Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

19 10 09
sabah 1 dilm ekmek 1 kk peynir
ara 2 elma
öğlen :kedi: klava:
ara 1 salkım üzüm
akşam bi kase çorba tarhana
akşamsa dondrmayla baklava yedim klava:
su 3 buçuk lt
spor 1 buçuk saat aerobik step
dün kaçırdım hepinizden özür diliyorum
kendime oklava yolluyorum klava:

günaydın kızlarr
kahvaltı
çavdarlı ek.,peynir,domates
öğle
1ymk kaşığı pilav,soyalı tavuk
ara
pakette minik brownıler varya onlar 1 tne
akşam
çocuk menüsü hamburger klava:

ya orti bak merak ettik seni ya nerdesinnnnnnn..msn de de yokmuşsun..acele yazzzzzzz

GELDİM CANIM...DÜN DOKTORA GİTTİM. PKO VAR EVET DEDİ..VE RAHİM FİLMİ İSTEDİ....

İNŞ. KENDİMİZE GELDİKK BAKALIMMM DURMAK YOK YOLA DEVAM...

kaptanım genel olarak bir silkelenmeye ihtiyacımız var diyorum..kurallar kati...hedefine ulaşamayan takımdan atılcak..valla beni resmen stress bastı..paylaşımlar da azaldı buna da birşey yapmak gerek..

AH BE CANIM BENİM İŞLER BİR YOĞUNLAŞTIKİ SORMAA...DELİRİCEMMM...

ÜSTÜNE BUGÜN DAHA BAŞKA BİR İŞLER VERİLDİ BEN CAĞIZINIZAA ALLAH KOLAYLIK VERSİNN....

EVET HAKLISINNN...

ANAMMMMMM....ÖZLEDİMMMMMMMMMMMMMMM............opuyorumnanaktan

ortım Çok dengesız beslenıyorsun ondan bu rahatsızlık olabılır mı yanı sebze yemen lazım salata ama pırınÇ lapası ıle geÇıŞtırıyorsun....

neden canım ya bır türlü toparlanamadın acaba cucut dırencınmı düştü bol c vıtamını almaya calış bence ıyı gelır

ortİm Çok dengesİz beslenİyorsun ondan bu rahatsızlık olabİlİr mİ yanİ sebze yemen lazım salata ama pİrİnÇ lapası İle geÇİŞtİrİyorsun....

valla ortim doğru diyorsun da çok şiştim ödemim gitsin dedim ondan pirinç lapa yedim..bugün söz et ya da sebze yicem..dün betim benzim attı valla..

Günaydın herkese..bEN ÇOK YORGUNUM EŞİM HASTAYDI DÜN ONUNLA UĞRAŞTIM.

Azracım sana katılıyorum.ben dahil paylaşım oldukça az.Benim motivasyonumda oldukça düşük.Ben bir süre izin istiycem sizden nasıl uyugun görürsünüz bilmiyorum.Geri dönmek üzere ayrıldı mı dersizi ya da başka bişi sana bırakıyorum..Takıma zarar vermek istemiyorum.Bu aralar psikolojim pek iyi değil.

günaydın
kalktım oğluşuma kek yaptım
kahvaltısını hazırladım
bende aç karnına önce 1 tane ceviz yedim arkasından1 dilim ekmek ve 1 kk peynir 2 zeytinle kahvaltı yaptım
dün akşam 4 km yürüdüm:lepi:

ya kendime kış için bişeler almak istiyorum ama alamıyorum çünkü bu halime yakıştırmıyorum kilo verip öyle almak istiyorum yeter ya artık paran olmaz alamazsın paran olur yine alamazsın işte bende cüzdanında para olunca batanlardanım ama harcayamıyorum kilo vermek istiyorum öffff ya dün arkidişle çarşıya çıktım bi beyaz gömlek ama muhteşem elime aldım bıraktım aldım b ıraktım 5 kilo daha eksik olsaydım o bende muhteşem dururdu ama almadım işte sinir oldum

günaydınnn herkesee =) dökülmüşsünüz yahu dikkat edin kendinize noluyo böyle.. hasta olanlara cok cok gecmıs olsun.

tşkler emeklerin için iltercim..ee seni ne zaman sahalarda dha sık görücez..buralar sensiz olmuyor tatlım ya..
saol canım inşallah bundan sonra birazdaha ok girerim ama gelen gidenden birde benim koca bebekten fırsat bulabilirsem tabbii
esasında bu uyarıyı ilk hafta yapmam gerekiyordu ama annen geldiği için sesimi çıkarmadım bundan sonra senden çok daha fazlasını bekliyorum bilesin hedefine ulaşmak zorundasın unutma
kaptanım genel olarak bir silkelenmeye ihtiyacımız var diyorum..kurallar kati...hedefine ulaşamayan takımdan atılcak..valla beni resmen stress bastı..paylaşımlar da azaldı buna da birşey yapmak gerek..
evet kızlar kurallara uyulmaz hedefew ulaşamazsak ben dahil olmak üzere diskalifiye oluruz lütfen artık toparlanalım
çok güzel özetlemişsin maşallah
ılter senı görmek ne güzel nasılsın canım eşın nasıl oldu cıktınızmı hastaneden ŞenizŞenizŞeniz
saol bitanem cumartesi günü çıktık hastaneden 1 gün kaldık sadece ama gelen gidenden birde eşim çok nazlı oldu onunla uğraşmaktan fırsat bulamıyorum girmeye bir kaç gün dieti bırakmak zorunda kaldım eşim beni sizlere şikayet etmekle tehdit etti hemen kendime geldim ama tartıya çıkmaya korkuyorum :)
geçmiş olsun canım

günaydınn iyiyizzz sen nasılsın ???
iyiyim bitanem sen nasılsın hoşgeldin bu arada opuyorumnanaktan özlemiştik seni ver artık ço bir kaç kiloyuda özlemcim iz kendi aramızdada yarış yapıyoruz kurallar koyduk takımdaki herkez bu kurallara uymak zorunda herkezin bir hedefi var kurban bayramınakadar sanada kuralları göndereyim incele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…