Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

benide yaz canım

kilom 74
hedef kilom 65
nedenim ise ipin ucunu bıraktığım zaman kilo alıyorum...istediğim kıyafetleri giyememekten artık sıkıldım...kendime olan güvenimi ve saygımı geri kazanmak istiyorum

meltemcim şimdi snein eşin olmadığı için sana bir eş buluncaya kadar ben senin eşin olurum ama yediklerini içtiklerini ve yaptığın sporları harfiyen yazacaksın hergün ok mi

boydan çekilmiş resim oalcak canım

tamam bi resim çekinir eklerim
kızım gelsin o çeksin beni şimdi evde yalnızım resmimi çekecek kimse yok
siyah giyip çekinsem hile yapmış olurmuyum kaydirigubbakcemile3 biraz zayıf gösteriyoya siyah :kedi:

sabah:1 simit şekersiz çay
5 i biyerde çay
öğle:diyet çorba
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara:1 elma
ara:2 grissini
kızlar benim işim var kaçıyorum öptüm hepinizi..

tatlişkolar slm
bugün çoookkk yorgunum eve oğluşuma mobilya aldık ve yazlıklar kışlılar derken bu saat oldu allahtan annem vardı ben tek nası yapardım

bugünnn oruçum 6günleri tutucam akşam yemegede komşuya davetliyiz annemin şerefine :)

acıııııııııııııııııııııııııııım
bugüün heeç bişey yemediim

Divinyt, aşkito, genciza, hoşgeldiniz kızlar..
aşkitomla, gencizayı tanıyorum, onlarla yarışmak büyük bi zevk olcak...

alkisalkisalkisharikasın orti, hep aç kalma emi, metobolizma yavaşlamasın, tabi sağlığın dahda önemli :))

haplarıma başladım
yarın dan itibaren yürüyüş ve spor
tabii diete tam gaz devam
regl oldum şişim bitti tatlı krizm gitti
ee daha ne olsun dimii eşiim bu hafta birinciiyiz:hooray::teytey::içelim:

tamam bi resim çekinir eklerim
kızım gelsin o çeksin beni şimdi evde yalnızım resmimi çekecek kimse yok
siyah giyip çekinsem hile yapmış olurmuyum kaydirigubbakcemile3 biraz zayıf gösteriyoya siyah :kedi:
canım sen bilirsin nasıl giyinmek istersen ama şimdiden belirteyim 2 ay sonra tekrar resim ekliyeceğiz ozamanki halinle buzamanki halini karşılaştıracaz ona göre artık sen bilirsin nasıl istersen :roflol:

sabah:1 simit şekersiz çay
5 i biyerde çay
öğle:diyet çorba
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara:1 elma
ara:2 grissini
kızlar benim işim var kaçıyorum öptüm hepinizi..
süpersin cnaımmm mucukss
kolay gelsin canım allah kabul etsin orucunu
annenin şerefine verilen yemekte sende şereflenme ama yemeklerın tadına bak ama fazla yemem tamam nı çok az çok az unutma yarın listeni özellikle kontol edecem şebnemcim haberin olsun :roflol:
acıııııııııııııııııııııııııııım
bugüün heeç bişey yemediim
ac kalarak zayıflanmıyor ama kaptanım yaaa nedne yemedin bu çok yanlış lütfen git hafif birşeyler yee şimdi akşama kadar ac durusun ondan sonra yemeği gördünmü dayanamaz saldırsın ne var ne yoksa yersin olmaz düzenli yemek ye az ve sık ye lmaz:

Divinyt, aşkito, genciza, hoşgeldiniz kızlar..
aşkitomla, gencizayı tanıyorum, onlarla yarışmak büyük bi zevk olcak...
hadi bakalım haftaya hanginiz daha çok vereceksiniz lülülülülülü
haplarıma başladım
hahahahayyyyyyy hiç güleceğim yoktuuu birincilik bizim kaptanım hiç umutlanma :roflol:

haplarıma başladım

ay inşallah, ortim, bende elimden geleni yapıorum ama geçen hafta ilk haftamdı iyi verdim bu hafta ne olucak bakalım, birde kilo ortalamam az olunca benden 1 kaç. kilo birden gitmez sanırım .Ama yinede ben birinci olacağımıza eminim..

Genciza aşağıda gördüm seni hoşgeldin tekrardan canım, eşin olcak hilmiş karusu yok piyasada acep nirdekine..hahahahaha
Şebnemcim Allah kabul etsin canım, annende hoşgelmiş...

çidemcim snein düşük kiloda olman esasında avantaj 2 kilo vermesen bile ben 1 kilo verdiğimdeki aldığım yüzdeyi sen 500 gr da alıyorsun yani senin az kilo vermen - bir durum değil yani merak etme hatta sen bu hafta kilo al zaten bizinci olmıycaksınız biz olacağız lülülülülülü:roflol:

Sabah: yumurta salatası, 5 kaşık, bir dilim ekmek ve şekersiz çay,
öğle: 1 tabak çorba 2 dilim ekmek,
akşama fırında makarna yiycem ama 3-4 kaşık..

çidom hoşbulduk canım kuralları okuyodum bana uyarda hilmiş yok ortalarda belki ona uymayacak :uhm:

bide bu resmi nereye ekliyoruz burayamı kimsenin resmini görmedimde benmi kaçırdım acepkafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile2
birinci eşler belli acep ikinci kim kine ben onu merak ediorumkaydirigubbakcemile3

çidom hoşbulduk canım kuralları okuyodum bana uyarda hilmiş yok ortalarda belki ona uymayacak :uhm:

bide bu resmi nereye ekliyoruz burayamı kimsenin resmini görmedimde benmi kaçırdım acepkafamçokkarıştı

Canım ben buraya ekleyip silmiştim,
ama genelde profile ekleniyor, önceki ve sonraki kilo karşılaştırması için şart kaydirigubbakcemile5

Sabah: yumurta salatası, 5 kaşık, bir dilim ekmek ve şekersiz çay,
öğle: 1 tabak çorba 2 dilim ekmek,
akşama fırında makarna yiycem ama 3-4 kaşık..

çok güzel cnm
makarnayı pek kaçırma deriiim

bn şuan not alıyorum yediklerini sende bnmkini al

05 10 09
sabah bi bardak çay iki küçük kuru pasta
ara elma
öğlen iki adet lahana sarma bi patlıcan dolma
ara 5 incir
akşam haşlanmış tavuk bulgur pilavı(bunları yemediim yiyeceem )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…