınmaca gücenmece yokYav kızlar benim motivasyonumda ciddi eksiklik var.Aslında çok canım sıkkın bu kilo konusuna..poffffffff
çitoscum motivasonmu istiyorsun eğer istersen ben snei motive edebilirim ama söylkediklerime alınmaca gücenmece yok
canım takımız şuan dolu ama aramızda yarış yapıyoruz o yarışa ikinizi ala bilirim tabi belli kurallarımız var o kuralalr tamam derseniz ikinizde nedne olmasınbende takıma katılmak istiyorum aşkitoyla ikimiz katılabilirmiyiz ? kilom 66 ideal kilom 58.
olabilir tabi canım ikili yarışa katıla bilirlercanım bizim takımda yer yok ama aşkitoyla bir ekip olup bizim ikili yarışmamıza katılabilirsiniz..di mi ilterim onu demek istemiştin..
canım sen düzenli olarak gelsen ben snein için elimden geleni yaparım sende yanına zayıflamak için bir eş bulursan yarışımıza alırım ama hergün topiğe girmen gerekiyor ve yediklerini yazman gerekiyor kuralalrımız var uyarım dersen ben snei motive ederimiltercim ben alınmam gücenmem benide motive et alkisalkisalkis
bugün diyette ilk günüm... kendimi çok mutsuz hissediyorum mafoldumben
kız sen bir ara 70 kilo olmamışmıydın nezaman aldın o kiloyu bakayımsabah tartıldım aç karnıma 74 kg geldim
eğer istersen 57 kilo bile olursun ama 60 ol yeterlibenim vücut kitle indeksine göre ideal kilom 57 imiş..:uhm: 27 kilo fazlam varmış
ben 65 e düşsem ne ala 57 benim için hayal
canım sen düzenli olarak gelsen ben snein için elimden geleni yaparım sende yanına zayıflamak için bir eş bulursan yarışımıza alırım ama hergün topiğe girmen gerekiyor ve yediklerini yazman gerekiyor kuralalrımız var uyarım dersen ben snei motive ederim
kız sen bir ara 70 kilo olmamışmıydın nezaman aldın o kiloyu bakayımklava:
eğer istersen 57 kilo bile olursun ama 60 ol yeterli
birde meltemcim biz diet yapmıyoruz sağlıklı yaşamayı öğreniyoruz hep birlikte dediklerimi yaparsan send ekilo verirsin hemde sağlıklı bir yaşam tarzı belirlersin
ama ilk başta bunu nekadar istediğin çok önemli
aşkito, genciza , divinity
arkadaşlar bunlar kurallarımız
iyi incelemenizi ve kararınızı ona göre vermenizi istiyorum eğer yapamam derseniz hiç başlamayalım
bunlara ilave olarak şuandaki kilonuzu ve 2 ay içinde verebileceğiniz kiloyu bana bildiriyorsunuz yani hedef kilonuzu
birde neden kilo vermek istediğinizi yazıyorsunuz
resim göndermek zorunludur onuda ayrıca belitmek istedim kurallar kesin ve katidir. asla taviz verilmiyecektir bilginize
tahmin ediyorum tabii düğün yaradı sanailtercim istanbula gitmeden önce 69 geliyodum ..orda iştahım çok açıldı ve bırakmadım nasıl olsa spor yapıyorum diye
sporuda aksatınca bana 5 kilo geldi anında :tomato:
şimdi kilo vermeyi çok istiyorum
seni yüzüstü bırakmıycam
ne şart koyarsan kabulüm alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?