Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bonuscuk hoş geldin. Entari, don, tesbih getiremedim adresini bilemedim. Nasıl oldu anlamadım. Bu işler nasıl oluyor, hala çözemedim. Sağ salim gelmişsin geçmiş olsun.

:)))) işte bazen bizim fikrimiz kendimize göre doğruysa bile başkasına göre yanlış olabiliyor.

Bdv ye uğramam işimde olmaz kiloyla ilgili biri birini kendince ezdimi laf söyledimi ona dayanamıyorum.

Bi diyetisyen hastaya laf etmişti kilosu için azarlamış rencide etmiş ona dellendim

Allah kurtarmış bonus geçmiş olsun

Birbardakcay canım şimdiden yoğun bi şekilde kpss çalışmak verimli mi? Ben de bi başlasaydım ama çabuk sıkılırım diye şimdiden başlamaya cesaret edemiyorum
Valla gecen sene calistim olmasi 78 aldim arrik puanlar o kadar yukseldiki 1 sene de 85 ustu almak zor benim icin o yuzden sıkılmak yok calismak var

Bende aynısıydım abla birde öyle sık sık tartılınca kendimi tutamıyor hergün defalarca tartılıyorum ama burda yarışırken pazartesileri görünmez oluyodum

Gel beraber calisalim baslarda zor geliyor ama sonra bunye alisiyor ayni rejim gibi
Bugünlerde yoğunluğum azmış gibi tatlı yarışmasına katıldım o bitsin gerçekten bende başlamalıyım yoksa dediğin gibi o puanı almak biraz zor gibi,bekarken çocuksuz ve dershaneyle 84 aldım şimdi malesef sorumluluk çok .

Tatli yarismasi seni ne kadar oyalayabilirki tatli zaten en fazla 3 saatini alir 1 gun de paylasim konu isiyle ilgilensen bahane uretme kendine

Tatli yarismasi seni ne kadar oyalayabilirki tatli zaten en fazla 3 saatini alir 1 gun de paylasim konu isiyle ilgilensen bahane uretme kendine
Yok kız öyle deme inan gün içinde sürekli girip girip oraya bakıyorum tatlımı yaptım zaten konusunu bile açtımkiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…