Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

..kızlar ben protein diyetini bıraktım..onu söylim dedim biliyorum merakla sonucumu bekliyordunuz:)) ama bu diyet bende tam bir fiyasko oldu..çok canımı sıktı ben cumadan beri gayet diyetteydim sıfır kaçakla pazar günü de bu diyete başladım başlamadan önce tartıldığımda 300 gr vermişim görünüyordu ama bu sabah tartıldığımda o 300 gr dan +200 gr almış olduğumu hayretle gördüm..zaten midemi ve bağırsak düzenimi mahvetti..dün akşam kusmamak için çok zor tuttum kendimi afedersiniz...şu anda innaılmaz şişim ve hazımsızlık çekiyorum. hergün 2 kere 5 i biyerde çayımı ve en az 2.5 litre suyumu da ihmal etmedim..hiç ama hiç diyet dışına çıkmadım..zaten bu diyetin topiğinde ilk iki günde 2 kg verdim sonra durdu ya da sonradan aldım deniliyordu bende 2 kg yu bıraktım artı var..:)sözde bu diyet metobolizmayı şaşırtmak için ama bu sefer benim metobolizmam diyeti şaşırttı:))))ben yüzde yüz detoksta da 2. günde bayılmış bir insanım gerçi benim bünyem kofti bana bakmayın ama ben bir faydasını görmedim bu diyetin sizlerle de paylaşayım dedim kızlar..c.tesiye dek normal diyete devam edip 2 gün haftasonunda lahanayı denicem sonra normal düzene devam etcem..yok anam yok bana yaramıyor böyle diyetler ve her seferinde bin umutla sarılıyorum..ayy hakketen çok canım sıkıldı kızlar ya..bari 500 gr verseydim onca eziyete değseydi(

Herkese günaydın şkerlerrrrrrrr..

Azracım geçmiş olsun canım.BİŞEY ÇIKMAMAmasına sevindim..Oooof of ne olacak u hallerimiz..

günaydın orticimmmmm.....

canım benim üzülmeee ne olurrrr...olabilir herkeste aynı etkiyi göstermezz....senin bağ. probleminde verememiş olabilirsin...protein diyeti genelde katı gıdalar içerdiği için seni etkilemiştirr...

sabahları aç karnına kuru kayısı ve su içersen ii gelir tavsiyemmmm dir birtanemmmm....

kızlar günaaaydııın
bunmdan sonra bni sabhları zor bulursunuzz
çünküü karar aldıım kızışımı okula bıraktıktn sonra
saat 8 den 9 30 a kadar yürüceğğim
vebugün tam 1.buçuksaat tempolu yürüdüüüm
1 buçuk lt su içtim ssabah sabah
yürüdükten sonrada saat 10 dan 11:20 ye spora yazıldım spora gideceeem

oh oh oğluşunla oyna bir güzelgamyoncuiremsu

kolay gelsin canım bozma moralini bu geçici süreç sonra alacağın kıyafteri seç şimdiden:))
öle düşündüm zaten en az 1 beden incelmeliyim düğüne kadarkaydirigubbakcemile2

ay inşallah gülüp geçeyim çok uzakt kaldı o şişgoluk yıllarım diyiiim:hulya:

selmam yaa sana vur dedik öldürdüüün
ama görceğiz cuma günüyerimseniben

PAZARTESİ
sabah = 1 kepek ekmeği
öğlen = 1 nescafe+1 t.kahvesi
akşam = 1 por. bulgur pilavı+salata
toplamda 5 bardak yeşil çay+4 bardak mate çay+ 2 lt.su
HEDEFİM = 56.1
hadi bakalıım selmaym çok güzeelopuyorumnanaktan

çoook ii etmişsiiin cnmm
iyiki bıraktınkaydirigubbakcemile5
sen bildiğinden şaşma deriimzemuszemus

Herkese günaydın şkerlerrrrrrrr..

Azracım geçmiş olsun canım.BİŞEY ÇIKMAMAmasına sevindim..Oooof of ne olacak u hallerimiz..
günaydın cnmm
çok saol evt çıkmadıısositososito

neslişiiiiimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dün sana birşey sorcaktım unuttum bakCADIARZUyerimsenibenkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar

12 ekim pazartesi

sabah:yarım lt su
3 zeytin
1 k.k. peynir
2 dilim ekmek
3 tatlandırıcılı çay

öğle:1 tabak haşlanmış ve yoğurtlanmış karnıbahar
yeşil çay

akşam:1 çay tabağı kadar kızarmış et
1 dilim ekmek
1 tabak salata

aralarda:elma

spor:45 dk bisiklet
100 twister
30 şinav

sıvı:2,5 lt su..maden suyu..akşam yatmadan yeşil çay

en güzelini yaparsın canım valla yürüyüş gibisi var mı??zemuszemus

Günaydınlaropuyorumnanaktan
bende yoktum bi ıkaç gündür, pazar eşimin iş yerine gittik ailecek, dünde misafirim vardı,
ben hemen dünün raporunu vereyim,
sabah, sadece şekersiz çay içtim,
öğle:4-5 yaprak sarma atıştırdım,
akşama, 2 poğaça ve tarhana çorbası içtim:))

geçmişe bakamadım, sadece azranın yürüşe başladığını birde nihalin protein dietini okudum...
azaracım iyi yapmışsın çedenem, umarım bu hafta çoşarız..
nihal, bu proıteinm dieti bendede fiasko olmuştu(

:lepi::lepi::lepi::lepi:
kim tutar bizi
tek rakibimz THYkaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar nasılsınız ben cok acayıp şışım bu gün yarın reglı olacagım cok rahatsızım acayıp sınırlı kötükedihüsokötükedihüso bu hafta belkı kg veremem versemde az olur şu an ıtıbarı ıle sabıtım bakalım cumaya neler olacak CADIARZUCADIARZU

nıhal zaten sacmaydı böyle dıyetler boşver canım sen herşeyden ezar azar ye ŞenizŞeniz

[B]VÜCUTTAN ÖDEM ATMAK ıÇıN:

Sapları ile birlikte bir bağ maydonozu 500 gr. suda 3 taşım kaynatın ve hergece yatmadan önce 2 bardak için. Aynı işlemi ısırgan otunu ve saplarını kullanarak da yapabilirsiniz. ıki bitkiyi karıştırmadan ayrı ayrı yapın. Bir gün maydonoz, birgün ısırgan kaynatıp içebilirsiniz yada hangisini isterseniz o bitkiyi kaynatıp suyunu için. Bu kürü 7 ile 21 gün arasında uygulayın. [/B]

süpersın kaptanım devam et böyle başaracagız :lepi::lepi:

slm kızlar..kusura bakmayın giremiyorum kaç gündür emin olun yoğunluktan...ve inanılmaz yorgunum uykum var eve gidip yatmak istiyorum....
dün 2 saat hızlı bir voleybol maçı yaptık süperdi....sabah 1 simit şekersiz çay içtim....
şu sınav geçse de rahatlasam sürekli ders çalışıyorum....2-3 dk başka bişi yapayım diyom vicdann azabı çekiyorum...selmay yediklerimi not alcaksan
dün sabah 2dilim kepek ekmek 5 zeytin şekerirsiz çay...
öğlen elma
akşam yarım tabak salçalı bulgur pilavı
bugün sabah 1 adet simit şekersiz çay..
2 litreye yakında su içtim sabahtan beri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…