geçmiş olsunGünaydın herkese..bEN ÇOK YORGUNUM EŞİM HASTAYDI DÜN ONUNLA UĞRAŞTIM.
Azracım sana katılıyorum.ben dahil paylaşım oldukça az.Benim motivasyonumda oldukça düşük.Ben bir süre izin istiycem sizden nasıl uyugun görürsünüz bilmiyorum.Geri dönmek üzere ayrıldı mı dersizi ya da başka bişi sana bırakıyorum..Takıma zarar vermek istemiyorum.Bu aralar psikolojim pek iyi değil.
günaydın kızlar nasılsınızzz
çok güzel hadi bakalım oslemmopuyorumnanaktan[/COLOR]Kilosu :57,03[/FONT][/B]
Hedef kilosu :53,00
Nedeni : alışverişlerin kabus değil eğlenceli olması için ve mezuniyet balomda istediğim elbiseyi giyebilmek için
büyük bi ödül varsositosositoama ya cok gaza gelmıstmtmm o zaman 53 olsun hadı pekı hedefın altına dusenlere ne var
kremalı pasta var tövbe tövbelaelaelaelaelae
eğer daha çok düşersen canım ek hedef verebiliyorsun..
bana ne mi oldu sölim hemen ben 5 kg ya yakın verdim ilk ayda sonra bir bayıldım gittim serum yedim geldim bir de izinde dombidi nihal 2.5 kg alıp döndü..sonra onu yine verdim bu sefer bayramda 1.5 kg aldım şimdi onun da altına indim canım..yani bumerang durumu..:gitme:
kiraz sobe:)
yakalandımmı :kedi:
canım bakıyım dedim kardeş takımın kızları ne alemde....nasılsın nihalim
yakalandımmı :kedi:
canım bakıyım dedim kardeş takımın kızları ne alemde....nasılsın nihalim
iyidir tatlım ya nolsun..hoşgeldin sefalar getirdin..napalım valla silkelenmeye çalışıyoruz..ben hastayım hala hiç keyfim de yok..bu hafta benden hayır yok da hemen toparlanıp spora başlamak istiyorum ya kirazcım..senin lahana nasıl gidiyor??birgün senden tarif alcam canım çorbanın tarifini...klasik tarif bende var da sen tadı güzel dedin ya birebir ne koydun öğrenmek istiyorumopuyorumnanaktan
inşallah canım bu hafta 1 kilo daha verirsin 2 hedef belirlersin artık kurbana kadar seni yılbaşına kadar mezun edecem benilter sen gıttın herkesın motıvasyonuda gıttı lütfen bızı bırakma ben gercı bu gün ıtıbarı ıle salata ve et yemeyı düşünüyorum akşamda sadece salata cumaya bır kg hedefım gercı cok şış hıssedıyorum kendımı nedense
tşk edeim özlemcim hemen listeye senide ekliyorum[/COLOR]Kilosu :57,03[/FONT][/B]
Hedef kilosu :53,00
Nedeni : alışverişlerin kabus değil eğlenceli olması için ve mezuniyet balomda istediğim elbiseyi giyebilmek için
kızlar sanırım çitos takımtan geçici süreliğine ayrılmak istiyor çidemde bu hafta mezun olacak o yüzden bu eşler konusunda tekrar düzenleme yapmak istiyorum azra_ sılacım eğer uygun görürse ama bu son düzenleme olur inşallah başka çıkmak isteyen varsan yada dahil olmak isteyen bu hafta söylesin bundan sonra kurbana kadar kimse çıkmasın bizde kimseyi almayalım artık kurbandan sonra durum değerlendirmesi yaparız çünki eşler sürekli değişiklik olduğunda sorun oluyor birde arkadaşlar eşleri ile sorun yaşıyan veya eşlerinin eksikleri olduğunu düşüneler şimdi söylesin bu hafta değiştirelim birdaha değiştirmeyelim diyorum ben bu benim şahsi fikrim tabii olaylarsanız uyguluyalım derim
amin cnaım benim inşallah yılbaşında mezuniyet balosu yaparız :lepi:ay canım benım ınşallah ya mezunmu dedın ben mı yanlış anladım hemde yılbaşına kadar zemuszemuszemuszemuszemuszemus
ŞenizŞeniz hihoyyythihoyyyt bu kelımeyı duymak bıle güzel bırşey ınşallah hep beraber verırız yılbaşına kadar mezunıyet balosu yaparızz delikafaduldendelikafadulden
hatta senle neslıhanda o cok ıstedıgınız:ecrin_bebek: kavuşursunuz yılbaşına kadar mutlu ve güzel haberlerınızı alırız ınşallah :Saruboceq::Saruboceq:
süpersin cnaım böyle devam et harika gidiyorsun :lepi:selam arkadaşlar a.s.
19 ekim pazartesi
sabah:2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta...yeşil soğan ...maydonoz
3 zeytin
yarım k.k. peynir
2 bardak tatlandırıcılı çay
metabolizma hızlandırıcı çay
öğle:2 kase lahana çorbası
akşam:2 tabak salata
çok az diyet kurabiye
yeşil çay
metabolizma hızlandırıcı çay
ara:2 elma
su:en az 2,5 lt
spor:30 dakika bisiklet
50 twister
30 şinav
20 sağ..20 sol bacak egzersizi
bende senden çok memnunum bitanem benimmm opuyorumnanaktancanım ben eşımden memnunumm olan söylesın vereliniortakvereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?