- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Kime nolmus canim anlayamadim?Bulamiyorum
Tesekkur ederim cnmSahalar yarış heyecanı bir başka güzel....nalışkanlıkkarbonat çok şifalı gerçekten. Cilde de parlaklık veriyor.
Gel kuzum sapıtmış olsan da gelbir iki oklava yersin ...normal seyrine devam edersin. Tamam mı canım...uzak kalma sakın.
Tartin inanılmaz ...ne güzel gidiyorsun maşallah Asibem.
Kaptanım tabağin- aşağıda bonus da demiş - doyurucu değil...elli kilo bir insan için bile az. İki yumurta olabilir peyniri artirabilirsin bı de ceviz falan gibi kuruyemiş... Kabak çekirdeği içi bile olur.
Afiyet olsun. Kahvaltı aciktirdi beni....
Allah mekanlarını cennet eylesin canım.
Hayırlı yolculuklar. Sağ salim git gel bitanem. Allah annene de yardım etsin. Torunlarıyla güzel güzel keyifli sağlıklı vakit geçirsin.
Bize daim olsun demek düşüyor bu menüye...şeytanın bacağı tehlikede...
Senin menune de afiyet olsun umudum. Harikasın canım...bu arada çıbık kadar olsa da çubuğa karşıyım canım. Minik minik seni hedefinden uzaklaştırır .
Kime nolmus canim anlayamadim?Bulamiyorum Yitirdiğimiz büyüklerimiz için duaydi canım.
Ekran fotosu aldimSPOR SÜRE/ADET PUAN
Normal Yürüyüş ------ 3Puan
Tempolu Yürüyüş ----- 4Puan
Leslie ------------------ -4 Puan
Eliptik ------------------ 5 Puan
Yüzme------------------- 5 Puan
Jillian ------------------- 4 Puan
Cardio------------------- 4 Puan
Zumba ------------------ 4 Puan
plates -------------------- 3 Puan
Step ----------------------3 Puan
pump it up --------------4 Puan
Squat 50 adet -----------20 Puan
Bisiklet ------------------ 3 Puan
Bölgesel çalışmalar -----3 Puan
50 adet ------------------20 puan
İp atlama 15 Adet -------3 Puan
adım 5000--------------- 40 Puan
oynakbasi34 bu puanları bi düzenlesek daha iyi olur.
Yürüyüşle lesli aynı puanda olmaz. Lesli kardiyo çalışmasına giriyor temposu yüksek.
Yürüyüşten fazla olmalı çünkü yürüyüşten çok kalori yakılıyor.
Diğer bir takımda puanlama güzelse örnek alabilirmiyiz?
Bonus'a karışmıyorum sana devrettim. O kadar uzun uzun yazdım ona. Tamam abla daha çok özen göstereceğim bile demedi. Bu saatten sonra da nefsiyle başbaşa
Arkadaslar aciklamis cnm. Vefat eden aile buyuklerimiz icin.
Tesekkur ederim cnm
Ekran fotosu aldim
Ok o zaman onu dikkate alirim. Bende ilk bakista jillianla lesliyi ayni puan gordum. Nacizane fikrim jillian lesliden daha fazla puanda olmali.Hasibe puanları düzenliycez son hali bu değil.
Ok o zaman onu dikkate alirim. Bende ilk bakista jillianla lesliyi ayni puan gordum. Nacizane fikrim jillian lesliden daha fazla puanda olmali.
Hadi ben yattim iyi gecelerr
Yitirdiğimiz büyüklerimiz için duaydi canım.Sahalar yarış heyecanı bir başka güzel....nalışkanlıkkarbonat çok şifalı gerçekten. Cilde de parlaklık veriyor.
Gel kuzum sapıtmış olsan da gelbir iki oklava yersin ...normal seyrine devam edersin. Tamam mı canım...uzak kalma sakın.
Tartin inanılmaz ...ne güzel gidiyorsun maşallah Asibem.
Kaptanım tabağin- aşağıda bonus da demiş - doyurucu değil...elli kilo bir insan için bile az. İki yumurta olabilir peyniri artirabilirsin bı de ceviz falan gibi kuruyemiş... Kabak çekirdeği içi bile olur.
Afiyet olsun. Kahvaltı aciktirdi beni....
Allah mekanlarını cennet eylesin canım.
