Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ii akşamlar kızlar daha yeni eve girdim sınav için kursa gittim....ancak gelebildim....
kilo verme işini üşünemiyorum şuan ama emekte yemiyorum açıkçası iştahım yok....bakalım sınava kadar buradan da mezun olacam zannedersem......

:lepi:alkisalkisalkis:lepi: zemuszemuszemuszemuszemuszemus vereliniortakŞeniz

e üzel ıtsın bu kg artık az kaldı yarışmanın sonucuna

ılter haftaya gene bırıncı olalım cok hoşuma gıttı bırıncılık üper bırşeymış

azracım teşekkürederima.s.
+1 gr la bile gelmem takıma söz(tabi istem dışı bir durum yaşamazsam) hemde en afillisinden biliyorsunuz söz yemindir
son mesajımdan bu yana daha yeni oturdum acaip bitkinim duşumu aldım uyuycam inşallah ağrılarla uyuyabilirsem

çilekcim bencede sen mezun olmalısın 72 iken bile fıstık gibiydin şimdi dahada incelmişsindir eminim

Kaptanım özeline mesaj (cevap) yazdım ama gitmedi yollamak için daha 204 dk. beklemem gerekiyormuş.
Cevap yazmada biraz geciktim kusuruma bakma...

Kaptanım günaydıııııııııııııııın
günaydın selmamopuyorumnanaktan
Kaptanım tebrik ediyorum.Bende haftaya 56.1'i görmeyi kafaya kodyum bakalım çilekle biz kaçıncı olacağız.
hadi bakalım görceğizkaydirigubbakcemile5
Kaptanım özeline mesaj (cevap) yazdım ama gitmedi yollamak için daha 204 dk. beklemem gerekiyormuş.
Cevap yazmada biraz geciktim kusuruma bakma...
halen cvp bekliyorumCADIARZU

günaydınnnn evet valla bugün bende erkenciyimmmmm...kimse yoktur diyede girmemiştimmm....

:lepi:

bn varııım:icecream:

GÜNAYDIN FISTIKLAR

tebrik ederim hepinizi 3. olmuşsunuz,:lepi::lepi:

tabi gönül isterdiki biz olamazsak kardeş takımımız 1. olsunsırnaşık şey

9 ekim cuma
sabah:yarım lt.su
3 zeytin
1 k.k. peynir
2 dilim ekmek
3 bardak tatlandırıcılı çay

öğle:2 tane kıymalı börek

akşam:1 kase lahana çorbası
yeşil çay

aralarda: 2 domates..1 elma..1 armut..1 mandalina

sıvı:2,5 lt su

spor:40 dakika bisiklet
100 twister
10 şinav
ektra olarak 15 dakika tempolu yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…