Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

teşekkü ederim canım...sağolasın...

hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre versin ama elektirik almadıysan ki sonra okduklarında almamışsın kararını bile vermiş görüyorum seni hayırlısı olsun sakın ama sakım birşeyler zorlama gönlünün istediğini yap opuyorumnanaktan
beni terk ettin haaaa öyle olsun bakalım :umursamaz:
Ayyyyyyy ilterciğim yorumların beni çok mutlu etti çooooooook teşekkür ederim canım belki ininmayacaksın ama beni daha çok hırslandırdın.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3a.s.a.s.
seni hırslansdırdığıma çok sevindim canım

sabah = közlenmiş; birer adet domates, biber, patlıcan+1,5 dilim kepek ekmeği
öğlen = 1 nesscafe
akşam = 4 kaşık pilav
şimdide 1 nescafe
toplamda 2,5 lt su
selmacım bukadar azde yeme lütfen birazdaha vitaminli şeyler yee süpersin canım kaçamak yapmadığına çok sevindim opuyorumnanaktan
arkadaşlar takıma ne kadar doğru düzgün fayda sağlayamasamda hepinizi tebrik ediorum özellikle neslihan ve ilteriiiopuyorumnanaktanalkisalkisalkisalkisalkisalkis
saol cnaım benim opuyorumnanaktan

ne kız bu öğlen yediklerin barı az yeseydin mafoldumben

kıznın doğum gününü şimdiden kutluyorum huselcim
geç konuşan çoçuklar ileride hiç susmuyorlar umarım annesinin başını bundan sonra bol bol ağrıtır :roflol:
şunlar görmemezlikten gelrekten
başldaı bugün eşliğimz hadi hayırlıısı
bnde kalktım sabah bi bar elma sirkeli suyu içitiim

bu arada günaaaydııınopuyorumnanaktan
ne oo daha ilk gönde torpilmi geçiyorsun eşine ne görmezliktwen gelmesi yaa klava:
günaydın kızlarrr

BUGÜNDE ÇOK YOĞUNUMMMMM HEPİNİZİ ÖPÜYORUMMMM

BANA DA SZİEDE KOLAY GELSİNNNN.....

HIŞÇAKALINNNN
kolaygelsin cnaım
benim için uygundur sen uygun gördüyse ok opuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım
o dün akşam yediğin kıymalı makarna umarım miktar olarak azdır
birde çitoscum biliyorum bebeğin var ama takıma birazdaha sık girmeni paylaşımını artırmanı istiyorum
çok sevndiim cnmm
dur bak daha neler neler diyecek o küçük cadıı
susturamıyacaksın bilee
alalhım senn yavrunu da tüm yavrularımızda hayırlı gelcekler nasip etsin
aminn
ayyy canım yaaa çok dikkat et kendine hemen sıcak birşeyler iç ayaklarını güzelce ısıt
bu arada ilter selma12 sebnm nerdesinz
çıkdışarıya oynalayallımm
burdayım anca geldim canım otel kapalıya erken gelmiyorum artık işe
adetinin geldiğine çok sevindim kaptnaım ee cumaya kadar en az 1,5 kilo verirsin artık bana sözün var unutma :roflol:
burdayım canım geldim geçmişi okuyordum
ilter pabucu yarım çık dışarıya oynayalıımkaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu
dur kız geçmiş çok olunca okuması uzun sürüyor

zemuszemushihoyyyt
sesin duymuş geldi bak oynamayagamyoncuiremsu
evet geldim oynamaya gamyoncuiremsu benim araban sizin arabalarınızı geçer lülülülülülü

sıra geldi benim iki gündür yediklerime

03/10/2009

Sabah : yok

Öğlen :
1 tabak taze fasulye ( 100 kalori )
2 dilim kepek ekmeği ( 90 kalori )

Akşam :
Az tavuk (90 kalori )
az pilav ( 80 kalori )
patates kızartması ( 250 kalori )
ekmek ( 90 kalori )

sıvı : 2 lt su + çay+ kahve
spor : yok

toplam kalori : 700 kalori ( tahmini J )

