Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selmacığım aman kendine dikkat et.Bak bu kadar aç kalma senin için iyi olmaz bence sonra hasta olursun da ...lmaz: İlter şu selma ya bişey desene ya çok az yemiş ama...yasakkelime

tabı ben yıyeyım zız bırıncı olun düşmem ben bu tuzaklara lülülülülülülülülülülülü

Zayıflamak için birebir formül!

Öyle bir sebze ki iyi gelmediği hastalık yok gibi... Üstelik zayıflatıyor ve selülitleri de yok ediyor. ışte o formül;

Uzmanlar, bitkisel yollarla, tıbbın dahi çare bulmakta zorlandığı kanser hastalığının vücutta yol açtığı

tahribatların önüne geçilebileceğini, düzenli olarak faydalı bitkilerin tüketilmesi ile kansere yakalanma riskinin en aza indirilebileceğini belirtiyor.

Kozmik bilim uzmanı Prof. Dr. Ahmet Maranki, Anadolu’da yetişen lahananın kanseri önleme konusunda önemli bir bitki olduğunu belirtiyor.

ıçerisinde bol miktarda potasyum, sodyum, kalsiyum, fosfor, magnezyum, demir, B, C, E ve U vitamini bulunur. Besin

değeri çok yüksek olan bir sebzedir. Ortadaki beyaz ve gevrek yapraklarının çiğ olarak yenmesi çok faydalıdır.

ZAYIFLATIR

Zayıflama ve selülit giderme kürü olarak lahana kullanımı

Lahananın tabii, yeşilimsi ana yapraklarından 5 adet 2 avuç büyüklüğünde olanları, 1 litre suda yaklaşık 5-7 dakika

haşlanır, bu su aç karına gün içerisinde tüketilir, 3 ay ( 3 hafta tamamlanınca 1 hafta ara verilip ardından 3 haftalık kür yine uygulanır. ) devam edilir.

ÜLSERE ıYı GELEN FORMÜL

Mide ülseri, reflü ve gaz oluşumunu engellemek için 2 yumruk büyüklüğünde patates ile beraber yarım kilo tabii lahana çiğden suyu sıkılır, her sabah aç karna 2 bardak yudum yudum içilir, 3 hafta devam edilir.

Yaşlanmayı önleyici ve kalp krizine karşı koruyan bir mineral kabul edilen selenyumun kaynağıdır.

Selenyumun ayrıca, sağlıklı görünüşlü bir cilt verdiğini ve erkeğin cinsel gücünü arttırdığıda bilinir.

KANSIZLIĞA ŞıFADIR

Bu şekilde lahana yemek, göğsü yumuşatır, öksürüğü söktürür. Sindirimi kolaydır. Lahana kanı temizler, bol alyuvar yapımını sağlar, bu nedenle kansızlığa şifadır.

Lahananın tabii hali ve yaprakları itibari ile mide ve bağırsak kanserlerine ve kemotrapi ve radyoterapiden sonra

kür olarak kullanılması halinde bedende biriken toksinlerin atılmasına yardımcı olur. Lahana içindeki glucosinolate

adı verilen etkin maddesini diğer sebzelerden daha çok barındırması sebebiyle kan dolaşımının düzenlenmesine

yardımcı olmaktadır.

SES KISIKLIĞINI GıDERıR

Sarılık ve safra kesesi hastalıklarına iyi gelir. Bolca taze lahana yemek, ses kısıklığına iyi gelir.

Şeker ve romatizma hastalıkları için de çok faydalı olduğu bilinen lahana, bol arsenik, kükürt ve vitaminleri ile kanı temizleyip cildi güzelleştirir. Bol idrar söktürür, vücuttaki suyu ve zehirli maddeleri idrarla dışarıya atar.

Sadece lahana çeşitlerinde bulunan U vitamini, mide ve bağırsakların iç yüzeyini korur, oralardaki yaraların iyileşmesini sağlar.

BAĞIRSAK VE MıDE KANSERıNE ıYı GELıR

Bağırsak ve mide kanseri için lahana kullanımı

Mevsiminde, tabii ortamda yetiştirilmiş büyük yapraklı lahanaların haşlanarak kür halinde 3 hafta boyunca içilmesi,

kürler arasında 1 hafta ara verilmesi önerilir.

