Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hoşgeldin :))) abla diyesim gelmedi hiç ama diyedebilirim.

34 yaşındayım bende istanbuldayım 3 çocukluyum eski bir üyeyim.
Takımın ve KK nın müzmin güzide şişmanlarındanım. ( böyle okuyunca bi datlı oldum ha )

Sende inş istediğin kiloya inersin.

Kaptan da cevap verir ama bende söyliyim.
Pazartesi tartısı cuma bildirimden sonra haftasonunu nasıl geçirdiğimizi anlamak ve haftaiçinde ona göre bir yol izlemek için önemli.
+90 kilo üzeri grubu var orda da kural yaptık biz pazartesi kontrolünü ve faydasını görüyoruz.

Mesela ben artı gelirsem pazartesi haftaiçi şişircek bakliyat falan yememeye çalışırım gibi :))

Ben de olsam aynısını yapardım. Sırf bu yüzden eski takimimdan kovulmustum. Kaptan bir üyeyi haşladi dayanamadım özür dile dedim sonra onlar barıştı beni kapı dışarı ettiler...neyse bununla geçmiş olsun...kilo konusunda sana karşı dikkatli olalım...gerçi sen bayağı saglamsin artık...ben cekinmem senden... bisküvi kraker yersen bak karışmam. o kilolar verilecek...

Bu sabah yüzüm özellikle göz çevrem balon gibi şiş uyandım vücudumda şiş sanki pompayla hava basılmış gibi hissediyorum kendimi
Canım bol su iç... böbrek rahatsızlığin var mı....vücut bir şeyin yolunda gitmediğini söylüyor...bugün dikkat et kendine...dün ne yediklerini gözden geçir turşu falan gibi tuzlu şeyler yedin mi... tahıllar da yapar...

Merhaba Bonus hoşbuldum
Abla takıntım yok rahatça yazabilirsin istediğin gibi
Ben hatırlıyorum seni yarışmalardan eskiden beri varsın umarım müzmin şişmanlıktan sadece müzmin forumcuya dönersin
Tamam anladım Pazartesi İçin bende gayret sarfedeceğim beni olumsuz etkilerse yazarım zaten
Çok teşekkürler

Bi don göndersen barışırık beaaa

Tatlı ve tuzlu yemedim fazla her zamanki gibiydi tuzlu oranı dün tek fark 3 litre su içmem ve 1 saat hızlı tempoda yürüyüş yapmam koşu bandında böbreklerden korkum var zaten babamda böbrek yetmezliği var diyalize giriyor böyle şiş görünce sabah baya tedirgin oldum bende

Geçmiş olsun ödemdir bence ciddi birşey değildir inşallah , hemen tedirgin olma ama bir iki gün sürerse mutlaka doktora git
Babana da çok geçmiş olsun Allah şifasını versin

Geçmiş olsun ödemdir bence ciddi birşey değildir inşallah , hemen tedirgin olma ama bir iki gün sürerse mutlaka doktora git
Babana da çok geçmiş olsun Allah şifasını versin
Normalde su içemem pek belki de vücut şoka girdi bianda 3 litre su içince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…