Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hadi birlikte başlayalım canım..ben yarın başlıyorum..az önce yengemle konuştum telde kızı da kilolu bendeydi bari yemek yapmasaydın ona falan dedi bne de yaptım yediler dedim sen yemedin mi dedi ben önceden yemiştim diyetteyim ya dedim aman bilirim senin diyetlerini çok incelmişsindir eminim.sen kg veremezsin dedi .hadi hadi boşuna uğraşma git kalanlardan ye dedi çok sinir oldum valla..uleyn ben de nihalsem haftaya en az 2 kg vermezsem nolayımkötükedihüso

kızlar merabalar,
size bir iyi birde kötü haber vermeye geldim,
iyi haber, bügün tartıldım ve 61,800 geldim 1 günde nasıl eridin diyecek olursanız,1 haftadır wc problemim vardıda o hallaoldu:kedi:
kötü habere gelincede sizden ayrılmak durumundayım, nedeni ise eşim şu anki kilomdan çok memnun dahada zayıflamamı istemiyor, buraya gelmeden 1 hafta önce den başlamıştım diete tam 65,400 geliordum yaklaşık 4 kilo kadar verdim 3 haftada, 38-40 içine girebiliyorum:))
umarım hepiniz birgün dilediğiniz kiloya düşersiniz, sizleri tanıdığıma çok memnunum, arada girip sizlere mutlaka yazarım.. başta azracım ve ilterim olmak üzere hepinize teşekkürler...
çok çok öpüyorum sizleri...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

uyus olurum böylelerine, kendini bilemz, ne konuştuğunu bilmez patavatsız bir insanmış canım yengen,
sen bakma ona verirsin elbet, azmedip başaramayacağımız hiç bişey yoktur..

canım yengeni birdaha nezaman göreceksin bilmiyorum ama birdaha gördüğünde kesin dilini ısıracak ve birdaha seninle öyle konuşamıyacak kendini bilmez terbiyesiz bizim kiracımız var saolsun iyidir hoştur ama bana hep derdiki dietteyim dediğimde hııı biliyoruz senin dietlerini 3 gün anca sürüyor sonra bitiyor diyordu şimdi kendi kızıda daha 14 yaşında ama 65 kilo diet felan yaptırmaya çalışıyor yapmıyor çocuk tabi spor bile yaptıramıyorlar hiç dinlemiyor
bende içimden ne yalan söyliyeyim alma maznumun ahını ççıkar aheste aheste diyorum allah günah yazmasın ama çoçuk içinde üzülüyorum tabi oda benim gibi olmaz inşallah
aaaaaa çok üzüldüm bitanem yaa ozaman bu hafta seni mezun edelim ama keşke 60 olup öyle ayrılsaydın yaa

gerçi çidemcim sen daha yeni üye olduğun için hemen mezun edile biliyormu onu bilmiyorum tabi o konuları kaptanım bilir yanlış birşey söylemiş olmıyayım yinede

gerçi çidemcim sen daha yeni üye olduğun için hemen mezun edile biliyormu onu bilmiyorum tabi o konuları kaptanım bilir yanlış birşey söylemiş olmıyayım yinede

Tamam canım,ayrılsamda yinede buralardayım ben, sizin kilo verdiğinizdeki mutluluğunuza ortak olmak için gelicem sık sık....
60 olmayı bende istiyorum ama eşim bugün resti çekti, ben çok zayıf bir kadın istemiyorum şu halin süper deyince bende tamam bugün itibariyle bırakıyorum dieti dedim, emir büyük yerden, ama yinede almamak için dikkat edicem..

çiğdemcim benimde eşim benim kilomdan memnun ama ben memnun deilim bende 40beden giyiyorum 38 çok zoroluyo ona girmek hatta tam bedenim olsun istiyorum

çiğdemcim benimde eşim benim kilomdan memnun ama ben memnun deilim bende 40beden giyiyorum 38 çok zoroluyo ona girmek hatta tam bedenim olsun istiyorum

aynıyız canım bende 38 giriyorum ama biraz dar oluyor, 40 daha rahat,
benim eşim birazda kıskançlığından yapıor sanırım, hatta sabah diyor, bi bebek dahamı yapsak hazır zayıflamışken:bbo:

Son düzenleme:
ıyı geceler arkadaşlar bu gün cok yorgunum her yerım agrıyor daha ışler bıtmedı ınşallah yagmur yaş olmadan halılarım kurur uyku tutmadı yagmur yagarsa dıye korktum

ıyı geceler arkadaşlar bu gün cok yorgunum her yerım agrıyor daha ışler bıtmedı ınşallah yagmur yaş olmadan halılarım kurur uyku tutmadı yagmur yagarsa dıye korktum
iyi geceler ortim yaa keşke bukadar yormsaydın kendini merak etme yağmaz yağmur yat dinlen bitanem yaa

bu gün kendımı cok şış hıssedıyorum nedense herhalde cok kacırdım akşam yemedınde ıkı kücük pıde yedım etlı yanında salata herhalde bır yemelıydım ama temızlık yaptıgım ıcın ıkı yedım güc olsun dıye keşke yemeseydım

iyi geceler ortim yaa keşke bukadar yormsaydın kendini merak etme yağmaz yağmur yat dinlen bitanem yaa

:1hug: nasılsın ıltercım ne yapayım ya heryer mahfoldu bırden bıtıreyım dedım ama yoruldum bırde sırtım tutulmuş cok agrıyor ya opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ahh bitanem yarın dikkat et yediklerine tamam mı bak bu hafta yine biz birinci olacaz unutma canım benim bak nihal çok kızmış bu hafta çok kararlı geçemeyiz yoksa onu
cıdem ne güzel ıstedıgım kg geldım demek darısı bıze ınşallah
merak etme sende bende hepimizde istediğimiz kiloya ulaşıcaz hiç düşünme sen bunları sadece odaklan kendine inan güçlü ol iradene sahip çık herşeyin üstesinden gelirim allahn izini ile

:1hug: nasılsın ıltercım ne yapayım ya heryer mahfoldu bırden bıtıreyım dedım ama yoruldum bırde sırtım tutulmuş cok agrıyor ya opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyiyim canım ya nasıl olayım bu gün kendimi çok daha iyi hisediyorum sabah 7 kaltım spora gittim saat 9 kadar spor yaptım nerdeyse okadar iyi geldiki sabah sabah spor bir başka oluyormuş kendimi çok huzurlu hissettim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben çıkıyorum kızlar yarın gelemem annemlerle köye gidicem büyük ihtimal evde olmaya bilirim merak etmeyin

ben çıkıyorum kızlar yarın gelemem annemlerle köye gidicem büyük ihtimal evde olmaya bilirim merak etmeyin

ıyı geceler canım merak etme bu haftada hıc veremesem yarım kg verecegım cünkı reglı haftam ama yınede verecegım kesın yanı yemıyecegım lmaz:lmaz: sevınmesım rakıplerımız bu hafta yıne bırıncıyız :lepi::lepi:

Selmacığım merhaba birincisiniz hah hadi bakalım

çiğdem ciddi misin sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…