- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
Herkese iyi PazarlarCanım yetiştim yetişmesine de poğaçalar gobekte çoktan yerini almış...arkadaşlar ikramlara hayır demeyi öğrenelim artık...ayıp olursa olsun....bunun bir formülünü bulun artık...rahatsızım deyin...midem bozuk deyin....doktor yasakladı deyin. İlla diyetteyim demek zorunda değiliz.
Yeni yaşın yeni mujdelerle dolu geçsin canım....Doğum günün kutlu olsun(14 Mart)
Amin teşkkürler :)Hayirli yaslarin olsun ozman
Amin abla saolasın :)Canım yetiştim yetişmesine de poğaçalar gobekte çoktan yerini almış...arkadaşlar ikramlara hayır demeyi öğrenelim artık...ayıp olursa olsun....bunun bir formülünü bulun artık...rahatsızım deyin...midem bozuk deyin....doktor yasakladı deyin. İlla diyetteyim demek zorunda değiliz.
Yeni yaşın yeni mujdelerle dolu geçsin canım....Doğum günün kutlu olsun(14 Mart)
Afiyet olsun ben misafirlige gitmeye korkuyorum yaaHerkese iyi Pazarlar
Ben özellikle poğaça börek tarzı şeylerde hep mayalı şeyler boğazımı yakıyor gece boyu rahatsız ediyor reflü başlangıcı gibi vs diye sallıyorum valla
Bende sabah kahvaltıya gittim mşsafirliğe şükür sorunsuz atlattım
2 peynir, yarım haşlama yumurta, 2 inçe dilim sucuk , domates salatalık, bol yeşillik 1/4 simit 4 zeytin bol bol çay
Çok teşekkürlerAfiyet olsun ben misafirlige gitmeye korkuyorum yaa
En iyisi kahveÇok teşekkürler
Bende de var hala o korku mümkün olduğunca aza indirdim yemekli kahvaltılı toplantıları da bazen mecbur
Genelde kahveye buluşma ayarlıyorum
Mutlu pazarlar
Hacamat yaptırdım onun halsizliği var üstümde ve modum düşük biraz bugün.
Ufak tefek bişeyler kaçırdım dün akşam tabiki onun etkisi var bakalım yarın artımı çıkıcam.
Müzik dinliyorum iyi hissedersem inş biraz dışarı çıkabilirim.
Ay bende nedense bugün bir tuhafimhani kaçamak yapmak değil de canım sanki birsey istiyor ama ne istediğimi bilmiyorum
Heee kesinlikle kaçamak yapmak yokkendime gidip duble bir Türk Kahvesi yapayım bende
Aman banuş benim kaçamağım oldu moral olarak kötü oldum.
Hiç bi şekilde vazgeçmek yok.
Önceki gibi battı balık demiyorum kaldığım yerden devam ediyorum.
Misal şu an çalışıyorum puanları yazıyorum
Ben de kahve kuru kayisi arasi verdim kendime.ip atladim nefes nefese kaldimKesinlikle battı balık yan gider diye bir şey yok artık ikimiz için de
Bende şimdi güzelce kahvemi içip bol suyla devam edeceğim sonra da aksamlik ne yapsam diye düşünüyorum
Durduk yere bana spor yaptırıyorsunuz....Elhan abla menülere bakcakmışsın
Sen bana oklava aramakla uğraşma ben yeni cilalı oklava vereyim sana al.
Eki Görüntüle 2249832
Durduk yere bana spor yaptırıyorsunuz....her kaçamak için kaptanimdan dakika üzeri spor cezası talep ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?