Canımsınnnn güzellik
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabah az fazla uyuyayim dedim ama sağ olsun evdekiler sırayla anlaşmış gibi gelip hadi kalksana diyip durdular
En son eşim aşkım kalktı gitmeden biraz yüzünü göreyim diyince dayanamayıp kalktım
Kendime sıcak suyumu hazırladım yavaş yavaş onu içtikten sonra güzel bir kahvaltı yapacağım
Kesinlikle insan büyük kilolar verince bambaşka bir insan oluyor hem görüntü hemde psikolojik olarak
İnşallah bende böyle büyük farkı tekrar yaratıp bir daha asla almadan hayatımı devam ettiririmAminnnn
Harika olmuş canım ellerine sağlık
Dediğin gibi cumadan cumaya olması daha mantıklı
Harika bir menü canımAllah kabul etsin Orucunu Aminnn
Süpersin yaaa sabah sabah hiç gulesim yoktu
Benim hiç fark etmez canımhangisi daha zevkli olur derseniz öyle yaparız ♡ maksat sporu çoğaltmak ve daha hızlı kilolarla vedalasmak
Kendini kaybedip yemedigini düşünüyorum canım. Oradaki muhabbet sayfaları gibi çok tatlı. Ben de keyifle takip ediyorum bitanem. Senin sayende tanistim çoğu kızla...Hem seni de takip ediyorum acil durumlarda müdahale ederim en azından.
İzledim bitanem.....kukrimi gördüm....geldiğimde sen yeni gitmiştin.
Allah işini gücünü rast getirsin bitanem. Teşekkür ederim yazdığın için.
Asibeeeeeemmmm güzeller güzeli Asibem.....sana da bize de günaydın....
Metamfetamin deyince benim de aklıma Breaking Bad dizisi geldi....dizi kahramanı kimya öğretmeni....bizim kız da öğretmen...Allah korusun aman diyim...
Bu arada sahur yemeğin de çok saglikliydi....sikintisiz güzel bir gün geçirirsin inşallah. Minik Meryem iyileşti mi tamamen...keyfi yerinde mi yavrumun....
@Bonus canım... Dün akşamki mesajlarini okudum. Hafta sonunu güzel geçirmişsin ama çok titiz değildi gene de. Sıfır kaçamak için kendine söz ver. Stoklarını hazırla rast gele hareket etmezsin. Bu konuda başarılı olacağına eminim. Hayatındaki seni kıran inciten olayları bilmiyorum belki de hiç yoktur daha başka sebepler vardır...onlar da sağlık sorunları da ihtimal dahilinde... şunu çok iyi biliyorum doğru besinlerin içinde mutluluk vitamini var, sorunların üstesinden gelecek güç var, onlar olmadan hayatla savaşamayiz. Valla bak yaşadım biliyorum. İlk evliligimde o kadar çok kötü şeyler yaşadım ki geriye baktığımda onlar bittiyse bitmeyecek geçmeyecek dert yok benim için...annemle babamı yedi ay arayla kaybettim, çocuklarımla onlar 11-12 yaşlarında iken yazdan yaza gorusmek üzere vedalaştım, hiçbir annenin yaşamasını istemem...çok kötü günlerim oldu...ama geçti ...geçmek zorunda...
Kendi ilacımız yine kendimiziz. Dertsiz insan yok bebeğim derdi dert eden insan var sağlığına odaklan in şu ikili rakamlara... harika menüler hazırla... sonra onları bir güzel ye.... hoşuma giden bir yazı vardı onu da senin için ekliyorum kendimize uyarlayarak birazcık değiştirdim.
"İzlediğimiz şeylerden, okuduklarimizdan, dinlediklerimizden, birlikte olduğumuz insanlardan, ,dikkatimizi verdiğimiz her şeyden besleniyoruz. Bedenimize aldığımız besinlere dikkat ettiğimiz gibi duygusal, ruhsal bedenimize aldiklarimiza da çok dikkat etmeliyiz."
Fark etmiştim kocaman gülümsemenin ardında saklanan hüznü ..
Aynı zaman da çok güçlü ve tevekkül sahibi bir olduğunu da farkettim ❤
Hepimiz gerek benzer gerek farklı farklı olumsuzluk yaşadık, yaşıyoruz önemli olan üstesinden gelebilmek..
