bugün orucum tatlişkolarım akşamada inşallah 6 km yürüycem anneme bide diyete uygun bi yemek yaptırtıyım
günaydın kaptanların en güzeli naıslsın bakalım??
levrek protein diyetine başladın mı ?valla canım ben dün başlaım ama sanırım devam edemiem acayip açım..bir de ben eti pek sevmem zaten .ekmeksiz,meyvesiz ve sebzesiz hayat bana çok zor geldi:)
aaaa ne sinir sen öle san deseydinn yaa Allah Allahhhhhadi birlikte başlayalım canım..ben yarın başlıyorum..az önce yengemle konuştum telde kızı da kilolu bendeydi bari yemek yapmasaydın ona falan dedi bne de yaptım yediler dedim sen yemedin mi dedi ben önceden yemiştim diyetteyim ya dedim aman bilirim senin diyetlerini çok incelmişsindir eminim.sen kg veremezsin dedi .hadi hadi boşuna uğraşma git kalanlardan ye dedi çok sinir oldum valla..uleyn ben de nihalsem haftaya en az 2 kg vermezsem nolayımkötükedihüso
biz olaya sabah öğle akşam die bakıoruz ama mesela sende öle yapmışın ama acıktıkca et yemek gerekiomuş o yüzden böle yaparsak daha az açlık hissi yaratacaktır cnm herhaldekimsecikler yokben de bugün yediklerimi yazayım..protein diyetine başladım kızlar..levrek sen naptın canım..valla çok kolay gitmiyor nedense bakalım ne kadar devam edebilcem..
sabah :2 haşlanmış yumurta
2 haşlanmış sosis
şekersiz çay
ara :5 i biyerde çay
öğle:1 levrek buğulama
ara :1 bardak süt
akşam:2 baget
ama açım vallayarın sabah menüm de aynı olcak işyerine de tavuk götürcem yoğurtla yicem..
2 litre su
spor yine yok..kuzneim bendeydi yemek temizlik saç boya vs derken bu saat oldu çok yorgun hissediyorum kendimi..biraz kitap okuyup film izlicem erken tatmayı planlıyorum..yarın görüşmek üzere öptüm hepinizi 8. takımın güzelleri,geleceğin çıtırları:)))
Allah kabul etsin cnmbugün orucum tatlişkolarım akşamada inşallah 6 km yürüycem anneme bide diyete uygun bi yemek yaptırtıyım
günaydın kaptanların en güzeli naıslsın bakalım??
levrek protein diyetine başladın mı ?valla canım ben dün başlaım ama sanırım devam edemiem acayip açım..bir de ben eti pek sevmem zaten .ekmeksiz,meyvesiz ve sebzesiz hayat bana çok zor geldi:)
hadi bakalım canım ben pek iyi bir hafta sonu geçirmedim esasında özelliklede dün çok kötüydü ama bu 5 günü iyi değerlendirecemevet canım haklısın zaten genel olarak da patavatsızdır kendisi de onlar da haklı be canım yıllarıdr verip verip alıyorum öyle aman aman kilollar da vermiyorum ondna kimse innamıyor bana ama bu sefer herkesi şaşırtcam canım
hiç şansınız yok iltercim bu hafta biz kesin birinciyiz süper bir haftasonu geçirdim eminim ortim de öyle yapmıştır cuma hesaplaşcazkötükedihüso
oooooo tek haa hadi bakalım bitanemBu kadar emin olma canım sizinle yarışa tekte olsa giriyorum hadi bakalım buna ne diycen:lepi::lepi::lepi:
başınız saolsun cnaım çok üzüldüm allah ailesine sabır versin kimseye böyle bir acı yaşatmasınbugün çok kötü bi hbr aldım istda komşumuzun oğlunun boğazına demir saplanmış oracıkda ölmüş çocuk maviş maviş bakar ökonuşurdu yavrum 20 yaşında üniv öğrencisi araba arzalanmış sanyiye götürmüş öff böle işte allahım ailesine sabır versin allahım evlat acısı verme sen yarabbim
Günaydınnnnnnnnnn
günaydın
günaydın.....
günaydın kızlarrrrrrrr
günaydın kızlarrrrrrgünaydın
nıhal etlerın yanında salata yenedınmı
nihalcım ozaman bu hafta senden korkulur bu diete devam edersen bu hafta kesin birinci olursun :roflol:yok be canım salata falan yok ekmek yok..dün balık yedim ayıptır söylemesi ay ekmeksiz salatasız hiç gitmedi vallazemuszemus
nihalcım ozaman bu hafta senden korkulur bu diete devam edersen bu hafta kesin birinci olursun :roflol:
valla ilterim haftasonu kuzenim bendeydi..c.tesi akşamı neler neler yaptım onlara yanlarında oturdum haşlanmış tavuk yedim..pazar kahvaltısında mis gibi ekmek pizzaları yaptım ben haşlanmış yumurta sosisimi yedim yaaa korkun benden dicem ama bilmiyorum meyvesiz durabilcem mi..sabah tartıldım öyle aman aman bir gidişt yoktu ya bakalımlmaz:
hadi baaklım nihalim çok güzel
bi kaç gün yap birde çarşambaya çık tartıya
Selam kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?