Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kaptanların en güzeli naıslsın bakalım??
levrek protein diyetine başladın mı ?valla canım ben dün başlaım ama sanırım devam edemiem acayip açım..bir de ben eti pek sevmem zaten .ekmeksiz,meyvesiz ve sebzesiz hayat bana çok zor geldi:)

saol cnmm bn iii senopuyorumnanaktan

aaaa ne sinir sen öle san deseydinn yaa Allah Allahhhh
bende bugün başladım canm

biz olaya sabah öğle akşam die bakıoruz ama mesela sende öle yapmışın ama acıktıkca et yemek gerekiomuş o yüzden böle yaparsak daha az açlık hissi yaratacaktır cnm herhalde

bugün orucum tatlişkolarım akşamada inşallah 6 km yürüycem anneme bide diyete uygun bi yemek yaptırtıyım
Allah kabul etsin cnm

günaydın cnm bugün başladım bırakma cnm bence acayip zayıflayanlar var ilk hafta böle acıktıkça et tavuk balık fln ye bende şirkete ton balığı getirdim bende acıktıkca gid,p bi çatal alıcam napaym 2.hafta sebze fln girio devreye biliosun

ya ne bileyim ya midem bastırılmamış gibime geldi:)
dün birsürü tavuk haşladım şirkete getireyim diye ..sabah geç kaldım alamadan çıktım Allahtan yemekhanede bugün haşlama baget varmış:)

hadi bakalım canım ben pek iyi bir hafta sonu geçirmedim esasında özelliklede dün çok kötüydü ama bu 5 günü iyi değerlendirecem
Bu kadar emin olma canım sizinle yarışa tekte olsa giriyorum hadi bakalım buna ne diycen:lepi::lepi::lepi:
oooooo tek haa hadi bakalım bitanem
başınız saolsun cnaım çok üzüldüm allah ailesine sabır versin kimseye böyle bir acı yaşatmasın
Günaydınnnnnnnnnn

günaydın kızlarrrrrrrr

günaydın kızlarrrrrr

cnm evet zor ama etkili görünüo baksana millet nasıl sonuçlar alıo acuk dayan derim şu yengenede cvp vermiş olursunn bende napıcm bilmiorum ama olacak yani başka çaresi yok

nihalcım ozaman bu hafta senden korkulur bu diete devam edersen bu hafta kesin birinci olursun :roflol:

valla ilterim haftasonu kuzenim bendeydi..c.tesi akşamı neler neler yaptım onlara yanlarında oturdum haşlanmış tavuk yedim..pazar kahvaltısında mis gibi ekmek pizzaları yaptım ben haşlanmış yumurta sosisimi yedim yaaa korkun benden dicem ama bilmiyorum meyvesiz durabilcem mi..sabah tartıldım öyle aman aman bir gidişt yoktu ya bakalımlmaz:

hadi baaklım nihalim çok güzel
bi kaç gün yap birde çarşambaya çık tartıya

hadi baaklım nihalim çok güzel
bi kaç gün yap birde çarşambaya çık tartıya

öyle yapcam canım da şimdi bu diyetin topiğine baktım da herkes dökülmüş sonrasında kilo alanlar da olmuş perşembe akşamı bitiyor benim bu diyet de bakalım canım...işyerinde et yemek dert bizim katta kokan şey yemek yasak e her dakka nereye gidip yiyim bugünü ara öğünsüz atlatmak zorundayım yanımda et yok..açım aç:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…