Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

evet ortişimmmm ben şimdien çok dikkat etmeye başladımdaaa

bugün çok su içtimmm feci şiştimmmmm

ilterimm gülme boşunaaaaa.....

aa canım işin bittiğini biliyordum da bugün son olduğunu bilmiyordum hayırlısı olsun. pc de sorun yok ama di mi girebilceksin..valla canım en güzelini yaparsın ben de işsiz olduğum zamanda spor salonuna gidip 2 saat kalıyordum 6 kg vermiştim ama o kadar çok inceldim ki sporu bıraktıktan 6 ay sonraya kadar o inceliğim devam etmişti..ben de şimdi spor salonu arıyorum eve yakın da lüks sitelerin salonları var onlar da çok pahalı..araştırcam bakalım..

Bendede wc problemı olduuuson 4-5 gÜndÜrr gelen de yok gıdendeeee hehehehe

meraba kızlar ayten aradıda selma mesaj atmış 76 kiloymuş telefonu yenı acmış haber vermemi istedi .. öpüldünüs

evet canım malesef öyle oldu bende bu fırsatı değerlendireyim diyorum işte inşallah sende gönlüne göre bir salon bulursun allahtan bizim eski belediye başkanı sağolsun bütün parklara spor aletleri koydurdu çokta güzel herkez gidip yapıyor parasızda daha iyi oluyor bisiklet var ondan sonra ayaklar için kollar için bir sürü alet var bel için var göbek için var hepside çok güzel

bizim eve yakın bir park var oraya da koymuşlar o aletlerden haftasonu oraya gidicem de akşamları geç oluyor ya eşim göndermiyor..iş arkadşaım ar onla inip yürücektik sözde biraz o biraz ben yan çizdik o zatne ntaşınıyor o da kaldı..şimdi eşim bi yoldan inip yürüyor eve mecburen servisi orda bırakıyor beni de bekle birlikte yürüyelim işte dedim ben çok hızlı 15 dk da gelirim sen babna yetişemezsin eve gelmemiz gecikir diyo ya ikna edicem onu..:içelim:

inşallah cnaım bir cözüm yolu bulursun
bu son selma sanırım huselopuyorumnanaktan
evet canım

kızlar ben çıkıyorum akşama gelemem yarın görürşüz artık opuyorumnanaktan

selma özür kuzum hattı yeni açtım ben genelde vodafone yi kullanıyorum ben int için 8,takım sizdende özür diliyorum.. basarılar

Bende bugün yediklerimi yazayım,
sabahmlet, şekersiz çay,salatalık,domates,
öğle:çorba içtim yalnızca (pek iştahım yoktu)
akşam: tavuk ızgara yiycem bol salatayla,

diete başlamadan önceki halim ve son halimi profilime ekledim bakamak isteyenler bakabilir:))
1. arkadaşlarımızıda tebrik ederima.s.

çiğdemcim çok hoş görünüyorsun canım..opuyorumnanaktan
kızlar ben kaçıyorum herkese çoook güzel bir haftasonu diliyorum..
kendinize çok iyi bakın..

OFF YA VALLA ÜZGÜNÜM KIZLAR
çok çabaladım ama okuldan giremedim net e
gerçi ahım şahım bir kilo kaybım yok ama bildirim yapamamak canımı sıktı
bir tek oirpatanın numarası yanımdaydı ona ulaşamayınca mesaj çektim mesajı üstte gördüğünüz gibi çok üzgünüm çok
takıma hiçbir faydam olmuyor böyle
beni çıkarın azracım iltercim ama diskalifiye olmasın lütfen
geri alınmak üzere çıakrırsanız eğer şu 1 ayı atlatınca net daha az meşgul olur bende rahat rahat girerim
bu günler men hattı inanılmaz yoğun evdede ben yoğunum
bana biraz müsade verin canlarım benim olmazmı
akşamdan akşaam fırsat buldukça gelirim gene
ama takıma daha faydalı olabilecek arkadaşlara yer açmak isterim

kızlar dereceye girenlere tebrikler
asıl takım sonucu büyük ihtimal 3.olduk
ama derceye girenmz varmı bakmadım açıkcası saat 9 da belli olur
husel kafam dinlenr az da rahatlarım dersen tmm isteiğin üzerine geri dönmk üzere ayrıldı dicem
ama ne olurr bu arara artı olma senn iyiliğin için diyoruum
ozmn vildan haftaya takımdasıın sen

CUMA YARIŞMASI 125. ETAP ıLK ÜÇ DERECEYı PAYLAŞAN TAKIM SIRALAMASI

1. ( 14. TAKIM 1.16% ) :hooray: alkisalkisalkis :teytey:

2. ( 1. TAKIM 0.71% ) alkisalkisalkis :teytey:

3. ( 8. TAKIM 0.67% ) alkisalkisalkis :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…