Bu kadınların hiç birini zayıflamış hallerine benzetemedim başka bir insan olmuşlar resmen
GÜNLÜK SPOR LİSTESİ
CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE Bonus oynakbasi34 @Lilimam25 Elhan Bulamiyorum @ebideryal @Ucukkacikk @Birbardakcay @mavimli @Zarpy @umutluanne83
Böyle bir liste olur mu?oynakbasi34 YENA
diyet haftasına cuma başladığımız için cuma yazdım pazarteside olabilir başlık kısmı neden ayrı oldu bi fikrim yok
Sahur: tavuk corbasi, findik, ceviz
Eki Görüntüle 2247410
Simdi haberlerde izledim. iranli biri sinir kapisindan ayakkabisinda sakladigi uyusturucuyla gecmeye calismis (metanfetamin). Beyaz tozu gorunce uyusturucu degildir o karbonattir diyesim geldi
Bonus sporu ilk sayfadaki gibi puan isi mi yapcaz +90 grubundaki gibi dk isi mi
Motivasyon ve Hareketi arttırmak için Yapılan Sporları Puanlama durumu devreye sokuyoruz
SPOR SÜRE/ADET PUAN
Normal Yürüyüş ------ 3Puan
Tempolu Yürüyüş ----- 4Puan
Leslie ------------------ -4 Puan
Eliptik ------------------ 5 Puan
Yüzme------------------- 5 Puan
Jillian ------------------- 4 Puan
Cardio------------------- 4 Puan
Zumba ------------------ 4 Puan
plates -------------------- 3 Puan
Step ----------------------3 Puan
pump it up --------------4 Puan
Squat 50 adet -----------20 Puan
Bisiklet ------------------ 3 Puan
Bölgesel çalışmalar -----3 Puan
50 adet ------------------20 puan
İp atlama 15 Adet -------3 Puan
adım 5000--------------- 40 Puan
Dakika başına verilen puanlar bunlarmesela 30 dakika yürüyüş yapan x 3 Puan olarak düşünülürse 90 puan almış olacak haftanın sonunda artık toplam kaç puan olacağını göreceğiz
Kendini kaybedip yemedigini düşünüyorum canım. Oradaki muhabbet sayfaları gibi çok tatlı. Ben de keyifle takip ediyorum bitanem. Senin sayende tanistim çoğu kızla...Hem seni de takip ediyorum acil durumlarda müdahale ederim en azından.Tatlılar yapıp o sayfada dedimya
İzledim bitanem.....kukrimi gördüm....geldiğimde sen yeni gitmiştin.
Allah işini gücünü rast getirsin bitanem. Teşekkür ederim yazdığın için.Elhan canım işimi sormussun .. özel bir şirketin idari kısmında calisiyorum....
Asibeeeeeemmmm güzeller güzeli Asibem.....sana da bize de günaydın....Gunaydinnn
Guzel bir gunden merhaba
Metamfetamin deyince benim de aklıma Breaking Bad dizisi geldi....dizi kahramanı kimya öğretmeni....bizim kız da öğretmen...Simdi haberlerde izledim. iranli biri sinir kapisindan ayakkabisinda sakladigi uyusturucuyla gecmeye calismis (metanfetamin). Beyaz tozu gorunce uyusturucu degildir o karbonattir diyesim geldi
Amin canım hepimizin inşallahKendini kaybedip yemedigini düşünüyorum canım. Oradaki muhabbet sayfaları gibi çok tatlı. Ben de keyifle takip ediyorum bitanem. Senin sayende tanistim çoğu kızla...Hem seni de takip ediyorum acil durumlarda müdahale ederim en azından.
İzledim bitanem.....kukrimi gördüm....geldiğimde sen yeni gitmiştin.
Allah işini gücünü rast getirsin bitanem. Teşekkür ederim yazdığın için.
Asibeeeeeemmmm güzeller güzeli Asibem.....sana da bize de günaydın....
Metamfetamin deyince benim de aklıma Breaking Bad dizisi geldi....dizi kahramanı kimya öğretmeni....bizim kız da öğretmen...Allah korusun aman diyim...
Bu arada sahur yemeğin de çok saglikliydi....sikintisiz güzel bir gün geçirirsin inşallah. Minik Meryem iyileşti mi tamamen...keyfi yerinde mi yavrumun....
