- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
YakisirGörmemişin Takımı ( bendeniz oluyorum) Birinci olmuş tutmuş havai fişek patlatmış
Super menuuu
Spor demisken spor puanlama ne oldu ayarlandi mi bugun basliyordu bugunden hesaplamaya baslayip not etsek bir yere
O zaman sporlarimizi yazalim gelince toptan hesaplarizBonus hazirlayacakti onu canımmaalesef ban yediği için 2 gün yok ama gelince halleder bence
Kizlarrrrrr harikasiniz gerçekten bu hafta harika iş çıkardın hem takım adına hemde sagliginiz acisindan
An itibariyle Ben
Merhaba davet için çok teşekkürlerYeni bir arkadaş daha davet ettim
blondeaddict hadi buyur gel de kaynasalim Tamda çok özel bir güne den geldin ♡
Takımımız yarışmada Birinci oldu ve kızlar hakikaten bu hafta harika is çıkardılar ♡
Birinci sayfada kurallarimiz mevcut ama okadar da katı değilizbol paylaşım ve azim yeterli tek katı kuralimiz 3. Bildirimde listeye giriliyor ve cuma Kilo bildirimi unutulmayacak
Aaaaaa gercekten miBu arada Bulamiyorum kuzum yanlış gormediysem sende bireysellerde birincisin
umutluanne83 sende 3.çü görünüyorsun bireysellerde
Merhaba
Öncelikle tebrik ederim birinciliğinizi herkesin emeğine sağlık
Ben kendimi tanıtayım nevra ismim 46 yaşındayım 1.68 boy 97 kgdan inerek şimdi. 82 kiloyum hedefim 60-65
Şu an diyet yapıyorum spor motivasyonum yok Leslie başlama hedefim vardurum
Birinci sayfadaki kuralları okuyacağım
Tesekkurler kaptanim.takimimiza layik olmaya calisacagizBu arada Bulamiyorum kuzum yanlış gormediysem sende bireysellerde birincisin
umutluanne83 sende 3.çü görünüyorsun bireysellerde
Ayyy boyu boyuma kilosu kiloma denk hos geldinMerhaba davet için çok teşekkürler
Ben kendimi tanıtayım nevra ismim 46 yaşındayım 1.68 boy 97 kgdan inerek şimdi. 82 kiloyum hedefim 60-65
Şu an diyet yapıyorum spor motivasyonum yok Leslie başlama hedefim var
Aranızda olmaktan mutlu olurum hedefe beraber koşmak kadar güzel birşey yoktur bende katkıda bulunmak isterim
HosgeldiMerhaba davet için çok teşekkürler
Şu an diyet yapıyorum spor motivasyonum yok Leslie başlama hedefim vardurum
Tesekkur ederim cnm insallah hep beraber hedef kilolarimiza ulasirizTesekkurler kaptanim.takimimiza layik olmaya calisacagiz
Bulamiyorum cok tebrikler cnm.sen bu isi cani gonulden istiyorsun.insallah 70 lere inince beraber seviniriz
Çok teşekkür ederim hoşbuldumHosgeldin cnm. 168cm bir arkadas daha geldi. Topigin 168cm populasyonu artiyor
Ayyy boyu boyuma kilosu kiloma denk hos geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?