Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

e üzel ıtsın bu kg artık az kaldı yarışmanın sonucuna

ılter haftaya gene bırıncı olalım cok hoşuma gıttı bırıncılık üper bırşeymış
tamam canım biz birlikte yine birinci oluruz sen merak etme opuyorumnanaktan
meltemcim canım benim yediklerin harika ama şo hamur işlerini unut artık :) ben dün ve bu gün yediklerimi akşama anca yazabilirim cnaım bu gün bir arkadaşa söz verdik oraya gidecem haberin olsun kuşum opuyorumnanaktan

evi baştan sona tertemz yaptım miss gibi
şimdi de yengemlere gidiyorum
haydin byy

azracım bende bu gün temızlık yaptım mısafırler gıttı dün akşam şımdıde temızlık yapıyorum tüm halılarımı yıkadım şımdıde cam sılecegım yarın kayın valıdemın yedısı büyük kaynımda okunacak oraya gıderım yarında ondan sonra normal hayata dönerız inşallah şimdılık bıraz su arası verdım su ıcıyorum

Aynen kızlar bende hala yapıyorum.Ne güzel sizler bitirmişsiniz güle güle kirletin(hani öyle derler ya!)Hadi size geçmiş olsun ya ben e hadi banada kolay gelsin.

kolay gelsin cnmm
yok mu yardım edenn zor olur sana
ne de olsa tahmn ediyorum evinden bi ordu geçmiştr

Aynen kızlar bende hala yapıyorum.Ne güzel sizler bitirmişsiniz güle güle kirletin(hani öyle derler ya!)Hadi size geçmiş olsun ya ben e hadi banada kolay gelsin.

darısı sana diyelim ozmn

10 10 09
sabah bi bar çay bi peynirli pide
ara yok
öğlen biraz yufka ekmk 2 çatal peynir domates salatalık
ara incir ufak 5 tane
akşam bi tabak kuru fasulye salata

bnm arkadaşalr küçük bi teyzm var 21 yaşında
7 kasım da düğünü var hmde d.günü ogüün
bu arada bnm doğum günümde 8 kasım konuyla alakalı değil ama söleyiim :kedi:
bugün onun çeyizini açtık yerlştrdik cnm çıktı
ama mutlu yorgunluk bunlar

al sana zayıflamak için bir sebep daha düğüne kadar ve bakalım kiloloar kaptanım herkez sana baksın ne olmuş bu gülden böyle desinler

evet protein diyeti yaptim elimphiacim.
sadece proteinli besinler tükettim ve aksam 6 dan sonra bise yemedim.
spor olarak sadece yürüyüs yaptim.

bende bunu soracaktım ya talkımda proteın dieti yapan varmı die bende yapmayı düşüorum

birincileri tebrik ediorummmmmma.s.

kızlar acayip bel ağrısı,göğüs ağrısı ve kasık ağrısı çekiorum geldi benim yine regl haftamm oofff offff herşeyi yemek istiyorum mafoldumben
bişey danışmak istiyorum size şu protein dieti tam bana göre yani etobur oluşumdan dolayı ama bu hafta içi perşembe-cuma gibi regl oluyrm büyük ihtimalle bu hafta tartı benim için iyi şeyler sölemicek acba bu haftamı başlasam şu proteın dietie yoksa önümüzdeki haftamı

canım ben geçen hafta 2 kilo verdiğimde adet dönemimdeydim ve adetliydim o hafta kesinlikle böyle düşünme eğer düzenli siet yaparsan + çıkmazsın merak etme bence protein dietine bu hafta başla

dimi boşa zaman kaybetmiyim bu hafta başlıym ben hemn yarın alış verişe gidiorumm

09/10/2009

Sabah :
1 k.k kadar peynir ( 80 kalori )
Domates ( 7 kalori )
1 tane haşlanmış yumurta ( 80 kalori )
1 dilim ekmek ( 45 kalori )

Öğlen : yok

Akşam :
Çok az kızartma ( 450 kalori )
1 dilim ekmek ( 60 kalori )
1 tane halley (125 kalori )

Sıvı : 2 lt su +3 fincan çay +2 fincan neskafe

Spor : yok

Toplam kalori : 847 kalori

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
10/09/2009

Sabah :
1 k.k kadar peynir ( 80 kalori )
domates ( 7 kalori )
2 dilim sucuk ( 80 kalori )
1 çatal tava yumurta ( 50 kalori )
1 dilim ekmek ( 45 kalori )

Öğlen
1 küçük parça pizza ( 149 kalori )

1 dilim kek ( 165 kalori )
Akşam :
4 yemek kaşığı taze fasülye ( 100 kalori )
2 yemek kaşığı makarna ( 80 kalori )
1 kase cacık ( 95 kalori )

Sıvı : 2 lt su + 3 fincan çay + 1 fincan türk kahvesi

Spor : 1 saat yürüyüş + 30 dk spor aleti kullandım + 50 mekik

Toplam kalori : 851 kalori

levrekçim ben de protein diyeti yapmayı düşünüyordum bugün başladım sayılır ama tam sayılmaz yarın tam başlıycam..ama ben sabah kahvaltısında haşlanmış sosis ve kaynamış yumurta+peynir yiyerek başlamayı düşünüyorum ..yani sabah kahvaltısında falan tavuk yemicem yani..tavuk yerken de yanında yoğurt yicem..aralrda süt içcem..
bu sabah:2 küçük dilim kepek ekmeği
2 çatal biberli omlet
peynir şekersiz çay
ara bir bardak süt
öğle yemedim geç kalktığımdan
akşam da saat 17.00 de yedim 2 parça fırında tavuk
1 kase yoğurt
şu anda çok hafif hissediyorum..kuzenim bana geldi ondan spor yapamadım ama yarın yapıcam söz..
dün akşam da cornflakes süt le geçiştirdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…