- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy bende hemde nasıl merak ediyorum ,bi anda 3 kilo gitse sevinçten ağlarımSenin de gozun aydin canim.bekliyoruz bakalim kendilerini gelecek elbetmerak ediyorum kac kilo vereceksiniz detoksla
Hurmayla badem cok guzel oluyor gercekten ama yerken ben cok dikkat ediyorum badem dişimi kırmasın diyeara öğün: hurmalar çok güzel oldu
Eki Görüntüle 2254280
şimdi gidip çorbamı hazırlayayım bakalım nasıl olacak
Benim bu hafta spor calismasi adi altinda yok malesef. Ama yaklasik 4 gün çok koşturmalı geçtim tabi spor sayilmaz :/Mutlu perşembeler
Daha iyiyimdir inşallah.
8.takım hatun ehli spor dk larını hatırlayanlar toplu yazabilir mi bana?
Yoksa ben tek tek bakıcam.
Öksürük durdu mu? Bol c vitamin takviyesi al. Mandalina portakal bitmeden yapış onlaraMutlu perşembeler
Daha iyiyimdir inşallah.
Ben bu hafta yapmadim sporMutlu perşembeler
Daha iyiyimdir inşallah.
Hurmayla badem ikilisine ben de bayılırımHurmayla badem cok guzel oluyor gercekten ama yerken ben cok dikkat ediyorum badem dişimi kırmasın diyecok sert geliyo
Arasina tahin pekmez de guzel oluyor ama şuan listemde hurma bile yok :/Hurmayla badem ikilisine ben de bayılırım![]()
bir dahakine Bekleri canimmm
Bu arada imsak vaktini kacirmisim,uyandiimda ezan okunuyordu.bugun kismet degilmis oruc
Neyse yarin artik.
Haydi hayirli sabahlar,seher vaktinden sizlere![]()
onda sıkıntı yok kiiGunaydin kizlar
Masallah ceneniz acilmis gece gece 16 sayfa oku oku bitmedi
Bir daha yapacak olursak bende islatayim o zaman
Yok cnm tatli kasigi yaziyordu bak
Eki Görüntüle 2254246
Cnm benim 2 gundur detox ugruna cok yoruluyorum ve dalginim benden yana bir seyin varsa ozur dilerim. Annenin gelecegini gordum hatta benimde annem gelecek diye yazdim ama baska topige yazdim galiba karistirdim sana yazdim zannettim. Allah nasip ederse haftaya bugunde benim annem gelecek insallah. Bu rada benimde buay 5 gun gecikmeli geldi buraz daha bekle bakalim gelecek insallah.
Eline emegine saglik cnm tesekkur ederim
Insallah surpriz yapmaz cnm bekle bakalim gelecek insallah
Bir de onlarin cikisi olacak
Ben de cok rennie kullanmistim
Mucize icimizdee icimizdee![]()
yokkkkk canimmm 8.30 da kalktık kızdım sağolsun malak gibi uzanıyorum tv karşısında
Öksürük sürekli değilde bi başladım mı başka odadan geliyolar sesime acızık boğuluyorum da![]()