Bence gayet guzel menu afiyet olsun cnmAn itibariyle yemek faslim bitti
Hemen aklimdayken menü paylaşımımı da yapayım
Uyaninca 07.00de
1 kupa sıcak su
Kahvaltı 08.45de
1 haşlanmış yumurta
2 tatlı kaşığı Lor Peyniri
1 adet salatalık
4 - 5 dal maydanoz
4 - 5 dal roka
1 naneli limonlu yeşil çay
Ara 10.00da
Öğlen 13.00de
2 kepçe mercimek çorbası
1 kase chiali yoğurt
Ara 16.00da
1 fincan beyaz çay
Akşam 16.45de
4 yk patlıcan yemeği
1 kase cacık ( bol naneli )
1 büyük kase Yeşil Salata ( bol maydanoz, dereotu ve taze soğanlı ♡ )
Gün içinde ancak 1 litre su içtim ama yatana kadar 3 litreye yaklaşır inşallah
20 dakikacik da olsa yürüdüm ♡
Bugün menüden memnunum bakalım sizler ne diyeceksiniz
Chia tohumunu yemeden önce yoğurda süte katmak çok iyi şişip içindeki faydalı yağların çıkması için.
4-5 saat dursa en iyisiymiş.
Slm sabah 10:00
1 kayisili form cay,icine yine elma sirkesi koydum
1 h yumurta,peynir,3 zeytin,pekmez,yesillik,1 dlm k ekmek
Oglen 13:00
Cay 3-4 hurma,6-7 cubuk kraker
aksam 16:30
1tabak hamsi tava,bol roka,1 dlm k ekmek
Herkezin menusu afiyet şeker olsun canlarrr
Kime nolmus canim anlayamadim? @HasibeGBasiniz sagolsun cnm mekani cennet olsun. Saglicakla git gel insallah
Bence gayet guzel menu afiyet olsun cnm
Sahalar yarış heyecanı bir başka güzel....nalışkanlıkAbla abla sahalara dönmüşsünbende karbonatlı su içiyorum inşallah mavimli gibi etkisini görürüz büyük umut bağladım
Gel kuzum sapıtmış olsan da gelBu hafta sapıttım yine buralara uğramaya korkuyorum
Tartin inanılmaz ...ne güzel gidiyorsun maşallah Asibem.Gunaydin kizlarrr
Bugun sahura kalkamadim. Alarmi kapatip uyumusum yine kalkinca vakit coktan cikmisti. Niyetlenmedim bende ramazan olsa niyetlenirdim ama zorlamaya gerek yok simdi.
2.30da meryemi yedirmeye kalkmistim keske o zaman bir seyler atistirsaymisim ama buhun oruc tutmak nasip degilmis ne yapalim. Ben de ne yaptim sahurda yemedim diye bir tartilayim dedim gercek kilomu gireyim diye 96.7 ciktim
Bir ara sanki bu cuma 96 olcam demistim insallah tutacak hedefim.
@ISILDURU tavanin olcusunu sormustun cnm yazmayi unutmusum kusura bakma 26x26 cm boyutu
Kaptanım tabağin- aşağıda bonus da demiş - doyurucu değil...elli kilo bir insan için bile az. İki yumurta olabilir peyniri artirabilirsin bı de ceviz falan gibi kuruyemiş... Kabak çekirdeği içi bile olur.Bende şimdi bol yeşillikli kahvaltimi yapıyorumyumurtam hafif pörtlemiş
Domatesim kalmamış evde ama olmasa da olur
Yanında yeşil çayım
Eki Görüntüle 2247843
Afiyet olsun. Kahvaltı aciktirdi beni....Kahvaltim tam karatay oldu. Labne kutusu bitmisti kenar koselerde az vardi toplam 1 tk yoktur. Kutunun icine 2 yumurta kirip karistirdim. 1 kapya biberi z.yaginda soteledim uzerine yumurtayi doktum. 9 zeytin, 5 domates, 2 badem salatalik, 4ceviz, beyaz peynir.
Yemegim hic yok simdi zeynebe kahvalti yedirip mutfaga gircem. Oglen icin dondurucudan haslanmis mas fasulyesi cikardim. Salata yapip yemegi dusunuyorum belki yaninda yogurtta yerim.
Eki Görüntüle 2247854
Allah mekanlarını cennet eylesin canım.Amin canım. Ben de babamı kaybettim. Anne, baba kaybıtarif edilemiyor.
Elhan güçlü kadın. Acılarla güçlenir insan.
