:lepi:alkisalkisalkis:lepi: zemuszemuszemuszemuszemuszemus vereliniortakŞenizkendi aramızdaki kurban bayramı
yarışmasının sonuçları
selma12 = ilterçakır----------2,20------------1,39%-- haftanın 1. si opuyorumnanaktanzemuszemus:lepi:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ilterçakır= diviniyt------------2,00------------1,35%-- haftanın 2. si opuyorumnanaktanzemuszemus
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
cidem83=azra-sıla------------1,90------------1,05%-- haftanın 3.sü opuyorumnanaktan
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
dağçileği = selmay----------1,00------------0,79%-- haftanın 4. sü
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
şebnem = levrek------------- 0,60------------0,41%-- haftanın 5. si
husel = çitos------------------- 0,60------------0,32%-- haftanın 6. sı
neslihan165=elimpiha-----0,10------------0,06%-- haftanın sonuncusu kötükedihüso:mymeka:
ortim 3.olduuk yupiiiii
günaydın
erkenciyim dimii
ortim 3.olduuk yupiiiii
günaydın selmamopuyorumnanaktanKaptanım günaydıııııııııııııııın
hadi bakalım görceğizkaydirigubbakcemile5Kaptanım tebrik ediyorum.Bende haftaya 56.1'i görmeyi kafaya kodyum bakalım çilekle biz kaçıncı olacağız.
halen cvp bekliyorumCADIARZUKaptanım özeline mesaj (cevap) yazdım ama gitmedi yollamak için daha 204 dk. beklemem gerekiyormuş.
Cevap yazmada biraz geciktim kusuruma bakma...
günaydınnnn evet valla bugün bende erkenciyimmmmm...kimse yoktur diyede girmemiştimmm....
:lepi:
GÜNAYDIN FISTIKLAR
tebrik ederim hepinizi 3. olmuşsunuz,:lepi::lepi:
tabi gönül isterdiki biz olamazsak kardeş takımımız 1. olsunsırnaşık şey
günaydın kızlar sabah şerifleriniz hayır olsun hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?