Bonuscuk hoş geldin. Entari, don, tesbih getiremedim adresini bilemedim. Nasıl oldu anlamadım. Bu işler nasıl oluyor, hala çözemedim. Sağ salim gelmişsin geçmiş olsun.
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Haftasonu ama biz yine ailecek erkenden uyandıkanam yatıp uyusana 1 saat fazladan ama yok erkenden kalkacagiz ille
Bugün kürünü ingilizce kursu varbu hafta ev sahipliği yapan hatunun yarın kızının doğum günü diye hazır milleti toplamisken kurs sonrası kutlama yapılacakmış
Tabi pasta falan da olacak ama ben gitmeden yemegimi yiyip kesinlikle kacamaksiz döneceğim Allahın izniyle ♡
Ara öğün olarak yaban mersini alırım yanıma onu şekersiz çay veya kahveyle yerim
Çok çok teşekkür ederiz ♡ inşallah bundan sonra hep böyle güzel bildirimler olur
Allah kurtarmış bonus geçmiş olsunYa ben rejimdeyken hicbir yere gitmek istemiyorum.3 ay hicbir yere gitmeyi dusunmuyorum
:)))) işte bazen bizim fikrimiz kendimize göre doğruysa bile başkasına göre yanlış olabiliyor.
Bdv ye uğramam işimde olmaz kiloyla ilgili biri birini kendince ezdimi laf söyledimi ona dayanamıyorum.
Bi diyetisyen hastaya laf etmişti kilosu için azarlamış rencide etmiş ona dellendim
Günaydın ablaGünaydın mutlu bir haftasonu olsun herkese
Ben sabah kahvaltı ettim birazdan yemek işine gireceğim
Bugün bende de misafir olacak yarın sabah da ben biryere davetliyim
İnşallah sorunsuz atlatmam lazım
Günaydın canımGünaydın ablabu arada ben 32 yaşındayım
Günaydın canım
Hayatın baharı 32
Valla gecen sene calistim olmasi 78 aldim arrik puanlar o kadar yukseldiki 1 sene de 85 ustu almak zor benim icin o yuzden sıkılmak yok calismak varBirbardakcay canım şimdiden yoğun bi şekilde kpss çalışmak verimli mi? Ben de bi başlasaydım ama çabuk sıkılırım diye şimdiden başlamaya cesaret edemiyorum
Oh maşallahValla gecen sene calistim olmasi 78 aldim arrik puanlar o kadar yukseldiki 1 sene de 85 ustu almak zor benim icin o yuzden sıkılmak yok calismak var
Bende aynısıydım abla birde öyle sık sık tartılınca kendimi tutamıyor hergün defalarca tartılıyorum ama burda yarışırken pazartesileri görünmez oluyodumBu arada ben birşey soracağım Pazartesi tartısı şart mı grupta onu anlamadım tam?
Ben çünkü yıllardır haftada 1 tartılıyorum çünkü arada iniş çıkış veya veremememe durumunda moralim çöküyor resmen
Ama mecbursa yapacağım
Gel beraber calisalim baslarda zor geliyor ama sonra bunye alisiyor ayni rejim gibiOh maşallahinşallah aynı azimden bana da gelir
Bugünlerde yoğunluğum azmış gibi tatlı yarışmasına katıldımGel beraber calisalim baslarda zor geliyor ama sonra bunye alisiyor ayni rejim gibi
Tatli yarismasi seni ne kadar oyalayabilirki tatli zaten en fazla 3 saatini alir 1 gun de paylasim konu isiyle ilgilensenBugünlerde yoğunluğum azmış gibi tatlı yarışmasına katıldımo bitsin gerçekten bende başlamalıyım yoksa dediğin gibi o puanı almak biraz zor gibi,bekarken çocuksuz ve dershaneyle 84 aldım şimdi malesef sorumluluk çok .
Yok kız öyle deme inan gün içinde sürekli girip girip oraya bakıyorumTatli yarismasi seni ne kadar oyalayabilirki tatli zaten en fazla 3 saatini alir 1 gun de paylasim konu isiyle ilgilensenbahane uretme kendine
Eee bitmis isinYok kız öyle deme inan gün içinde sürekli girip girip oraya bakıyorumtatlımı yaptım zaten konusunu bile açtımkiii
Olmaz,görev sorumluluğu başka bişeyEee bitmis isinbildirim gelince guzel olmus diyenlere sagol dersin tamam bitti
AhahaOlmaz,görev sorumluluğu başka bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?