Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kime nolmus canim anlayamadim? Bulamiyorum

Arkadaslar aciklamis cnm. Vefat eden aile buyuklerimiz icin.

Tesekkur ederim cnm

Ekran fotosu aldim

Bu arada meryem normalde 16.30-17.00 gibibyatar 18.00-19.00 arasi uyanirdi. Bugun 17.40ta uyudu 21.15te uyandi su an oturuyoruz beraber.
Kizlarrr cok uykum var. Esim ben yatiririm meryemi sen yat dedi gideyimde yatayim.
Yrn gorusuruz insallah

Bonus'a karışmıyorum sana devrettim. O kadar uzun uzun yazdım ona. Tamam abla daha çok özen göstereceğim bile demedi. Bu saatten sonra da nefsiyle başbaşa

O an yazamadım aklımdaydı ama unuttum muhtemelen seni görünce yine aklıma gelicekti.
Diğer topikte de çok oluyor cvp vereceğim bişeyi unutuyorum üstüne başka mesajlar gelince.
Yazılanı önemsemediğimden değil gerçekten kusura bakma.

Yitirdiğimiz büyüklerimiz için duaydi canım.
[/QUOTE]
Benim bu canm sıkılınca herşeyden vazgeçme saçmalığım ne zaman son bulucak acaba :)

Slm kizlar sahura kalktim
Aksam ayakta utu yaptigim icin ayaklarim sisti herhalde uzerine basinca acidilar.
Cnm bir sey yemek istemedi bende musli yaptim 5 yk. Yaninada muz ve 4 ceviz koydum. Gecende sadece musli yedigimde cabuk acikmistim ondan bu sefer muz ve cevizde yedim. Cevizle beraber yedigim icin herhalde o 1 muzu bitirmeye zorlandim agzimda buyudu sanki. Eskiden olsa 2-3 muzu rahat yerdim

Allah kabul etsin canım Sahur harika ♡

Simdi fark ettim cnm neden banladilar seni. Insallah en kisa zamanda aramiza katilirsin

Sen yazinca fark ettim inşallah kısa sürede döner baktım geçmiş mesajlarına ama ban yiyecek kadar bir durum göremedim
Neyseki telefonu var bende bildiriminin yarın ordan alırım

Helalllllllllllll
Gercekten müthiş

Günaydın sonundaoldu
Nasılsın görüşmeyeli

Günaydın cnm. iyi diyelim iyi olalım. sen nasılsın??
beni bahar mı çarptı nedir hiç enerjim yok. keyif alamıyorum çoğu şeyden. buraya da gelip yazamıyorum ama okuyorum. bir de gebelik istiyorum adet zamanı gelince negatifleşiyorum.. biliyorum saçma ama bir gelip geçiyor.
hatta hep duamda hayırsızsa olmasın diye geçiriyorum ama işte insanlık ister istemez etkileniyorum. ama yine de Allah hayırlıysa versin hayırsızsa olmasın

Rabbim insallah senide güldürsün cnm.acisiyla tatlisiyla anne-evlat iliskisini sende yasa insallah tez zamanda..AMİİİİN

Rabbim insallah senide güldürsün cnm.acisiyla tatlisiyla anne-evlat iliskisini sende yasa insallah tez zamanda..AMİİİİN
hehe saol cnm güzel dileklerin için. benim bir oğluşum var şükür verene 5 yaşında. Rabbim ömür versin inş evlatlarımıza. kısmet olursa bu ikinc olacak.

Vay vay vaaay eksiye geeel, maşallah Ayşecim daha ne söylenir
Tubiişiiiim canım ciğerim güzel kuşum sıkma canınııı lütfen hem bu hallerin emin ol bahardan,bahar bunalımı depresyonu diye bişey var hiç duymadın mıı sen rahat ol kuzum benim Rabbim bi tane vermiş onun mutluluğuyla rahat ol zamanı gelince geleceği varsa zaten tutamayacksın bende hep hayırlısıyla bebek(lerim) olsun diye dua ederim sen sabret herşey güzel olacak inşallah... seni çok seviyorum cankuşummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…