- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
hahahaha bakalım önümüzdeki hafta ne olacak
saol canım benin inşallah içinde gecen olur yaa
ben işi bırakıyorum ya bu gün son biliyorsun dur sanırım
yarın sabah 6,30 kalkıyorum ve yürüyüşe gidicem ondan sonra spor aletleri var bizim burda parklarda onları çalışacam 1 saat allhın izni ile kurtulacam bu kilolardan
evet ortişimmmm ben şimdien çok dikkat etmeye başladımdaaa
bugün çok su içtimmm feci şiştimmmmm
ilterimm gülme boşunaaaaa.....
ortimmmm haftanın birincisi belliiii dimeee
evet canım malesef öyle oldu bende bu fırsatı değerlendireyim diyorum işte inşallah sende gönlüne göre bir salon bulursun allahtan bizim eski belediye başkanı sağolsun bütün parklara spor aletleri koydurdu çokta güzel herkez gidip yapıyor parasızda daha iyi oluyor bisiklet var ondan sonra ayaklar için kollar için bir sürü alet var bel için var göbek için var hepside çok güzelaa canım işin bittiğini biliyordum da bugün son olduğunu bilmiyordum hayırlısı olsun. pc de sorun yok ama di mi girebilceksin..valla canım en güzelini yaparsın ben de işsiz olduğum zamanda spor salonuna gidip 2 saat kalıyordum 6 kg vermiştim ama o kadar çok inceldim ki sporu bıraktıktan 6 ay sonraya kadar o inceliğim devam etmişti..ben de şimdi spor salonu arıyorum eve yakın da lüks sitelerin salonları var onlar da çok pahalı..araştırcam bakalım..
saol cnaım tşkler ama malesef biz bildirim işini bitirdikmeraba kızlar ayten aradıda selma mesaj atmış 76 kiloymuş telefonu yenı acmış haber vermemi istedi .. öpüldünüs
evet canım malesef öyle oldu bende bu fırsatı değerlendireyim diyorum işte inşallah sende gönlüne göre bir salon bulursun allahtan bizim eski belediye başkanı sağolsun bütün parklara spor aletleri koydurdu çokta güzel herkez gidip yapıyor parası da iyi oluyor bisiklet var ondan sonra ayaklar için kollar için bir sürü alet var bel için var göbek için var hepside çok güzel
meraba kızlar ayten aradıda selma mesaj atmış 76 kiloymuş telefonu yenı acmış haber vermemi istedi .. öpüldünüs
inşallah cnaım bir cözüm yolu bulursunbizim eve yakın bir park var oraya da koymuşlar o aletlerden haftasonu oraya gidicem de akşamları geç oluyor ya eşim göndermiyor..iş arkadşaım ar onla inip yürücektik sözde biraz o biraz ben yan çizdik o zatne ntaşınıyor o da kaldı..şimdi eşim bi yoldan inip yürüyor eve mecburen servisi orda bırakıyor beni de bekle birlikte yürüyelim işte dedim ben çok hızlı 15 dk da gelirim sen babna yetişemezsin eve gelmemiz gecikir diyo ya ikna edicem onu..:içelim:
evet canımbu son selma sanırım huselopuyorumnanaktan
inşallah cnaım bir cözüm yolu bulursun
evet canım
kızlar ben çıkıyorum akşama gelemem yarın görürşüz artık opuyorumnanaktan
Bende bugün yediklerimi yazayım,
sabahmlet, şekersiz çay,salatalık,domates,
öğle:çorba içtim yalnızca (pek iştahım yoktu)
akşam: tavuk ızgara yiycem bol salatayla,
diete başlamadan önceki halim ve son halimi profilime ekledim bakamak isteyenler bakabilir:))
1. arkadaşlarımızıda tebrik ederima.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?