Huselcim, kızın için bende çok sevindim,
benim eşimde çok geç konuşmuş, bi konuşmuş bişdahada susturamamışlar:) inşallah senin kızda düzene girecek..
Dağçileği senin hakkında neyse hayırlısı o canım, inşallah hem kariyerini yaparsın, hemde gönlündeki prensini bulursun...
Bende bugün kahvaltıda, yumurta salatası yedim, yanında domates salatalık..
yalnız acilen lahana alıp çorba yapmam gerek,
kendimi bi dışarı atabilsemevden çıkasımn yok..
Bu arada ilter yokmu?? yada benmi rastlayamadım..
ilter pabucu yarım çık dışarıya oynayalıımkaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu
hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre versin ama elektirik almadıysan ki sonra okduklarında almamışsın kararını bile vermiş görüyorum seni hayırlısı olsun sakın ama sakım birşeyler zorlama gönlünün istediğini yap opuyorumnanaktanslm kızlar ancak vakit buldum giriyorum.....şuaralar spordan ve aa takviyesinden dolayı sabit haldeyim ama kendimi sever oldum...dün alışveriş yaptım.....
huselim ve selmaY kazakistandan gelen arkadaş çok nazik ve kibardı...ama benim içimden bişi geçmedi ya...elide boş gelmemeiş bana lapop ve telefon almış göreceksiniz nasıl alçakgönüllü adam....tabiki kabul etmedim hediyeleri..şimdi kabul etsen adam sanki kendisini kabul ettiğimi sanacak....bilemiyorum gelde işin içinden çık......bilemiyorum kafayı yicem adama ne diyeyim......kibarca izah ettim ama anlatamadım derdimi anlaşılan....
beni terk ettin haaaa öyle olsun bakalım :umursamaz:[ı]kızlar Şuan vaktİİm boŞ sİze yazıoom
teyzem var ama İÇerde konuŞuyorlar annmlee
bnm eŞİm artık ÇĞdemm
ÇİĞdeeemmmmm elİmden ÇekeceĞİİn var
lÜtfen sende baan Çektr İlterİ aratma :d[/ı]
seni hırslansdırdığıma çok sevindim canımAyyyyyyy ilterciğim yorumların beni çok mutlu etti çooooooook teşekkür ederim canım belki ininmayacaksın ama beni daha çok hırslandırdın.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3a.s.a.s.
selmacım bukadar azde yeme lütfen birazdaha vitaminli şeyler yeesabah = közlenmiş; birer adet domates, biber, patlıcan+1,5 dilim kepek ekmeği
öğlen = 1 nesscafe
akşam = 4 kaşık pilav
şimdide 1 nescafe
toplamda 2,5 lt su
süpersin canım kaçamak yapmadığına çok sevindim opuyorumnanaktanselam kızlarrr..ben inanılmaz yorgunum..öyle öyle değil dn sabah 8 dne beri ilk kez şimdi popomun üzerine oturabildim şimdi gitti misafirlerim..edikelrimi yazayım..dün
sabah 2 lop yumurta
haşlanmış 2 sosis
öğle ızgara tavuk yoğurt
akşam ızgara tabuk arada 1 süt iki fincan beşi biyerde çay
3 litre su
spor yoktu ama hiç oturmadım temizlik, yemek, ertesi güne ikram hazırlığı..
bugün de sabah 1 lop yumurta
arada beşi biyerde çay
1 bardak süt
missafirler gelince de 1 biber dolma 1 servis kaşığı makarna salatası, 1 çatal tiramisu(yoksa biryerim şişecekti başka bir yerimin daha şişmesini gözle alamadım:))
arada bir beşibiyerde daha vardı öğle yemeği kaynadı tabi..
2 litre su(hala da içiyorum)
dün arkadaşa gittiğimde onlar pastaları börekleri götürürken ben şekersiz çayımı içtim..herkes şaşırdı durabildiğime:)
bugün gelne arkadaşlarla bisüredir görüşmüyorduk..capri pantalon giydim arkadaş ne dese beğenirsiniz nihal ya eşofmanın ne güzelmiş dedi:)))neden çünkü çok bol geliyordu artık..bana çok hoş olmuşsun zayıflamışsın dediler çok mutlu oldum benle ..o gazla da kaçak yapmadım..