04/10/2009

Sabah :
1 haşlanmış yumurta ( 80 kalori )
Domates ( 7 kalori )
Salatalık ( 11 kalori )
1 k.k kadar peynir ( 80 kalori )
2 dilim ekmek ( 90 kalori )
5 tane zeytin ( 100 kalori )

Öğlen : 1 paket büskivi ( 300 kalori )

Akşam :
Pilav ( 125 kalori )
Tavuk ( 132 kalori )
Salata ( 40 kalori )

Sıvı : 2 lt su + 3 fincan cay

Spor : tarlada çalıştım J
Toplam kalori : 965 kalori J

ilterim hoşgeldin zemuszemuspatataes kızartmasını pilavları görmedim sanma yanlarına kalori yazınca görmem mi sandın:)kaydirigubbakcemile

ilteeeeeeeer hoşgeldiiiiina.s.
hoşbulduk canım opuyorumnanaktan
ilterim hoşgeldin zemuszemuspatataes kızartmasını pilavları görmedim sanma yanlarına kalori yazınca görmem mi sandın:)kaydirigubbakcemile
hoşbulduk canım yok yok bitane görün diye yazıyorum sizlerden utanayım diye yazdım biraz düzensizleşti yemek yemem bu ara otel kaptandı o bu derken yemek düzenimikaçırdım ama az yemeye gayret gösteriyorum bu hafta 2 kilo vermemem ama en az 1 kilo vercem söz canım

iltercim ben bu kalori meselelerinden hiç anlamıyorum..mesela 2 kg vermek için kaç kalorilik diyet lazım sporsuz??

öyle tabi vereceğin kg düşer ancak sporu artırınca fazla verilebilir..bne sözümü aldım ben de sana söz veriyorum ...ay başım çatlıyor migrenim tuttu sanırım iş de naısl yoğun anlatamam:jeyyar:

ilterim şu protein diyetine baktın mı??
bakan var mı kızlar?sürekli protein almak karaciğeri yorara ama 5 günde bişi olmaz gibime geliyor ne dersiniz..ben c.tesi denedim çok kolay geçti sadeece protein almak..

iltercim ben bu kalori meselelerinden hiç anlamıyorum..mesela 2 kg vermek için kaç kalorilik diyet lazım sporsuz??
kaç kalori alacağın boyun kilo ve yaşınla orantılı ama genel olarak günde 1500 kalorinin altına düştüğünde kilo veriyorsun az yemek önemli değil esasında
ben özellikle yanlarına kalorilerini yazyorumki sizde görün diye çok azda yesek kalori oranları çok önemli çok kalori birşey yediğimizde anında kiloya dönüşüyor
uzmanlar kilo vermenın en sağlıklı yonunun diyelim ki senin günde 1500 kalori alman gerekiyor ve sen bu 1500 kalornin 1250 kalori aldığını ve 250 kalori spor yaparak harcadığını kabul edip ona göre düzenlme yapıyorlar yani bir günde 1250 kalori alırsan ve 250 kalorilik spor yaparsan ( buda en az bi saat tempolu yürüyüşle veriyorsun okadar kaloriyi ) ozaman sağlıklı zayıfladığını var sayıyorlar bu şekilde bir beslneme tarzıyla haftada en fazla 1 kilo verile bilir yani
şok dietler motebolizmayı bozuyor esasında o yüzden ben hep karşı çıkmışımdır.
ilterim şu protein diyetine baktın mı??
bakan var mı kızlar?sürekli protein almak karaciğeri yorara ama 5 günde bişi olmaz gibime geliyor ne dersiniz..ben c.tesi denedim çok kolay geçti sadeece protein almak..
ben tek tür beslenmeye karşıyım nihalcim ne olursa olsun tek tür beslenme vücüda zarar verir.

