Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bime gittim geldim kizlarla bir suru araogunluk kiru meyve aldim. Dokum tava aldim. Cevz aldim. Iyi gunlerde yiyelim insallah.

Sagol cnm Allah razi olsun

Gunduzleri iyi cok sukur geceleri biraz mizmiz. Bu gece biraz daha az miziklandi. Sumugude biraz koyulasti. Iyi olacak insallah. Simdi besigini salliyorum uyumak uzere

Bugün ki kahvaltim Bana afiyet olsun
Tabiki yeşil çay eşliğinde

Eki Görüntüle 2247429

Afiyet olsun cnm

Basiniz sagolsun kizlar. Mekanlari cennet olsun insallah

Tunaydin hanimlar sabahlari hiziniza yetisemiyorum.bugun bi de gec kalktim ne guzel dinlendim derken oğlumla kriz yasadik altini ustunu degistirmek icon sanirim 1.5 saat ugrastim 2.5 yasindaki cocugun inadi beni oldurecek
Neyse guzel saglikli bi kahvalti yaptim cayimi iciyorum şükür
Spor listesi cok iyi olmus bir turlu baslayamamistim spora.onumuzdeki cuma mi basliyoruz ?

Allah yardımcın olsun canım simdikiler fena ama seninki de baya erken başlamış

Bu arada evet cuma itibaren başlarız spor listesine

Bugün ki kahvaltim Bana afiyet olsun
Tabiki yeşil çay eşliğinde

Eki Görüntüle 2247429
Ve kaptan attı gol oldu. Sağlıklı karbonhidrat olarak çığ kuruyemiş bı de zeytin de eklemelisin canım.
Alışverişin bereketli olsun canım. Allah ağız tadıyla yemenizi nasip etsin. Meryem'in iyiye gidişine çok sevindim.
Oğlunla geçirdigin her dakika cebelleşme dahil hayatının en güzel anıları olarak kalacak aklında. Çaycim çok çabuk buyuyorlar tadını çıkar...Doya doya sarılıp opturmuyorlar büyüyünce bol bol sev mincikla şimdiden.... Allah sağlık versin hepinize.

Canlarım merhaba, büyük kızım dün güzel anlamlı bir şiir okudu okulunda, sanırım nazar oldu eve bir geldi ateşi 40 derece, birsuru ilaç vitamin derken yatıyor bugün okula gitmedi o uyurken sizlere bakayım dedim, tüm ölmüşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum yanaklarınizdan öpüyorum

Akşam yemegimi de yedim An itibariyle
Hatta birazdan yediklerimi de yazarım nasılsa sabaha kadar hiç bir şey yok bana yiyecek olarak

Çok çok geçmiş olsun canım kuzuya
İnşallah çabucak toparlanir dediğin gibi nazar da olabilir

Evet aklimdayeken yediklerimi de hemen paylaşıyorum;

Uyanınca; 07.40da
1 kupa sıcak su

Kahvaltı 09.00da
1 haşlanmış yumurta
2 tatlı kaşığı Lor
1 salatalık
1 ufak domates
4 - 5 dal maydanoz
4 - 5 dal roka
1 limonlu naneli yeşil çay

Ara; 10.00da
1 limonlu naneli yeşil çay
1 adet elma

Ara; 14.45de
1 kase tarhana çorbası

Akşam; 16:00da
4 yk mantar sote
1 koca kase yeşil salata

Çok acikirsam belki yoğurt yerim ama sanmıyorum acikacagimi

Menun cok guzel tebriklerr yogurt da yeme bitki cayi kahveyle gecistir aclik suresi ne kadar uzun olursa o kadar iyi kilo veriliyor bence

Merhabalar canım arkadaşlarım, sizlere hayırlı bir haberle geldim. Bebiş bekliyorum. Yarın tekrar test yapıp sağlıklı ilerliyor mu bakacağım. Aslında size yarın haber veresim vardı ama dayanamadım
Hayirli olsun insallah

Gecmis oldun cnm

Bulamiyorum güle güle kullan döküm tavanı bimde döküm tavami var ? Kaç cm fiyatı ne? :))

56.90a aldim cnm boyutu guzeldi ama kac santim bakmadim bakinca yazarim

Merhabalar canım arkadaşlarım, sizlere hayırlı bir haberle geldim. Bebiş bekliyorum. Yarın tekrar test yapıp sağlıklı ilerliyor mu bakacağım. Aslında size yarın haber veresim vardı ama dayanamadım

Hayirli olsu cnm
Sag saglim saglikli bir sekilde alin insallah kucaginiza

Hayırlı olsun tatlımmm çok sevindim senin adına , Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…