Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bonus sporu ilk sayfadaki gibi puan isi mi yapcaz +90 grubundaki gibi dk isi mi

Motivasyon ve Hareketi arttırmak için Yapılan Sporları Puanlama durumu devreye sokuyoruz

SPOR SÜRE/ADET PUAN
Normal Yürüyüş ------ 3Puan
Tempolu Yürüyüş ----- 4Puan
Leslie ------------------ -4 Puan
Eliptik ------------------ 5 Puan
Yüzme------------------- 5 Puan
Jillian ------------------- 4 Puan
Cardio------------------- 4 Puan
Zumba ------------------ 4 Puan
plates -------------------- 3 Puan
Step ----------------------3 Puan
pump it up --------------4 Puan
Squat 50 adet -----------20 Puan
Bisiklet ------------------ 3 Puan
Bölgesel çalışmalar -----3 Puan
50 adet ------------------20 puan
İp atlama 15 Adet -------3 Puan
adım 5000--------------- 40 Puan

Dakika başına verilen puanlar bunlar mesela 30 dakika yürüyüş yapan x 3 Puan olarak düşünülürse 90 puan almış olacak haftanın sonunda artık toplam kaç puan olacağını göreceğiz

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabah az fazla uyuyayim dedim ama sağ olsun evdekiler sırayla anlaşmış gibi gelip hadi kalksana diyip durdular
En son eşim aşkım kalktı gitmeden biraz yüzünü göreyim diyince dayanamayıp kalktım

Kendime sıcak suyumu hazırladım yavaş yavaş onu içtikten sonra güzel bir kahvaltı yapacağım

Bu kadınların hiç birini zayıflamış hallerine benzetemedim başka bir insan olmuşlar resmen

Kesinlikle insan büyük kilolar verince bambaşka bir insan oluyor hem görüntü hemde psikolojik olarak
İnşallah bende böyle büyük farkı tekrar yaratıp bir daha asla almadan hayatımı devam ettiririm Aminnnn

Böyle bir liste olur mu? oynakbasi34 YENA

diyet haftasına cuma başladığımız için cuma yazdım pazarteside olabilir başlık kısmı neden ayrı oldu bi fikrim yok

Harika olmuş canım ellerine sağlık
Dediğin gibi cumadan cumaya olması daha mantıklı

Sahur: tavuk corbasi, findik, ceviz
Eki Görüntüle 2247410

Harika bir menü canım Allah kabul etsin Orucunu Aminnn

Simdi haberlerde izledim. iranli biri sinir kapisindan ayakkabisinda sakladigi uyusturucuyla gecmeye calismis (metanfetamin). Beyaz tozu gorunce uyusturucu degildir o karbonattir diyesim geldi

Süpersin yaaa sabah sabah hiç gulesim yoktu

Benim hiç fark etmez canım hangisi daha zevkli olur derseniz öyle yaparız ♡ maksat sporu çoğaltmak ve daha hızlı kilolarla vedalasmak

Tatlılar yapıp o sayfada dedimya
Kendini kaybedip yemedigini düşünüyorum canım. Oradaki muhabbet sayfaları gibi çok tatlı. Ben de keyifle takip ediyorum bitanem. Senin sayende tanistim çoğu kızla...Hem seni de takip ediyorum acil durumlarda müdahale ederim en azından.
Elhan kız abla sende mi hala ayktasın neden tatlılara gelmedin foto koymaca oynadık
İzledim bitanem.....kukrimi gördüm....geldiğimde sen yeni gitmiştin.
Elhan canım işimi sormussun .. özel bir şirketin idari kısmında calisiyorum....
Allah işini gücünü rast getirsin bitanem. Teşekkür ederim yazdığın için.
Gunaydinnn
Guzel bir gunden merhaba
Asibeeeeeemmmm güzeller güzeli Asibem.....sana da bize de günaydın....
Simdi haberlerde izledim. iranli biri sinir kapisindan ayakkabisinda sakladigi uyusturucuyla gecmeye calismis (metanfetamin). Beyaz tozu gorunce uyusturucu degildir o karbonattir diyesim geldi
Metamfetamin deyince benim de aklıma Breaking Bad dizisi geldi....dizi kahramanı kimya öğretmeni....bizim kız da öğretmen... Allah korusun aman diyim...
Bu arada sahur yemeğin de çok saglikliydi....sikintisiz güzel bir gün geçirirsin inşallah. Minik Meryem iyileşti mi tamamen...keyfi yerinde mi yavrumun....

