Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben cıkıyorum kızlar benım kızın pasosu yenılenecek carşıya cıkıyorum bırde arkadaşlarla buluşacagız ve cok kötü bırşey yıyecegız ana korkmayın ben az yerım cok yersemde akşama yemem ve yürüyüşümü yaparım hoşçakalın gelınce görüşürüz öptüm
çok güzel :lepi:
ben cıkıyorum kızlar benım kızın pasosu yenılenecek carşıya cıkıyorum bırde arkadaşlarla buluşacagız ve cok kötü bırşey yıyecegız ana korkmayın ben az yerım cok yersemde akşama yemem ve yürüyüşümü yaparım hoşçakalın gelınce görüşürüz öptüm
incelmişsin demmeki nihalkaydirigubbakcemile5aman boşver dursunlar şimdi selmacım silme..geçmiş olsun dileklerin için de çok tşk ederim..
bu arada diyetin de süper gidiyor tebrikler..
ban ad akızlar dün aaa çok zayıflamışsın dediler ben de yoo aslında hala çok zayıflamadım dedim yoo çok beli oluyor dediler..protein diyetine sinir olmuştum ama dün moralim yerine geldi..
irade be gülüümazracım gerçektende güzelmi
ben öğlen yaşpasta yedim dayanamadım
kızımla babası kocaman aldılar dolapta görünce kendime hakim olamadım :çok üzgünüm:
yedim ama geri çıkardım çok afedersiniz kafamçokkarıştı
kendimi çok suçlu hissettim :1ninca:
bidaha olmayacak söz
bitittirdimki pastayı gözüm görmesin bidaha :dilcikar:
teşekkür ederim canım..aman dikkat edin havalar acayip bozdu valla şu anda dışarısı inannılmaz soğuk
irade be gülüüm
insanoğlu değilmiyiz işte
dayanamıyoruz
vildan cnmm seni belki bu hafta takımada alcam haberin olsunyerimsenibenayy valla diskalifiye olacam diye ödüm koptu :kedi:
zaten şurda 2 aylık maratona katıldım onuda elime yüzüme bulaştırdım sandım panik yaptım akannehir
neyse irademe hakimim bundan sonra çünkü aybaşı geçti
marketi soyup soğana çevirmedim :lepi: en azından bidahaki aybaşına kadar dolap boş kaydirigubbakcemile3
kız nesliş hadi sen bana cuma günü artıyım de bak bn sana ne yapıyoruumkötükedihüsonİhalİm geÇmİŞ olsun canımmm dİkkat et bolbol sıcak bİŞİler İÇ canımmm
ayy meltemcİmmm pasta yarın akŞam bİzdede olcakkk ve ben ne yapcam bİlmİyorummmmm....en dayanamadıĞmm Şey.....
Ya bende hayatıma sporu halen sokamadımm delİ oluyorummm......
nİhalİm geÇmİŞ olsun canımmm dİkkat et bolbol sıcak bİŞİler İÇ canımmm
ayy meltemcİmmm pasta yarın akŞam bİzdede olcakkk ve ben ne yapcam bİlmİyorummmmm....en dayanamadıĞmm Şey.....
vildan cnmm seni belki bu hafta takımada alcam haberin olsunyerimseniben
kız nesliş hadi sen bana cuma günü artıyım de bak bn sana ne yapıyoruumkötükedihüso
KIZLARR HALEN HASTALANMADIMMM VE BİR KADIN DOĞUM DR. GİTMEM LAZIMMMM
ARAŞTIRIYORUMMMM....... mafoldumben
DÜN AKŞAM ANNEM BANA NE DEDİ BİLİYORMUSUNUZZZ....:kedi:
BABAM ANNEME DEMİŞ Kİ BEN TORUN İSTİYORUM KIZA SÖYLE PARA VERELİM EN İYİ DR. GİDİP TEDAVİSİNİ OLSUN DEMİŞ....AĞLASAM MI SEVİNSEM Mİ BİLEMEDİMMMMM . senağlama
valla benimde en dayanamadığım şeydi yaşpastanİhalİm geÇmİŞ olsun canımmm dİkkat et bolbol sıcak bİŞİler İÇ canımmm
vildan cnmm seni belki bu hafta takımada alcam haberin olsunyerimseniben
kız nesliş hadi sen bana cuma günü artıyım de bak bn sana ne yapıyoruumkötükedihüso
anacım içim dışım et tavuk balık oldu su ,yeşil çay aralarda rezene içiorum sporda çok yapamıom vallaa ne yalan sölimsen napıoon levrekim özledm bn seniii
diet spor su içmler naasıl gidioo
aman hee onu orada öle bırakıon sonra terin üstünde kuruycak hasta fln olmayasınn dikkattt et captainnnopuyorumnanaktankızlar bn birde yürürken göbüşüme streç sarıyorum feci terletioo
öğlene kadr da çıkarmıyoruum
ama dün bir şeyb yaptım onu söleyim
menümde unutmuşum
dondurma yedim ama accık :kedi:
çok çok geçmiş olsun cnmmmselam kızlar evet ya selma hastaydım dr dan geldim boğazım çok kötü(antibiyotik ve birsürü ilaç verdi..ateşim de var biraz..dün taksimdeydim arkadaşlarla yağmur yedik ama eşim hastaydı haftasonu şimdi de ben oldum..
(
geçmişi okuyorum
süper bende de öle oluyo akşam haşlama et yedim normalde sadece onla doymam doydum annem kızım acıkırsın biraz daha al fln dedi nasıl bağırıorum varya dünyayı yedim daha ne yemesi fln die Allah bozmasın dietle aramızı cnmmmkaydirigubbakcemile5ya inceldim canım ben de farkediyorum da bu haftadan çok umutluydum ona canım sıkılıyor zaman daraldıkça panikliyorum şu sporu hala hayatıma sokamadım onun gerginliği de var üstümde..ama midem küçüldü o kesin..ve sanki daha iredeli oldum bu yeni düzene alıştım gibime geliyor..mesela ben çok kola içerdim ne zamandır zero bile içmiyordum ama dün akşam yemketeydik arkadaşlarla ya normalde silip süpüreceğim tabağın nerdeyse yarısını yemedim..yiyemedim fazla geldi..içtiğim zero hiç de o kadar güzel gelmedi ve inanır mısınız üstüne canım feci bitki çayı istedi:)