müdür yardımcılığı sınavım var...harıl harıl çalışıyorum....mevzuat ezberlemekten bir hal oldum...
evliliğe gelince;
bacım sende öğretmensin bilirsin adam serbest çalışıyor..tatiller falan hep soru yaratacak hani eğitimi sorun etmeyeyim diyorum ama erkekler bu konuda mutlaka sorun çıkarırlar..seneye doktoraya başlayacam kısmetse...o yüzden etraflıca düşünüyorum....ben çok konuşkan ve sosyalim ama o benim tam tersim...erkekler kadınların kendinden fazla öne çıkmasını istemez diye düşünüyorum......:gitme::gitme:
slm kızlar ancak vakit buldum giriyorum.....şuaralar spordan ve aa takviyesinden dolayı sabit haldeyim ama kendimi sever oldum...dün alışveriş yaptım.....
huselim ve selmaY kazakistandan gelen arkadaş çok nazik ve kibardı...ama benim içimden bişi geçmedi ya...elide boş gelmemeiş bana lapop ve telefon almış göreceksiniz nasıl alçakgönüllü adam....tabiki kabul etmedim hediyeleri..şimdi kabul etsen adam sanki kendisini kabul ettiğimi sanacak....bilemiyorum gelde işin içinden çık......bilemiyorum kafayı yicem adama ne diyeyim......kibarca izah ettim ama anlatamadım derdimi anlaşılan....
Çilekciğim bencede istemezler hep aynı yerinde sayarsın desem onunlada kalmazlar komplekse kapılıp hep sorun çıkarırlar.
Aynı aylarda ben Ankara'dan Urfa'ya geldim sen gitmişsin. Burda olsaydın ne güzel tanışırdık seninle...kaydirigubbakcemile5SelmaY Cim ben aslen ankaralı sayılırım görev nedeni ile urfa da kaldık 3 yıl temmuz da ankara ya tayin çıktı geldiğime geleceğime pişman oldumkeşke urfa da kalsaydım diye hayıflanıyorum şimdi de
Aynı aylarda ben Ankara'dan Urfa'ya geldim sen gitmişsin. Burda olsaydın ne güzel tanışırdık seninle...kaydirigubbakcemile5
saol cnm dedğin gibi spor yapamaık o konuyu halletmeliyizzkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2benim levreğim süpersi hatta benden bile iyiydi haftaya daha güzel kilo vericek eminim bitki çayı felan çok iyiydi içmiş harika ama spor yapamadık oda bendehaftaya daha güzel kilo verecek
arkadaşlar takıma ne kadar doğru düzgün fayda sağlayamasamda hepinizi tebrik ediorum özellikle neslihan ve ilteriiiopuyorumnanaktanalkisalkisalkisalkisalkisalkisCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 124. ETAP
(25 EYLÜL - 02 EKİM 2009)
1- 8. TAKIM 0.97% :hooray::teytey:
2- 4.TAKIM 0.72%:teytey:
3- 6.TAKIM 0.58%hihoyyyt
BİREYSEL SIRALAMA
1- Silviya (4.03%) - 2.TAKIM:hooray:a.s.
2- neslihan165 (2.80%) 8.TAKIMhihoyyyt
3- ilterçakir (2.63%) 8.TAKIM:teytey:
kızlar bunu bekledim uyumadıım:lepi:
alkışların en büyüğü takımıma ilterime neslişimeopuyorumnanaktan
kısacası hepinize:enbuyukkk::teytey:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
gözün aydınn cnmmmgünaydın arkadaşlar
bugün misafirim var işim çok akşama ancak girerim bide çok mutluyum annem yarın bana geliyooo
kaptanım sonuçların ii çıkmasına çok sevindim çok çok geçmiş olsunnnnkızlar resmn anam ağladı
canları saolsunlar gelen giden bitmedii
anamn tüm sülalesiii geldii denebilirr
daha geleceği yarıın
bnm kız çok yorduuu birde gelenlerin çocukları
telfonlar hiç susmadııı
anlıcanz bittim bn
hiç doğru düzgün birlşey yemedim hep ayktan bişeyler atıştrdıım
cnm hmn incelicem ben malesef tam bir et oburummm sebzeyi hiç sevmiorum
cnm hafta sonu evde değildim ondan giremedim ama şimdik geldim artıkın buralardayımmmannem geldiiiiiiiiiiii
sabah normal bi kahvaltı yaptık şimdi ofisteyim çıkıcaz birazdan
levrekkkkkkkkkkkkkk nerdesin tatlişko
kızlar ben bugün çok karıştırdım çook yemedim ama karışık yazdım
gün boyu 1 dilim ekmek yedim bolca meyve salata çokca fırında közlenmiş mantar peynir 3 zeytin off ya çok karışmış tadımlık sucuklu yumurta 2 hurma işte gün içine saçın bunları
selam kızlarrr..ben inanılmaz yorgunum..öyle öyle değil dn sabah 8 dne beri ilk kez şimdi popomun üzerine oturabildim şimdi gitti misafirlerim..edikelrimi yazayım..dün
sabah 2 lop yumurta
haşlanmış 2 sosis
öğle ızgara tavuk yoğurt
akşam ızgara tabuk arada 1 süt iki fincan beşi biyerde çay
3 litre su
spor yoktu ama hiç oturmadım temizlik, yemek, ertesi güne ikram hazırlığı..
bugün de sabah 1 lop yumurta
arada beşi biyerde çay
1 bardak süt
missafirler gelince de 1 biber dolma 1 servis kaşığı makarna salatası, 1 çatal tiramisu(yoksa biryerim şişecekti başka bir yerimin daha şişmesini gözle alamadım:))
arada bir beşibiyerde daha vardı öğle yemeği kaynadı tabi..
2 litre su(hala da içiyorum)
dün arkadaşa gittiğimde onlar pastaları börekleri götürürken ben şekersiz çayımı içtim..herkes şaşırdı durabildiğime:)
bugün gelne arkadaşlarla bisüredir görüşmüyorduk..capri pantalon giydim arkadaş ne dese beğenirsiniz nihal ya eşofmanın ne güzelmiş dedi:)))neden çünkü çok bol geliyordu artık..bana çok hoş olmuşsun zayıflamışsın dediler çok mutlu oldum benle ..o gazla da kaçak yapmadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?