Amin canım hepimizin inşallah

Bonus canım... Dün akşamki mesajlarini okudum. Hafta sonunu güzel geçirmişsin ama çok titiz değildi gene de. Sıfır kaçamak için kendine söz ver. Stoklarını hazırla rast gele hareket etmezsin. Bu konuda başarılı olacağına eminim. Hayatındaki seni kıran inciten olayları bilmiyorum belki de hiç yoktur daha başka sebepler vardır...onlar da sağlık sorunları da ihtimal dahilinde... şunu çok iyi biliyorum doğru besinlerin içinde mutluluk vitamini var, sorunların üstesinden gelecek güç var, onlar olmadan hayatla savaşamayiz. Valla bak yaşadım biliyorum. İlk evliligimde o kadar çok kötü şeyler yaşadım ki geriye baktığımda onlar bittiyse bitmeyecek geçmeyecek dert yok benim için...annemle babamı yedi ay arayla kaybettim, çocuklarımla onlar 11-12 yaşlarında iken yazdan yaza gorusmek üzere vedalaştım, hiçbir annenin yaşamasını istemem...çok kötü günlerim oldu...ama geçti ...geçmek zorunda...
Kendi ilacımız yine kendimiziz. Dertsiz insan yok bebeğim derdi dert eden insan var sağlığına odaklan in şu ikili rakamlara... harika menüler hazırla... sonra onları bir güzel ye.... hoşuma giden bir yazı vardı onu da senin için ekliyorum kendimize uyarlayarak birazcık değiştirdim.

"İzlediğimiz şeylerden, okuduklarimizdan, dinlediklerimizden, birlikte olduğumuz insanlardan, ,dikkatimizi verdiğimiz her şeyden besleniyoruz. Bedenimize aldığımız besinlere dikkat ettiğimiz gibi duygusal, ruhsal bedenimize aldiklarimiza da çok dikkat etmeliyiz."

Fark etmiştim kocaman gülümsemenin ardında saklanan hüznü ..

Aynı zaman da çok güçlü ve tevekkül sahibi bir olduğunu da farkettim ❤

Hepimiz gerek benzer gerek farklı farklı olumsuzluk yaşadık, yaşıyoruz önemli olan üstesinden gelebilmek..

Benim de annem babam yaşamıyor cook erken yaşta kaybettim ikisinide
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun tüm kayiplarimizin

Aminnnnn canım
Akrabalardan vefat edenlere uzulurken Anne Babayı düşünmek bile insanı çok etkiliyor

Rabbim sizlere ailelerinizle sağlıklı uzun ömürler versin. ...Aminnn

Bu arada benim tartı maalesef hakkın rahmetine kavuşmuş
Evde benden başka tartilan kimse olmadığı için fark edemedim
Pil aldım dün ve açılışı küçük kuzum yapmak isteyince bir baktık kız 20 kg çıktı

Tabi cimcime zayiflamisim diye çok sevindi ama alakası yok tabiki
Eşim bugün yarın yenisini alırız dedi ama kızın sonucunu görünce korkuyorum açıkçası yenisine çıkmaya gerçi aynisindan alırız yine de bakalım ne çıkacağım

Aile büyüklerimiz gittikleri yerde rahat olsunlar. Biz de bu dünyada kalıcı değiliz eninde sonunda onların yanındayız.
Acilariyla beslenen insanlardan oldum olası hazzetmem. Bunları bonusu anlatmamın sebebi kendini toparlaması içindi.... Biliyorum o da çok güçlü bir kadın. Allah rahmet eylesin anne babalarımiza bu arada.

E tahmin ediyorsundur aşağı yukarı ..
En fazla ne cikabilirsinki.

Ayrıca yuzlesmen iyi olur Banu..

Sanki sen yeni almistin diye hatırlıyorum

Ben de hiç hazetmem .. hatta olumsuzlukların arkasına saklanmayı da istemem, tasvip etmem...

E tahmin ediyorsundur aşağı yukarı ..
En fazla ne cikabilirsinki.

Ayrıca yuzlesmen iyi olur Banu..

Sanki sen yeni almistin diye hatırlıyorum

Yok baya oldu bunu alalı diğerini sağ olsun benim büyük kazayla tuz buz etmişti banyoyu süpürgeyle bir geçeyim derken ( kenara alacağına supurgeyle ileri alayım derken hızını alamayip duvara hızlı yanastirinca esamesi kalmadı )

Rakam bu saatten sonra önemli değil önemli olan artık ilk etapta bir an önce 2li haneleri görebilmek sonra tabiki hep daha aşağılara inmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…