oh oh oğluşunla oyna bir güzelgamyoncuiremsuherkese selam kızlar..Bu hafta izinliyim veeee evimdeyim .oooh mis gibi oğluşumla koca bir hafta bizim..:lepi::lepi:
Elimphiacim yengene acayip gıcık oldum.klava: klava:.
Senin yerinde olsam bir kaşık suda boğardım sanırım.
.O ve onun gibilere verilecek en iyi cevap sanırım zayıflamak olacak:içelim::içelim:
öle düşündüm zaten en az 1 beden incelmeliyim düğüne kadarkaydirigubbakcemile2kolay gelsin canım bozma moralini bu geçici süreç sonra alacağın kıyafteri seç şimdiden:))
ay inşallah gülüp geçeyim çok uzakt kaldı o şişgoluk yıllarım diyiiim:hulya:Kaptanım hakkaten insan kendini böyle durumlarda çok kötü hissediyor.İnan zayıflayınca bu günlerine gülüp geçeceksin.Hastanede yapılan işlemlerden sonra sonuçların temiz çıkmasına çok sevindim .Yaşadığın rahatsızlık büyük bir ihtimalle sıkıntıdandır.
selmam yaa sana vur dedik öldürdüüünıyı akşamlar bende bu gün yedıklerımı yazayım
kahvaltı bır elma
ara bır elma
öglende bır kepce barbunya ve yarım bardak yogurt
ara bır sıgara böregi fırında yapılmış kızartma degıl
akşam bır kepce barbunya ıkı kaşık pilav
ıkı lt su
bır saat yürüyüş
hadi bakalıım selmaym çok güzeelopuyorumnanaktanPAZARTESİ
sabah = 1 kepek ekmeği
öğlen = 1 nescafe+1 t.kahvesi
akşam = 1 por. bulgur pilavı+salata
toplamda 5 bardak yeşil çay+4 bardak mate çay+ 2 lt.su
HEDEFİM = 56.1
çoook ii etmişsiiin cnmm..kızlar ben protein diyetini bıraktım..onu söylim dedim biliyorum merakla sonucumu bekliyordunuz:)) ama bu diyet bende tam bir fiyasko oldu..çok canımı sıktı ben cumadan beri gayet diyetteydim sıfır kaçakla pazar günü de bu diyete başladım başlamadan önce tartıldığımda 300 gr vermişim görünüyordu ama bu sabah tartıldığımda o 300 gr dan +200 gr almış olduğumu hayretle gördüm..zaten midemi ve bağırsak düzenimi mahvetti..dün akşam kusmamak için çok zor tuttum kendimi afedersiniz...şu anda innaılmaz şişim ve hazımsızlık çekiyorum. hergün 2 kere 5 i biyerde çayımı ve en az 2.5 litre suyumu da ihmal etmedim..hiç ama hiç diyet dışına çıkmadım..zaten bu diyetin topiğinde ilk iki günde 2 kg verdim sonra durdu ya da sonradan aldım deniliyordu bende 2 kg yu bıraktım artı var..:)sözde bu diyet metobolizmayı şaşırtmak için ama bu sefer benim metobolizmam diyeti şaşırttı:))))ben yüzde yüz detoksta da 2. günde bayılmış bir insanım gerçi benim bünyem kofti bana bakmayın ama ben bir faydasını görmedim bu diyetin sizlerle de paylaşayım dedim kızlar..c.tesiye dek normal diyete devam edip 2 gün haftasonunda lahanayı denicem sonra normal düzene devam etcem..yok anam yok bana yaramıyor böyle diyetler ve her seferinde bin umutla sarılıyorum..ayy hakketen çok canım sıkıldı kızlar ya..bari 500 gr verseydim onca eziyete değseydi(
günaydın cnmmHerkese günaydın şkerlerrrrrrrr..
