günaydın cnmm
hadi bu hafta şöle güzel bi kilo verde takıma alam seni
Şeniz günaydın kaptanım
inşallah bu hızla vermeye devam edecem :sm_cool:
acayip motive oluyorum bu gruba takıldıkça :dance:
tamam canım biz birlikte yine birinci oluruz sen merak etme opuyorumnanaktane üzel ıtsın bu kg artık az kaldı yarışmanın sonucuna
ılter haftaya gene bırıncı olalım cok hoşuma gıttı bırıncılık üper bırşeymış
meltemcim canım benim yediklerin harika ama şo hamur işlerini unut artık :) ben dün ve bu gün yediklerimi akşama anca yazabilirim cnaım bu gün bir arkadaşa söz verdik oraya gidecem haberin olsun kuşum opuyorumnanaktan9 ekim cuma
sabah:yarım lt.su
3 zeytin
1 k.k. peynir
2 dilim ekmek
3 bardak tatlandırıcılı çay
öğle:2 tane kıymalı börek
akşam:1 kase lahana çorbası
yeşil çay
aralarda: 2 domates..1 elma..1 armut..1 mandalina
sıvı:2,5 lt su
spor:40 dakika bisiklet
100 twister
10 şinav
ektra olarak 15 dakika tempolu yürüyüş
çilek istersen senii mezun edelim ne dersin
evi baştan sona tertemz yaptım miss gibi
şimdi de yengemlere gidiyorum
haydin byy
kolay gelsin cnmmazracım bende bu gün temızlık yaptım mısafırler gıttı dün akşam şımdıde temızlık yapıyorum tüm halılarımı yıkadım şımdıde cam sılecegım yarın kayın valıdemın yedısı büyük kaynımda okunacak oraya gıderım yarında ondan sonra normal hayata dönerız inşallah şimdılık bıraz su arası verdım su ıcıyorum
Aynen kızlar bende hala yapıyorum.Ne güzel sizler bitirmişsiniz güle güle kirletin(hani öyle derler ya!)Hadi size geçmiş olsun ya ben e hadi banada kolay gelsin.
al sana zayıflamak için bir sebep daha düğüne kadar ve bakalım kiloloar kaptanım herkez sana baksın ne olmuş bu gülden böyle desinlerbnm arkadaşalr küçük bi teyzm var 21 yaşında
7 kasım da düğünü var hmde d.günü ogüün
bu arada bnm doğum günümde 8 kasım konuyla alakalı değil ama söleyiim :kedi:
bugün onun çeyizini açtık yerlştrdik cnm çıktı
ama mutlu yorgunluk bunlar
evet protein diyeti yaptim elimphiacim.
sadece proteinli besinler tükettim ve aksam 6 dan sonra bise yemedim.
spor olarak sadece yürüyüs yaptim.
birincileri tebrik ediorummmmmma.s.kendi aramızdaki kurban bayramı
yarışmasının sonuçları
selma12 = ilterçakır----------2,20------------1,39%-- haftanın 1. si opuyorumnanaktanzemuszemus:lepi:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ilterçakır= diviniyt------------2,00------------1,35%-- haftanın 2. si opuyorumnanaktanzemuszemus
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
cidem83=azra-sıla------------1,90------------1,05%-- haftanın 3.sü opuyorumnanaktan
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
dağçileği = selmay----------1,00------------0,79%-- haftanın 4. sü
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
şebnem = levrek------------- 0,60------------0,41%-- haftanın 5. si
husel = çitos------------------- 0,60------------0,32%-- haftanın 6. sı
neslihan165=elimpiha-----0,10------------0,06%-- haftanın sonuncusu kötükedihüso:mymeka:
canım ben geçen hafta 2 kilo verdiğimde adet dönemimdeydim ve adetliydim o hafta kesinlikle böyle düşünme eğer düzenli siet yaparsan + çıkmazsın merak etme bence protein dietine bu hafta başlakızlar acayip bel ağrısı,göğüs ağrısı ve kasık ağrısı çekiorum geldi benim yine regl haftamm oofff offff herşeyi yemek istiyorum mafoldumben
bişey danışmak istiyorum size şu protein dieti tam bana göre yani etobur oluşumdan dolayı ama bu hafta içi perşembe-cuma gibi regl oluyrm büyük ihtimalle bu hafta tartı benim için iyi şeyler sölemicek acba bu haftamı başlasam şu proteın dietie yoksa önümüzdeki haftamı
levrekcim vereceğine inanırsan verirsin bunu unutma kendinle barışık ol ve inandimi boşa zaman kaybetmiyim bu hafta başlıym ben hemn yarın alış verişe gidiorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?