Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Çok iyi kaptanım afiyet olsun

Merhabalar canım arkadaşlarım, sizlere hayırlı bir haberle geldim. Bebiş bekliyorum. Yarın tekrar test yapıp sağlıklı ilerliyor mu bakacağım. Aslında size yarın haber veresim vardı ama dayanamadım

Oyyyy nasıl sevindim anlatamam
Rabbim inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına da almak nasip etsin. ...Aminnnnnn

Darısı dileyen herkesin başına tez zamanda inşallah. ...Aminnnnn

Menun cok guzel tebriklerr yogurt da yeme bitki cayi kahveyle gecistir aclik suresi ne kadar uzun olursa o kadar iyi kilo veriliyor bence

Teşekkür ederim canım inşallah öyle yapacağım güzel eksileri görmek için her türlü azimle devam

Canımm kaptanım çok teşekkür ediyorum

Menun cok guzel tebriklerr yogurt da yeme bitki cayi kahveyle gecistir aclik suresi ne kadar uzun olursa o kadar iyi kilo veriliyor bence
Aman onu yeme bunu yeme çok deme canım kimseye yanlış anlaşılıyor "işte sizin için bukadar basit" ithamıyla karşılaşabilirsin... dün yazdıklarıma çok pişman oldum ama iş işten geçti... senin mesajın vesilesiyle pişmanlığımı dile getirmek istedim... benim yaşıtlarım beni anlarken öncelikle "yanlış anlamlı" olanı tercih ediyorlar anlamak için,neden böyle oluyor bilmiyorum

Yanlis anlasilmamak lazim aslinda.bildiklerimizi paylasmak, yorum yapmak , yonlendirmek , motive olmak icin burdayiz karisdaki bir sey diyorsa elbet bir bildigi vardir. Zaten birbirimize ihtiyacımız olmasaydi kendi basimiza kilolari verebilseydik burda olmazdik dimi ama.

İşte bu bende ters tepiyor kimse düşmanım değil herkes mutlu olsun diye çabalıyorum, bende aynı yollardan geçtim ve geçiyorum yanlışı uyarmazsam burda boş muhabbete de gelmemeliyim. Benim uyarım uyarı gibi değil de" söylemesi kolay, bunu bende biliyorum,bu sizin için nekadar da basit....."gibi algılanıyor??? Hayır tut o boğazını kurtul diyenlerden değilim,bende tatlı için ağlama noktasına gelen iradesizim,bende pilav diye geberdim ve daha neler neler... bunları dışardan okuyan güler yada aşağlar ama bu yollardan böyle geçtik. Bi tek şişmanlar duygusal değil bunu da bilin istedim...aynı şeyleri başkaları diyince hoş karşılanıyor ama ben diyince art niyet aranıyor,demekki sözlerimde kelimelerimde sıkıntı var. Burda herkesin fıstık gibi olmasını yürekten istiyorum ,hiçkimseyi hassas noktasından düşüncesizce vurmak istemedim hayatımın hiç bi anında.

Evet 3 senedir istenen bir bebek. Yani uzun bir r süre geleceğini beklemiyordum. Hatta normal yolla olabileceği bile bir ihtimaldi canım. O yüzden şoktan çıkabilşmiş değilim
Canımsın inan heyecanın yazından bile anlaşılıyor Çok çok mutlu oldum hayırlı evlat olsun inşallah

Merhabalar canım arkadaşlarım, sizlere hayırlı bir haberle geldim. Bebiş bekliyorum. Yarın tekrar test yapıp sağlıklı ilerliyor mu bakacağım. Aslında size yarın haber veresim vardı ama dayanamadım
Allah'ım Allah'ım muhteşem bir haber
Tatlım regl döneminde olmadığına eminsin değil mi burda sözcüklerle nefes alıyor duygularımızı hissettirmeye çalışıyoruz. Senin fazlasıyla iyi niyetli bir hatun olduğunu herkes biliyor. Yazdıkların ilaç gibi hiç pişman olma. Yerden yere vurdum seni... Gikin çıkmadı desem yalan olur arada bir isyanlara girdin ama her söyleneni yaptın. Yaşitlikla ilişkisi yok bunun...olgunluk farklı bir şey. Yeni bir ivme yakaladık ...bunu kaybetmeyelim. Gereken neyse o yazılacak hastalıklar böyle tedavi edilir. Canımız elbet yanacak. Sonuçta sağlığımıza kavusacagiz.
Katiliyorum bitanem.
Evet 3 senedir istenen bir bebek. Yani uzun bir r süre geleceğini beklemiyordum. Hatta normal yolla olabileceği bile bir ihtimaldi canım. O yüzden şoktan çıkabilşmiş değilim
Kızzzzz marjim....seni düşünüyordum kaç gündür...ne güzel bir haberle geldin....anam sanki torunum olacakmış gibi sevindim. Tebrik ederim canım... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Mezun olmak yaradı sana...
Ellili yaşlardaki kadınlar da bayağı duygusal oluyor ...beni de araya sıkıştır tatlım...Lili 1400 Gr fazlalığım var tatlım....regl bugün bitiyor... bakalım önümüzdeki hafta nolcek....sende durumlar nasıl....

Canımm Meryem ablacığım, çok teşekkür ederim dua edin yarın değerlerim yükselmiş olsun

Hafif ama çok keyifli bir iç kiyilmasi yaşıyorum cidden kendimi rahat hissediyorum birde şu göbeğinde gittiği günleri de görürüz inşallah ♡♡♡ Aminnn

Kendime bir keyif kahvesi yapacağım şimdi tabiki şekersiz

Canım zaten amaç burada birbirimizi uyarmak kimse kimseye de hakaret etmediğine göre sıkıntı asla olmaz bence
Kendi adıma darilmam kırılma sonuçta hepimiz biliyoruz yapılması gerekeni ama işte bazen nefs ağır basıyor
Ben eminim Bonus dün yazarken sadece yolumuz sizlere göre daha uzun olduğu için biraz daha psikolojik olarak etkilediğini kast etmiştir
Tabiki bizler gibi sizlerde aynı şeyi yasadiniz ve sizlerin samimiyetini inan canı gönülden hissediyorum Bana herkes yeme diyebilir hatta şimdiye kadar yediklerime sayayim diyorum ben çoğu zaman kendime

Görüntüden öte önemli olan zaten bizim sagligimiz heee şimdi belki koymuyor ama ileride bel ağrıları yaştan dolayı başladığında o kilolar daha büyük engel olacak bizlere

Aaa daha eşimle çocukları evlendirip tüm Turkiyeyi gezecegiz el ele benim dipcik gibi olmam şart kızların düğününde oynamasamda ( ayıp kız anası oynamaz fazla yoksa valla öttürürüm meydanları ) şöyle ay kızın anasindaki enerjiye bakın nasıl her şeye koşturuyor maşallah desinler istiyorum torunlarimi görebilmek istiyorum ♡ ve daha yapmak istediğim bir sürü şey var
Organlarim bedenim sağlıklı olması içinde bu kiloları göndermek şart

Ben de gunu kapattim nerdeyse 1 saat olacak aksam 1 kase corba 1 kase yogurt yedim ve o kadar sistim ki rahatsiz oldum yemesem daha iyiydi

Senin mide maşallah baya ufalmis gerçi bende şu anda aşırı bir açlık hissetmiyorum

Sen benim psikoloğum gibisin bebişim........
Evet regl yakın olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…