Çok iyi kaptanım afiyet olsunEvet aklimdayeken yediklerimi de hemen paylaşıyorum;
Uyanınca; 07.40da
1 kupa sıcak su
Kahvaltı 09.00da
1 haşlanmış yumurta
2 tatlı kaşığı Lor
1 salatalık
1 ufak domates
4 - 5 dal maydanoz
4 - 5 dal roka
1 limonlu naneli yeşil çay
Ara; 10.00da
1 limonlu naneli yeşil çay
1 adet elma
Ara; 14.45de
1 kase tarhana çorbası
Akşam; 16:00da
4 yk mantar sote
1 koca kase yeşil salata
Çok acikirsam belki yoğurt yerim ama sanmıyorum acikacagimi
Merhabalar canım arkadaşlarım, sizlere hayırlı bir haberle geldim. Bebiş bekliyorum. Yarın tekrar test yapıp sağlıklı ilerliyor mu bakacağım. Aslında size yarın haber veresim vardı ama dayanamadım
Menun cok guzel tebriklerryogurt da yeme bitki cayi kahveyle gecistir aclik suresi ne kadar uzun olursa o kadar iyi kilo veriliyor bence
çok süpriz oldu hala inanamıyorum canım. Darısı sana ve tüm isteyenlere hayırlısıyla inşallahHayırlı olsun tatlımmm çok sevindim senin adına , Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Çok iyi kaptanım afiyet olsun
Canımm kaptanım çok teşekkür ediyorumOyyyy nasıl sevindim anlatamam
Rabbim inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına da almak nasip etsin. ...Aminnnnnn
Darısı dileyen herkesin başına tez zamanda inşallah. ...Aminnnnn
Teşekkür ederim canım inşallah öyle yapacağımgüzel eksileri görmek için her türlü azimle devam
Aman onu yeme bunu yeme çok deme canım kimseye yanlış anlaşılıyorMenun cok guzel tebriklerryogurt da yeme bitki cayi kahveyle gecistir aclik suresi ne kadar uzun olursa o kadar iyi kilo veriliyor bence
Ben de gunu kapattim nerdeyse 1 saat olacak aksam 1 kase corba 1 kase yogurt yedim ve o kadar sistim ki rahatsiz oldum yemesem daha iyiydiçok şükür bugün gayet güzel gitti biraz daha suyla takviye yapayim ki tam olsun
Amin kuzum sağolasın, sürpriz ama istenen bebek değil mi?çok süpriz oldu hala inanamıyorum canım. Darısı sana ve tüm isteyenlere hayırlısıyla inşallah
Yanlis anlasilmamak lazim aslinda.bildiklerimizi paylasmak, yorum yapmak , yonlendirmek , motive olmak icin burdayiz karisdaki bir sey diyorsa elbet bir bildigi vardir. Zaten birbirimize ihtiyacımız olmasaydi kendi basimiza kilolari verebilseydik burda olmazdik dimi ama.Aman onu yeme bunu yeme çok deme canım kimseye yanlış anlaşılıyor"işte sizin için bukadar basit" ithamıyla karşılaşabilirsin... dün yazdıklarıma çok pişman oldum ama iş işten geçti... senin mesajın vesilesiyle pişmanlığımı dile getirmek istedim... benim yaşıtlarım beni anlarken öncelikle "yanlış anlamlı" olanı tercih ediyorlar anlamak için,neden böyle oluyor bilmiyorum
Evet 3 senedir istenen bir bebek. Yani uzun bir r süre geleceğini beklemiyordum. Hatta normal yolla olabileceği bile bir ihtimaldi canım. O yüzden şoktan çıkabilşmiş değilimAmin kuzum sağolasın, sürpriz ama istenen bebek değil mi?
İşte bu bende ters tepiyorYanlis anlasilmamak lazim aslinda.bildiklerimizi paylasmak, yorum yapmak , yonlendirmek , motive olmak icin burdayiz karisdaki bir sey diyorsa elbet bir bildigi vardir. Zaten birbirimize ihtiyacımız olmasaydi kendi basimiza kilolari verebilseydik burda olmazdik dimi ama.
Canımsın inan heyecanın yazından bile anlaşılıyorEvet 3 senedir istenen bir bebek. Yani uzun bir r süre geleceğini beklemiyordum. Hatta normal yolla olabileceği bile bir ihtimaldi canım. O yüzden şoktan çıkabilşmiş değilim
Amin canım darısı tüm isteyenlere olsunCanımsın inan heyecanın yazından bile anlaşılıyor ❤ Çok çok mutlu oldum hayırlı evlat olsun inşallah
Allah'ım Allah'ım muhteşem bir haberMerhabalar canım arkadaşlarım, sizlere hayırlı bir haberle geldim. Bebiş bekliyorum. Yarın tekrar test yapıp sağlıklı ilerliyor mu bakacağım. Aslında size yarın haber veresim vardı ama dayanamadım
Tatlım regl döneminde olmadığına eminsin değil miAman onu yeme bunu yeme çok deme canım kimseye yanlış anlaşılıyor"işte sizin için bukadar basit" ithamıyla karşılaşabilirsin... dün yazdıklarıma çok pişman oldum ama iş işten geçti... senin mesajın vesilesiyle pişmanlığımı dile getirmek istedim... benim yaşıtlarım beni anlarken öncelikle "yanlış anlamlı" olanı tercih ediyorlar anlamak için,neden böyle oluyor bilmiyorum
Katiliyorum bitanem.Yanlis anlasilmamak lazim aslinda.bildiklerimizi paylasmak, yorum yapmak , yonlendirmek , motive olmak icin burdayiz karisdaki bir sey diyorsa elbet bir bildigi vardir. Zaten birbirimize ihtiyacımız olmasaydi kendi basimiza kilolari verebilseydik burda olmazdik dimi ama.
