Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selamlar kızlar a.s.a.s.a.s.

kızlar cumartesi pazar günleride yediklerimizi buraya yazacazmı ?

10 ekim cumartesi
sabah:yarım litre su
2 dilim kepek ekmek
sahanda yumurta
2 zeytin
2 zeytin büyüklüğü peynir
2 bardak tatlandırıcılı çay

öğle:2 tabak kısır
4 bardak tatlandırıcılı çay

akşam:2 kaşık pirinç pilavı

aralarda:salatalık..elma ..armut

spor:30 şinav
10 mekik

sıvı:2,5 lt su

11 ekim pazar

sabah:3 zeytin
yarım k.k. peynir
3 bardak tatlandırıcılı çay

öğle:2 servis kaşığı nohutlu pilav
biraz haşlanmış tavuk eti
yeşil çay

akşam: 2 yemek kaşığı türlü

aralarda:salatalık
1 avuç fındık

spor:spor yapmadım

sıvı: en az 2,5 lt su

iltercim pazar günü spor yapmadım ama kaynanamlarda çok yoruldum...kışlık ekmek yaptılar ve 4 saat boyunca hamur açtım kollarım hamlamış...yorgun olduğum için yapmadım sporumu yoksa bırakmadım...eve zor düştüm yorgunluktan

herkese selam kızlar..Bu hafta izinliyim veeee evimdeyim .oooh mis gibi oğluşumla koca bir hafta bizim..:lepi::lepi:

Elimphiacim yengene acayip gıcık oldum.klava:klava:.

Senin yerinde olsam bir kaşık suda boğardım sanırım.
.O ve onun gibilere verilecek en iyi cevap sanırım zayıflamak olacak:içelim::içelim:

ohh keyfini çıkar çitosum..zemuszemusne güzel keşke benim de bir hafta iznim olsa ne güzel olurdu ben dört gözle 29 ekimi bekliyorum ama o zaman da kayınvalidemleri davet ettik onlar bizde olcak...neyse canım be diyetime tam uygun devam ediyorum yengemi severim kendisi genel olarak patavatsızdır kötü niyetli dğeildir de işteinsan duydu mu sinir oluyor haliyle..

kızlarrrrrrrr nerdesiniz yaaaa..kimsecikler yok..ooo hafta başı gaz günü...ama kimsecikler yok herkes bir dea dedi gitti kendimi dükkan sahibi gibi hissettim haa...oo buyrun bir çay için hoop gidiyor o diğeri bayağı sonra geliyor falan:))akşama da ben yalnız kapamam işallah

kızlar geldim ama yine gidiyorumm
hastaneye gittim kalp için
kaç gündür kalbim sıkışıoodu
nese işte ekg eko felan yapıldı
dr ne derse beğenrsn kalbnde hiçbişey yok
KıLO VER
şimdi de kardeşimle çarşıya çıkcaz düğün için kıyafet bakmaya ama yine bn bişey bulamayıp sinire boğulup gelcem
var var ama anca anama olur tarzda varr
nese hpinizi öpüyoruum

hepinize küstüm ben beni yalnız bıraktınız bütün gün (ühühühü çok açım şu anda..karnım gurul gurul içecek süt de bulamadım..ühühühüh..

Kaptanım hakkaten insan kendini böyle durumlarda çok kötü hissediyor.İnan zayıflayınca bu günlerine gülüp geçeceksin.Hastanede yapılan işlemlerden sonra sonuçların temiz çıkmasına çok sevindim .Yaşadığın rahatsızlık büyük bir ihtimalle sıkıntıdandır.

ıyı akşamlar bende bu gün yedıklerımı yazayım

kahvaltı bır elma

ara bır elma

öglende bır kepce barbunya ve yarım bardak yogurt

ara bır sıgara böregi fırında yapılmış kızartma degıl

akşam bır kepce barbunya ıkı kaşık pilav

ıkı lt su

bır saat yürüyüş

Selmacığım aman kendine dikkat et.Bak bu kadar aç kalma senin için iyi olmaz bence sonra hasta olursun da ...lmaz: İlter şu selma ya bişey desene ya çok az yemiş ama...yasakkelime

PAZARTESı
sabah = 1 kepek ekmeği
öğlen = 1 nescafe+1 t.kahvesi
akşam = 1 por. bulgur pilavı+salata
toplamda 5 bardak yeşil çay+4 bardak mate çay+ 2 lt.su
HEDEFıM = 56.1

Ender Saraç Göbek eriten diyet
Etiketler: diyet, Ender Saraç, ender-sarac, Zayıflama, zayiflama, zayiflamak on

Göbek eriten diyet

Eğer belirli bir bölgenizden (basen, göbek...) zayıflamak istiyor fakat bunu başaramıyorsanız umutsuzluğa düşmeyin. Böyle bir isteği ancak özel diyetlerle gerçekleştirebilirsiniz.