Lahanalar hibrit tohumdan üretilmiş, düzgün yapılı ve ince yapraklı olmamalıdırlar.

ben hiç içemem onu maydonuzu yiyemiyorum bile:1ninca:

evet ya ben bır ara ıçmıştım maydanoz suyu cok güzel vuçuttakı şışler gıdıyor bu günden ıtıbaren bende denıyecegım üşenıyorum aslında ana başlıyacagım ben her yemekten önce ıçıyordum cok faydasssını gördüm

Yeşil Çayın Bilinmeyen 7 FaydasıYeşil çayla ilgili birçok olumlu şeyler duyarız ancak tam olarak nelere yararlı olduğunu bilmeyiz. Yeşil çay hastalıklarla, iltihabi rahatsızlıklar ve kalp hastalıklarıyla savaşmanızı sağlar mı? ışte yeşil çayın 7 yararı..

Kanser riskini önler
Yeşil çay tedepen tırnağa kanseri önlemeye yardımcı oluyor. Araştırmalara göre düzenli içilen yeşil çay, akciğer, gırtlak, mide, bağırsak ve prostat kanserlerinin gelişmesini, büyümesini ve yayılmasını önlüyor.

Cildinizi yumuşatır
Yeşil çay kaşınma ve şişliklere karşı doğal bir antiseptiktir. Bir yeriniz yandığında, kestiğinizde ya da bir şey ısırdığında üzerine biraz yeşil çay dökün ya da ilgili yere yeşil çaylı pamuk koyabilirsiniz.

Cildinizi korur
Laboratuvarlarda cilde doğrudan uygulanan yeşil çayın cildi güneş yanıklarından ve kanserden korumaya yardımcı olduğu görüldü. Yeşil çayınızın nemlendirici ve güneşten koruyucu özelliğinden yararlanabilirsiniz.

Tansiyonu düşürür
Yeşil çay içmek 120 / 80 arasında sağlıklı bir tansiyona sahip olmayı sağlıyor. Günde yarım fincan çay içenler, içmeyenlere göre hipertansiyon gibi rahatsızlıklara % 50 daha az risk taşıyor. Bunun nedeni ise yine yeşil çayda bulunan polyphenoller..

Hafızayı korur
Yeşil çay hafızayla ilgili sorunları önler. Günde en az 2 fincan yeşil çay içenlerin algılama ve zihinsel işleyişlerinin içmeyenlere göre daha az . Yeşil çaydaki antioksidanlar Alzheimer ve Parkinson gibi hastalıklara karşı beyni koruyor.

Genç kalmanızı sağlar
Yeşil çay hücrelerinizin daha uzun ömürlü olmasını ve daha genç ve sağlıklı kalmanızı sağlar. Kalp hastalığı gibi riskleri azaltır, ömrünüzü uzatır ve enerji verir. Günde 1, 5 bardak yeşil çay içmek kolesterol ve yağın vücut tarafından emilimini önler.

Zayıflatır
Zayıf kalmak bazılarının yeşil çay içmesi için yeterli bir sebep olabilir. Yeşil çay kalori yakmaya yardımcı olur. Her gün az da olsa içenler için bu oldukça sevndirici olmalı!

bende mezun olmak istiyorummmm.......
hiç bi yer gidemzsin senkötükedihüso
:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

süpersın kaptanım devam et böyle başaracagız :lepi::lepi:
:lepi::lepi::lepi:kaydirigubbakcemile2
evt kaç gündür yoksun çilek
ne zmn şu sınav

yerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenkaydirigubbakcemile5

KAPTANIMMM GıTMıYORUM BıR YEREEE SADECE MEZUN OLMAK ıSTıYORUMMM 70 KıLO NORMALDE HEDEFıM BıLıYORSUNNNN....TABıı SONRA GAZA GELıP 60-65 OLMAK ıSTEMEZSEM HEHEHEHE.............kaydirigubbakcemile2 :lepi:

ılter Şuanda evde ve msn de yemek yapıyor sanırımmmm gelır bırazdannn

KIZLARR GEÇEN HAFTA SABıTTıM BU HAFTADA HASTALANMADIM VE DıYETE PEK DıKKAT ETMEDıM ŞUAN BıRAZ ARTIDAYIMM AMA ÇOK DEĞıLLL O YÜZDEN AŞAĞIDAKı DıYETı UYGULAYACAĞIM 1 HAFTA SONRA KENDı DıYETıME GEÇECEĞıM....

Hollywood Diyeti
Madonna, Carmen Electra, Catherine Zeta Jones ve Sharon Stone gibi ünlülerin tercih ettiği ‘Hollywood Diyeti’ne 1 ay boyunca devam edenler 12 ila 16 kilo verebiliyor. Diyetin temeli, sıvı alımına dayanıyor. Haftanın 2 günü üst üste sadece meyve suyu içiliyor. Bu arada günde en az 8 bardak su da tüketiliyor.

