Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Arkadaşlar bende regl dönemine girdim ama yinede 56.1'i görmeye kararlıyım.
Çilekciğim bu mesajım sana kararını hemen bildir.İlter ve selma ile yarışa girelim mi (baksana ısrarla bu hafta biz birinciyiz diyorlar) neden hafta birincisi biz olmayalım.

CUMA

sabah = 1 adet haşlanmış yumurta+peynir
öğlen = 1 kase çorba
akşam = közlenmiş domates+patates+soğan+patlıcan
toplamda 2 lt. su 3 bardak yeşil çay
HEDEF = 56.1
CUMARTESİ

sabah = közlenmiş patates+domates
öğlen = 1 nescafe
akşam = 1 tabak kalorisi az sulu yemek
toplamda 1,5 lt.su 3 yeşil çay
HEDEF = 56.1

al sana zayıflamak için bir sebep daha düğüne kadar ve bakalım kiloloar kaptanım herkez sana baksın ne olmuş bu gülden böyle desinler
yaa iltrm bn sözde o düğün de çift hanelerde olcaktım
ama olmadı

çiğdem üzüldüm cnm eşim bni bırakıp gideceksin demek
bu haftada 60 ol mezun edeyim en azından

ama bn eşsiz kaldım yaa

iltrm dün gece gelemedim ne olur kusura bakmaa
uymuş kalmışıım çok yorgundum

önemli değil kaptanım
bu sefer çiftli rakamları görmesen bile o hedeflediğin kiloya bayramdan önceye çektim düğüne kadar vereceksin o hedeflediğin kiloyu bilmiş ol :roflol: dün beni yanlız bıraktığın için sana ceza :roflol:
bu arada sen merak etme ben sana eş bulurum :roflol:eşim yok diye rahatım sanma :roflol:

selmacım ben ve ortilerim sağolsunlar biz bu işe karar verdik 1 haftalık değil bizim 1 ciliğimiz istediğimiz kiloya ulaşıncaya kadar ya birinci oluruz yada ikinci işte aralarda sizleride böyle gaza getirip 3 yaparız bizzzz :roflol:

dünaydınnnn azracım günaydın selmacım
günaydın 8 takımmmmmmmmmmmmmmm yatmayın uyku kilo yaparrrrrrrr sabah erken kalkın bakayımmm
kızlar ben birazdan çıkıcam köye gidicez o yüzden bu gün spora gitmedim orda bol bol spor yapacaz çünki tarlada çalıştıracaklar annemler bizi kesin 1 kilo gider artık :sm_cool:

dün 2 saat lik bir spor maratonu yaptım kendime ama ayaklarımın altı inanmıyacasınız ama felaet su topladı ayakkabının gazabına geldim şimdi parmak uçlarımda yürüyorumm

bende yarın başlıyorum sporuma ınşallah bu gün eltımlere gıdecegım yarın düzene gırerız ınşallah yürüyüşümü yaparım yedıgımı ıctıgımı yazarım

evet ya bız kesın bırıncıyız selmacım boş hayaller kurmayın derım ben hihoyyythihoyyyt
işte bu yaaa :lepi::lepi:zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende yarın başlıyorum sporuma ınşallah bu gün eltımlere gıdecegım yarın düzene gırerız ınşallah yürüyüşümü yaparım yedıgımı ıctıgımı yazarım
tamam canım yarın spora başla bol bol ödem atırıcı bitki çayları iç bu hafa kesin birinciyiz opuyorumnanaktan

evet ya kendıme ödem attırıcı cay alayım bu gün aktarda bulabılrsem cünkı pazar bu gün

akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir

tamam ortim 60 olana kadar yola devam,
ilterciğimde söylemişti 60 ol diye, en iyisi ozaten, :))
dünkü yediklerimi yazmayım ben, cozutmuştum birazkedi:
bugünden itibaren yazarım mucukss...

aaa çiğdemcim nereye ya alışmıştık sana..ama haklısın fazla kilon yoktu zaten..hakkında hayırlısı canım ama arada gel özletme kendini..:gitme:

uyus olurum böylelerine, kendini bilemz, ne konuştuğunu bilmez patavatsız bir insanmış canım yengen,
sen bakma ona verirsin elbet, azmedip başaramayacağımız hiç bişey yoktur..
evet canım haklısın zaten genel olarak da patavatsızdır kendisi de onlar da haklı be canım yıllarıdr verip verip alıyorum öyle aman aman kilollar da vermiyorum ondna kimse innamıyor bana ama bu sefer herkesi şaşırtcam canım

hiç şansınız yok iltercim bu hafta biz kesin birinciyiz süper bir haftasonu geçirdim eminim ortim de öyle yapmıştır cuma hesaplaşcazkötükedihüso

kimsecikler yokben de bugün yediklerimi yazayım..protein diyetine başladım kızlar..levrek sen naptın canım..valla çok kolay gitmiyor nedense bakalım ne kadar devam edebilcem..
sabah :2 haşlanmış yumurta
2 haşlanmış sosis
şekersiz çay
ara :5 i biyerde çay
öğle:1 levrek buğulama
ara :1 bardak süt
akşam:2 baget
ama açım valla yarın sabah menüm de aynı olcak işyerine de tavuk götürcem yoğurtla yicem..
2 litre su
spor yine yok..kuzneim bendeydi yemek temizlik saç boya vs derken bu saat oldu çok yorgun hissediyorum kendimi..biraz kitap okuyup film izlicem erken tatmayı planlıyorum..yarın görüşmek üzere öptüm hepinizi 8. takımın güzelleri,geleceğin çıtırları:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…