Azracım geçmiş olsun canım.BİŞEY ÇIKMAMAmasına sevindim..Oooof of ne olacak u hallerimiz..
günaydın orticimmmmm.....
canım benim üzülmeee ne olurrrr...olabilir herkeste aynı etkiyi göstermezz....senin bağ. probleminde verememiş olabilirsin...protein diyeti genelde katı gıdalar içerdiği için seni etkilemiştirr...
sabahları aç karnına kuru kayısı ve su içersen ii gelir tavsiyemmmm dir birtanemmmm....
kızlar günaaaydııın
bunmdan sonra bni sabhları zor bulursunuzz
çünküü karar aldıım kızışımı okula bıraktıktn sonra
saat 8 den 9 30 a kadar yürüceğğim
vebugün tam 1.buçuksaat tempolu yürüdüüüm
1 buçuk lt su içtim ssabah sabah
yürüdükten sonrada saat 10 dan 11:20 ye spora yazıldım spora gideceeem
Günaydınlaropuyorumnanaktan
bende yoktum bi ıkaç gündür, pazar eşimin iş yerine gittik ailecek, dünde misafirim vardı,
ben hemen dünün raporunu vereyim,
sabah, sadece şekersiz çay içtim,
öğle:4-5 yaprak sarma atıştırdım,
akşama, 2 poğaça ve tarhana çorbası içtim:))
geçmişe bakamadım, sadece azranın yürüşe başladığını birde nihalin protein dietini okudum...
azaracım iyi yapmışsın çedenem, umarım bu hafta çoşarız..
nihal, bu proıteinm dieti bendede fiasko olmuştu(
bende mezun olmak istiyorummmm.......
..kızlar ben protein diyetini bıraktım..onu söylim dedim biliyorum merakla sonucumu bekliyordunuz:)) ama bu diyet bende tam bir fiyasko oldu..çok canımı sıktı ben cumadan beri gayet diyetteydim sıfır kaçakla pazar günü de bu diyete başladım başlamadan önce tartıldığımda 300 gr vermişim görünüyordu ama bu sabah tartıldığımda o 300 gr dan +200 gr almış olduğumu hayretle gördüm..zaten midemi ve bağırsak düzenimi mahvetti..dün akşam kusmamak için çok zor tuttum kendimi afedersiniz...şu anda innaılmaz şişim ve hazımsızlık çekiyorum. hergün 2 kere 5 i biyerde çayımı ve en az 2.5 litre suyumu da ihmal etmedim..hiç ama hiç diyet dışına çıkmadım..zaten bu diyetin topiğinde ilk iki günde 2 kg verdim sonra durdu ya da sonradan aldım deniliyordu bende 2 kg yu bıraktım artı var..:)sözde bu diyet metobolizmayı şaşırtmak için ama bu sefer benim metobolizmam diyeti şaşırttı:))))ben yüzde yüz detoksta da 2. günde bayılmış bir insanım gerçi benim bünyem kofti bana bakmayın ama ben bir faydasını görmedim bu diyetin sizlerle de paylaşayım dedim kızlar..c.tesiye dek normal diyete devam edip 2 gün haftasonunda lahanayı denicem sonra normal düzene devam etcem..yok anam yok bana yaramıyor böyle diyetler ve her seferinde bin umutla sarılıyorum..ayy hakketen çok canım sıkıldı kızlar ya..bari 500 gr verseydim onca eziyete değseydi(
kızlar günaaaydııın
bunmdan sonra bni sabhları zor bulursunuzz
çünküü karar aldıım kızışımı okula bıraktıktn sonra
saat 8 den 9 30 a kadar yürüceğğim
vebugün tam 1.buçuksaat tempolu yürüdüüüm
1 buçuk lt su içtim ssabah sabah
yürüdükten sonrada saat 10 dan 11:20 ye spora yazıldım spora gideceeem
nıhal zaten sacmaydı böyle dıyetler boşver canım sen herşeyden ezar azar ye ŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?