Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kizlar burada banada yer varmi????

kilom 72,7
4 gün önce 74 kiloydum :)))

yani diyete 4 gün önce basladim.

en son 2008 aralikta bu kadar SIKI diyet yapmistim ve 3 ayda 17 kilo vermistim.
suan takımızda boş yer yok canım ama paylaşım için kapımız herkese acık

ama canım ben şu anda 82.2 yim haftada 1.5 kg versem ayda 6 kg eder. 3 ayda da 18..benim gibi fazla kiloluysa eğer çok da hızlı vermemiş aslında di mi ilterim??

ama canım ben şu anda 82.2 yim haftada 1.5 kg versem ayda 6 kg eder. 3 ayda da 18..benim gibi fazla kiloluysa eğer çok da hızlı vermemiş aslında di mi ilterim??
şimdi sen ilk ay haftada 1 kilo yada 1,250 vermelisin
1 ay = 1,250 verirsen *4 hafta ayda = 5 kilo yapar - 82,2= 77,2 yapar
2 ay= 77,20 olan kilonu 2 ayda = 1 kilo *4 hafta = 4 kilo - 77,20 = 73,20
3 ayda 73,20 olursun ozamanda haftada = 800 gr yada 1 kilo biz 800 olarak hesaplıyalım = 800 gr*4 hafta= 3,200 kilo verirsin -73,20 = 70 kilo olursun yani senin hesabına göre çok canım

3 ayda toplamda verdiğin kilo = 12,20 yapar bence böylesi daha sağlıklı
bizim 2 ayda 8 kilo dememizin sebebide burdan geliyor ilk ay 4,5 kilo 2 ayda 3,5 olarak hesapladım ben o yüzden 8 kilo yazdım

Yav kızlar benim motivasyonumda ciddi eksiklik var.Aslında çok canım sıkkın bu kilo konusuna..poffffffff

kızlar sılayı okuldan aldıım geldiiim
kuma bulanmış
banyo yaptrdım
yengemle teyzem geldii
pek giremiceem

anladım canım ..teşekkür ederim..ben 10 kg vermek istiyorum iki ayda ..bana da zamanında gittiğim diyetisyenim bir ayda en fazla 6 kg vermen gerek demişti en fazla da kilonun yüzde 10 u kadar vermek gerekiyormuş..ama dediğin doğu vücut direnci açısından yavaş yavaş azaltmak gerek..

bende takıma katılmak istiyorum aşkitoyla ikimiz katılabilirmiyiz ? kilom 66 ideal kilom 58.

canım bizim takımda yer yok ama aşkitoyla bir ekip olup bizim ikili yarışmamıza katılabilirsiniz..di mi ilterim onu demek istemiştin..

çitoscum motivasonmu istiyorsun eğer istersen ben snei motive edebilirim ama söylkediklerime alınmaca gücenmece yok

iltercim ben alınmam gücenmem benide motive et alkisalkisalkis
bugün diyette ilk günüm... kendimi çok mutsuz hissediyorum mafoldumben

benim vücut kitle indeksine göre ideal kilom 57 imiş..:uhm: 27 kilo fazlam varmış
ben 65 e düşsem ne ala 57 benim için hayal

bende takıma katılmak istiyorum aşkitoyla ikimiz katılabilirmiyiz ? kilom 66 ideal kilom 58.
canım takımız şuan dolu ama aramızda yarış yapıyoruz o yarışa ikinizi ala bilirim tabi belli kurallarımız var o kuralalr tamam derseniz ikinizde nedne olmasın
canım bizim takımda yer yok ama aşkitoyla bir ekip olup bizim ikili yarışmamıza katılabilirsiniz..di mi ilterim onu demek istemiştin..
olabilir tabi canım ikili yarışa katıla bilirler
iltercim ben alınmam gücenmem benide motive et alkisalkisalkis
bugün diyette ilk günüm... kendimi çok mutsuz hissediyorum mafoldumben
canım sen düzenli olarak gelsen ben snein için elimden geleni yaparım sende yanına zayıflamak için bir eş bulursan yarışımıza alırım ama hergün topiğe girmen gerekiyor ve yediklerini yazman gerekiyor kuralalrımız var uyarım dersen ben snei motive ederim
sabah tartıldım aç karnıma 74 kg geldim
kız sen bir ara 70 kilo olmamışmıydın nezaman aldın o kiloyu bakayım klava:
benim vücut kitle indeksine göre ideal kilom 57 imiş..:uhm: 27 kilo fazlam varmış
ben 65 e düşsem ne ala 57 benim için hayal
eğer istersen 57 kilo bile olursun ama 60 ol yeterli
birde meltemcim biz diet yapmıyoruz sağlıklı yaşamayı öğreniyoruz hep birlikte dediklerimi yaparsan send ekilo verirsin hemde sağlıklı bir yaşam tarzı belirlersin
ama ilk başta bunu nekadar istediğin çok önemli

