- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Sadece izlediklerim goruyor canim sen de izle.bunarada bu hafta listeye ben giriyorum yani bu hafta basliyorum haftaya giriyorum sanirimKizzzzzzzzBirbardakcay ben senin profilini niye göremiyorum bakem sınırlandırma getirdi diye bir yazı çıktı
Hayır girip ilk mesajının tarihine bakacaktim hani bu cuma listeye giriyorsun girmiyormusun hesabı
Günleri karıştıran ben oldum. Kızları kaçamak yapıyor görünce feleğim şaştı. Bonus'a karışmıyorum sana devrettim. O kadar uzun uzun yazdım ona. Tamam abla daha çok özen göstereceğim bile demedi. Bu saatten sonra da nefsiyle başbaşa ...isterse yapacağını da biliyor.Kız yarın Perşembe değil miyoksa ben mi günleri karıştırdım
İnşallah aynı istikrar ile devam edip en azından bundan sonra hep daha az çıkarım tartıdaBayramda inşallah 9lari görmüş olurum ♡ Kurbanda da inşallah 8leri ♡ yoksa 7 kişi bana girsinler diyeceğim direk
Bakalim cuma ne görecekler tartidaspor listesi de eklenecegine göre hareket de artınca inşallah Bonusla kapisiriz
İlk geldiğinde bakmiştim ben de....sınırlandırma var... Tek sen değilsin kaptan...ben de göremedim.KizzzzzzzzBirbardakcay ben senin profilini niye göremiyorum bakem sınırlandırma getirdi diye bir yazı çıktı
Hayır girip ilk mesajının tarihine bakacaktim hani bu cuma listeye giriyorsun girmiyormusun hesabı
Allah'ım görüyorum meğerse profilini artık görebiliyor muşumKeske dedigin gibi olsa
Sadece izlediklerim goruyor canim sen de izle.bunarada bu hafta listeye ben giriyorum yani bu hafta basliyorum haftaya giriyorum sanirim
Allah'ım görüyorum meğerse profilini artık görebiliyor muşum
Hoş geldin ebicim...Bu yogunlukta fazladan bir kilo gitmiştir. Diğer aktiviteleri eklemiyorum. Step eğlencelidir gerçekten. Hele bir de zumba denesen grupla bayilirsin...Sonunda geldim misafirleri memlekete uğurladım eşim otogara bırakmaya gitti küçük oğlum erken uyudu ve yalnızım hemen yazıyom hakkınızı helal edin burayı çok ihmal ettim haftada 3 gün Step iki gün yüzme evin temizliği ayrıca ufak oğlumun jimnastik vs evde ki çalışmaları mız eşime ara Ara iş yemeği yapmam büyük oğluma hafta sonu bişeyler pişiriyorum giderken götürsün diye ayrıca kendimin özel kurs ve dersim derken tam görümcemler geldi İşte o yüzden kendime kalamadom derslerimi de çok okuyamadım hepsi birikti inşallah tamamlamak nasip olsun menüm
Sabah 8.30 elma sirkeli su şehriye çorba salata küçük kızarmış dlm ekm fazlaca ufak zeytin
16.00 da kereviz sapı kavurması az yoğurtlu bi küçük parça et çoban salata bi kaşık şehriye çorbası tencere yi yıkarken dibinden bi yarım kaşık makarna
Çay biraz leblebi ve yaban mersini spor bi saat plates su bi litre civarı platesde sıkıldı Step çok eğlenceliydi arkadaşlar lafla kaynaşmıştık bugün tekrar Stepe kaydoldum
Takipteyim seniAllah'ım görüyorum meğerse profilini artık görebiliyor muşum
Sonunda geldim misafirleri memlekete uğurladım eşim otogara bırakmaya gitti küçük oğlum erken uyudu ve yalnızım hemen yazıyom hakkınızı helal edin burayı çok ihmal ettim haftada 3 gün Step iki gün yüzme evin temizliği ayrıca ufak oğlumun jimnastik vs evde ki çalışmaları mız eşime ara Ara iş yemeği yapmam büyük oğluma hafta sonu bişeyler pişiriyorum giderken götürsün diye ayrıca kendimin özel kurs ve dersim derken tam görümcemler geldi İşte o yüzden kendime kalamadom derslerimi de çok okuyamadım hepsi birikti inşallah tamamlamak nasip olsun menüm
Sabah 8.30 elma sirkeli su şehriye çorba salata küçük kızarmış dlm ekm fazlaca ufak zeytin
16.00 da kereviz sapı kavurması az yoğurtlu bi küçük parça et çoban salata bi kaşık şehriye çorbası tencere yi yıkarken dibinden bi yarım kaşık makarna
Çay biraz leblebi ve yaban mersini spor bi saat plates su bi litre civarı platesde sıkıldı Step çok eğlenceliydi arkadaşlar lafla kaynaşmıştık bugün tekrar Stepe kaydoldum
Aaa bu cuma listeye girebiliyor muyum ayy bastam soyleseydiniz bugun bozmazdim belki7 martta baslamissin canımertesi gün de cuma bildirimini yaptığına göre bu cuma 3.cü bildirimin sayılıyor üstelik azimli kelebek olduğun için de bende alternatif kullanıp seni cuma listeye ekliyorum kuzummmm
Yarın ona göre dikkatli devamheee eksi gelmezsen almam ona göre
Meğer kör degilmisiz
Takipteyim seni
Hemen bakiyorumArtık benim albüme de bakabilirsinNasıl bir kaptAn hayal ettin bilmiyorum ama
Aaa bu cuma listeye girebiliyor muyum ayy bastam soyleseydiniz bugun bozmazdim belkieksi gelmezsem ya simdi yarin ac kalmam lazim
Insallah diyorum 2 gundur bi sislik dr var insallah yanlitmam sizi.bu arada album yok sanirim daha ayarlamamislar o kisimlari ya da ben bulamadimAç kalma ama ona göre beslenme diye dedim zatenhem hafta ici gayet güzel gittin bence bir kacamaktan da batacak halin yok kurtarirsin sen bence fazlasıyla
Insallah diyorum 2 gundur bi sislik dr var insallah yanlitmam sizi.bu arada album yok sanirim daha ayarlamamislar o kisimlari ya da ben bulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?