Hollywood Diyeti’nin mucidi Dr. Joel Fuhram, ani kilo kaybına karşın diyetin hiçbir sağlık sorunu yaratmadığını belirterek şöyle diyor:

‘Hem de çok sağlıklı’ "Bu diyet, meyve suları sayesinde vücudun ihtiyaç duyduğu vitamin ve minerallerin yüzde 75’ini karşılıyor. Ayrıca 2 gün sadece meyve suyu içtiğiniz için, meyvelerin antioksidan özelliği ile vücudunuzu yiyeceklerin, sigara ve alkolün zehirli artıklarından arındırmış oluyorsunuz. Kalan günler sadece salata, pişmiş sebze ve beyaz et yeniyor." ışte ‘mucize’nin formülü:

1. GÜN
Gün boyunca dilediğiniz kadar mevye suyu içebilirsiniz. Bunun dışında yiyecek yok. 6-8 bardak kadar da su için.

2. GÜN
Dilediğiniz kadar meyve suyu için, yiyecek kesinlikle yasak. 6-8 bardak da su için.

3. GÜN
Kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeği, 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, 1 katı yumurta, ıhlamur veya meyve çayı.
Öğle: Limonlu ve çok az zeytinyağı gezdirilmiş bol yeşil salata.
Akşam: 100 gr. yağsız ızgara tavuk eti ve az miktar zeytinyağı ile pişmiş, limonlu 1 tabak taze brokoli.

4. GÜN
Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı.
Öğle: Bol yeşil salata.
Akşam: 150 gram mantar ve 2 yumurta ile yapılmış yağsız omlet.

5. GÜN
Kahvaltı: 2 dilim yağsız beyaz peynir, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı.
Akşam: 150 gram ızgara balık eti, yanında haşlanmış brokoli.

6. GÜN
Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur.
Akşam: 150 gram ızgara tavuk, yanında az yağda pişmiş 1 porsiyon kabak.

7. GÜN
Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur.
Akşam: 150 gram balık eti, yanında haşlanmış 1 porsiyon brüksellahanası.

BU KURALLARA DıKKAT!

• Diyet boyunca kırmızı et, şeker, yağ, unlu gıda, baklagiller kesinlikle yasak.
• Akşam yemekleri en geç 18.00''de; daha sonra hiçbir şey yenmeyecek.
• Kremalı, sütlü kahve, alkol yasak.
• Hamileler ve diyabet hastaları bu diyeti uygulayamaz.
• Haftanın 5 günü en az 30''ar dakikalık yürüyüş veya orta tempolu egzersiz yapılacak.
• Bu diyete başladınız mı, 1 hafta devam etmeniz şart.

Hollywood diyeti nin Serbestleri
Temmuz 8th, 2007 admin tarafından
-Her Türlü balık ve et çeşitleri
-Sebzeler: Patlıcan, karnıbahar, enginar, fasulye, brokoli, bezelye, mantar, lahana, marul, yeşil biber, maydanoz, kuşkonmaz, ıspanak, tatlı patates, domates, salatalık, soğan
-Meyveler: Elma, , çilek, portakal armut, greyfurt, tatlı karpuz, kiraz, kiwi, limon, mandalina, mango, kavun, avokado, üzüm, şeftali
-Süt Ürünleri: Yağ, yoğurt, yumurta, peynir, süt, krema
-Doğal tahıllar
-Fındık
-Zeytinyağı
-Çikolata
-Meyvesuyu
-Kahve ve çay

Hollywood diyeti nin YasaklarıTemmuz 8th, 2007 admin tarafından
- Sebzeler: Patates, havuç, pirinç
- Meyveler: Muz, ananas
- ışlenmiş şeker
- ışlenmiş tüm beyaz un ürünleri, kek, bisküvi, beyaz ekmek, makarna
-Çikolatalar
- Bira
-Cornflakes
-Popcorn
- Bal
- Dondurma

- Tatlı,

-Limonata,

- Kola

Kaptanım süpersin ya seninle gurur duyuyorum. Bu yoğunlukta beni unutma ha!
Ye güzelim ye ben sizi geçeceğim :hooray:Hedefim 1.600 gr.:sm_cool:
Çilekciğim nerelerdesin ya seni göremez oldum.Notun olınmıştır.
tabı ben yıyeyım zız bırıncı olun düşmem ben bu tuzaklara lülülülülülülülülülülülü
Bukadar emin olma:roflol: be güzelim.Maalesef birincilik benim :hooray:asla vermemkötükedihüso
ortim tşkler paylaşımların için..
bu arada hakkaten ilter nerde ya??
Hakkaten ilter görünürlerde yok şimdi ne yapıyor acaba?:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…