kızlar sizlere bir hikaye anlatıcam hepinizin okumasını istiyorum

kurtuluş savaşında ülkemizde kıtlık hat safadaymış askerlerimizin yeyecek yemeği kalmamış sadece ekmek ile karnını doyuruyormuş askerler
1 askere her öğün için bir somun ekmek veriliyormuş
asker 1 somon ekmeği suya banıp öğle karnını doyuruyor ve savaşa gidiyormuş
alman bilim adamlarının bu durum dikkatini cekmiş
bukadar az yemek yemelerine karşı enerjilerinden bir gram eksilme yok diye bir araştırma yapmışlar
ve araştırmanın sonuçunda şunu anlamışlar
vücut nekadar az kalori alıyorsa bir müttet o kaloriyi tamamlamak için depolardan kullanıyormuş ve kilo vermeye başlıyormuş depolar tükemenmemesi içinde vucut kendini savunmaya alıyor ve dışarıdan gelen kaloriye kendini adapte ediyormuş böylelikle kilo verme duruyor aldığı besinle yetinmeye başlıyormuş
hani hep deriz ya kilo vermem durdu diye
esasında kilo verme işine şu acıdan bakmamızda yarar var ilk başta birden kilo vermektense yavaş yavaş vücudumuzu şaşırtarak vermek çok daha mantıklı yani ilk diete başladığımızda vucudumuz normalde 2000 kalori alıyorsa 1750 kaloriye düşürmeli daha sonra 1500 ve daha sonrada 1250 düşürmeliyizki vucudumuz savunmaya geçmesin böylelikle kalıcı kilo verelim
şimdi diyelimki biz şok diete başladık günde 500 kalori alıyoruz 2 haftada 10 kilo verdik diyelim
3 hafta kilo vermemiz durduğu gibi 1000 kalori yediğimiz anda kilo almaya tekrar başlarız
o yüzden diet yaparken bunları göz önüne alıp o şekilde beslenmemizde yarar olduğunu düşünüyorum
birde ben diet yaptığımı düşünmüyorum kızlar ben sağlıklı besleniyorum artık sağlıklı olmak istiyorsam sağlıklı beslenmem gerektiğini ve spor yapmam gerektiğini çok iyi biliyorum

ben hep kilo ile savaştım 18 yaşımdaykende 80 kiloydum 20 yaşıma geldiğimde 60 kiloya düştüm hemde 2 ay gibi kısa bir sürede ama sonra hepsini geri aldım bilinçsizce kilo vermiştim çünki kilo vermek düşündüğünüzden çok daha kolay esasında ama önemli olan geri almamak onun içinde sağlıklı beslenmek şart

selam kizlar burada banada yer varmi????

kilom 72,7
4 gün önce 74 kiloydum :)))

yani diyete 4 gün önce basladim.

en son 2008 aralikta bu kadar SIKI diyet yapmistim ve 3 ayda 17 kilo vermistim.

iltercim çok tşk ederim canım..çok yerinde bir yazı..bence de önemli olan yeme alışkanlıklaırmızı değiştirmek..sürekli düzenli beslenmeye dikkat etmek..

selam kizlar burada banada yer varmi????

kilom 72,7
4 gün önce 74 kiloydum :)))

yani diyete 4 gün önce basladim.

en son 2008 aralikta bu kadar SIKI diyet yapmistim ve 3 ayda 17 kilo vermistim.

selam aşkito..takımımızda yer yok ama paylaşımda bulunabilirsin elbette..

iltercim çok tşk ederim canım..çok yerinde bir yazı..bence de önemli olan yeme alışkanlıklaırmızı değiştirmek..sürekli düzenli beslenmeye dikkat etmek..
evet bence de çok yerinde bunun üzerinede aşkito geldi ve güzel bir örnek verdi
nasıl verdin 3 ayda 17 kg u canım ve neden neden neden aldın:))
3 ayda 17 kilo verirsen 20 kilo olarak geri alırsın bu kaçınılmaz son bence hızlı değil yavaş verilen kilo en sağlıklısı şimdi senin kilon 80 demi ayda en fazla 5 kilo vermeslisin
70 kilolarda olan bir insan ayda 4 kilo vermeli 60 kiloda olan biri 3 kilo vermeli bu şekilde verilen kilo sağlıklı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…