- Emoji Skoru
- 64.505
- Puanlar
- 798
Iyi geceler kizlar
Dun utulerimi yapamamistim simdi utuye baslicam ne zaman biter Allah bilir baya biriktiler yine
Reglim gecikti 2 gün. Karnim davul gibi sanarsin 6 aylik gebeyim. Gordukce alt ust oluyorum.
Birde seker ilacina ara vermistim. Dr kullancaksin deyince basladim. O da yine agir geldi bana ishalimde ondanmis demek. Midem bulaniyor. Yusra da diş cikardigi icin ishaldi belkide o da iki gundur iyi. Bosuna ilac parasi verdim :/
Regl olsam hayırlısıyla hemen drun vercegi ilaca baslicam tahlili yaptirip. Şuan hic 2. Cocugu dusunemiyorum keza :/
Şu aralar hiç istemiyorum
r... gecikince zor oluyor. şeker ilacı bazılarında ishal yapıyor canım. benim bir akrabamda da öyle. 2. çocuğu ne zamana istiyorsun?
Şu aralar hiç istemiyorumen azindan 1 sene daha düşünmüyorum şuan
2 yaşı çılgınlar gibi yaşıyoruz. Daha uyumadi saga sola atiyo kendini şuan
evet haklısın. senin ufaklık çok küçük zira.
Reglim gecikti 2 gün. Karnim davul gibi sanarsin 6 aylik gebeyim. Gordukce alt ust oluyorum.
Birde seker ilacina ara vermistim. Dr kullancaksin deyince basladim. O da yine agir geldi bana ishalimde ondanmis demek. Midem bulaniyor. Yusra da diş cikardigi icin ishaldi belkide o da iki gundur iyi. Bosuna ilac parasi verdim :/
Regl olsam hayırlısıyla hemen drun vercegi ilaca baslicam tahlili yaptirip. Şuan hic 2. Cocugu dusunemiyorum keza :/
2 yaşı çılgınlar gibi yaşıyoruz. Daha uyumadi saga sola atiyo kendini şuan
Uyudu şimdi yatcam bendeAllah yardımcın olsun canım
Uyumayan çocuk zorama oda düzene göre inşallah