GENEL KURALLAR
1. 1 Ayda en az 1 kilo vermek zorundadır. 1 ayda 1 kilo veremeyen yarışmacı takımdan diskalifiye olur.
2. Takıma katılım zorunludur. Her gün yenilen, içilenler ve yapılan spor aktiviteleri bildirilmek zorundadır.
3. Her kez bir not defteri taşıyacak yanında gün içerisinde yaptığı yediği içtiği her şeyi bu deftere not alacak ve ertesi günü sabah ya da o gün akşamına takıma bildirimde bulunacak.
4. Her gün en az 1 saat spor yapmak zorunludur.
5. Her gün en az 3 lt ya da 2,5 lt su içmek zorunludur. Yemeklerden önce 2 bardak şeklinde içilmesi tavsiye edilir.
6. Yeşil çay veya benzeri bitki çaylarından bağırsakları rahatlatmak için en az 2 bardak tüketilmelidir.
7. Her Cuma öğlen saat 12 kadar bildirim yapmak zorunludur. 12 kadar bildirim yapmayan yarışmacı takımdan diskalifiye olur.

2 AYLIK YARIŞMA KURALLARI
1. 25/09/2009 Tarihinde başlayan yarışmamız kurban bayramında son bulur.toplamda 2 ay
2. 25/09/2009 tarihinde sabah her kez kilo bildirimini yapar ve hedef kilosunu belirler ve takıma yazar.
3. Her harfta Cuma günü bildirim işi yapılır.
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 2 KERE (+) ÇIKABıLıR
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 3 KERE SABıT ÇIKABıLıR
· 2 KERE SABıT BıLDıRıM YAPAN 1 KERE (+) BıLDıRıM YAPABıLıR
· 2 KERE (+) BıLDıRıM YAPAN ÜYE SABıT YAPAMAZ
· EĞER BU KURALLARI ıHLAL EDERSE CEZA ALACAKTIR .
4. Her üye başka bir üye ile eşleşecek ve her gün yedilerini içtiklerini yazacak. Eşleştikleri üyeler birbirlerini denetleyecek ve Cuma günleri her üye eşleştiği üye hakkında yorum yazacak.
5. bütün üyeler şimdiki kilolarını gösterir resim ekleyecek. 2 ay bittikten sonra o zamanki kilolarını gösterir resim eklemek zorunludur.
CEZALAR
1. TAKIMDAKı BÜTÜN HERKEZ BU KURALLARA UYMAK ZORUNDADIR UYMAYANLAR DıSKALıFıYE OLUR.
2. KURALLAR KISMINDAKı 3 KURALARI ıHLAL EDENLER ZAYIFLAMA TOPıĞı OLMAYAN BAŞKA BıR TOPıKTE ( OZAMAN BELıRLENECEKTıR ) “BEN ÇOK ŞıŞKOYUM” YAZACAKTIR.
3. DÜZENLı OLARAK YEDıKLERıMıZı ıÇTıKLERıMı YAZILACAK ( MAZERETSıZ ) YAZMAYANLARDA “BEN ŞıŞKOYUM” DıYE YAZACAKLAR BAŞKA TOPıKLERDE
4. 2 AYIN SONUNDA TAHÜT ETTıĞı KıLOYU VEREMEYENLER TAKIMDAN DıSKALıFıYE OLUR.

ÖDÜLLER
1. Bir hafta içinde 2 kilo ver yukarısında veren yarışmacılar o hafta sonunda istedikleri yemeği fazla abartmama şartı ile yemelerine izin verilir.
yarışma başlangıcında belirlenen hedef kiloyu daha önce başarı ile veren yarışmacı o hafta 1 gün boyunca istediği kadar yemek yiyebilir

aşkito, genciza , divinity

arkadaşlar bunlar kurallarımız
iyi incelemenizi ve kararınızı ona göre vermenizi istiyorum eğer yapamam derseniz hiç başlamayalım
bunlara ilave olarak şuandaki kilonuzu ve 2 ay içinde verebileceğiniz kiloyu bana bildiriyorsunuz yani hedef kilonuzu
birde neden kilo vermek istediğinizi yazıyorsunuz
resim göndermek zorunludur onuda ayrıca belitmek istedim kurallar kesin ve katidir. asla taviz verilmiyecektir bilginize

iltercim istanbula gitmeden önce 69 geliyodum ..orda iştahım çok açıldı ve bırakmadım nasıl olsa spor yapıyorum diye
sporuda aksatınca bana 5 kilo geldi anında :tomato:
şimdi kilo vermeyi çok istiyorum
seni yüzüstü bırakmıycam
ne şart koyarsan kabulüm alkisalkisalkis

Şebnem
Kilosu : 69,60
Hedef kilosu : 65,00
Nedeni : daha düzgün bir fiziğe sahip olmak ve hamile kalmak için.

