- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Tartım nasıl cnm benimkide vücut analizi yapıyor ama TLF indirilen programı var mı bilmiyorumSlm kizlar
Sabahtan bimee gittik zeynep meryem ben. Aktuel urunlerden tarti, plates topu, plates cemberi, plates bantlari aldim. Ordan ciktik saglik ocagina asiya gittik cok agladi kuzum bu sefer. Ordan ciktik migrosa gittik mobil uygulamada kampanya yapmislar 15 lira ve uzeri form urunleri alisverisine 5 money hediye diye ordan yulaf ezmesiyle musli aldim. Sonra ordan ciktik hakmara gittik. Kizlarin keklerini suslemek icin kuvertur cikolata aldim birde zeynep kendine ufak tefek bir seyler aldi. Sonra eve gelebildik cok sukur. Hemen tartinin uygulamasini indirip kurdum ve tartildimmmm. Ben bu gazla o plates malzemelerinin canini cikartirim. Hemen ekran fotosunu atiyorum ve sonrasinda bildirim yapiyorum.
Eki Görüntüle 2248973
96.2 den
95.8 e
-400 artı beklerken eksi görmek çok mutlu etti beni normalde adet döneminde fazla çıkması gerekirdi
Slm kizlar
Sabahtan bimee gittik zeynep meryem ben. Aktuel urunlerden tarti, plates topu, plates cemberi, plates bantlari aldim. Ordan ciktik saglik ocagina asiya gittik cok agladi kuzum bu sefer. Ordan ciktik migrosa gittik mobil uygulamada kampanya yapmislar 15 lira ve uzeri form urunleri alisverisine 5 money hediye diye ordan yulaf ezmesiyle musli aldim. Sonra ordan ciktik hakmara gittik. Kizlarin keklerini suslemek icin kuvertur cikolata aldim birde zeynep kendine ufak tefek bir seyler aldi. Sonra eve gelebildik cok sukur. Hemen tartinin uygulamasini indirip kurdum ve tartildimmmm. Ben bu gazla o plates malzemelerinin canini cikartirim. Hemen ekran fotosunu atiyorum ve sonrasinda bildirim yapiyorum.
Eki Görüntüle 2248973
Slm kislarr,herkeze hayir dolu cumalar olsunn..
Gecen hafta: 86.6
Bugun: 84.5
Fark: -2,1
oynakbasi34
Ayy inşallah cnm haftaya cumayı iple çekiyorum moral oldu -400Demekki Adet bitince daha da güzel bir eksi göreceksin ♡♡♡
Uygulamanın adı ne canımgayet ayrıntılı bir programa benziyor
Helal Size kızlar yaaa supersiniz ♡♡♡♡
Hani ben hani ben*****8. TAKIM 614. ETAP*****
mavimli ( 75.7/ / / %)
ebideryal ( 65 / 64 / 1 / 1.54 % )
Bonus ( 106.4 / / / % )
Ucukkacikk ( 64.1 / / / % )
Umutluanne83 ( 86.6 / 84.5 / 2.1 / 2.42 % )
Zarpy ( 80 / / / % )
HasibeG ( 98.5 / 95.9 / 2.9 / 2.94 % )
Birbardakcay ( / / / % ) Yeni üye, başlangıç 07.03., başlangıç kilosu 83 kg, heden 70 kg
8. Takım Ortalaması; %
Baslangic yanlis olmus baslangic 84 olacak
Hani ben hani ben
Ay ne guzelmis tarti ne kadardi canimSlm kizlar
Eki Görüntüle 2248973
Baslangic yanlis olmus baslangic 84 olacak
Gecen hafta 80.3
Bu hafta 80.5
Liste haftaya kaldi
Insallah canim yaaMoral bozmak yok canım o zaman haftaya süper bir eksiyle listeye giriyorsun
Heeee yok benim 1 hafta oldu daha geçen cuma yazmıştım ilk bide bugünAaa seninde bugün 3.cü bildirimin mi
Kural gereği 3.cü bildiriminde listeye dahil olabiliyorum canım
Heeee yok benim 1 hafta oldu daha geçen cuma yazmıştım ilk bide bugün
İnşallah cnm haftaya hedefim 94ü görmek*****8. TAKIM 614. ETAP*****
mavimli ( 75.7/ / / %)
Bonus ( 106.4 / / / % )
Zarpy ( 80 / / / % )
8. Takım Ortalaması; %
O zaman haftaya 3.cü bildirimin olduğu için Listeye girebiliyorsunhadi haftaya da güzel bir eksiyle geleceksin ben inanıyorum
Boyle cnm kutusuTartım nasıl cnm benimkide vücut analizi yapıyor ama TLF indirilen programı var mı bilmiyorum
Demekki Adet bitince daha da güzel bir eksi göreceksin ♡♡♡
Uygulamanın adı ne canımgayet ayrıntılı bir programa benziyor
Helal Size kızlar yaaa supersiniz ♡♡♡♡
*****8. TAKIM 614. ETAP*****
mavimli ( 75.7/ / / %)
Bonus ( 106.4 / / / % )
Zarpy ( 80 / / / % )
8. Takım Ortalaması; %
Ay ne guzelmis tarti ne kadardi canim
Bu arada sonradan inceledim analiz resmini vucut yasim 80 yasinda yaziyor. Olmusum aglayanim yok
Tesekkur ederim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?