Selmacığım aman kendine dikkat et.Bak bu kadar aç kalma senin için iyi olmaz bence sonra hasta olursun da ...lmaz: İlter şu selma ya bişey desene ya çok az yemiş ama...yasakkelime
[B]VÜCUTTAN ÖDEM ATMAK İÇİN:
Sapları ile birlikte bir bağ maydonozu 500 gr. suda 3 taşım kaynatın ve hergece yatmadan önce 2 bardak için. Aynı işlemi ısırgan otunu ve saplarını kullanarak da yapabilirsiniz. İki bitkiyi karıştırmadan ayrı ayrı yapın. Bir gün maydonoz, birgün ısırgan kaynatıp içebilirsiniz yada hangisini isterseniz o bitkiyi kaynatıp suyunu için. Bu kürü 7 ile 21 gün arasında uygulayın. [/B]
hiç bi yer gidemzsin senkötükedihüsobende mezun olmak istiyorummmm.......
:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:günaydın arkadaşlar nasılsınız ben cok acayıp şışım bu gün yarın reglı olacagım cok rahatsızım acayıp sınırlı kötükedihüsokötükedihüso bu hafta belkı kg veremem versemde az olur şu an ıtıbarı ıle sabıtım bakalım cumaya neler olacak CADIARZUCADIARZU
:lepi::lepi::lepi:kaydirigubbakcemile2süpersın kaptanım devam et böyle başaracagız :lepi::lepi:
evt kaç gündür yoksun çilekslm kızlar..kusura bakmayın giremiyorum kaç gündür emin olun yoğunluktan...ve inanılmaz yorgunum uykum var eve gidip yatmak istiyorum....
dün 2 saat hızlı bir voleybol maçı yaptık süperdi....sabah 1 simit şekersiz çay içtim....
şu sınav geçse de rahatlasam sürekli ders çalışıyorum....2-3 dk başka bişi yapayım diyom vicdann azabı çekiyorum...selmay yediklerimi not alcaksan
dün sabah 2dilim kepek ekmek 5 zeytin şekerirsiz çay...
öğlen elma
akşam yarım tabak salçalı bulgur pilavı
bugün sabah 1 adet simit şekersiz çay..
2 litreye yakında su içtim sabahtan beri...
evet ya ben bır ara ıçmıştım maydanoz suyu cok güzel vuçuttakı şışler gıdıyor bu günden ıtıbaren bende denıyecegım üşenıyorum aslında ana başlıyacagım ben her yemekten önce ıçıyordum cok faydasssını gördüm
Kaptanım süpersin ya seninle gurur duyuyorum. Bu yoğunlukta beni unutma ha!kızlar günaaaydııın
bunmdan sonra bni sabhları zor bulursunuzz
çünküü karar aldıım kızışımı okula bıraktıktn sonra
saat 8 den 9 30 a kadar yürüceğğim
vebugün tam 1.buçuksaat tempolu yürüdüüüm
1 buçuk lt su içtim ssabah sabah
yürüdükten sonrada saat 10 dan 11:20 ye spora yazıldım spora gideceeem
Ye güzelim ye ben sizi geçeceğim :hooray:Hedefim 1.600 gr.:sm_cool:günaydın arkadaşlar nasılsınız ben cok acayıp şışım bu gün yarın reglı olacagım cok rahatsızım acayıp sınırlı kötükedihüsokötükedihüso bu hafta belkı kg veremem versemde az olur şu an ıtıbarı ıle sabıtım bakalım cumaya neler olacak CADIARZUCADIARZU
Çilekciğim nerelerdesin ya seni göremez oldum.Notun olınmıştır.slm kızlar..kusura bakmayın giremiyorum kaç gündür emin olun yoğunluktan...ve inanılmaz yorgunum uykum var eve gidip yatmak istiyorum....
dün 2 saat hızlı bir voleybol maçı yaptık süperdi....sabah 1 simit şekersiz çay içtim....
şu sınav geçse de rahatlasam sürekli ders çalışıyorum....2-3 dk başka bişi yapayım diyom vicdann azabı çekiyorum...selmay yediklerimi not alcaksan
dün sabah 2dilim kepek ekmek 5 zeytin şekerirsiz çay...
öğlen elma
akşam yarım tabak salçalı bulgur pilavı
bugün sabah 1 adet simit şekersiz çay..
2 litreye yakında su içtim sabahtan beri...
Bukadar emin olma:roflol: be güzelim.Maalesef birincilik benim :hooray:asla vermemkötükedihüsotabı ben yıyeyım zız bırıncı olun düşmem ben bu tuzaklara lülülülülülülülülülülülü
Hakkaten ilter görünürlerde yok şimdi ne yapıyor acaba?:çok üzgünüm:ortim tşkler paylaşımların için..
bu arada hakkaten ilter nerde ya??
burdayııııııııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?