Hayırlı yolculuklar. Sağ salim git gel bitanem. Allah annene de yardım etsin. Torunlarıyla güzel güzel keyifli sağlıklı vakit geçirsin.Kızlar ben havaalanındayım. Pazara kadar yokum. İnternet bulursam damlarım tabi
Bize daim olsun demek düşüyor bu menüye...şeytanın bacağı tehlikede...An itibariyle yemek faslim bitti
Hemen aklimdayken menü paylaşımımı da yapayım
Uyaninca 07.00de
1 kupa sıcak su
Kahvaltı 08.45de
1 haşlanmış yumurta
2 tatlı kaşığı Lor Peyniri
1 adet salatalık
4 - 5 dal maydanoz
4 - 5 dal roka
Ara 10.00da
Öğlen 13.00de
2 kepçe mercimek çorbası
1 kase chiali yoğurt
Ara 16.00da
1 fincan beyaz çay
Akşam 16.45de
4 yk patlıcan yemeği
1 kase cacık ( bol naneli )
1 büyük kase Yeşil Salata ( bol maydanoz, dereotu ve taze soğanlı ♡ )
Gün içinde ancak 1 litre su içtim ama yatana kadar 3 litreye yaklaşır inşallah
20 dakikacik da olsa yürüdüm ♡
Bugün menüden memnunum bakalım sizler ne diyeceksiniz
Senin menune de afiyet olsun umudum. Harikasın canım...bu arada çıbık kadar olsa da çubuğa karşıyım canım. Minik minik seni hedefinden uzaklaştırır .Slm sabah 10:00
1 kayisili form cay,icine yine elma sirkesi koydum
1 h yumurta,peynir,3 zeytin,pekmez,yesillik,1 dlm k ekmek
Oglen 13:00
Cay 3-4 hurma,6-7 cubuk kraker
aksam 16:30
1tabak hamsi tava,bol roka,1 dlm k ekmek
Herkezin menusu afiyet şeker olsun canlarrr
Kime nolmus canim anlayamadim? @HasibeGBasiniz sagolsun cnm mekani cennet olsun. Saglicakla git gel insallah
SPOR SÜRE/ADET PUAN
Normal Yürüyüş ------ 3Puan
Tempolu Yürüyüş ----- 4Puan
Leslie ------------------ -4 Puan
Eliptik ------------------ 5 Puan
Yüzme------------------- 5 Puan
Jillian ------------------- 4 Puan
Cardio------------------- 4 Puan
Zumba ------------------ 4 Puan
plates -------------------- 3 Puan
Step ----------------------3 Puan
pump it up --------------4 Puan
Squat 50 adet -----------20 Puan
Bisiklet ------------------ 3 Puan
Bölgesel çalışmalar -----3 Puan
50 adet ------------------20 puan
İp atlama 15 Adet -------3 Puan
adım 5000--------------- 40 Puan
oynakbasi34 bu puanları bi düzenlesek daha iyi olur.
Yürüyüşle lesli aynı puanda olmaz. Lesli kardiyo çalışmasına giriyor temposu yüksek.
Yürüyüşten fazla olmalı çünkü yürüyüşten çok kalori yakılıyor.
Diğer bir takımda puanlama güzelse örnek alabilirmiyiz?
Yitirdiğimiz büyüklerimiz için duaydi canım.Sahalar yarış heyecanı bir başka güzel....nalışkanlıkkarbonat çok şifalı gerçekten. Cilde de parlaklık veriyor.
Gel kuzum sapıtmış olsan da gelbir iki oklava yersin ...normal seyrine devam edersin. Tamam mı canım...uzak kalma sakın.
Tartin inanılmaz ...ne güzel gidiyorsun maşallah Asibem.
Kaptanım tabağin- aşağıda bonus da demiş - doyurucu değil...elli kilo bir insan için bile az. İki yumurta olabilir peyniri artirabilirsin bı de ceviz falan gibi kuruyemiş... Kabak çekirdeği içi bile olur.
Afiyet olsun. Kahvaltı aciktirdi beni....
Allah mekanlarını cennet eylesin canım.
Hayırlı yolculuklar. Sağ salim git gel bitanem. Allah annene de yardım etsin. Torunlarıyla güzel güzel keyifli sağlıklı vakit geçirsin.
Bize daim olsun demek düşüyor bu menüye...şeytanın bacağı tehlikede...
Senin menune de afiyet olsun umudum. Harikasın canım...bu arada çıbık kadar olsa da çubuğa karşıyım canım. Minik minik seni hedefinden uzaklaştırır .
Kime nolmus canim anlayamadim? @HasibeG
Ben az once diyeti sabote ettimbugun menu paylasmayacagim
Yaaaaa o kadar direndim sonunda irademi kaybettim aldım biraz.
Kime kızayım ben zayıflayana kadar makarna yemeyecek değiller ya
Ben az once diyeti sabote ettimbugun menu paylasmayacagim
Keske dedigin gibi olsaKız tuttun tuttun da bu saatte mi bozdun
İnşallah fazla değildir
Bugün yemek olmadı diye belki de oyle olmusturyarın saf Protein yaparsın malum tartı öncesi ♡
Anam sende nazara mi geldinokadar güzel menülerin varken gerçi sen sabote diyorsun ama eminim bize göre çokda kötü değildir de sen bozdun diye üzüldün sanırım
Odami makarna yedi acaba...@meryemozcan ablaaaKız tuttun tuttun da bu saatte mi bozdun
İnşallah fazla değildir
Bugün yemek olmadı diye belki de oyle olmusturyarın saf Protein yaparsın malum tartı öncesi ♡
Anam sende nazara mi geldinokadar güzel menülerin varken gerçi sen sabote diyorsun ama eminim bize göre çokda kötü değildir de sen bozdun diye üzüldün sanırım
Kız bağırma şimdi oklavayla gelecek kızlaraOdami makarna yedi acaba...@meryemozcan ablaaa
Bonus makarna mi yemiş....Odami makarna yedi acaba...@meryemozcan ablaaa
Banu senin menülerin düzeldi .gel bana yardım et...bonus senin çay benim...bı güzel yesinler sopaları...Kız bağırma şimdi oklavayla gelecek kızlara
Bonus makarna mi yemiş....çay ne yedi acaba... haydaaaa atilla mayda......yarın tartı günü...
Banu senin menülerin düzeldi .gel bana yardım et...bonus senin çay benim...bı güzel yesinler sopaları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?