Benim de annem babam yaşamıyor cook erken yaşta kaybettim ikisinide
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun tüm kayiplarimizin
Tunaydin hanimlar sabahlari hiziniza yetisemiyorum.bugun bi de gec kalktim ne guzel dinlendim derken oğlumla kriz yasadik altini ustunu degistirmek icon sanirim 1.5 saat ugrastim 2.5 yasindaki cocugun inadi beni oldurecek
Neyse guzel saglikli bi kahvalti yaptim cayimi iciyorum şükür
Spor listesi cok iyi olmus bir turlu baslayamamistim spora.onumuzdeki cuma mi basliyoruz ?
Ve kaptan attı gol oldu.
Alışverişin bereketli olsun canım. Allah ağız tadıyla yemenizi nasip etsin. Meryem'in iyiye gidişine çok sevindim.Bime gittim geldim kizlarla bir suru araogunluk kiru meyve aldim. Dokum tava aldim. Cevz aldim. Iyi gunlerde yiyelim insallah.
Sagol cnm Allah razi olsun
Gunduzleri iyi cok sukur geceleri biraz mizmiz. Bu gece biraz daha az miziklandi. Sumugude biraz koyulasti. Iyi olacak insallah. Simdi besigini salliyorum uyumak uzere
Afiyet olsun cnm
Basiniz sagolsun kizlar. Mekanlari cennet olsun insallah
Oğlunla geçirdigin her dakika cebelleşme dahil hayatının en güzel anıları olarak kalacak aklında. Çaycim çok çabuk buyuyorlar tadını çıkar...Doya doya sarılıp opturmuyorlar büyüyünce bol bol sev mincikla şimdiden.... Allah sağlık versin hepinize.Tunaydin hanimlar sabahlari hiziniza yetisemiyorum.bugun bi de gec kalktim ne guzel dinlendim derken oğlumla kriz yasadik altini ustunu degistirmek icon sanirim 1.5 saat ugrastim 2.5 yasindaki cocugun inadi beni oldurecek
Neyse guzel saglikli bi kahvalti yaptim cayimi iciyorum şükür
Spor listesi cok iyi olmus bir turlu baslayamamistim spora.onumuzdeki cuma mi basliyoruz ?
Canlarım merhaba, büyük kızım dün güzel anlamlı bir şiir okudu okulunda, sanırım nazar oldu eve bir geldi ateşi 40 derece, birsuru ilaç vitamin derken yatıyor bugün okula gitmedi o uyurken sizlere bakayım dedim, tüm ölmüşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum yanaklarınizdan öpüyorum
merhaba kizlaaarrrr
Menun cok guzel tebriklerrEvet aklimdayeken yediklerimi de hemen paylaşıyorum;
Uyanınca; 07.40da
1 kupa sıcak su
Kahvaltı 09.00da
1 haşlanmış yumurta
2 tatlı kaşığı Lor
1 salatalık
1 ufak domates
4 - 5 dal maydanoz
4 - 5 dal roka
1 limonlu naneli yeşil çay
Ara; 10.00da
1 limonlu naneli yeşil çay
1 adet elma
Ara; 14.45de
1 kase tarhana çorbası
Akşam; 16:00da
4 yk mantar sote
1 koca kase yeşil salata
Çok acikirsam belki yoğurt yerim ama sanmıyorum acikacagimi
Hayirli olsun insallahMerhabalar canım arkadaşlarım, sizlere hayırlı bir haberle geldim. Bebiş bekliyorum. Yarın tekrar test yapıp sağlıklı ilerliyor mu bakacağım. Aslında size yarın haber veresim vardı ama dayanamadım
Teşekkür ederimHayirli olsun insallah
Canlarım merhaba, büyük kızım dün güzel anlamlı bir şiir okudu okulunda, sanırım nazar oldu eve bir geldi ateşi 40 derece, birsuru ilaç vitamin derken yatıyor bugün okula gitmedi o uyurken sizlere bakayım dedim, tüm ölmüşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum yanaklarınizdan öpüyorum
Bulamiyorum güle güle kullan döküm tavanı bimde döküm tavami var ? Kaç cm fiyatı ne? :))
Merhabalar canım arkadaşlarım, sizlere hayırlı bir haberle geldim. Bebiş bekliyorum. Yarın tekrar test yapıp sağlıklı ilerliyor mu bakacağım. Aslında size yarın haber veresim vardı ama dayanamadım
Hayırlı olsun tatlımmm çok sevindim senin adına , Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsinMerhabalar canım arkadaşlarım, sizlere hayırlı bir haberle geldim. Bebiş bekliyorum. Yarın tekrar test yapıp sağlıklı ilerliyor mu bakacağım. Aslında size yarın haber veresim vardı ama dayanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?