saol cnaım benim opuyorumnanaktanarkadaşlar takıma ne kadar doğru düzgün fayda sağlayamasamda hepinizi tebrik ediorum özellikle neslihan ve ilteriiiopuyorumnanaktanalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ne kız bu öğlen yediklerin barı az yeseydin mafoldumbenkızlar selam herkese,
ben bugün dayımlara gittim annemlerde ordalardı kaçamk var anlıyacağınız nasıl yazıcam bilmniyorum korkuorum yazmaya, birde kaptanım eşim olmuşkızcak kesin bana,
sabah:kendime özel kaşarlı tost yaptım (kepek ekmekli)
öğle: bir tabak mantı, yaprak sarma ve salata yedim,:mymeka:
akşam: haşlanmış mısır yedim yalnızca...
kıznın doğum gününü şimdiden kutluyorum huselcimbu arada kızlar paylaşmak istediğim beni çok mutlu eden bişey oldu bugün
kızımda konuşmada gecikme var benim 7 ekim 2004 doğumlu daha 1 yıldır konuşmaya başladı
bugün ilk kez bir tekerleme gibi bişey birde
kırmızı balık şarkısını söyledi benimle öğrendiğini bilmiyordum sürekli bişeyler söyletmeye çalışırken
bugün kendi kendine söyledi inanılmaz güzeldi
çitosum nerdesin ortim ya((
ne oo daha ilk gönde torpilmi geçiyorsun eşine ne görmezliktwen gelmesi yaaşunlar görmemezlikten gelrekten
başldaı bugün eşliğimz hadi hayırlıısı
bnde kalktım sabah bi bar elma sirkeli suyu içitiim
bu arada günaaaydııınopuyorumnanaktan
kolaygelsin cnaımgünaydın kızlarrr
BUGÜNDE ÇOK YOĞUNUMMMMM HEPİNİZİ ÖPÜYORUMMMM
BANA DA SZİEDE KOLAY GELSİNNNN.....
HIŞÇAKALINNNN
benim için uygundur sen uygun gördüyse ok opuyorumnanaktannire kaçtın hmnciikakannehir
cnmm biz senle son üyemizi aldıık
cuma yarışmalarında sınır 12 kişi maalesef
ama kurbaan kadar hedefledikleri bi kilo varsa
ilterim de uygun görürse o yarışmamıza katılabilrler
geçmiş olsun canımGünaydın cancanlarım nabersiniz bakalım?
Benim hafta sonu pek keyfim yoktu.Oğlum ishal oldu hafta sonu m.k temizlemekten bi hal oldumkafamçokkarıştı..Oğlum iyi olsun da ben ona da razıyım aslına bakarsanız.Bir de il dışından misafirm gelince hışım çıktı kısaca hafta sonu..
Cumartesi yediklerim..Sabah klasik bi kahvaltı yaptım.Peynir,zeytin,domates,salatalık 2 DİLİM EKMEK
Öğlen 1kase tarhana çorbası 1 dilim ekmek
Akşam tavuk göğüs ızagara,salata,yoğurt,2 dilim ekmek
PazarSabah aynı kahvaltı artı yumurta
Öğlen az kurufasulye az pilav
Akşam kıymalı makrna.
aminnçok sevndiim cnmm
dur bak daha neler neler diyecek o küçük cadıı
susturamıyacaksın bilee
alalhım senn yavrunu da tüm yavrularımızda hayırlı gelcekler nasip etsin
ayyy canım yaaa çok dikkat et kendine hemen sıcak birşeyler iç ayaklarını güzelce ısıtgünaydın kızlar bugün çok kötü başladı benim için inanılmaz ıslandım tam 45dk taksi bekledim.mahvoldum daha doğru düzgün düzelmeden umarım tekrar hasta olmam dizlerime kadar su oldum ne ayyakkabı ne başka bişey kaldı donuorummm şimdi offf oofff mafoldumben
burdayım anca geldim canım otel kapalıya erken gelmiyorum artık işebu arada ilter selma12 sebnm nerdesinz
çıkdışarıya oynalayallımm
adetinin geldiğine çok sevindim kaptnaım ee cumaya kadar en az 1,5 kilo verirsin artık bana sözün var unutma :roflol:çileğim bnm maalesef böle düzensiz oldu:1ninca:
eskiden böle değildi
ama şimdi mutlu haberi veriyoruuumhihoyyyt
şuanitibariyle olmuşum
yuppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:dance:
cumaya kadar şişilğim gider en azından:teytey:
burdayım canım geldim geçmişi okuyordumHuselcim, kızın için bende çok sevindim,
benim eşimde çok geç konuşmuş, bi konuşmuş bişdahada susturamamışlar:) inşallah senin kızda düzene girecek..
