Babana geçmiş olsun canım... Kızların dedigi gibi ödem söktürücü çaylar iç...kiraz sapı yeşil çay falan...umarım düzelmiştir şimdiye...Tatlı ve tuzlu yemedim fazla her zamanki gibiydi tuzlu oranı dün tek fark 3 litre su içmem ve 1 saat hızlı tempoda yürüyüş yapmam koşu bandında böbreklerden korkum var zaten babamda böbrek yetmezliği var diyalize giriyor böyle şiş görünce sabah baya tedirgin oldum bende
Bı dona bakiyorsa bu çok kolay. Bir düzine saten kırmızı don feda olsun. Benle hayatla her bir şeyle barış yeterdogum kontrol amaçlı penye don değil bak dikkat çekerim....
Yıllarca siyah beyazlardan sıkılmadık mı...iyidir kırmızıBen bilmem öyle şeyler kırmızı neyin
Yıllarca siyah beyazlardan sıkılmadık mı...iyidir kırmızı
Minik minik hayatımıza renk katmanın kimseye zararı olmaz. Bak mor da güzeldir...Alemsin abla :)) kırmızıdan oldum olası haz etmem.
Diloşum nasılsın? Merak ettim iyisin değil mi kuzum...
Geçmiş olsun kuzum. Dinlen madem. Çok çabuk toparlanirsin inşallah. Ben iyiyim zaman zaman takılıyoruz burada.Biraz hastayım ablacım,hava değişimleri etkiledi ama bugün daha iyiyim.Sen nasılsın?
Var canım senden küçüklerEn küçügünüz benmiyim ne28 yaş altı olan yok miiiiii
Yakın zamanda 24 yaşıma girmis biri olarak ben varım :)
Nezaman girdin sen doğumgününü söyledinde ben unuttummu yoksaYakın zamanda 24 yaşıma girmis biri olarak ben varım :)
Ben bilmem öyle şeyler kırmızı neyin
Onunkiler leolarli belkiYıllarca siyah beyazlardan sıkılmadık mı...iyidir kırmızı
Benim tansiyon ve kalp sorunum var cnm babamda olan hastalıkların çogu var bende de genetik hepsi bir şeker yok şuan çok şükür ama doktorlar bu kiloyla 1 2 yıldaha kalırsan şeker hastası olman kaçınılmaz diyor hepsi bir araya gelince de böbreklerde gelir ardından diyorum korkum ondan arada tansiyonum yüksek olduğunda sabahları böyle şiş oluyorum bu sabah tansiyonum da normaldi belki de fazla su içtiğim için olmuştur bugün 2 litrede kaldım bakalım sabah nasıl olucaksefanur54 geçmiş olsun babana.
Benimde sabahları +1 kilo ödemim olur çoğunlukla ellerimi zor kapatırım.
Bacaklarımda 3.doğumdan sonra şiş kaldı basınca çukur olur.
Böbreğimde bişey yok.
Her ödem böbrek olmuyo yani.
Bize anneden genetik geçiş oldu sanırım annemi bildim bileli ayaklarının üstü davul gibi şişti.
Özeli devleti gitmedik dr kalmadı böbrekten değil kalpten değil bir allahın kulu bulamadı.
İdrar atıcı ilaçlar verdiler sürekli zaten tansiyonuda var.
10-20 sene..... daha yeni bu sene bir dr allah razı olsun ondan bu şişlerin lenfödem olduğu aynı zamanda annemde lipödem de olduğunu söyledi.
Hiç bir çay kür vs bu ödemi atamıyor özel masajlar yapıldı özel çorap yaptırıldı.
Kimi insana hamilelikten sonra kimisine ameliyattan sonra kimisinede doğuştan oluyomuş.
Senin böbreğinle ilgili bildiğin bir sıkıntın yoksa endişelenme olmaz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?