- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.555
- 133
Aynen bende cok tekrarlayamam zaten haftada bir yapabilirim24 saati de cok tekrarlama derim canim haftada en fazla 2-3gun yap diger gunler hafif kahvalti aksam corba sonra 18 saatlik aclik suresi ver kendine oruc tutuyorsan zatem cok uygun olacaktir 18 saatlik aclik suresi bi dene derim.benim cok hizli kilo vermemi sagladi bu sistem
Gittigin yerde marketten alamaz misin firsatin olmaz miYa onu düşündüm de valizi yanıma alacağım başka şey sanırlar havalimanındadiye korkuyorum.
Yok keşke bütün gün içerde olacağımGittigin yerde marketten alamaz misin firsatin olmaz mi
Çok nefis. Afiyet olsun.Aksam yemegim: mantar, kapya biber, arpacik sogan, brokoli, zeytinyag, nane, kekik, kimyon, karabiber harmanladim kiremite koyup firina attim yanina 1 kase yogurt
Eki Görüntüle 2246819
Sagol cnm. Saglikli yemekler tatsiz tuzsuz olacak diye bir kural yokÇok nefis. Afiyet olsun.
Aksam yemegim: mantar, kapya biber, arpacik sogan, brokoli, zeytinyag, nane, kekik, kimyon, karabiber harmanladim kiremite koyup firina attim yanina 1 kase yogurt
Eki Görüntüle 2246819
Pazar yoğunluğundan gelemiyorum temizim
Bugunku menum
11.39
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
Bol yesillik
14.00
Yesil cay
15.00
Sade kahve
1 hurma
17.30
Sulu tavuk yemegi
1 bardak ayran
Su 2.5
Spor yok
Pazar menum.
Sabah,sahanda yumurta,peynir,zeytin bol yesillik 1 dlm ekmek
Oglen cay,1 elmali kurabiye
Aksam gendime yemegi,salata,komposto.
Keskek canim.bizim burda gendime denirMüthiş bir görüntüAfiyet olsun
Bende dün mantar almıştım yarın aksamlik soteleyin baharatlarla tadlandirarak güzelce 1 kase yoğurtla yemeyi planlıyorum
Yemeğin adı önceden konunun çok rahat oluyor
Evdekilere mücver yaptım bugünden ( hem küçük kürünü beslenmesine koyarım diye ) onlarda mantar sevmez nasılsa
Mucveri hemen yapamayinca sulandi ( hazırladım ama yemek yiyip yapayım derken biraz sulandi diye biraz daha un ekledim ) o yüzden ben yemeyecegim
HelalllllllHadi bak yatan kadar devam yarın sabah da daha hafif uyanacagiz inşallah
Menü gayet güzel canım afiyet olsunEleştirecek tek kırıntı bulamadım
Afiyet olsun canımgendime ne bilmiyorum ama sen nasılsa işini bilirsin
Keskek canim.bizim burda gendime denir
☺dogru herkez sevmeyebilir.ama bizim evde herkez yer,onun icin farkli bi yemek yapmam ogunBenim KV bir keresinde yapmıştı seneler evvel ve pek benim damak tadıma uymadı
AsibeeeeeemmmmLili görmeden değiştirdim ...yaşlı maşli der cadı şimdi
Afiyet olsun enfesss,kiremitte ne yapılsa güzel oluyor vallaAksam yemegim: mantar, kapya biber, arpacik sogan, brokoli, zeytinyag, nane, kekik, kimyon, karabiber harmanladim kiremite koyup firina attim yanina 1 kase yogurt
Eki Görüntüle 2246819
Erzurumda da yarmaya gendime diyorlarmış kp komik bişey anlatmıştı ordan biliyorumKeskek canim.bizim burda gendime denir
1 saat yuruyuste yapildiPazar menum.
Sabah,sahanda yumurta,peynir,zeytin bol yesillik 1 dlm ekmek
Oglen cay,1 elmali kurabiye
Aksam gendime yemegi,salata,komposto.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?