Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Babana geçmiş olsun canım... Kızların dedigi gibi ödem söktürücü çaylar iç...kiraz sapı yeşil çay falan...umarım düzelmiştir şimdiye...

sefanur54 geçmiş olsun babana.

Benimde sabahları +1 kilo ödemim olur çoğunlukla ellerimi zor kapatırım.
Bacaklarımda 3.doğumdan sonra şiş kaldı basınca çukur olur.
Böbreğimde bişey yok.

Her ödem böbrek olmuyo yani.
Bize anneden genetik geçiş oldu sanırım annemi bildim bileli ayaklarının üstü davul gibi şişti.
Özeli devleti gitmedik dr kalmadı böbrekten değil kalpten değil bir allahın kulu bulamadı.
İdrar atıcı ilaçlar verdiler sürekli zaten tansiyonuda var.

10-20 sene..... daha yeni bu sene bir dr allah razı olsun ondan bu şişlerin lenfödem olduğu aynı zamanda annemde lipödem de olduğunu söyledi.
Hiç bir çay kür vs bu ödemi atamıyor özel masajlar yapıldı özel çorap yaptırıldı.

Kimi insana hamilelikten sonra kimisine ameliyattan sonra kimisinede doğuştan oluyomuş.

Senin böbreğinle ilgili bildiğin bir sıkıntın yoksa endişelenme olmaz inş.

Bugünkü menüm
Sabah 2 kk peynir yeşillik 2 etimek
Ara yarım bardak kefir
Öğlen 6 kaşık barbunya yarım kase yoğurt
Ara 1 elma
Akşam ızgara balık bol salata yedim az evvel
Ara olarak 1 meyve daha yerim
2 yeşil çay içtim ,
Hareket ev işleri maalesef

Kaptanımız da müsaade ederse pazardan pazara menü bildirimlerini günü gününe takibe almak istiyorum. Birkaç arkadaşımız etiketliyor. Diğer arkadaşlar da unutmazsa sevinirim. Kimin paylaşıp paylaşmadigi fark edilmiyor. Geçen hafta biraz dikkat ettik herkes eksi gördü...bunu kaybetmek istemeyiz değil mi?

11.30
1.5 haslanmis yumurta
3 catal kavrulmus kiyma
1 kk peynir
Yesillik
Yarim ceviz
2 siyah kuru üzüm

15.00
Yesil cay

15.30
Sade kahve
Yarim elma
1 hurma

18.30
Haslanmis yarim tavuk gogsu
Hardal otu salatasi
Yarim kase yogurt

Su 2.5
Spor
75 squat
300 ip atlama
oynakbasi34 Elhan

Iyi geceler kizlar
Ogle 14.00te 6 cig badem ve 5 hurmayla ara yaptim.

Sonra mutfakta yemek kokulari kizlarada minnacik cupcakeler yaptim onlarin kokulari karnimi aciktirdi. Kacamak yapmayayim diye oturdum yemek yedim. Bu yuzden aksam yemegi biraz erken oldu.

16.30 1 kase yogurt, yarim kase tane fasulye, 1 tabak et haslama (ne o kadar kocaman porsiyon demeyin tabagin %80i kemik)

19.00 sade turk kahvesi

Simdide forumdan cikinca leslie burn body fat 3 mile yapcam insallah

Belki yatmadan oncede yesil cay icerim. Zencefilli naneli suyum bitmek uzere. Onu bitirip bir kac bardak daha icerim.

Elhan oynakbasi34 ben yedikce paylasiyordum o zaman aksam toplu paylasim yaparim menuleri

Son düzenleme:
Benim tansiyon ve kalp sorunum var cnm babamda olan hastalıkların çogu var bende de genetik hepsi bir şeker yok şuan çok şükür ama doktorlar bu kiloyla 1 2 yıldaha kalırsan şeker hastası olman kaçınılmaz diyor hepsi bir araya gelince de böbreklerde gelir ardından diyorum korkum ondan arada tansiyonum yüksek olduğunda sabahları böyle şiş oluyorum bu sabah tansiyonum da normaldi belki de fazla su içtiğim için olmuştur bugün 2 litrede kaldım bakalım sabah nasıl olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…