Dağçileği senin hakkında neyse hayırlısı o canım, inşallah hem kariyerini yaparsın, hemde gönlündeki prensini bulursun...
Bende bugün kahvaltıda, yumurta salatası yedim, yanında domates salatalık..
yalnız acilen lahana alıp çorba yapmam gerek,
kendimi bi dışarı atabilsemevden çıkasımn yok..
Bu arada ilter yokmu?? yada benmi rastlayamadım..
dur kız geçmiş çok olunca okuması uzun sürüyorilter pabucu yarım çık dışarıya oynayalıımkaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu
evet geldim oynamaya gamyoncuiremsu benim araban sizin arabalarınızı geçer lülülülülülüzemuszemushihoyyyt
sesin duymuş geldi bak oynamayagamyoncuiremsu
nereye gidiyorsun yaa oldumu şimdi hani oyun oynuyacaktık lülülülülülüKızlar öpüyorum sizi ben çıkayım,
çocukları okuldan alıcam, elmamı yiyeyim vınlayım hemen...
görevlendirme müdür yardımcısıyım ben kadrolu değilim...sınav kadro için...kazanırsam kadrolu müdür yardımcısı olacağım...kısmetse sonrada müdür olmak istiyorum......
sıra geldi benim iki gündür yediklerime
03/10/2009
Sabah : yok
Öğlen :
1 tabak taze fasulye ( 100 kalori )
2 dilim kepek ekmeği ( 90 kalori )
Akşam :
Az tavuk (90 kalori )
az pilav ( 80 kalori )
patates kızartması ( 250 kalori )
ekmek ( 90 kalori )
sıvı : 2 lt su + çay+ kahve
spor : yok
toplam kalori : 700 kalori ( tahmini J )
04/10/2009
Sabah :
1 haşlanmış yumurta ( 80 kalori )
Domates ( 7 kalori )
Salatalık ( 11 kalori )
1 k.k kadar peynir ( 80 kalori )
2 dilim ekmek ( 90 kalori )
5 tane zeytin ( 100 kalori )
Öğlen : 1 paket büskivi ( 300 kalori )
Akşam :
Pilav ( 125 kalori )
Tavuk ( 132 kalori )
Salata ( 40 kalori )
Sıvı : 2 lt su + 3 fincan cay
Spor : tarlada çalıştım J
Toplam kalori : 965 kalori J
hoşbulduk canım opuyorumnanaktanilteeeeeeeer hoşgeldiiiiina.s.
hoşbulduk canım yok yok bitane görün diye yazıyorum sizlerden utanayım diye yazdım biraz düzensizleşti yemek yemem bu ara otel kaptandı o bu derken yemek düzenimikaçırdım ama az yemeye gayret gösteriyorum bu hafta 2 kilo vermemem ama en az 1 kilo vercem söz canımilterim hoşgeldin zemuszemuspatataes kızartmasını pilavları görmedim sanma yanlarına kalori yazınca görmem mi sandın:)kaydirigubbakcemile
hoşbulduk canım opuyorumnanaktan
hoşbulduk canım yok yok bitane görün diye yazıyorum sizlerden utanayım diye yazdım biraz düzensizleşti yemek yemem bu ara otel kaptandı o bu derken yemek düzenimikaçırdım ama az yemeye gayret gösteriyorum bu hafta 2 kilo vermemem ama en az 1 kilo vercem söz canım
kaç kalori alacağın boyun kilo ve yaşınla orantılı ama genel olarak günde 1500 kalorinin altına düştüğünde kilo veriyorsun az yemek önemli değil esasındailtercim ben bu kalori meselelerinden hiç anlamıyorum..mesela 2 kg vermek için kaç kalorilik diyet lazım sporsuz??