Kızzzzz marjim....seni düşünüyordum kaç gündür...ne güzel bir haberle geldin....anam sanki torunum olacakmış gibi sevindim. Tebrik ederim canım... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Mezun olmak yaradı sana...Evet 3 senedir istenen bir bebek. Yani uzun bir r süre geleceğini beklemiyordum. Hatta normal yolla olabileceği bile bir ihtimaldi canım. O yüzden şoktan çıkabilşmiş değilim
Ellili yaşlardaki kadınlar da bayağı duygusal oluyor ...beni de araya sıkıştır tatlım...İşte bu bende ters tepiyorkimse düşmanım değil herkes mutlu olsun diye çabalıyorum, bende aynı yollardan geçtim ve geçiyorum yanlışı uyarmazsam burda boş muhabbete de gelmemeliyim. Benim uyarım uyarı gibi değil de" söylemesi kolay, bunu bende biliyorum,bu sizin için nekadar da basit....."gibi algılanıyor??? Hayır tut o boğazını kurtul diyenlerden değilim,bende tatlı için ağlama noktasına gelen iradesizim,bende pilav diye geberdim ve daha neler neler... bunları dışardan okuyan güler yada aşağlar ama bu yollardan böyle geçtik. Bi tek şişmanlar duygusal değil bunu da bilin istedim...aynı şeyleri başkaları diyince hoş karşılanıyor ama ben diyince art niyet aranıyor,demekki sözlerimde kelimelerimde sıkıntı var. Burda herkesin fıstık gibi olmasını yürekten istiyorum ,hiçkimseyi hassas noktasından düşüncesizce vurmak istemedim hayatımın hiç bi anında.
Canımm Meryem ablacığım, çok teşekkür ederim dua edin yarın değerlerim yükselmiş olsunAllah'ım Allah'ım muhteşem bir haber
Tatlım regl döneminde olmadığına eminsin değil miburda sözcüklerle nefes alıyor duygularımızı hissettirmeye çalışıyoruz. Senin fazlasıyla iyi niyetli bir hatun olduğunu herkes biliyor. Yazdıkların ilaç gibi hiç pişman olma. Yerden yere vurdum seni... Gikin çıkmadı desem yalan olur arada bir isyanlara girdin ama her söyleneni yaptın. Yaşitlikla ilişkisi yok bunun...olgunluk farklı bir şey. Yeni bir ivme yakaladık ...bunu kaybetmeyelim. Gereken neyse o yazılacak hastalıklar böyle tedavi edilir. Canımız elbet yanacak. Sonuçta sağlığımıza kavusacagiz.
Katiliyorum bitanem.
Kızzzzz marjim....seni düşünüyordum kaç gündür...ne güzel bir haberle geldin....anam sanki torunum olacakmış gibi sevindim. Tebrik ederim canım... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Mezun olmak yaradı sana...
Ellili yaşlardaki kadınlar da bayağı duygusal oluyor ...beni de araya sıkıştır tatlım...Lili 1400 Gr fazlalığım var tatlım....regl bugün bitiyor... bakalım önümüzdeki hafta nolcek....sende durumlar nasıl....
Çıkabileceği en yüksek değere ulaşsın canım...Allah gönlündekini gercekleştirsin.Canımm Meryem ablacığım, çok teşekkür ederim dua edin yarın değerlerim yükselmiş olsun
Amin.. Canımsın, birtanesinÇıkabileceği en yüksek değere ulaşsın canım...Allah gönlündekini gercekleştirsin.
Aman onu yeme bunu yeme çok deme canım kimseye yanlış anlaşılıyor"işte sizin için bukadar basit" ithamıyla karşılaşabilirsin... dün yazdıklarıma çok pişman oldum ama iş işten geçti... senin mesajın vesilesiyle pişmanlığımı dile getirmek istedim... benim yaşıtlarım beni anlarken öncelikle "yanlış anlamlı" olanı tercih ediyorlar anlamak için,neden böyle oluyor bilmiyorum
Ben de gunu kapattim nerdeyse 1 saat olacak aksam 1 kase corba 1 kase yogurt yedim ve o kadar sistim ki rahatsiz oldum yemesem daha iyiydi
Allah'ım Allah'ım muhteşem bir haber
Tatlım regl döneminde olmadığına eminsin değil miburda sözcüklerle nefes alıyor duygularımızı hissettirmeye çalışıyoruz. Senin fazlasıyla iyi niyetli bir hatun olduğunu herkes biliyor. Yazdıkların ilaç gibi hiç pişman olma. Yerden yere vurdum seni... Gikin çıkmadı desem yalan olur arada bir isyanlara girdin ama her söyleneni yaptın. Yaşitlikla ilişkisi yok bunun...olgunluk farklı bir şey. Yeni bir ivme yakaladık ...bunu kaybetmeyelim. Gereken neyse o yazılacak hastalıklar böyle tedavi edilir. Canımız elbet yanacak. Sonuçta sağlığımıza kavusacagiz.
Katiliyorum bitanem.
Kızzzzz marjim....seni düşünüyordum kaç gündür...ne güzel bir haberle geldin....anam sanki torunum olacakmış gibi sevindim. Tebrik ederim canım... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Mezun olmak yaradı sana...
Ellili yaşlardaki kadınlar da bayağı duygusal oluyor ...beni de araya sıkıştır tatlım...Lili 1400 Gr fazlalığım var tatlım....regl bugün bitiyor... bakalım önümüzdeki hafta nolcek....sende durumlar nasıl....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?