Bonus canım... Dün akşamki mesajlarini okudum. Hafta sonunu güzel geçirmişsin ama çok titiz değildi gene de. Sıfır kaçamak için kendine söz ver. Stoklarını hazırla rast gele hareket etmezsin. Bu konuda başarılı olacağına eminim. Hayatındaki seni kıran inciten olayları bilmiyorum belki de hiç yoktur daha başka sebepler vardır...onlar da sağlık sorunları da ihtimal dahilinde... şunu çok iyi biliyorum doğru besinlerin içinde mutluluk vitamini var, sorunların üstesinden gelecek güç var, onlar olmadan hayatla savaşamayiz. Valla bak yaşadım biliyorum. İlk evliligimde o kadar çok kötü şeyler yaşadım ki geriye baktığımda onlar bittiyse bitmeyecek geçmeyecek dert yok benim için...annemle babamı yedi ay arayla kaybettim, çocuklarımla onlar 11-12 yaşlarında iken yazdan yaza gorusmek üzere vedalaştım, hiçbir annenin yaşamasını istemem...çok kötü günlerim oldu...ama geçti ...geçmek zorunda...
Kendi ilacımız yine kendimiziz. Dertsiz insan yok bebeğim derdi dert eden insan var sağlığına odaklan in şu ikili rakamlara... harika menüler hazırla... sonra onları bir güzel ye.... hoşuma giden bir yazı vardı onu da senin için ekliyorum kendimize uyarlayarak birazcık değiştirdim.
"İzlediğimiz şeylerden, okuduklarimizdan, dinlediklerimizden, birlikte olduğumuz insanlardan, ,dikkatimizi verdiğimiz her şeyden besleniyoruz. Bedenimize aldığımız besinlere dikkat ettiğimiz gibi duygusal, ruhsal bedenimize aldiklarimiza da çok dikkat etmeliyiz."
Afiyet olsun
Fark etmiştim kocaman gülümsemenin ardından saklanan hüznü ..
Aynı zaman da çok güçlü ve tevekkül sahibi bir olduğunu da farkettim ❤
Hepimiz gerek benzer gerek farklı farklı olumsuzluk yaşadık, yaşıyoruz önemli olan üstesinden gelebilmek..
Benim de annem babam yaşamıyor cook erken yaşta kaybettim ikisinide
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun tüm kayiplarimizin
Afiyet olsun
Banucum çok seviniyorum seni böyle görünce daim olsun arkadaşım
Aile büyüklerimiz gittikleri yerde rahat olsunlar. Biz de bu dünyada kalıcı değiliz eninde sonunda onların yanındayız.
Fark etmiştim kocaman gülümsemenin ardında saklanan hüznü ..
Aynı zaman da çok güçlü ve tevekkül sahibi bir olduğunu da farkettim ❤
Hepimiz gerek benzer gerek farklı farklı olumsuzluk yaşadık, yaşıyoruz önemli olan üstesinden gelebilmek..
Benim de annem babam yaşamıyor cook erken yaşta kaybettim ikisinide
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun tüm kayiplarimizin
E tahmin ediyorsundur aşağı yukarı ..Bu arada benim tartı maalesef hakkın rahmetine kavuşmuş
Evde benden başka tartilan kimse olmadığı için fark edemedim
Pil aldım dün ve açılışı küçük kuzum yapmak isteyince bir baktık kız 20 kg çıktı
Tabi cimcime zayiflamisim diye çok sevindi ama alakası yok tabiki
Eşim bugün yarın yenisini alırız dedi ama kızın sonucunu görünce korkuyorum açıkçası yenisine çıkmayagerçi aynisindan alırız yine de bakalım ne çıkacağım
Aile büyüklerimiz gittikleri yerde rahat olsunlar. Biz de bu dünyada kalıcı değiliz eninde sonunda onların yanındayız.
Acilariyla beslenen insanlardan oldum olası hazzetmem. Bunları bonusu anlatmamın sebebi kendini toparlaması içindi.... Biliyorum o da çok güçlü bir kadın. Allah rahmet eylesin anne babalarımiza bu arada.
E tahmin ediyorsundur aşağı yukarı ..
En fazla ne cikabilirsinki.
Ayrıca yuzlesmen iyi olur Banu..
Sanki sen yeni almistin diye hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?