Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Anam evdekiler yine yattı ya lâ
Gideyim de kendime bir keyif kahvesi yapayım şimdi
Çok fazla su içmiyorum bu saatten sonra yoksa gece ya altıma yaparım yada tuvalete kalkarım birde çok şiş hissetmek istemiyorum

Sadece izlediklerim goruyor canim sen de izle.bunarada bu hafta listeye ben giriyorum yani bu hafta basliyorum haftaya giriyorum sanirim

Günleri karıştıran ben oldum. Kızları kaçamak yapıyor görünce feleğim şaştı. Bonus'a karışmıyorum sana devrettim. O kadar uzun uzun yazdım ona. Tamam abla daha çok özen göstereceğim bile demedi. Bu saatten sonra da nefsiyle başbaşa ...isterse yapacağını da biliyor.
İlk geldiğinde bakmiştim ben de....sınırlandırma var... Tek sen değilsin kaptan...ben de göremedim.

Sonunda geldim misafirleri memlekete uğurladım eşim otogara bırakmaya gitti küçük oğlum erken uyudu ve yalnızım hemen yazıyom hakkınızı helal edin burayı çok ihmal ettim haftada 3 gün Step iki gün yüzme evin temizliği ayrıca ufak oğlumun jimnastik vs evde ki çalışmaları mız eşime ara Ara iş yemeği yapmam büyük oğluma hafta sonu bişeyler pişiriyorum giderken götürsün diye ayrıca kendimin özel kurs ve dersim derken tam görümcemler geldi İşte o yüzden kendime kalamadom derslerimi de çok okuyamadım hepsi birikti inşallah tamamlamak nasip olsun menüm
Sabah 8.30 elma sirkeli su şehriye çorba salata küçük kızarmış dlm ekm fazlaca ufak zeytin
16.00 da kereviz sapı kavurması az yoğurtlu bi küçük parça et çoban salata bi kaşık şehriye çorbası tencere yi yıkarken dibinden bi yarım kaşık makarna
Çay biraz leblebi ve yaban mersini spor bi saat plates su bi litre civarı platesde sıkıldı Step çok eğlenceliydi arkadaşlar lafla kaynaşmıştık bugün tekrar Stepe kaydoldum

Sadece izlediklerim goruyor canim sen de izle.bunarada bu hafta listeye ben giriyorum yani bu hafta basliyorum haftaya giriyorum sanirim

7 martta baslamissin canım ertesi gün de cuma bildirimini yaptığına göre bu cuma 3.cü bildirimin sayılıyor üstelik azimli kelebek olduğun için de bende alternatif kullanıp seni cuma listeye ekliyorum kuzummmm

Yarın ona göre dikkatli devam heee eksi gelmezsen almam ona göre

Allah'ım görüyorum meğerse profilini artık görebiliyor muşum

Meğer kör degilmisiz

Hoş geldin ebicim...Bu yogunlukta fazladan bir kilo gitmiştir. Diğer aktiviteleri eklemiyorum. Step eğlencelidir gerçekten. Hele bir de zumba denesen grupla bayilirsin...

Okadar yoğunluğa rağmen yinede spor yapmışsın helal olsun
Hadi geçmiş olsun diyelim o zaman bundan sonra sende düzenli olarak aramızda olursun ve kaldığın yerden devam

Aaa bu cuma listeye girebiliyor muyum ayy bastam soyleseydiniz bugun bozmazdim belki eksi gelmezsem ya simdi yarin ac kalmam lazim

Aaa bu cuma listeye girebiliyor muyum ayy bastam soyleseydiniz bugun bozmazdim belki eksi gelmezsem ya simdi yarin ac kalmam lazim

Aç kalma ama ona göre beslenme diye dedim zaten hem hafta ici gayet güzel gittin bence bir kacamaktan da batacak halin yok kurtarirsin sen bence fazlasıyla

Aç kalma ama ona göre beslenme diye dedim zaten hem hafta ici gayet güzel gittin bence bir kacamaktan da batacak halin yok kurtarirsin sen bence fazlasıyla
Insallah diyorum 2 gundur bi sislik dr var insallah yanlitmam sizi.bu arada album yok sanirim daha ayarlamamislar o kisimlari ya da ben bulamadim

Kaptanım asıl sana helal olsun bu sefer ki kilo vermem iz kalıcı ve gerçek olacak inşallah artık bizim yaşam tarzınız olacak inşallah o yüzden eski diyet listeleri falan diyosun ya hayır yeni yepyeni listeler oluşturup güncelleyip ilerliyoz inş bonus hadi görüyüm seni çok güzel ilerleme ler var vaxgeçmek yok bünye alıştıkça zorluklar kolaylaşacak lilişim beni hatırladığın için çok teşekkür ederim çaycığım hasibe hepinizi tebrik ediyorum güzel gidiyorsunuz maşallah arada küçük yaramazlık olsa da yarın çok ciddi olalım telafi için cuma bol eksiler gelir inşallah

Slm kizlar
Bugun benimde yeme atagim oldu aksam ara yaptim normalde yapmazdim ama yinede hafif atlattigimi dusunuyorum. Yemekten sonra utu yaptim. Utu yaparken sanki burnuma lahmacun koktu canim bi cekti. Esime dedim bana kahve yapar misin. Sade kahveyi ictim gecti cok sukur

Ogle yemeginden sonra ara ogunumu yazip yazmadigimi hatirlayamadim oradan baslayayim

Ara: filtre kahve 4 hurma
Ara: kayisili form cayi
Aksam: 1 kase tarhana corbasi, 1 kase yogurt, 1 tabak bamya yemegi
Ara: sikma portakal suyu ve 10 cig badem
Ara: sade nescafe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…