uzmanlar kilo vermenın en sağlıklı yonunun diyelim ki senin günde 1500 kalori alman gerekiyor ve sen bu 1500 kalornin 1250 kalori aldığını ve 250 kalori spor yaparak harcadığını kabul edip ona göre düzenlme yapıyorlar yani bir günde 1250 kalori alırsan ve 250 kalorilik spor yaparsan ( buda en az bi saat tempolu yürüyüşle veriyorsun okadar kaloriyi ) ozaman sağlıklı zayıfladığını var sayıyorlar bu şekilde bir beslneme tarzıyla haftada en fazla 1 kilo verile bilir yaniöyle tabi vereceğin kg düşer ancak sporu artırınca fazla verilebilir..bne sözümü aldım ben de sana söz veriyorum ...ay başım çatlıyor migrenim tuttu sanırım iş de naısl yoğun anlatamam:jeyyar:
ben tek tür beslenmeye karşıyım nihalcim ne olursa olsun tek tür beslenme vücüda zarar verir.ilterim şu protein diyetine baktın mı??
bakan var mı kızlar?sürekli protein almak karaciğeri yorara ama 5 günde bişi olmaz gibime geliyor ne dersiniz..ben c.tesi denedim çok kolay geçti sadeece protein almak..
kızlar sizlere bir hikaye anlatıcam hepinizin okumasını istiyorum
kurtuluş savaşında ülkemizde kıtlık hat safadaymış askerlerimizin yeyecek yemeği kalmamış sadece ekmek ile karnını doyuruyormuş askerler
1 askere her öğün için bir somun ekmek veriliyormuş
asker 1 somon ekmeği suya banıp öğle karnını doyuruyor ve savaşa gidiyormuş
alman bilim adamlarının bu durum dikkatini cekmiş
bukadar az yemek yemelerine karşı enerjilerinden bir gram eksilme yok diye bir araştırma yapmışlar
ve araştırmanın sonuçunda şunu anlamışlar
vücut nekadar az kalori alıyorsa bir müttet o kaloriyi tamamlamak için depolardan kullanıyormuş ve kilo vermeye başlıyormuş depolar tükemenmemesi içinde vucut kendini savunmaya alıyor ve dışarıdan gelen kaloriye kendini adapte ediyormuş böylelikle kilo verme duruyor aldığı besinle yetinmeye başlıyormuş
hani hep deriz ya kilo vermem durdu diye
esasında kilo verme işine şu acıdan bakmamızda yarar var ilk başta birden kilo vermektense yavaş yavaş vücudumuzu şaşırtarak vermek çok daha mantıklı yani ilk diete başladığımızda vucudumuz normalde 2000 kalori alıyorsa 1750 kaloriye düşürmeli daha sonra 1500 ve daha sonrada 1250 düşürmeliyizki vucudumuz savunmaya geçmesin böylelikle kalıcı kilo verelim
şimdi diyelimki biz şok diete başladık günde 500 kalori alıyoruz 2 haftada 10 kilo verdik diyelim
3 hafta kilo vermemiz durduğu gibi 1000 kalori yediğimiz anda kilo almaya tekrar başlarız
o yüzden diet yaparken bunları göz önüne alıp o şekilde beslenmemizde yarar olduğunu düşünüyorum
birde ben diet yaptığımı düşünmüyorum kızlar ben sağlıklı besleniyorum artık sağlıklı olmak istiyorsam sağlıklı beslenmem gerektiğini ve spor yapmam gerektiğini çok iyi biliyorum
ben hep kilo ile savaştım 18 yaşımdaykende 80 kiloydum 20 yaşıma geldiğimde 60 kiloya düştüm hemde 2 ay gibi kısa bir sürede ama sonra hepsini geri aldım bilinçsizce kilo vermiştim çünki kilo vermek düşündüğünüzden çok daha kolay esasında ama önemli olan geri almamak onun içinde sağlıklı beslenmek şart
selam kizlar burada banada yer varmi????
kilom 72,7
4 gün önce 74 kiloydum :)))
yani diyete 4 gün önce basladim.
en son 2008 aralikta bu kadar SIKI diyet yapmistim ve 3 ayda 17 kilo vermistim.
evet bence de çok yerinde bunun üzerinede aşkito geldi ve güzel bir örnek verdiiltercim çok tşk ederim canım..çok yerinde bir yazı..bence de önemli olan yeme alışkanlıklaırmızı değiştirmek..sürekli düzenli beslenmeye dikkat etmek..
3 ayda 17 kilo verirsen 20 kilo olarak geri alırsın bu kaçınılmaz son bence hızlı değil yavaş verilen kilo en sağlıklısı şimdi senin kilon 80 demi ayda en fazla 5 kilo vermeslisinnasıl verdin 3 ayda 17 kg u canım ve neden neden neden aldın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?