boydan çekilmiş resim oalcak canımTAMAM CANIM AMA RESİM NE RESMİ
boydan çekilmiş resimse hemen yollayım
meltemcim şimdi snein eşin olmadığı için sana bir eş buluncaya kadar ben senin eşin olurum ama yediklerini içtiklerini ve yaptığın sporları harfiyen yazacaksın hergün ok mi
boydan çekilmiş resim oalcak canım
acıııııııııııııııııııııııııııım
bugüün heeç bişey yemediim
alkisalkisalkisharikasın orti, hep aç kalma emi, metobolizma yavaşlamasın, tabi sağlığın dahda önemli :))
canım sen bilirsin nasıl giyinmek istersen ama şimdiden belirteyim 2 ay sonra tekrar resim ekliyeceğiz ozamanki halinle buzamanki halini karşılaştıracaz ona göre artık sen bilirsin nasıl istersen :roflol:tamam bi resim çekinir eklerim
kızım gelsin o çeksin beni şimdi evde yalnızım resmimi çekecek kimse yok
siyah giyip çekinsem hile yapmış olurmuyum kaydirigubbakcemile3 biraz zayıf gösteriyoya siyah :kedi:
süpersin cnaımmm mucuksssabah:1 simit şekersiz çay
5 i biyerde çay
öğle:diyet çorba
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara:1 elma
ara:2 grissini
kızlar benim işim var kaçıyorum öptüm hepinizi..
kolay gelsin canım allah kabul etsin orucunutatlişkolar slm
bugün çoookkk yorgunum eve oğluşuma mobilya aldık ve yazlıklar kışlılar derken bu saat oldu allahtan annem vardı ben tek nası yapardım
bugünnn oruçum 6günleri tutucam akşam yemegede komşuya davetliyiz annemin şerefine :)
ac kalarak zayıflanmıyor ama kaptanım yaaa nedne yemedin bu çok yanlış lütfen git hafif birşeyler yee şimdi akşama kadar ac durusun ondan sonra yemeği gördünmü dayanamaz saldırsın ne var ne yoksa yersin olmaz düzenli yemek ye az ve sık yeacıııııııııııııııııııııııııııım
bugüün heeç bişey yemediim
hadi bakalım haftaya hanginiz daha çok vereceksiniz lülülülülülüDivinyt, aşkito, genciza, hoşgeldiniz kızlar..
aşkitomla, gencizayı tanıyorum, onlarla yarışmak büyük bi zevk olcak...
hahahahayyyyyyy hiç güleceğim yoktuuu birincilik bizim kaptanım hiç umutlanma :roflol:haplarıma başladım
yarın dan itibaren yürüyüş ve spor
tabii diete tam gaz devam
regl oldum şişim bitti tatlı krizm gitti
ee daha ne olsun dimii eşiim bu hafta birinciiyiz:hooray::teytey::içelim:
haplarıma başladım
yarın dan itibaren yürüyüş ve spor
tabii diete tam gaz devam
regl oldum şişim bitti tatlı krizm gitti
ee daha ne olsun dimii eşiim bu hafta birinciiyiz:hooray::teytey::içelim:
çidemcim snein düşük kiloda olman esasında avantaj 2 kilo vermesen bile ben 1 kilo verdiğimdeki aldığım yüzdeyi sen 500 gr da alıyorsun yani senin az kilo vermen - bir durum değil yani merak etme hatta sen bu hafta kilo al zaten bizinci olmıycaksınız biz olacağız lülülülülülü:roflol:ay inşallah, ortim, bende elimden geleni yapıorum ama geçen hafta ilk haftamdı iyi verdim bu hafta ne olucak bakalım, birde kilo ortalamam az olunca benden 1 kaç. kilo birden gitmez sanırım .Ama yinede ben birinci olacağımıza eminim..
çidemcim snein düşük kiloda olman esasında avantaj 2 kilo vermesen bile ben 1 kilo verdiğimdeki aldığım yüzdeyi sen 500 gr da alıyorsun yani senin az kilo vermen - bir durum değil yani merak etme hatta sen bu hafta kilo al zaten bizinci olmıycaksınız biz olacağız lülülülülülü:roflol:
çidom hoşbulduk canım kuralları okuyodum bana uyarda hilmiş yok ortalarda belki ona uymayacak :uhm:
bide bu resmi nereye ekliyoruz burayamı kimsenin resmini görmedimde benmi kaçırdım acepkafamçokkarıştı
Sabah: yumurta salatası, 5 kaşık, bir dilim ekmek ve şekersiz çay,
öğle: 1 tabak çorba 2 dilim ekmek,
akşama fırında makarna yiycem ama 3-4 kaşık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?