iyiyim bitanem sen nasılsın hoşgeldin bu arada opuyorumnanaktan özlemiştik seni ver artık ço bir kaç kiloyuda özlemcim iz kendi aramızdada yarış yapıyoruz kurallar koyduk takımdaki herkez bu kurallara uymak zorunda herkezin bir hedefi var kurban bayramınakadar sanada kuralları göndereyim incele
özlemcim bana 5 haftalık hedef bildirmem gerekiyor canım birde neden kilo vermek istediğini yazarsan çok sevinirim yukarıda herkezin var ondan bakıp ona göre yapa bilirsin2 ayda 50 ye duserım umarım artık yettı yanı :) bu haftakı hedefım 56.9 bıle olsa 56 lı bı rakam gormek
ben çıkıyorum kızlar sonra tekrar gelirim
özlemcim bana 5 haftalık hedef bildirmem gerekiyor canım birde neden kilo vermek istediğini yazarsan çok sevinirim yukarıda herkezin var ondan bakıp ona göre yapa bilirsin
5 haftada kac kılo verırım kıı bılemedım du bakyım 6 kg verılır mı 5 haftada?
bence senin kilona göre 4 kg hedef ver canım..riske atma bak gözünün yaşına bakılmaz atılırsın:)
[/COLOR]Kilosu :57,03[/FONT][/B]
Hedef kilosu :50,00
Nedeni : alışverişlerin kabus değil eğlenceli olması için ve mezuniyet balomda istediğim elbiseyi giyebilmek için
herkesın hedefı buyuk o halde ben de 7 kılo verebılırım elbet.. cok pis gaza geldım =) fotoyu eklemeye calıstım hata verdı daha sonra tekrar denıcem.. hedefım 50 olcam kesınlıkle
sağol özlemcim valla sorma kofti olunca beden çabuk dökülüyorsun..
canım benim bizim hedefler 8 haftalıktı sen onlara bakma ve bizim çoğumuz senden kaç kat şişkoyuz..senin kilonda biri için 7 kilo 5 haftada çok fazla canım...
ama ya cok gaza gelmıstmtmm o zaman 53 olsun hadı pekı hedefın altına dusenlere ne var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?