Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Çilekciğim bencede istemezler hep aynı yerinde sayarsın desem onunlada kalmazlar komplekse kapılıp hep sorun çıkarırlar.

Bence hediyeleri(kız o ne bayağıda bonkörmüş ha!)alman onun açısından (teklifine) evetin yarısı anlamına gelir. Ama sen yinede içinden geldiği gibi hareket et derim.
Ortak kendini çok özletiyorsun ya!vereliniortakvereliniortakvereliniortak

selam kızlarrr..ben inanılmaz yorgunum..öyle öyle değil dn sabah 8 dne beri ilk kez şimdi popomun üzerine oturabildim şimdi gitti misafirlerim..edikelrimi yazayım..dün
sabah 2 lop yumurta
haşlanmış 2 sosis
öğle ızgara tavuk yoğurt
akşam ızgara tabuk arada 1 süt iki fincan beşi biyerde çay
3 litre su
spor yoktu ama hiç oturmadım temizlik, yemek, ertesi güne ikram hazırlığı..
bugün de sabah 1 lop yumurta
arada beşi biyerde çay
1 bardak süt
missafirler gelince de 1 biber dolma 1 servis kaşığı makarna salatası, 1 çatal tiramisu(yoksa biryerim şişecekti başka bir yerimin daha şişmesini gözle alamadım:))
arada bir beşibiyerde daha vardı öğle yemeği kaynadı tabi..
2 litre su(hala da içiyorum)
dün arkadaşa gittiğimde onlar pastaları börekleri götürürken ben şekersiz çayımı içtim..herkes şaşırdı durabildiğime:)
bugün gelne arkadaşlarla bisüredir görüşmüyorduk..capri pantalon giydim arkadaş ne dese beğenirsiniz nihal ya eşofmanın ne güzelmiş dedi:)))neden çünkü çok bol geliyordu artık..bana çok hoş olmuşsun zayıflamışsın dediler çok mutlu oldum benle ..o gazla da kaçak yapmadım..

Çilekciğim bencede istemezler hep aynı yerinde sayarsın desem onunlada kalmazlar komplekse kapılıp hep sorun çıkarırlar.

bence daha o kişiyi tanımadan ileriye dönük çıkarımlar yapmak çok doğru değil kızlar..evet dediğiniz brçok erkek için geçerli ama sadece daha iyi eğitim aldın diye ondan üstün olmuyorsun ki..belki adam senden daha çok şey yaşadı,daha bilgili ,daha kültürlü nerden bileceksin ki tanımadan çilekçiğim..kendine güvenen erkek bunları takmaz..takanlar kompleksli tiplerdir zaten..
bence senin için adamı almadı alsa bunları gözün görmezdi zaten tatlım:)

SelmaY Cim ben aslen ankaralı sayılırım görev nedeni ile urfa da kaldık 3 yıl temmuz da ankara ya tayin çıktı geldiğime geleceğime pişman oldum keşke urfa da kalsaydım diye hayıflanıyorum şimdi de
Aynı aylarda ben Ankara'dan Urfa'ya geldim sen gitmişsin. Burda olsaydın ne güzel tanışırdık seninle...kaydirigubbakcemile5

iii akşamlarr kızlarr hafta sonu evde değildim giremedim şimdi geldiiimm bir geçmişi okuyayım ne oluyoorr bi bakalımmmmm

Selmay urfa merkez demi yaşıyorsunuz? Ve polis eşimisin? Bizim kuzen var suan urfa da eşi polis kendisi hemşire:) hadi bi süpriz olsun bana siverek de görevde olun:) ah ah arkadaşları mi özledim

benim levreğim süpersi hatta benden bile iyiydi haftaya daha güzel kilo vericek eminim bitki çayı felan çok iyiydi içmiş harika ama spor yapamadık oda bendehaftaya daha güzel kilo verecek
saol cnm dedğin gibi spor yapamaık o konuyu halletmeliyizzkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar takıma ne kadar doğru düzgün fayda sağlayamasamda hepinizi tebrik ediorum özellikle neslihan ve ilteriiiopuyorumnanaktanalkisalkisalkisalkisalkisalkis

günaydın arkadaşlar
bugün misafirim var işim çok akşama ancak girerim bide çok mutluyum annem yarın bana geliyooo
gözün aydınn cnmmm

kaptanım sonuçların ii çıkmasına çok sevindim çok çok geçmiş olsunnnn

cnm hmn incelicem ben malesef tam bir et oburummm sebzeyi hiç sevmiorum

annem geldiiiiiiiiiiii
sabah normal bi kahvaltı yaptık şimdi ofisteyim çıkıcaz birazdan
levrekkkkkkkkkkkkkk nerdesin tatlişko
cnm hafta sonu evde değildim ondan giremedim ama şimdik geldim artıkın buralardayımmm

kızlar selam herkese,
ben bugün dayımlara gittim annemlerde ordalardı kaçamk var anlıyacağınız nasıl yazıcam bilmniyorum korkuorum yazmaya, birde kaptanım eşim olmuşkızcak kesin bana,
sabah:kendime özel kaşarlı tost yaptım (kepek ekmekli)
öğle: bir tabak mantı, yaprak sarma ve salata yedim,:mymeka:
akşam: haşlanmış mısır yedim yalnızca...

kızlar ben bugün çok karıştırdım çook yemedim ama karışık yazdım
gün boyu 1 dilim ekmek yedim bolca meyve salata çokca fırında közlenmiş mantar peynir 3 zeytin off ya çok karışmış tadımlık sucuklu yumurta 2 hurma işte gün içine saçın bunları

canım karışık olmuş ama hafif şeyler yemişsin tebrikler tatlım,
yarından itibaren sıkıcam bende, off ya uyuz oluyorum bu pazarlara...mafoldumben

:lepi::lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis NİHALCİĞİM İŞTE BUvereliniortak:lepi:alkisalkisalkis

ortak ben bugün sabah kepek ekmek domates
öğlen salata
akşam salata
sınavdan aklıma bişi gelmiyor yemek yemiyorum bilerek veya isteyerek değil....spor haftaiçi haftasonu sırf oturup ders çalıştım halada çalışıyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…