Sizlere 3 haftada, özellikle göbek-bel bölgesinden incelmeyi de sağlayacak özel bir program vereceğiz.

Ancak öncelikle şu noktayı vurgulayayım: Sadece diyetle bölgesel zayıflama tam olmaz.

Beraberinde özel egzersiz ve bazı özel bitkisel mönüler gerekir.

Bu programı 3 hafta uygulayın, 21'inci günün sonunda müthiş incelmeyi hayretle göreceksiniz.

Mekik hareketi

Dizlerimiz bitişik ve ayaklarımız birbirine paralel şekilde tabanları yeri gösterirken iki elimizi enseye koyup hızlı hızlı, sık sık ve kesik kesik hareketlerle karnımız acıyana kadar sabah ve akşam ellişer kez bu hareketi yapıyoruz. Bu hareket özellikle karın bölgesindeki kasları kuvvetlendirir, yağ dokusunu harekete geçirir ve yağların yanmasına yardımcı olur.

Sopalı hareket

Bu harekette de bir sopayı ense kökümüze alıp iki elimizi geçiriyoruz. Ayaklarımızı yere sağlam basıp süratli bir şekilde sağa ve sola doğru daha çok kalçadan yukarısını hızlı bir şekilde döndürerek birkaç dakikada bu hareketleri yapıyoruz. Bu haraket karnın yan tarafındaki kasların şekillenmesi ve göbeğin erimesini sağlar.

Bel kasları için mekik

Bir taraftaki kolumuzu, bükülmüş olan diğer taraftaki dizimize doğru hafifçe, sık sık ve seri hareketlerle yakınlaştırmaya çalışıyoruz. Bu hareketi de birkaç dakika dayanabildiğimiz kadar yapmaya gayret ediyoruz. Daha sonra diğer taraftaki ayağımızı ve kolumuzu değiştiriyoruz. Bu hareket karnın yan tarafına doğru olan kasları çalıştırmak için yararlıdır.

Haftanın tek günleri bunları yiyin (diğer günler serbest !)

Kalkar kalkmaz: 1 bardak ılık ballı limonlu su (içine yarım tatlı kaşığı bal, 10 damla limon konacak).

Sabah sporu: 35 - 40 dakika tempolu yürüyüş yapın. Bol ter atmaya gayret edin. Ardından yukarda anlatıldığı gibi 15-20 dakika spor.

Duş: Ham ipek kese veya kabak lifi ile 5 dakika fırçalar gibi göbek, basen, popo, bel sertçe fırçalanacak. 5 dakika kadar susam yağı, kekik yağı, biberiye yağı, melisa yağı ile aynı bölgeye masaj yapılacak.

Kahvaltı: 1 adet kabuklu yeşil elma, 1 adet sert şeftali

Ara: 2 parmak taze dil peyniri yiyebilirsiniz.

Öğle: 1 porsiyon ızgara tavuk (derisiz), bol rokalı yeşil salata (taze soğanlı).

Ara (saat 15.00): 3-4 yulaflı bisküvi.

Ara (saat 17.30): 1 adet yeşil elma.

Akşam: 4-5 kaşık zeytinyağlı fasulye (az yağlı), 1 dilim tam ekmek, mevsim salatası.

Gece: 1 bardak şekersiz tarçınlı ılık light süt. 3-4 fincan rezene çayı, yeşil çay, mısır püskülü, kiraz, avakado yaprağı karışım çayı içilecek.

Yasaklar
- Kolalı, şekerli içecekler
- Kızartma
- Hayvansal katı yağlar (tereyağı, kaymak, yağlı şarküteriler, yumurtanın sarısı, yağlı süt ürünleri, yağlı etler, tavuk - balık derisi, tam yağlı süt)
- Alkol (özellikle bira)
- Beyaz un
- Beyaz şeker
- Doğum kontrol hapları
- Aşırı gündüz uykusu
- Çikolata
- Yağlı çerezler
- Cips

Zayıflatıcı çayı elinizden düşürmeyin

Bir su bardağı için 1-2 adet avakado yaprağı, 1 çay kaşığı yeşil çay, küçük bir tutam kiraz sapı ve mısır püskülü, 1 çay kaşığı rezene tohumu sadece 1-2 dakika kaynatılacak ve hafifçe fokurdadıktan sonra 3-4 dakika demlenmeye bırakılacak.

Sonrasında şeker veya tatlandırıcı eklenmeyecek sadece çok ince bir dilim limonla içilecek. Yemeklerden biraz sonra da içebilirsiniz. Akşam yemeği mümkün olduğunca erken yenilecek.

Sabah ise erken kalkmak önemli çünkü erken kalktığınızda metabolizma hızlanır, sabah sporu ise vücudu canlandırır, harekete geçirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…