yaa iltrm bn sözde o düğün de çift hanelerde olcaktımal sana zayıflamak için bir sebep daha düğüne kadar ve bakalım kiloloar kaptanım herkez sana baksın ne olmuş bu gülden böyle desinler
çiğdem üzüldüm cnm eşim bni bırakıp gideceksin demekkızlar merabalar,
size bir iyi birde kötü haber vermeye geldim,
iyi haber, bügün tartıldım ve 61,800 geldim 1 günde nasıl eridin diyecek olursanız,1 haftadır wc problemim vardıda o hallaoldu:kedi:
kötü habere gelincede sizden ayrılmak durumundayım, nedeni ise eşim şu anki kilomdan çok memnun dahada zayıflamamı istemiyor, buraya gelmeden 1 hafta önce den başlamıştım diete tam 65,400 geliordum yaklaşık 4 kilo kadar verdim 3 haftada, 38-40 içine girebiliyorum:))
umarım hepiniz birgün dilediğiniz kiloya düşersiniz, sizleri tanıdığıma çok memnunum, arada girip sizlere mutlaka yazarım.. başta azracım ve ilterim olmak üzere hepinize teşekkürler...
çok çok öpüyorum sizleri...opuyorumnanaktan
Arkadaşlar bende regl dönemine girdim ama yinede 56.1'i görmeye kararlıyım.
Çilekciğim bu mesajım sana kararını hemen bildir.İlter ve selma ile yarışa girelim mi (baksana ısrarla bu hafta biz birinciyiz diyorlar) neden hafta birincisi biz olmayalım.
önemli değil kaptanımyaa iltrm bn sözde o düğün de çift hanelerde olcaktım
ama olmadı
çiğdem üzüldüm cnm eşim bni bırakıp gideceksin demek
bu haftada 60 ol mezun edeyim en azından
ama bn eşsiz kaldım yaa
iltrm dün gece gelemedim ne olur kusura bakmaa
uymuş kalmışıım çok yorgundum
selmacım ben ve ortilerim sağolsunlar biz bu işe karar verdik 1 haftalık değil bizim 1 ciliğimiz istediğimiz kiloya ulaşıncaya kadar ya birinci oluruz yada ikinci işte aralarda sizleride böyle gaza getirip 3 yaparız bizzzz :roflol:Arkadaşlar bende regl dönemine girdim ama yinede 56.1'i görmeye kararlıyım.
Çilekciğim bu mesajım sana kararını hemen bildir.İlter ve selma ile yarışa girelim mi (baksana ısrarla bu hafta biz birinciyiz diyorlar) neden hafta birincisi biz olmayalım.
günaydın
dünaydınnnn azracım günaydın selmacımgünaydın
işte bu yaaa :lepi::lepi:zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanevet ya bız kesın bırıncıyız selmacım boş hayaller kurmayın derım ben hihoyyythihoyyyt
tamam canım yarın spora başla bol bol ödem atırıcı bitki çayları iç bu hafa kesin birinciyiz opuyorumnanaktanbende yarın başlıyorum sporuma ınşallah bu gün eltımlere gıdecegım yarın düzene gırerız ınşallah yürüyüşümü yaparım yedıgımı ıctıgımı yazarım
ben çıkıyorum canlarım kendinize çok iyi bakın akşam üzeri gelirim
önemli değil kaptanım
bu sefer çiftli rakamları görmesen bile o hedeflediğin kiloya bayramdan önceye çektim düğüne kadar vereceksin o hedeflediğin kiloyu bilmiş ol :roflol: dün beni yanlız bıraktığın için sana ceza :roflol:
bu arada sen merak etme ben sana eş bulurum :roflol:eşim yok diye rahatım sanma :roflol:
kızlar merabalar,
size bir iyi birde kötü haber vermeye geldim,
iyi haber, bügün tartıldım ve 61,800 geldim 1 günde nasıl eridin diyecek olursanız,1 haftadır wc problemim vardıda o hallaoldu:kedi:
kötü habere gelincede sizden ayrılmak durumundayım, nedeni ise eşim şu anki kilomdan çok memnun dahada zayıflamamı istemiyor, buraya gelmeden 1 hafta önce den başlamıştım diete tam 65,400 geliordum yaklaşık 4 kilo kadar verdim 3 haftada, 38-40 içine girebiliyorum:))
umarım hepiniz birgün dilediğiniz kiloya düşersiniz, sizleri tanıdığıma çok memnunum, arada girip sizlere mutlaka yazarım.. başta azracım ve ilterim olmak üzere hepinize teşekkürler...
çok çok öpüyorum sizleri...opuyorumnanaktan
evet canım haklısın zaten genel olarak da patavatsızdır kendisi de onlar da haklı be canım yıllarıdr verip verip alıyorum öyle aman aman kilollar da vermiyorum ondna kimse innamıyor bana ama bu sefer herkesi şaşırtcam canımuyus olurum böylelerine, kendini bilemz, ne konuştuğunu bilmez patavatsız bir insanmış canım yengen,
sen bakma ona verirsin elbet, azmedip başaramayacağımız hiç bişey yoktur..
ahh bitanem yarın dikkat et yediklerine tamam mı bak bu hafta yine biz birinci olacaz unutma canım benim bak nihal çok kızmış bu hafta çok kararlı geçemeyiz yoksa onu
merak etme sende bende hepimizde istediğimiz kiloya ulaşıcaz hiç düşünme sen bunları sadece odaklan kendine inan güçlü ol iradene sahip çık herşeyin üstesinden gelirim allahn izini ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?