Hayırlı yolculuklar. Sağ salim git gel bitanem. Allah annene de yardım etsin. Torunlarıyla güzel güzel keyifli sağlıklı vakit geçirsin.
Bize daim olsun demek düşüyor bu menüye...şeytanın bacağı tehlikede...
Senin menune de afiyet olsun umudum. Harikasın canım...bu arada çıbık kadar olsa da çubuğa karşıyım canım. Minik minik seni hedefinden uzaklaştırır .
Kime nolmus canim anlayamadim?Bulamiyorum
Simdi fark ettim cnm neden banladilar seni. Insallah en kisa zamanda aramiza katilirsinEvet çok zorlu o. İyi geceler sana da kuzum
Slmlar kizlar,dun yatmadan 1 saat yuruyusumu yapmistim,okadar yorulmusumki bunu yazmadan uyumusum.vee bugun persembe degilmi....
Vee bildirimler gelsinmiiiii....
Veee gecen hafta 86.6
Veee bugun 84.5
Herkeze eksili paylasimlar insallahEki Görüntüle 2248265
Slm kizlar sahura kalktim
Aksam ayakta utu yaptigim icin ayaklarim sisti herhalde uzerine basinca acidilar.
Cnm bir sey yemek istemedi bende musli yaptim 5 yk. Yaninada muz ve 4 ceviz koydum. Gecende sadece musli yedigimde cabuk acikmistim ondan bu sefer muz ve cevizde yedim. Cevizle beraber yedigim icin herhalde o 1 muzu bitirmeye zorlandim agzimda buyudu sanki. Eskiden olsa 2-3 muzu rahat yerdim
Eki Görüntüle 2248227
Simdi fark ettim cnm neden banladilar seni. Insallah en kisa zamanda aramiza katilirsin
Slmlar kizlar,dun yatmadan 1 saat yuruyusumu yapmistim,okadar yorulmusumki bunu yazmadan uyumusum.vee bugun persembe degilmi....
Vee bildirimler gelsinmiiiii....
Veee gecen hafta 86.6
Veee bugun 84.5
Herkeze eksili paylasimlar insallahEki Görüntüle 2248265
Rabbim insallah senide güldürsün cnm.acisiyla tatlisiyla anne-evlat iliskisini sende yasa insallah tez zamanda..AMİİİİNGünaydın cnm.iyi diyelim iyi olalım. sen nasılsın??
beni bahar mı çarptı nedir hiç enerjim yok. keyif alamıyorum çoğu şeyden. buraya da gelip yazamıyorum ama okuyorum. bir de gebelik istiyorum adet zamanı gelince negatifleşiyorum.. biliyorum saçma ama bir gelip geçiyor.
hatta hep duamda hayırsızsa olmasın diye geçiriyorum ama işte insanlık ister istemez etkileniyorum. ama yine de Allah hayırlıysa versin hayırsızsa olmasın
hehe saol cnm güzel dileklerin için. benim bir oğluşum var şükür verene 5 yaşında. Rabbim ömür versin inş evlatlarımıza. kısmet olursa bu ikinc olacak.Rabbim insallah senide güldürsün cnm.acisiyla tatlisiyla anne-evlat iliskisini sende yasa insallah tez zamanda..AMİİİİN
çok güzel cnm MaşAllah. sakın pes etme. vücut bir ivme kazandı tartı iniyor dşyet bittiğinde bile bir iki kilo gidecektir. o yüzden devam. motiven daim olsun
Vay vay vaaay eksiye geeel, maşallah Ayşecim daha ne söylenir
Tubiişiiiim canım ciğerim güzel kuşum sıkma canınııı lütfen hem bu hallerin emin ol bahardan,bahar bunalımı depresyonu diye bişey var hiç duymadın mııGünaydın cnm.iyi diyelim iyi olalım. sen nasılsın??
beni bahar mı çarptı nedir hiç enerjim yok. keyif alamıyorum çoğu şeyden. buraya da gelip yazamıyorum ama okuyorum. bir de gebelik istiyorum adet zamanı gelince negatifleşiyorum.. biliyorum saçma ama bir gelip geçiyor.
hatta hep duamda hayırsızsa olmasın diye geçiriyorum ama işte insanlık ister istemez etkileniyorum. ama yine de Allah hayırlıysa versin hayırsızsa olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?