Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Spor listesini malum Bonus arkadaşımız üstlenmişti
Yarın itibariyle lütfen herkes menülerini yazarken en alta Sporunu da varsa ekleyip Bonusu etiketlesin

Nasılsa bize yazamasada burayı okuyabiliyor Notlarını alır yine sonrada pazar aramıza dönmüş olacak nasılsa ♡

Yeni bir arkadaş daha davet ettim
blondeaddict hadi buyur gel de kaynasalim Tamda çok özel bir güne den geldin ♡

Takımımız yarışmada Birinci oldu ve kızlar hakikaten bu hafta harika is çıkardılar ♡

Birinci sayfada kurallarimiz mevcut ama okadar da katı değiliz bol paylaşım ve azim yeterli tek katı kuralimiz 3. Bildirimde listeye giriliyor ve cuma Kilo bildirimi unutulmayacak

Kizlarrrrrr harikasiniz gerçekten bu hafta harika iş çıkardın hem takım adına hemde sagliginiz acisindan
An itibariyle Ben

Iste bu beeeee
Oncelikle kaptanimi sonra butun takim arkadaslarimi tebrik ederim. Insallah sonraki haftalardada birinciliklerimiz cok olur. Ivme kazandik kaybetmeyelim kizlar.

Sampiyonlara seker degil birer kupa yesil cayyyyy

Merhaba davet için çok teşekkürler
Öncelikle tebrik ederim birinciliğinizi herkesin emeğine sağlık
Ben kendimi tanıtayım nevra ismim 46 yaşındayım 1.68 boy 97 kgdan inerek şimdi. 82 kiloyum hedefim 60-65
Şu an diyet yapıyorum spor motivasyonum yok Leslie başlama hedefim var
Aranızda olmaktan mutlu olurum hedefe beraber koşmak kadar güzel birşey yoktur bende katkıda bulunmak isterim
Birinci sayfadaki kuralları okuyacağım

Hosgeldin cnm. 168cm bir arkadas daha geldi. Topigin 168cm populasyonu artiyor

Ayyy boyu boyuma kilosu kiloma denk hos geldin

Hosgeldiniz,insallah takima ugur getirir eksileriniz..

Tesekkurler kaptanim.takimimiza layik olmaya calisacagiz
Bulamiyorum cok tebrikler cnm.sen bu isi cani gonulden istiyorsun.insallah 70 lere inince beraber seviniriz
Tesekkur ederim cnm insallah hep beraber hedef kilolarimiza ulasiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…