Dağçileği
Kilosu : 67,20
Hedef kilosu : 60,00
Nedeni : zaten çok güzelim ama zayıf bir güzel olmanın kime zararı var dimi.... bide evlenirsem kocam beni kucağında rahat taşısın....

ılterçakır
Kilosu : 76,00
Hedef kilosu : 68,00
Nedeni : kilo vermek zorundayım çünkü bebeğim olsun istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünkü daha güzel görünmek istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünkü mağazaya girdiğimde beğendiğimi almak istiyorum

Elimpia
Kilosu : 84,00
Hedef kilosu : 76,00
Nedeni : öncelikle sağlıklı olmak, sonrasında da benim için şişkonun teki yüzüne bakılmayacak kadar çirkin diyen eltime haddini bildirmek

Azra_sıla
Kilosu : 117,00
Hedef kilosu : 106,00
Nedeni : artık kimse ayucuk demesin şöyle fit çıtır bir hatun olayım boy var pos var eni de var demesinler çıtır olayım fit olayım

Neslihan165
Kilosu : 82,10
Hedef kilosu : 74,00
Nedeni : kilo vermek zorundayımmm ÇÜNKÜ BEBEK ıSTıYORUMMMMMMM...
kilo vermek istiyorummm ÇÜNKÜ 40 BEDEN OLMAK ıSTıYORUMMMMM....ıSTEDıĞıMı ALABıLMEK ıSTıYORUMMMM......

Husel
Kilosu : 76,70
Hedef kilosus : 72,00
Nedeni : yarışma var(bir de kızımın bir arkadaşının annesi yazın çok kilo vermiş saçlarını falanda kızıl yapmış
küçücük boyuyla havalı havalı dolanıyor ona kıl oldum:)))
ayrıca beyaz giymek istiyorum bırakın söz olsun

Levrek
Kilosu : 75,60
Hedef kilosu : 70,00
Nedeni : istediğim gibi giyinmek istiyorum, koltuk da otururken kucağıma yastık almak istemiyorum, yandan göbeğimin nasıl durduğunu düşünmek istemiyorum ve tabi nişanlanacağım için elalemin karşısına tombiş tombiş çıkmak istemiyorum... (bu böle devam eder

selma12
kilosu : 85,90
hedef kilosu : 79,00
nedeni : artık çok rahatsızım bu kilodan dün arkadaşla dolabıma baktık artık dolap eşyaları almıyor ama benim üstüme giyeceğim hiç kıyafetim yok çünkü çok kötü olmuşum ve sağlık açısından da vermeliyim artık vücudum kabul etmiyor bu kiloyu aslında bir sürü sebep var şimdilik bunlar
ha bide kendime olan öz güveni tamamen yitirdim sanki herkes benim çok iğrenç birisi olduğumu konuşuyorlarmış gibime geliyor

çitos
kilosu : 110,00
hedef kilosu : 99,00
nedeni : Yaaa bir insan evladı nasıl 110 kilo olur ki..Oha derler adama..Artık boş hayaller kurmuyorum incecik çitir bir kız olamam ama en azından makul sınırlara gerilemeliyim.Dolapta bir sürü giyemediğim kıyafetim var.eN AZINDAN onlara girebilsem yeter bana..

cidem83
kilosu : 65,00
hedef kilosu : 55,00
nedeni : git gide şişmanlıyorum, kendime dur demek ve eski kıyafetlerimin içine girip, şöyle kendimden emmin bir şekilde gezmek istiyorum..

selmay
kilosu : 57,80 biz seni bu hafta sabit geçtiğimiz için geçen haftaki kilonu yazıyorum mecburen bitanem
hedef kilosu : 51,00
nedeni : Herhangibir sıkıntım olduğunda aynadaki zayıf selmadan bakıp bakıp moral bulmak ve kendime olan güvenimi daha çok hisssetmek için en çokta takımımı çok sevdiğim için...

TAMAM CANIM AMA RESİM NE RESMİ
boydan çekilmiş resimse hemen yollayım

tahmin ediyorum tabii düğün yaradı sana
şimdi canım kuralar yukarıda yazılı zaten
onun haricindede bir listemiz var nedne kilo vermek istediğin ile ilgili bir yazı yazıcaksın şuandaki kilonu ve hedef kilonu yazacaksın kurban bayramına kadar olan
onun dışındada birtane resim göndereceksin o resimde istersen yüzünü sile bilirsin biliyorum bu konudaki durumunu ama en azından şimdiki kilonu gösterir bir resim koyman şart opuyorumnanaktan

meltemcim şimdi snein eşin olmadığı için sana bir eş buluncaya kadar ben senin eşin olurum ama yediklerini içtiklerini ve yaptığın sporları harfiyen yazacaksın hergün ok mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…