- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Iyi geceler kizlar
Dun utulerimi yapamamistim simdi utuye baslicam ne zaman biter Allah bilir baya biriktiler yine
Reglim gecikti 2 gün. Karnim davul gibi sanarsin 6 aylik gebeyim. Gordukce alt ust oluyorum.
Birde seker ilacina ara vermistim. Dr kullancaksin deyince basladim. O da yine agir geldi bana ishalimde ondanmis demek. Midem bulaniyor. Yusra da diş cikardigi icin ishaldi belkide o da iki gundur iyi. Bosuna ilac parasi verdim :/
Regl olsam hayırlısıyla hemen drun vercegi ilaca baslicam tahlili yaptirip. Şuan hic 2. Cocugu dusunemiyorum keza :/
Şu aralar hiç istemiyorum
r... gecikince zor oluyor. şeker ilacı bazılarında ishal yapıyor canım. benim bir akrabamda da öyle. 2. çocuğu ne zamana istiyorsun?
Şu aralar hiç istemiyorumen azindan 1 sene daha düşünmüyorum şuan
2 yaşı çılgınlar gibi yaşıyoruz. Daha uyumadi saga sola atiyo kendini şuan
evet haklısın. senin ufaklık çok küçük zira.
Reglim gecikti 2 gün. Karnim davul gibi sanarsin 6 aylik gebeyim. Gordukce alt ust oluyorum.
Birde seker ilacina ara vermistim. Dr kullancaksin deyince basladim. O da yine agir geldi bana ishalimde ondanmis demek. Midem bulaniyor. Yusra da diş cikardigi icin ishaldi belkide o da iki gundur iyi. Bosuna ilac parasi verdim :/
Regl olsam hayırlısıyla hemen drun vercegi ilaca baslicam tahlili yaptirip. Şuan hic 2. Cocugu dusunemiyorum keza :/
2 yaşı çılgınlar gibi yaşıyoruz. Daha uyumadi saga sola atiyo kendini şuan
Uyudu şimdi yatcam bendeAllah yardımcın olsun canım
Uyumayan çocuk zorama oda düzene göre inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?