kızlar acayip bel ağrısı,göğüs ağrısı ve kasık ağrısı çekiorum geldi benim yine regl haftamm oofff offff herşeyi yemek istiyorum mafoldumben
bişey danışmak istiyorum size şu protein dieti tam bana göre yani etobur oluşumdan dolayı ama bu hafta içi perşembe-cuma gibi regl oluyrm büyük ihtimalle bu hafta tartı benim için iyi şeyler sölemicek acba bu haftamı başlasam şu proteın dietie yoksa önümüzdeki haftamı
hadi birlikte başlayalım canım..ben yarın başlıyorum..az önce yengemle konuştum telde kızı da kilolu bendeydi bari yemek yapmasaydın ona falan dedi bne de yaptım yediler dedim sen yemedin mi dedi ben önceden yemiştim diyetteyim ya dedim aman bilirim senin diyetlerini çok incelmişsindir eminim.sen kg veremezsin dedi .hadi hadi boşuna uğraşma git kalanlardan ye dedi çok sinir oldum valla..uleyn ben de nihalsem haftaya en az 2 kg vermezsem nolayımkötükedihüso
canım yengeni birdaha nezaman göreceksin bilmiyorum ama birdaha gördüğünde kesin dilini ısıracak ve birdaha seninle öyle konuşamıyacak kendini bilmez terbiyesiz bizim kiracımız var saolsun iyidir hoştur ama bana hep derdiki dietteyim dediğimde hııı biliyoruz senin dietlerini 3 gün anca sürüyor sonra bitiyor diyordu şimdi kendi kızıda daha 14 yaşında ama 65 kilo diet felan yaptırmaya çalışıyor yapmıyor çocuk tabi spor bile yaptıramıyorlar hiç dinlemiyorhadi birlikte başlayalım canım..ben yarın başlıyorum..az önce yengemle konuştum telde kızı da kilolu bendeydi bari yemek yapmasaydın ona falan dedi bne de yaptım yediler dedim sen yemedin mi dedi ben önceden yemiştim diyetteyim ya dedim aman bilirim senin diyetlerini çok incelmişsindir eminim.sen kg veremezsin dedi .hadi hadi boşuna uğraşma git kalanlardan ye dedi çok sinir oldum valla..uleyn ben de nihalsem haftaya en az 2 kg vermezsem nolayımkötükedihüso
aaaaaa çok üzüldüm bitanem yaa ozaman bu hafta seni mezun edelim ama keşke 60 olup öyle ayrılsaydın yaakızlar merabalar,
size bir iyi birde kötü haber vermeye geldim,
iyi haber, bügün tartıldım ve 61,800 geldim 1 günde nasıl eridin diyecek olursanız,1 haftadır wc problemim vardıda o hallaoldu:kedi:
kötü habere gelincede sizden ayrılmak durumundayım, nedeni ise eşim şu anki kilomdan çok memnun dahada zayıflamamı istemiyor, buraya gelmeden 1 hafta önce den başlamıştım diete tam 65,400 geliordum yaklaşık 4 kilo kadar verdim 3 haftada, 38-40 içine girebiliyorum:))
umarım hepiniz birgün dilediğiniz kiloya düşersiniz, sizleri tanıdığıma çok memnunum, arada girip sizlere mutlaka yazarım.. başta azracım ve ilterim olmak üzere hepinize teşekkürler...
çok çok öpüyorum sizleri...opuyorumnanaktan
gerçi çidemcim sen daha yeni üye olduğun için hemen mezun edile biliyormu onu bilmiyorum tabi o konuları kaptanım bilir yanlış birşey söylemiş olmıyayım yinede
çiğdemcim benimde eşim benim kilomdan memnun ama ben memnun deilim bende 40beden giyiyorum 38 çok zoroluyo ona girmek hatta tam bedenim olsun istiyorum
iyi geceler ortim yaa keşke bukadar yormsaydın kendini merak etme yağmaz yağmur yat dinlen bitanem yaaıyı geceler arkadaşlar bu gün cok yorgunum her yerım agrıyor daha ışler bıtmedı ınşallah yagmur yaş olmadan halılarım kurur uyku tutmadı yagmur yagarsa dıye korktum
iyi geceler ortim yaa keşke bukadar yormsaydın kendini merak etme yağmaz yağmur yat dinlen bitanem yaa
ahh bitanem yarın dikkat et yediklerine tamam mı bak bu hafta yine biz birinci olacaz unutma canım benim bak nihal çok kızmış bu hafta çok kararlı geçemeyiz yoksa onubu gün kendımı cok şış hıssedıyorum nedense herhalde cok kacırdım akşam yemedınde ıkı kücük pıde yedım etlı yanında salata herhalde bır yemelıydım ama temızlık yaptıgım ıcın ıkı yedım güc olsun dıye keşke yemeseydım
merak etme sende bende hepimizde istediğimiz kiloya ulaşıcaz hiç düşünme sen bunları sadece odaklan kendine inan güçlü ol iradene sahip çık herşeyin üstesinden gelirim allahn izini ilecıdem ne güzel ıstedıgım kg geldım demek darısı bıze ınşallah
iyiyim canım ya nasıl olayım bu gün kendimi çok daha iyi hisediyorum sabah 7 kaltım spora gittim saat 9 kadar spor yaptım nerdeyse okadar iyi geldiki sabah sabah spor bir başka oluyormuş kendimi çok huzurlu hissettim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:1hug: nasılsın ıltercım ne yapayım ya heryer mahfoldu bırden bıtıreyım dedım ama yoruldum bırde sırtım tutulmuş cok agrıyor ya opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben çıkıyorum kızlar yarın gelemem annemlerle köye gidicem büyük ihtimal evde olmaya bilirim merak etmeyin
ıyı geceler canım merak etme bu haftada hıc veremesem yarım kg verecegım cünkı reglı haftam ama yınede verecegım kesın yanı yemıyecegımlmaz: lmaz: sevınmesım rakıplerımız bu hafta yıne bırıncıyız :lepi::lepi:
çiğdem ciddi misin sen?kızlar merabalar,
size bir iyi birde kötü haber vermeye geldim,
iyi haber, bügün tartıldım ve 61,800 geldim 1 günde nasıl eridin diyecek olursanız,1 haftadır wc problemim vardıda o hallaoldu:kedi:
kötü habere gelincede sizden ayrılmak durumundayım, nedeni ise eşim şu anki kilomdan çok memnun dahada zayıflamamı istemiyor, buraya gelmeden 1 hafta önce den başlamıştım diete tam 65,400 geliordum yaklaşık 4 kilo kadar verdim 3 haftada, 38-40 içine girebiliyorum:))
umarım hepiniz birgün dilediğiniz kiloya düşersiniz, sizleri tanıdığıma çok memnunum, arada girip sizlere mutlaka yazarım.. başta azracım ve ilterim olmak üzere hepinize teşekkürler...
çok çok öpüyorum sizleri...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?